Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
SebaStianS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2013, 19:55

filippo pisze:

Ale ty masz silną psychike. Dobrze, że nie powiedziałeś jej, że jak ci nie podłączy to spuścisz jej przysłowiowe lanie.

Ja wysłalem 2 maile i póki co napisali, że się ze mną skontaktują. Na pewno nie zamierzam z nimi walczyć (i przed nimi płaszczyć), poczekam do 21 marca i zobaczymy co nowa platforma ma do zaproponowania.
Skoro nie zamierzasz walczyć, płaszczyć się, to po co ten post? Jak już się doczekasz 21 marca, napisz co ci zaproponowano.

Paulo pisze:@filippo świetny komentarz :D naprawdę kolega musiał mieć silną psychikę, że tak gwałtownie zareagowali...i straciliby ważnego klienta, uff na szczęście nic poważnego się nie stało :)

Czy Wy naprawdę tak bardzo wierzycie, że Wasze "straszenie" ich "robi" ? Włączają albo nie, aczkolwiek z tego co widać wystarczy wysunąć dobre argumenty w drugim mailu i sprawa gotowa, ale niektórzy chyba myślą że są mocarni na papierze i w gębie i to daje efekty w życiu.
Kawał świetnego komentarza.
Kto, napisał cokolwiek, o jakimkolwiek straszeniu? Jeden z drugim coś sobie uroił i się utworzyło koło wzajemnej adoracji.
Mnie interesowało wyłącznie oglądanie Juve. Poprosiłem o udostępnienie nSportu. Odmówiono.
Ich argument o przedłużeniu umowy(udostępnimy).
Mój o wypowiedzeniu umowy.
Rzeczywiście, barbarzyństwo z mojej strony sięgneło zenitu.
Jeśli komuś udało się otrzymać, to czego oczekiwał po dwóch mailach, gratuluję. Też tak chciałem, nie udało się, zadzwoniłem.
Paulo pisze:no chyba, że zrobiłeś takie porządki na Juvepoland, jak kolega w Cyfrze Plus to szacun stary.
Ktoś ci w dzieciństwie zabawki przykręcił do podłogi, że teraz jesteś taki upierdliwy?
Tematu Drughi Polska nie podejmuj, rok temu już się w nim wypłakałeś.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2013, 20:23

No cóż jestem po pierwszym odmownym mailu... Odpisałem na niego z zalem i niezadowoleniem sposobu w jaki traktują wieloletnich abonentów oraz z tym jak potraktowali mnie bledna informacja o transmisji Serie A w canal+. Zobaczymy co z tego będzie...

EDIT: No i już mi ładnie nsport swieci:) Więc nie bać się opindalać ich ile wlezie to włączą :)

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 14:18

Witam! Przeglądałem internet i oto trafiła mi się taka informacja (pod tym linkiem http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,C ... omosc.html)

30 listopada zapadła ostateczna decyzja. W zamian za 32 proc. udziałów, w nowej połączonej platformie nc+, TVN przekazał Cyfrze+ platformę n. Głównym udziałowcem jest Grupa Canal+ (posiada 51 proc.), pozostałe 17 proc. należy do spółki UPC Polska.

Co to oznacza? Jak możemy przeczytać w newsie, oznacza to iż Nka zostanie "połączona" z C+, a do tego mają usunąć cztery kanały nPremium. Na Nce i Npremium często lecą mecze Juventusu, a czy to połączenie oznacza że możemy pożegnać się z MECZAMI?!

W internecie wpisując " C+ kupuje N " możemy znaleźć multum takich informacji. Czy one są prawdziwe, tego nie wiem. Jak waszym zdaniem to wygląda? Bo jeśli takie połączenie by było... to naprawdę, ciężko widzę mecze Juve.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 15:23

@ kaczy19FJ

Wystarczy w google wpisać "nc+" i użyć narzędzi wyszukiwania, żeby mieć najświeższe wiadomości. Jak jeszcze poszukasz na branżowych stronach jak "satkurier" to już w ogóle bajka. Trzeba tylko odrobiny chęci, by uruchomić szare komórki i znaleźć odpowiedzi. Po 21 marca będzie wszystko wiadomo więc cierpliwości.

Obrazek
piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 19:30

kaczy19FJ pisze: Co to oznacza? Jak możemy przeczytać w newsie, oznacza to iż Nka zostanie "połączona" z C+, a do tego mają usunąć cztery kanały nPremium. Na Nce i Npremium często lecą mecze Juventusu, a czy to połączenie oznacza że możemy pożegnać się z MECZAMI?!
C+ przejmuje prawa, ale ich nie przeinacza(w sensie nie traci praw do LM). Nka posiada full pakiet, jeśli chodzi o LM, więc nie martwiłbym się zmniejszeniem ilości transmisji live.
Zresztą, zanim Nka udostępniała transmisje na kanałach nPremium, to mecze LM pokazywane były na dodatkowych kanałach tworzonych "jakiś czas" przed meczem.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 21:59

Ze spekulacjami radzę się wstrzymać. Konsultanci c+ nie chcą nic zdradzić. Zastanawiam się czy nie popełniłem błędu przedłużając umowę z c+ dwa tyg temu. Mogłem poczekać, zobaczyć co się stanie po 21, i może zaoferowaliby mi lepszą cenę, i być może mógłbym wziąć sobie jakiś enkowski dekoder jeśli takowe będą dostępne, zamiast tego francuskiego szrotu. W tymi prawami enki do Serie A to też bym za daleko nie wychodził w przód i się podniecał. To jest dziwna sprawa, gdyż niezależnie jak dobre mecze są w danej kolejce, nigdy nie puścili więcej niż 2 meczów w tygodniu. Na c+ z kolei nawet 4 do 5, jeśli mecze były rozłożone na kilka dni.

