Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 19:10

szczypek pisze:Warto odnotować, że nasz nowy nabytek - niejaki Sturaro, strzelił w pożegnalnym meczu taką hmm pół-bramkę.
Ty kłamco oświęcimski! Bramkarz fiorentiny strzelił sobie sam gola, sturaro oddał niecelny strzal

forumowy ujadacz
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 19:39

szczypek pisze:Warto odnotować, że nasz nowy nabytek - niejaki Sturaro, strzelił w pożegnalnym meczu taką hmm pół-bramkę.
Takie coś to powinien trafiać z zamkniętymi oczami, widać,ze chłopak zupełnie nie przyzwyczajony do gry ofensywnej.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 20:03

Chyba trochę za wcześnie Juve pozbyło się definitywnie Iago Falque, koleś naprawdę fajnie sobie radzi w Genoi.
Teraz Inter go chce, fajny player się wyrabia.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 20:11

Iago przez wiele sezonów niż ciekawego nie prezentował. Sorry ale to że facet ogarnął się po sześciu latach nie sprawia, że Juventus popełnił błąd że go się pozbył.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 20:18

sebatiaen pisze:Chyba trochę za wcześnie Juve pozbyło się definitywnie Iago Falque, koleś naprawdę fajnie sobie radzi w Genoi.
Teraz Inter go chce, fajny player się wyrabia.
Facet do tej pory był mierny, pałętał się po wypożyczeniach i nikt go nie chciał, aż w końcu w wieku 25 lat zaczął grać tak, że pożytek z niego ma siódma drużyna w Serie A, a interesuje się nim dziesiąty zespół w tabeli. Fakt, są powody żeby pluć sobie w brodę i rwać włosy z głowy.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 21:07

filippo pisze:
Ty kłamco oświęcimski! Bramkarz fiorentiny strzelił sobie sam gola, sturaro oddał niecelny strzal
Jaki kłamco? Trafił słupek, czyli w część bramki !

EDIT: No to Osvaldo i Sturaro i kończymy imprezę pt. zimowe mercato 2015. Może jeszcze rzutem na taśmę Bouy i Mattiello do Chievo. No i dogadanie się z Empoli na lato co do Ruganiego.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 21:12

Łapa w góre kto tęsknił.
Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 21:28

Max na pewno tęsknił, mocno zapewne.

daroo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 21:30

Panowie co Wy z tym Matrim? Coś się dzieje w sprawie jego sprowadzenia w ostatnich godzinach? :? :?

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 21:32

daroo89 pisze:Panowie co Wy z tym Matrim? Coś się dzieje w sprawie jego sprowadzenia w ostatnich godzinach? :? :?
Oberschlesien : tajemnicą poliszynela jest, że w razie niepowodzenia operacji kapitana Osvaldo, to Matri jest naszym planem Bi na 5 muszkietera do ataku.

trayor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 21:33

Ja tam jestem na tak. Wolę Matriego niż Osvaldo. Raz, że robimy z złoty interes, wypożyczenie na pół sezonu po sprzedaniu go za 11 milionów do Milanu :prochno: A dwa, że w tym sezonie statystyki ma naprawdę niezłe. 16 spotkań, 7 bramek, 5 asyst.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 21:53

daroo89 pisze:Panowie co Wy z tym Matrim? Coś się dzieje w sprawie jego sprowadzenia w ostatnich godzinach? :? :?
Jesli wierzyc słowom Preziosiego to Matri wraca do Juventusu :twisted:

Obrazek
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 21:55

mcsqrczybyk pisze: Ponoć Cassano do Interu. Cóż, tak sobie myślę, że aktywność Interu może pobudzi do działania naszych. Mówię w kontekście lata. Powoli zbliżaliśmy się do samozadowolenia Celticu, co miało wiadome skutki. Teraz Marotta nie będzie miał wymówek. Czas na mocną odpowiedź.
Nasza odpowiedz na Cassano, to De Ceglie :smile:
zbysioJuve pisze:W sumie jak dla mnie Osvaldo jednak byłby chyba tą lepsza opcją niż Matri. Do tego doszedłby jeszcze ten Sturaro, który myślę, że mógłby już z powodzeniem występować w pierwszej jedenastce i można by było uznać okienko za raczej udane.
Serjos malo trzeba, zeby Cie zadowolic...
Cabrini_idol pisze:Po dzisiejszym (czy wczorajszym) wywiadzie Teveza, jestem przekonany, że w 2016 roku nas opuści. I znowu pytanie kto zgarnie ,,10'' ?
Spokojna bania, Fan Persziemu sie konczy kontrakt w czerwcu 2016.
Dizzee pisze:Rozumiem, że chcielibyście kogoś z nazwiskiem mogącego realnie wzmocnić klub, ale jak na pozycje 5 napastnika, okoliczności oraz dostępnych piłkarzy na rynku, nie widzę nikogo lepszego od Pablo.
Po tym, co napisales i ja przeczytalem, bo nie ukrywam, ze nie sledzilem spotkan Interu i Osvaldo, to smiem twierdzic, ze wloski Argentynczyk ma jak najwieksze szanse, zeby powalczyc o pierwsza jedenastke z naszymi asami z Hiszpanii :think:
Elo Vidal:) pisze:
filippo pisze:
Jaki kłamco? Trafił słupek, czyli w część bramki !
Strzal w slupek, jest liczony jako strzal niecelny. Zadzwon do Borka.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 22:08

Preziosi po zakończeniu spotkania Fiorentina - Genoa:

Matri andrà alla Juventus, domani annunceremo Borriello.

PL: Matri przejdzie do Juventusu, jutro ogłosimy transfer Borriello.

O ile pomysł ze ściągnięciem Osvaldo był niezły, tak pozyskanie Matriego to potwarz. Żałosne posunięcie. Lepszym rozwiązaniem było pozostawienie Giovinco.

Mercato Juve: Sturaro + Matri :rotfl:

MCL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2015, 22:11

Ja wiem że to nie gg, ani czat na facebooku, ale tylko jedno podsumowanie tego mercato nasuwa mi się na myśl:

xD

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty :)
Zablokowany