Wszystko o Milanie
- KondzioJuveFans
- Juventino
jest temat ''wszystko o Milanie'' więc napisałem , że remisują 1:1 a Ty szczekasz... opanuj emocjemateo369 pisze:KondzioJuveFans pisze:i Milan właśnie remisuje 1;1i znowu się zaczyna, mecz się nie skończył a niektórzy już mówią co będzie...Buczus_JuveFan pisze:Panowie chyba dzisiaj odrabiamy do Milanu dwa punkciki za sprawą dawnego weterana z urugwaju... RUBEN OLIVERA! :-D
Poza tym nie mam pojęcia po co Wy się Milanem interesujecie? czy ktoś z was realnie myśli, że możemy ich wyprzedzić i co za tym idzie zdobyć mistrzostwo? :lol:
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- M.R.
- Juventino
Jak widać są jeszcze tacy optymiści którzy wierzą w szalony pościg za Milanem. Ja do nic nie należę.
Milan w 3 meczach w nowym roku zdobył tylko 5 punktów, a reszta ligi , a przede wszystkim Inter(9 punktów w 3 meczach plus dwa spotkania zaległe) , nie śpi. Ci , którzy dawali mistrza czarno-czerwonym powinni dać sobie na wstrzymanie. Będzie jeszcze ciekawie.
Milan w 3 meczach w nowym roku zdobył tylko 5 punktów, a reszta ligi , a przede wszystkim Inter(9 punktów w 3 meczach plus dwa spotkania zaległe) , nie śpi. Ci , którzy dawali mistrza czarno-czerwonym powinni dać sobie na wstrzymanie. Będzie jeszcze ciekawie.
- Juventino79
- Juventino
No,no to Milan chyba dostał lekkiej zadyszki, szykuje się ciekawa końcówka sezonu
Szkoda ,że dzisiaj Roma i Lazio w końcówkach powygrywały swoje mecze to byśmy byli w sporo lepszej sytuacji...
W każdym razie czas ,by Luigi przez ten tydzień nieco poukładał w naszej grze - zwłaszcza w ofensywie... No a co do Milanu to jeżeli chcą ugrać mistrzostwo Serie A w tym sezonie to lepiej żeby się pozbierali i to szybko... Dla nas walka o mistrzostwo to chyba na razie jeszcze za wiele 

- jareckik
- Juventino
Sampdoria vs. Juventus
Juventus vs. Udinese
Palermo vs. Juventus
Cagliari vs. Juventus
Juventus vs. Inter
Nasze najbliższe 5 meczów, mam nadzieję, że 13.02 nie będziemy mieli dużej strady do pierwszej "czwórki" a w wyżej podanych meczach nie zdobędziemy mniej niż 6 pkt. ;P Zapowiada się rzeź niewiniątek to będzie wielki sprawdzian dla naszych zawodników. Myślę, że po tych meczach nikt nie będzie już mówił o tym, że dogonimy milan, o scudetto powalcza Milan z Interem może Napoli, ale wątpię.
//edit
rzeź oczywiście ;P
Juventus vs. Udinese
Palermo vs. Juventus
Cagliari vs. Juventus
Juventus vs. Inter
Nasze najbliższe 5 meczów, mam nadzieję, że 13.02 nie będziemy mieli dużej strady do pierwszej "czwórki" a w wyżej podanych meczach nie zdobędziemy mniej niż 6 pkt. ;P Zapowiada się rzeź niewiniątek to będzie wielki sprawdzian dla naszych zawodników. Myślę, że po tych meczach nikt nie będzie już mówił o tym, że dogonimy milan, o scudetto powalcza Milan z Interem może Napoli, ale wątpię.
//edit
rzeź oczywiście ;P
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2011, 11:59 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ciro85
- Juventino
miedzy Sampdoria a Udinese gramy w Pucharze Włoch z Lazio lub Romą (mecz tych drużyn odbedzie sie w tym tygodniu)jareckik pisze:Sampdoria vs. Juventus
Juventus vs. Udinese
Palermo vs. Juventus
Cagliari vs. Juventus
Juventus vs. Inter
Nasze najbliższe 5 meczów,
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No tak, kupę kasy trzeba by było na niego wydać ...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
- Łukasz
- Juventino
Śmieszna pieniądze, a piłkarz co najmniej przyzwoity. Dodatkowo u nas miałby pewny plac, a w Milanie nie za bardzo pasuje do taktyki, więc będzie raczej żelaznym rezerwowym. Przysnęło się panu Marotcie.Smok-u pisze:No tak, kupę kasy trzeba by było na niego wydać ...
- JuveFilip_8_
- Juventino
Łukasz pisze:Śmieszna pieniądze, a piłkarz co najmniej przyzwoity. Dodatkowo u nas miałby pewny plac, a w Milanie nie za bardzo pasuje do taktyki, więc będzie raczej żelaznym rezerwowym. Przysnęło się panu Marotcie.Smok-u pisze:No tak, kupę kasy trzeba by było na niego wydać ...
Zawsze marzylem o tym gosciu u nas, technika niesamowita. ZA TAKĄ KASĘ! Płakać mi się chce, Milan dokonuje świetnych transferów nie wydając pieniędzy. Jesteśmy tak nieporadni na rynku transferowym, że gorzej być nie moze, dosłownie.
Wcześniej Cassano, teraz Urby, dlaczeeeegooooooo!??!??!

