Mercato (Lato 2015)
- filippo
- Juventino
Ty kłamco oświęcimski! Bramkarz fiorentiny strzelił sobie sam gola, sturaro oddał niecelny strzalszczypek pisze:Warto odnotować, że nasz nowy nabytek - niejaki Sturaro, strzelił w pożegnalnym meczu taką hmm pół-bramkę.
forumowy ujadacz
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Takie coś to powinien trafiać z zamkniętymi oczami, widać,ze chłopak zupełnie nie przyzwyczajony do gry ofensywnej.szczypek pisze:Warto odnotować, że nasz nowy nabytek - niejaki Sturaro, strzelił w pożegnalnym meczu taką hmm pół-bramkę.
- zahor
- Juventino
Facet do tej pory był mierny, pałętał się po wypożyczeniach i nikt go nie chciał, aż w końcu w wieku 25 lat zaczął grać tak, że pożytek z niego ma siódma drużyna w Serie A, a interesuje się nim dziesiąty zespół w tabeli. Fakt, są powody żeby pluć sobie w brodę i rwać włosy z głowy.sebatiaen pisze:Chyba trochę za wcześnie Juve pozbyło się definitywnie Iago Falque, koleś naprawdę fajnie sobie radzi w Genoi.
Teraz Inter go chce, fajny player się wyrabia.
- Dybala 4ever
- Juventino
Jaki kłamco? Trafił słupek, czyli w część bramki !filippo pisze:Ty kłamco oświęcimski! Bramkarz fiorentiny strzelił sobie sam gola, sturaro oddał niecelny strzalszczypek pisze:Warto odnotować, że nasz nowy nabytek - niejaki Sturaro, strzelił w pożegnalnym meczu taką hmm pół-bramkę.
EDIT: No to Osvaldo i Sturaro i kończymy imprezę pt. zimowe mercato 2015. Może jeszcze rzutem na taśmę Bouy i Mattiello do Chievo. No i dogadanie się z Empoli na lato co do Ruganiego.
- Dybala 4ever
- Juventino
Oberschlesien : tajemnicą poliszynela jest, że w razie niepowodzenia operacji kapitana Osvaldo, to Matri jest naszym planem Bi na 5 muszkietera do ataku.daroo89 pisze:Panowie co Wy z tym Matrim? Coś się dzieje w sprawie jego sprowadzenia w ostatnich godzinach? :? :?
- trayor
- Juventino
Ja tam jestem na tak. Wolę Matriego niż Osvaldo. Raz, że robimy z złoty interes, wypożyczenie na pół sezonu po sprzedaniu go za 11 milionów do Milanu
A dwa, że w tym sezonie statystyki ma naprawdę niezłe. 16 spotkań, 7 bramek, 5 asyst.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nasza odpowiedz na Cassano, to De Cegliemcsqrczybyk pisze: Ponoć Cassano do Interu. Cóż, tak sobie myślę, że aktywność Interu może pobudzi do działania naszych. Mówię w kontekście lata. Powoli zbliżaliśmy się do samozadowolenia Celticu, co miało wiadome skutki. Teraz Marotta nie będzie miał wymówek. Czas na mocną odpowiedź.
Serjos malo trzeba, zeby Cie zadowolic...zbysioJuve pisze:W sumie jak dla mnie Osvaldo jednak byłby chyba tą lepsza opcją niż Matri. Do tego doszedłby jeszcze ten Sturaro, który myślę, że mógłby już z powodzeniem występować w pierwszej jedenastce i można by było uznać okienko za raczej udane.
Spokojna bania, Fan Persziemu sie konczy kontrakt w czerwcu 2016.Cabrini_idol pisze:Po dzisiejszym (czy wczorajszym) wywiadzie Teveza, jestem przekonany, że w 2016 roku nas opuści. I znowu pytanie kto zgarnie ,,10'' ?
Po tym, co napisales i ja przeczytalem, bo nie ukrywam, ze nie sledzilem spotkan Interu i Osvaldo, to smiem twierdzic, ze wloski Argentynczyk ma jak najwieksze szanse, zeby powalczyc o pierwsza jedenastke z naszymi asami z HiszpaniiDizzee pisze:Rozumiem, że chcielibyście kogoś z nazwiskiem mogącego realnie wzmocnić klub, ale jak na pozycje 5 napastnika, okoliczności oraz dostępnych piłkarzy na rynku, nie widzę nikogo lepszego od Pablo.

Strzal w slupek, jest liczony jako strzal niecelny. Zadzwon do Borka.Elo Vidal:) pisze:Jaki kłamco? Trafił słupek, czyli w część bramki !filippo pisze:Ty kłamco oświęcimski! Bramkarz fiorentiny strzelił sobie sam gola, sturaro oddał niecelny strzalszczypek pisze:Warto odnotować, że nasz nowy nabytek - niejaki Sturaro, strzelił w pożegnalnym meczu taką hmm pół-bramkę.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Preziosi po zakończeniu spotkania Fiorentina - Genoa:
Matri andrà alla Juventus, domani annunceremo Borriello.
PL: Matri przejdzie do Juventusu, jutro ogłosimy transfer Borriello.
O ile pomysł ze ściągnięciem Osvaldo był niezły, tak pozyskanie Matriego to potwarz. Żałosne posunięcie. Lepszym rozwiązaniem było pozostawienie Giovinco.
Mercato Juve: Sturaro + Matri :rotfl:
Matri andrà alla Juventus, domani annunceremo Borriello.
PL: Matri przejdzie do Juventusu, jutro ogłosimy transfer Borriello.
O ile pomysł ze ściągnięciem Osvaldo był niezły, tak pozyskanie Matriego to potwarz. Żałosne posunięcie. Lepszym rozwiązaniem było pozostawienie Giovinco.
Mercato Juve: Sturaro + Matri :rotfl:
- MCL
- Juventino
Ja wiem że to nie gg, ani czat na facebooku, ale tylko jedno podsumowanie tego mercato nasuwa mi się na myśl:
xD
xD
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty