BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- sushi
- Juventino
A może w końcu założyciela tego tematu znów zaprosili na mecz . Byłem tylko na Milanie w tamtym sezonie a teraz co ????
Nie ładnie :naughty: :naughty: :naughty:
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- białas
- Juventino
no chodziło mi o to, że Juve w niedzielę gra, a nie, że myWinner pisze:A co jest w niedzielę?białas pisze:Tigmar jeszcze chyba do siebie nie doszedł po ostatnim meczu, skoro myśli, że w niedzielę gramy![]()
i co Wy z tą sesją? nie możecie znaleźć 2 godzin na wypad do pubu? ja jakbym był nawet przykuty do łóżka to bym przyszedł. i w niedzielę się pojawięprawdopodobnie z dziewczyną będę.
A pisał ktoś żeby nam z JPC przysłali grupową paczkę czy ja mam napisać niech na kosztach zaoszczędzą?
heh, mi się wydawało, że Ty jesteś automatycznie zapraszany, ale najwidoczniej się myliłemsushi pisze:A może w końcu założyciela tego tematu znów zaprosili na mecz . Byłem tylko na Milanie w tamtym sezonie a teraz co ????

- Gorn
- Juventino
Ja tam rządze. Dokładnie nie wiem jak nasza drużyna się nazywa, ale jest jak Białas mówiAsia :) pisze:Uuu nie wiedziałam... Taa, a tam na pewno są warunki do zrobienia młynabiałas pisze:Gorn wie co mówi. nie wiem czy wiesz, ale on prowadzi młyn na meczach w swojej rodzinnej miejscowości :rotfl:![]()

Ja też jestem za co do paczki.
Nic tylko czekać na sobotę :-D mam nadzieję, że tym razem nie będę w 80 minucie wbijał gwoździ

- Winner
- Juventino
Dobra napisałem maila do JPC jak odpiszą dam znać czy ja dostanę zbiorową paczkę ale wysyłkę i tak pewnie zaczną w lutym. Po za tym temat jest o meczach i a nie do nabijania postów 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- dominiccos
- Juventino
Dobra, słaba wymówka mi z tą sesją wyszła. ;p
Ale w sobotę idę do koleżanki na urodziny, więc raczej będzie ciężko, ehh. Wiem, wiem, mam nadzieje, ze mnie nie powiesicie, jak się pojawię następnym razem.
Ale w sobotę idę do koleżanki na urodziny, więc raczej będzie ciężko, ehh. Wiem, wiem, mam nadzieje, ze mnie nie powiesicie, jak się pojawię następnym razem.

- howik
- Juventino
Mnie tez zabierz:Pdominiccos pisze:Dobra, słaba wymówka mi z tą sesją wyszła. ;p
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli