Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Media piszą że ten tydzień decydujący dla Juve i może sprowadzimy nawet 3 zawodników, nie za bardzo w to wierzę. Znając życie jeszcze z miesiąc będziemy zmuszeni czytać newsy Costa bliżej, Costa dalej, Bernardeschi bliżej, Szczęsny dalej.
Gdybyśmy zrobili te 3 transfery to byłoby naprawdę super nawet za miesiąc, ale różnie może być.
Gdybyśmy zrobili te 3 transfery to byłoby naprawdę super nawet za miesiąc, ale różnie może być.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Chcialbym zwrocic Twoja uwage na charakter tych doniesien i zrodla. Pisalem wczoraj poznym wieczorem, ze glowna osoba odpowiedzialna za Tuttojuve podaje juz deal Costy za pewny. Skoro tak pisze to faktycznie tak jest. Wszystkie zrodla o tym pisza, wiec nie jest to ploteczka. Szczesny i Costa na 90% pojawia sie w tym tygodniu, troche ma sie natomiast przedluzyc z Fiorentina. Z Wojtkiem czekalismy na transfer Neto. Zintensyfikowalismy nasze dzialania ze wzgledu na wyjazd do USA, gdzie Allegri chce miec tylu ile sie da.marcinek pisze:Media piszą że ten tydzień decydujący dla Juve i może sprowadzimy nawet 3 zawodników, nie za bardzo w to wierzę. Znając życie jeszcze z miesiąc będziemy zmuszeni czytać newsy Costa bliżej, Costa dalej, Bernardeschi bliżej, Szczęsny dalej.
- Cabrini_idol
- Juventino
https://pbs.twimg.com/media/DEXaGrDXYAQWDRU.jpg:large
Szczęsny nie powołany na zgrupowanie. Raczej na 99,9 % w tym tygodniu wyląduje w Juve.
ps Sancheza też nie ma, ale ten jest po Pucharze Konfederacji.
Szczęsny nie powołany na zgrupowanie. Raczej na 99,9 % w tym tygodniu wyląduje w Juve.
ps Sancheza też nie ma, ale ten jest po Pucharze Konfederacji.

- mrozzi
- Juventino
Wczoraj pojawilo sie info, ze Arsenal oczekuje za niego 80 mln. Biorac pod uwage pensje Bayern chyba sobie odpusci, do innego angielskiego klubu go z kolei puscic nie chca.Cabrini_idol pisze: ps Sancheza też nie ma, ale ten jest po Pucharze Konfederacji.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
I niech ktoś powie że nie działamy z wyprzedzeniem.Pracujemy nad tym transferem od 45 dni.
Kto pierwszy napisał o Brazylijczyku w Juve?
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
Dopniemy, wlasciwie juz jest dopiety. O optymizmie mowi przedstawiciel pilkarza (a oni nigdy nie wypowiadaja sie w takim tonie, jesli cos nie jest jeszcze jasne), jako zawodnika Juve postrzega Coste takze Pavan z Tuttojuve.Vincitore pisze:Szczerze mówiąc jeżeli pracujemy nad gościem 45 dni i nie dopniemy tego transferu, to nie mam pytań.
Pracujemy nad nim od takiego czasu, wiec ten caly Danilo to byl bullshit.
Jednymi z pierwszych z doniesieniem o graczu Bayernu byli goście z J mercato, tak tutaj wyśmiewani. Od samego początku byli pewni transferu i Schicka, i Douglasa. Gdy pytano ich o Danilo opowiadali, ze chcielismy go jedynie na wypozyczenie, ale to nie on zajmie ostatnie miejsce non-EU.
Twierdza, ze Raiola wciska nam teraz Matuidiego, Allegri dal ponoc "tak". Generalnie chcielibysmy domknac operacje in w ciagu tygodnia w kolejnosci: Szczesny, Costa, Bernardeschi, pomocnik. Co do obroncy jedni twierdza, ze chcemy De Sciglio, inni, ze Cancelo. A mi sie wydaje, ze w tym konkretnym przypadku faktycznie dziennikarze nic nie wiedza.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Mnie się nawet nie chce wierzyć, że ich wszystkich sprzedamy. Lemina i Rincon tak, ze Sturaro może być różnie (znajdź pan kogoś, kto nie dość, że go chce, to jeszcze na zasadzie definitywnego transferu za jakiś sensowny pieniądz). Natomiast jeśli rzeczywiście zapadnie decyzja o pożegnaniu Asy i Lichego, to zupełnie nie wiem dlaczego, ale delikatnie czuję nieprzyjemną woń rozwiązywanego kontraktuPoprostu pisze:Juventus want to earn €50m from the sales of #Lemina #Rincon #Sturaro #Lichtsteiner and #Asamoah (TS)
Jakoś nie chce mi się wierzyć w taka sumę za tych kopaczy.

- Cabrini_idol
- Juventino
Są też newsy, że możemy Rincona oddać Violi ale nie STURARO. Sturaro raczej nie odejdzie.
Wg mnie pogonimy tylko Rincona i Leminę, ale nie za duże kwoty. Obstawiam jakies 6-7 mln za Wenezuelczyka i jakieś 13-14 za Gabończyka.
Wg mnie pogonimy tylko Rincona i Leminę, ale nie za duże kwoty. Obstawiam jakies 6-7 mln za Wenezuelczyka i jakieś 13-14 za Gabończyka.