Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2011, 10:31

Ja nie rozumiem jak to możliwe, że Del Neri nadal jest trenerem Juventusu :doh: Ten człowiek w takim klubie to jedna wielka pomyłka. Serce pęka jak jestem zmuszony oglądać taki upadek Juventusu.

FORZA JUVE !!!
dżony

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2011, 16:50

Nie rozumiem jednego. Skoro niby było mówione, że jak przegramy z Ceseną to Del Neri wypad, Lippi przychodzi, to dlaczego on nie przyszedł, przecież dla nas, dla klubu ten remis jest jak przegrana, totalna porażka.

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2011, 17:22

yanquez pisze:Problem polega na tym, że Elkann to AMERYKANIEC i soccer wcale go nie interesuje, jeśli nie można na nim zarobić...
Problem polega na tym , że można zarobić , ale trzeba mądrze zainwestować . Ale z takim podejściem wiele się nie osiągnie - bez dobrych / przemyślanych działań kasa ucieka - LM już poza zasięgiem i koło się zamyka .

I pomyśleć że wieszaliśmy psy na Ranierim (ok , miał bardziej zgrany skład , ale też jakiś pomysł na grę) i Ciro - który nie radził sobie gorzej niż LDN .

Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2011, 14:51

Czy tylko JA tak mam że wchodząc na Juvepoland szukam newsa informującego o odejściu Del Neriego? :pray:

Nie ma po wspominać Ranieriego bo mieliśmy prawo go krytykować tak jaki mamy prawo krytykować DN, kibice muszą rozliczać piłkarzy i trenerów z osiągnięć i tego że grą taką jaką teraz prezentują ośmieszają nas oraz Juventus jako Klub skali światowej. Już nie chce wspominać o wywiadach Alexa czy innych zawodników na ten sam temat, "graliśmy bardzo dobrze ale brakowało szczęścia, musimy pokazać kibicom i przeprosić ich..." i tak już od dawien dawna ta sama gadka.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2011, 15:03

Piotr21 pisze:Czy tylko JA tak mam że wchodząc na Juvepoland szukam newsa informującego o odejściu Del Neriego? :pray:
Myślę, że to ostatnio powszechna obsesja chorobowa na JP. Nazywa się delneroza. Ale nie martw się, wódka to dobrze leczy.
Piotr21 pisze:Nie ma po wspominać Ranieriego bo mieliśmy prawo go krytykować tak jaki mamy prawo krytykować DN,
To bardzo mądra wypowiedź, serio!
Piotr21 pisze:kibice muszą rozliczać piłkarzy i trenerów z osiągnięć i tego że grą taką jaką teraz prezentują ośmieszają nas oraz Juventus jako Klub skali światowej. Już nie chce wspominać o wywiadach Alexa czy innych zawodników na ten sam temat, "graliśmy bardzo dobrze ale brakowało szczęścia, musimy pokazać kibicom i przeprosić ich..." i tak już od dawien dawna ta sama gadka.
Bo tu i nic więcej nie ma do dodania... Wszyscy widzą i wiedzą, że jest źle. Tylko jakoś nikt nie ma pomysłu jak to naprawić. A Del Neri chyba najmniej.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2011, 15:19

Najgorsze jest że sam zauważ nie mamy na forum o czym pisać. No wiadomo że jakieś zastępcze tematy się znajdą ale tak długo już wałkowany jest ten motyw DN itp... Człowiek wchodząc na forum już wie o czym przeczyta. Szkoda że nie mamy tematów jak Barcelona wygraliśmy 6:0 szkoda że nie 8:0 bo mogło by być lepiej:) Nie pamiętam już wesołych chwil wszystkie sukcesy i radości przesłania obecna sytuacja i tylko dzięki Youtube moge obejrzeć mecze w Champions League nawet przegrane...

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2011, 22:35

Ok, Bayern wylecial z LM, wszystko idzie zgodnie z planem :)

KLIK ==>www
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2011, 22:42

A co nam to da jak już miejsca nie odzyskamy w Champions League, Niemcy odebrali Serie A dzięki lepszej lidze i wynikom.

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2011, 22:48

Piotr21 pisze:A co nam to da jak już miejsca nie odzyskamy w Champions League, Niemcy odebrali Serie A dzięki lepszej lidze i wynikom.
raczej Kolega miał na myśli van Gaala, ale w jego temacie to też nic nie zmienia...

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2011, 23:26

mati888 pisze:
Piotr21 pisze:A co nam to da jak już miejsca nie odzyskamy w Champions League, Niemcy odebrali Serie A dzięki lepszej lidze i wynikom.
raczej Kolega miał na myśli van Gaala, ale w jego temacie to też nic nie zmienia...
He he sory mój błąd nie zczaiłem :think:

Kogucik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2011, 10:58

Nieoficjalnie Magath żegna się z Schalke - http://www.schalke04.pl/aktualnosci/2096 . Del Neriego pożegnać i zakontraktować Magatha.... Dokończyłby sezon i przygotowywał na następny. Ale znając NASZ "włoski" Juventus to trenerem zostanie Conte albo Gasperini :angry:

banan1919

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2011, 12:14

Mam nadzieje ze to nie prawda ...http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php czy my naprawde nie mozemy sprowadzic jakiegos uznanego trenera ? Od lat to samo...

Juve !!
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2011, 13:09

banan1919 pisze:Mam nadzieje ze to nie prawda ...http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php czy my naprawde nie mozemy sprowadzic jakiegos uznanego trenera ? Od lat to samo...
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php
Aha, no więc na powrót Moggiego nie ma co w ogóle liczyć, ponieważ nadal będziemy-jeśli w tym newsie zawarta została prawda- bawić się widzę w prowizorkę dużego klubu z kolejnym "już prawie dobrym trenerem, który nigdy nie grał w LM" vel "dobrze zapowiadającym się trenerem i byłym zawodnikiem Juve?"
Zadowalajmy się dalej okruchami-nie wiem z czego właściwie- to daleko zajedziemy. Liczmy na cud, że w końcu któryś były zawodnik będzie umiał trenować.
PS. Oczywiście Conte jako piłkarza bardzo szanowałem, ale to nie zmienia faktu, że wszystko w tym klubie od Elkanna poczynając jest postawione na głowie. Natomiast Italofilstwo Andrei staje się powoli trudne do zniesienia i zrozumienia. Jak już jakiś Mazzari może sobie wybrzydzać na nasze oferty to nie jest dobrze.
Agnelli Powiedz dlaczego?
Ostatnio zmieniony 16 marca 2011, 13:41 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Trezeguet 17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2011, 13:28

Jak zarząd ma jaja to zatrudnią zwolnionego w Trybie natychmiastowym Magath'a ! Tylko rodzi się pytanie czy zarząd ma JAJA ?

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2011, 13:51

Trezeguet 17 pisze:Jak zarząd ma jaja to zatrudnią zwolnionego w Trybie natychmiastowym Magath'a ! Tylko rodzi się pytanie czy zarząd ma JAJA ?
Nie ma. Do końca seoznu zostanie DN

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Zablokowany