- Pałlo3
- Milanista
Wydaje mi się, że tu troszkę działa magia letnich transferów. Ibra ( co prawda wypozyczony, ale jestesmy zmuszeni zaplacic za niego trochę hajsu) i Robinho - co by nie mówic o ich przeszłosci te nazwiska przyciągają innych. Dlatego łatwiej było sciągnac Cassano czy teraz Emanuelsona. Oczywiscie roli Gallianiego nie mozna tu umniejszac. Wystarczy, że Berlu uchyli mu trochę sakiewkę i Adriano działa...Milan dokonuje świetnych transferów nie wydając pieniędzy
Nie ma co - transfery nam się w tym roku udały - Zlatan, Robinho, Boateng, Pan asysta Cassano, a w ostatnim meczu poszaleli dziadzia Yepes ( jedenastka kolejki :shock: ) i Sokratis. Może z Greka jeszcze będzie solidny stoper.
Teraz czytam o zainteresowaniu Criscito. Jeśli dołączy to okaże się prawdą stwierdzenie Gallianiego, że Urby przychodzi do pomocy. Criscito ostatnio nie przeżywa jakiegoś dobrego okresu, niedawno był chyba nawet w najgorszej jedenastce kolejki... Ale cała Genoa gra poniżej oczekiwan, a od Antoniniego gorszy jest chyba tylko Wasz Grosso ( o ile to mozliwe byc gorszym od Antka). Z dobrej gry z poprzedniego sezonu zostały tylko wspomnienia 8)
Jeśli nie lewa obrona to jako lewy pół-skrzydłowy w systemie 4-3-1-2... Ze swoją techniką i dynamika powinien dac radę, a do tego chyba coś tam wniesie w odbiorze skoro grał kilka lat na lewej obronie.Dodatkowo u nas miałby pewny plac, a w Milanie nie za bardzo pasuje do taktyki, więc będzie raczej żelaznym rezerwowym
Ogólnie za taką cenę nic nie ryzykujemy...
FORZA MILAN!
- Simi
- Qualità Juventino
Jestem strasznie zniesmaczony tym co robi Milan. Dlaczego my nie skorzystaliśmy z takich okazji, gdzie ma teraz oczy Marotta ? Urby, Cassano.. Gracze którzy by znacząco dużo wnieśli do naszego zespołu. I jak to nie nazwać okazją, z której by korzystał były dyrektor sportowy Sampy. Krew mnie zalewa gdy widzę tak mądrze wzmacniający się Milan.
Według najnowszych wieści, Milan pozyskał Van Bommela. Zbroi się ten Milan, ojj zbroi.
Według najnowszych wieści, Milan pozyskał Van Bommela. Zbroi się ten Milan, ojj zbroi.
- gruzin_juve
- Juventino
Milan zakupił MArka Van Bommela. Teraz to nie ma siły żeby w Mediolanie mieli spokój... można dobrać tyle par do bitki ile dusza zapragnie.
Mam nadzieje że przyjdzie im przegrać ze dwa mecze i się zacznie :C
Gattuso, Prince, Ibra, Cassano, Van Bommel, Robinho,
Mam nadzieje że przyjdzie im przegrać ze dwa mecze i się zacznie :C
Gattuso, Prince, Ibra, Cassano, Van Bommel, Robinho,
CIAO IL CAPITANO
- Simi
- Qualità Juventino
O ile przekona zarząd Milanu, to zapewne będzie przedłużony o następny rok.Ouh_yeah pisze:Ciekawa sprawa. Van Bommel podpisał kontrakt tylko do czerwca 201133 letni zawodnik godzi się na zaledwie półroczny kontrakt?
- marek.siedlce
- Juventino
A ja jeszcze bardziej tym co robi, a właściwie czego nie robi Marotta...Simi pisze:Jestem strasznie zniesmaczony tym co robi Milan.

FORZA JUVE !!!