Tak czy inaczej, ludek z c+ powiedział mi, że generalnie, każdy klient wyjdzie na fuzji znacznie lepiej i dostanie więcej. Miejmy nadzieję

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 22:53

Rewanż z Bayernem pokaże niekodowany niemiecki kanał ZDF ( także w HD) Info 100% pewne.

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 23:07

Ja tu myślałem,że nikt o tym nie wie xd Na biega wpisywałem, bo jakiś dziwny news się pojawił. :D aleeż się zamotałem!

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2013, 01:07

Ja mam trochę pełne portki przed tą fuzją, bo jestem abonentem enki, a nie cyfry i boję się, że będę musiał płacić więcej, żeby dostać to samo, co mam teraz. A mam bardzo dużo spotkań Ligi Mistrzów i trochę Serie A, fajnie jest w sumie. Zwłaszcza, że wiele spotkań leci na nPremium, a nie na nSporcie. Tylko niech się ogarną i nie pokazują klasyków pokroju Torino-Lazio, bo rzygać się chce tym ich Glikiem.

P.S.
Do Torino dołączyła Fiorentina i cotygodniowa gadka, pt. "Debiut Wolskiego". Bez komentarza.

Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2013, 18:57

U mnie też nSport już hula :)
Dla tych co się jeszcze wahają z wysłaniem maila, tak to u mnie wyglądało:
Ja do informacje@cyfraplus.com.pl pisze:Temat:Udostępnienie kanału nSport HD test nr abonenta ...

Witam,

chciałbym dołączyć do grona osób testujących program nSport HD TEST w ramach zapoznania się z ofertą którą ów kanał oferuje.
Prośbę tą uzasadniam tym, iż Cyfra+ głównie służyła mi do oglądania ligi włoskiej, która to właśnie teraz jest w nSport.

Pozdrawiam
Odpowiedź negatywna:
cyfra pisze:odpowiadając na e-mail, uprzejmie informuję, iż kanały MGM i nSport nie wchodzą w skład regularnej oferty programowej platformy CYFRA+.

Ww. pozycje oferowane są testowo dedykowanej grupie Klientów przedłużających Umowę o Abonament, w celu zbadania zainteresowania kanałami oraz uzyskania opinii na ich temat.

Jeżeli pojawi się możliwość podłączenia programów MGM i nSport wszystkim naszym Abonentom, natychmiast o tym poinformujemy. Zapewniamy, iż aktualnie dokładamy wszelkich starań, aby uzyskali Państwo dostęp do jak najbogatszej oferty programowej.

W przypadku pojawienia się pytań, proszę o kontakt.

Z poważaniem,
I mój drugi mail:
Ja pisze:Witam,

dostałem informację o włączeniu tychże kanałów konkretnym osobom będącym w takiej samej sytuacji jak ja.
Głównym kryterium przy wyborze oferty Canal Plus była dla mnie obecność ligi włoskiej która też znikła nieoczekiwanie z anteny w bieżącym sezonie. Jest ona za to dostępna na kanale nSport.
Uważam, iż przez wzgląd na dotychczasową współpracę, będąc stałym klientem powinienem mieć możliwość bycia w tej dedykowanej grupie klientów. Zapoznanie się z ofertą tych kanałów może wpłynąć na zmianę mojego abonamentu w celu ich stałego odbioru.

Z poważaniem,
Po tym dostałem odp że skontaktuje się ze mną konsultant, który też zadzwonił po jakimś czasie i poinformował że włączają nSport i MGM na 6 miesięcy :]

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2013, 23:46

Tak dla informacji jakby ktoś jeszcze nie wiedział mecz Bayern - Juventus 2 kwietnia w kanale nSport. Fajnie bo bałem się że rzucą w npremium.

★ ★ ★
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2013, 17:55

jak i oczywiscie mecz z interem w sobote o 15

a w meczu wieczornym zobaczymy.. tak jest! torino:| chociaz jakby klepneli napoli nie mialbym nic przeciwko

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2013, 18:46

Zauważyłem, że od kiedy Nsport jest dostępna na cyfrze to gorsze mecze puszczają.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 19 marca 2013, 19:12

z wypowiedzi tego grubego kibica Torino mozna bylo wywnioskowac, że nie bedzie zly jak Napoli wygra z Torino, bo wtedy jeszzcze bedą gonic Juventus... to pewnie nie bedzie sie cieszyl z punktow Torino zdobytych w tym meczu;)

Jony245

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 marca 2013, 23:04

Rewanżu wielkiego hitu nie będzie w TVP1! Wybrali Barca-PSG zamiast Juve-Bayern
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0410_1.txt

W TVP tylko można BVB i Barcę oglądać. Nic innego.

ODPOWIEDZ