Nowy Trener?
- marek.siedlce
- Juventino
Ja nie rozumiem jak to możliwe, że Del Neri nadal jest trenerem Juventusu :doh: Ten człowiek w takim klubie to jedna wielka pomyłka. Serce pęka jak jestem zmuszony oglądać taki upadek Juventusu.
FORZA JUVE !!!
- dżony
- Juventino
Nie rozumiem jednego. Skoro niby było mówione, że jak przegramy z Ceseną to Del Neri wypad, Lippi przychodzi, to dlaczego on nie przyszedł, przecież dla nas, dla klubu ten remis jest jak przegrana, totalna porażka.
- Filippo911
- Juventino
Problem polega na tym , że można zarobić , ale trzeba mądrze zainwestować . Ale z takim podejściem wiele się nie osiągnie - bez dobrych / przemyślanych działań kasa ucieka - LM już poza zasięgiem i koło się zamyka .yanquez pisze:Problem polega na tym, że Elkann to AMERYKANIEC i soccer wcale go nie interesuje, jeśli nie można na nim zarobić...
I pomyśleć że wieszaliśmy psy na Ranierim (ok , miał bardziej zgrany skład , ale też jakiś pomysł na grę) i Ciro - który nie radził sobie gorzej niż LDN .
- Piotr21
- Juventino
Czy tylko JA tak mam że wchodząc na Juvepoland szukam newsa informującego o odejściu Del Neriego?
Nie ma po wspominać Ranieriego bo mieliśmy prawo go krytykować tak jaki mamy prawo krytykować DN, kibice muszą rozliczać piłkarzy i trenerów z osiągnięć i tego że grą taką jaką teraz prezentują ośmieszają nas oraz Juventus jako Klub skali światowej. Już nie chce wspominać o wywiadach Alexa czy innych zawodników na ten sam temat, "graliśmy bardzo dobrze ale brakowało szczęścia, musimy pokazać kibicom i przeprosić ich..." i tak już od dawien dawna ta sama gadka.

Nie ma po wspominać Ranieriego bo mieliśmy prawo go krytykować tak jaki mamy prawo krytykować DN, kibice muszą rozliczać piłkarzy i trenerów z osiągnięć i tego że grą taką jaką teraz prezentują ośmieszają nas oraz Juventus jako Klub skali światowej. Już nie chce wspominać o wywiadach Alexa czy innych zawodników na ten sam temat, "graliśmy bardzo dobrze ale brakowało szczęścia, musimy pokazać kibicom i przeprosić ich..." i tak już od dawien dawna ta sama gadka.
- deszczowy
- Juventino
Myślę, że to ostatnio powszechna obsesja chorobowa na JP. Nazywa się delneroza. Ale nie martw się, wódka to dobrze leczy.Piotr21 pisze:Czy tylko JA tak mam że wchodząc na Juvepoland szukam newsa informującego o odejściu Del Neriego?![]()
To bardzo mądra wypowiedź, serio!Piotr21 pisze:Nie ma po wspominać Ranieriego bo mieliśmy prawo go krytykować tak jaki mamy prawo krytykować DN,
Bo tu i nic więcej nie ma do dodania... Wszyscy widzą i wiedzą, że jest źle. Tylko jakoś nikt nie ma pomysłu jak to naprawić. A Del Neri chyba najmniej.Piotr21 pisze:kibice muszą rozliczać piłkarzy i trenerów z osiągnięć i tego że grą taką jaką teraz prezentują ośmieszają nas oraz Juventus jako Klub skali światowej. Już nie chce wspominać o wywiadach Alexa czy innych zawodników na ten sam temat, "graliśmy bardzo dobrze ale brakowało szczęścia, musimy pokazać kibicom i przeprosić ich..." i tak już od dawien dawna ta sama gadka.
- Piotr21
- Juventino
Najgorsze jest że sam zauważ nie mamy na forum o czym pisać. No wiadomo że jakieś zastępcze tematy się znajdą ale tak długo już wałkowany jest ten motyw DN itp... Człowiek wchodząc na forum już wie o czym przeczyta. Szkoda że nie mamy tematów jak Barcelona wygraliśmy 6:0 szkoda że nie 8:0 bo mogło by być lepiej:) Nie pamiętam już wesołych chwil wszystkie sukcesy i radości przesłania obecna sytuacja i tylko dzięki Youtube moge obejrzeć mecze w Champions League nawet przegrane...
- mati888
- Juventino
raczej Kolega miał na myśli van Gaala, ale w jego temacie to też nic nie zmienia...Piotr21 pisze:A co nam to da jak już miejsca nie odzyskamy w Champions League, Niemcy odebrali Serie A dzięki lepszej lidze i wynikom.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Piotr21
- Juventino
He he sory mój błąd nie zczaiłemmati888 pisze:raczej Kolega miał na myśli van Gaala, ale w jego temacie to też nic nie zmienia...Piotr21 pisze:A co nam to da jak już miejsca nie odzyskamy w Champions League, Niemcy odebrali Serie A dzięki lepszej lidze i wynikom.

- Kogucik
- Juventino
Nieoficjalnie Magath żegna się z Schalke - http://www.schalke04.pl/aktualnosci/2096 . Del Neriego pożegnać i zakontraktować Magatha.... Dokończyłby sezon i przygotowywał na następny. Ale znając NASZ "włoski" Juventus to trenerem zostanie Conte albo Gasperini 

- banan1919
- Juventino
Mam nadzieje ze to nie prawda ...http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php czy my naprawde nie mozemy sprowadzic jakiegos uznanego trenera ? Od lat to samo...
Juve !!
- strong return
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.phpbanan1919 pisze:Mam nadzieje ze to nie prawda ...http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php czy my naprawde nie mozemy sprowadzic jakiegos uznanego trenera ? Od lat to samo...
Aha, no więc na powrót Moggiego nie ma co w ogóle liczyć, ponieważ nadal będziemy-jeśli w tym newsie zawarta została prawda- bawić się widzę w prowizorkę dużego klubu z kolejnym "już prawie dobrym trenerem, który nigdy nie grał w LM" vel "dobrze zapowiadającym się trenerem i byłym zawodnikiem Juve?"
Zadowalajmy się dalej okruchami-nie wiem z czego właściwie- to daleko zajedziemy. Liczmy na cud, że w końcu któryś były zawodnik będzie umiał trenować.
PS. Oczywiście Conte jako piłkarza bardzo szanowałem, ale to nie zmienia faktu, że wszystko w tym klubie od Elkanna poczynając jest postawione na głowie. Natomiast Italofilstwo Andrei staje się powoli trudne do zniesienia i zrozumienia. Jak już jakiś Mazzari może sobie wybrzydzać na nasze oferty to nie jest dobrze.
Agnelli Powiedz dlaczego?
Ostatnio zmieniony 16 marca 2011, 13:41 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Trezeguet 17
- Juventino
Jak zarząd ma jaja to zatrudnią zwolnionego w Trybie natychmiastowym Magath'a ! Tylko rodzi się pytanie czy zarząd ma JAJA ?
- Lypsky
- Juventino
Nie ma. Do końca seoznu zostanie DNTrezeguet 17 pisze:Jak zarząd ma jaja to zatrudnią zwolnionego w Trybie natychmiastowym Magath'a ! Tylko rodzi się pytanie czy zarząd ma JAJA ?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady