[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 17:50

Gandalf8 pisze:
Darius19 pisze:A co do przedłużenia wpłat to czekaliśmy tyle to i jeszcze tydzień nas nie zbawi.

Swoją drogą faja zrób tak jak Tabo każdy kto robi takie przewały niech trafia na czarną listę i nie będzie mógł brać udziału w twoich akcjach.

Czarna lista jak najbardziej powinna być a przedłużanie to według mnie zły pomysł, bo przy następnej akcji ludzie też będą zwlekać z wpłatami, "bo Faja przedłuży termin". Nie wpłacili to Ich problem - Ci, którzy chcieli wpłacić już wpłacili, bo czasu było wystarczająco dużo, więc nie widzę powodu "faworyzowania" maruderów, dla których ponad 2 tygodnie na wpłacenie kasy to za krótko i trzeba Im dać trzeci tydzień :/
Dokładnie, to kiedy zostaną wysłane te longi? :płaczę:

Obrazek
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 21:28

Nie przedłużaj nic ! No Way ! Tak jak już ktoś wspomniał, każdy z nas miał określony termin wpłaty, to, że ludzie są na tyle nieodpowiedzialni, że zamiast wypisać się wcześniej, pozostawiają Ciebie bez żadnej informacji dotyczącej tego, czy decydują się na kupno, czy nie, świadczy tylko o ich inteligencji... proszę Cie, przez jakiś ...... @&@*#*##!@*@! my musimy czekać na longi do listopada ?

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 21:50

panowie spokojnie, w środe planowo wpłacam zaliczkę, i wysyłam projekt do przygotowania i obróbki, wpłata również na ich konto będzie szła z jeden dzień, także i tak od razu nie zaczną produkować longów,
myślę, że nie ma co marudzić bo i tak nie przedłuży ani nie przyśpieszy to produkcji,
wiele osób prosiło mnie czy mogą wpłacić później, bo np zapomnieli czy mają wypłaty pod koniec miesiąca, trochę wyrozumiałości... to nie allegro, że kupujesz i towar masz za dwa dni.. wiecie zresztą jak organizowane są akcje na forum, co do czarnej listy, zwlekałem z tym ale chyba naprawdę będzie konieczne jej wprowadzenie..

Obrazek
anzi24

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 22:17

Mniej więcej kiedy otrzymamy longi. ??

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 22:28

anzi24 pisze:Mniej więcej kiedy otrzymamy longi. ??
Powinny być w okolicach połowy października ale to optymistyczny wariant.

FORZA JUVE
Radzio1962

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2010, 06:46

FAJA WPŁACIŁEM PIENIĄDZE A NIE MA MNIE NA ZIELONO !! MAM TEN ŚWITEK Z POCZTY JC !!

Lew1984

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2010, 07:40

Cześć faja
Nie dopisałeś mi rozmiaru na liście głównej.
Jestem 40 na liście szarych longów rozmiar XL
Pozdrawiam

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2010, 12:06

I wiadomość do Ciebie nie doszła :]

rekrut86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2010, 17:36

88. rekrut86 XXL - czarny

Obrazek
Maat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2010, 18:38

Biały M.

Tristan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2010, 20:40

Faja ja chce czarny nie biały!!
jestem zaznaczony ze wpłaciłem za białego a za czarnego nie a powinno być odwrotnie z białego rezygnuje całkowicie

JuvePavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2010, 00:21

faja ja juz kase w piatek wpłaciłem ale widze ze chyba jeszcze niedotarło mam prośbe jakby dało rade zmienic na biały to bede wdzieczny czyli prosze biała M

jaworznianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2010, 19:37

faja69 pisze:wiele osób prosiło mnie czy mogą wpłacić później, bo np zapomnieli czy mają wypłaty pod koniec miesiąca, trochę wyrozumiałości... to nie allegro, że kupujesz i towar masz za dwa dni.. wiecie zresztą jak organizowane są akcje na forum, co do czarnej listy, zwlekałem z tym ale chyba naprawdę będzie konieczne jej wprowadzenie..
Wydaje mi się że wyrozumiałość wyrozumiałością, a szanować i dotrzymywać zdania trzeba. Jeżeli ugadujemy się na konkretny termin, że do danego dnia są zapisy i kasa, to wg mnie zasada powinna być prosta - kto nie jest w stanie się z tego terminu wywiązać, to powinien nie zamawiać, a organizator akcji nie powinien czekać. Bo to troszkę nie fair wobec tych, którzy muszą czekać na "Zapominalskich" ...

Niemniej cierpliwie czekam, a Faji życzę ... też cierpliwości;) Na pewno Ci się przyda;p

slask.naszemiasto.pl ;)
Dzida

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2010, 19:42

Szary L, kasa poszła.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2010, 23:02

jaworznianin pisze: Wydaje mi się że wyrozumiałość wyrozumiałością, a szanować i dotrzymywać zdania trzeba. Jeżeli ugadujemy się na konkretny termin, że do danego dnia są zapisy i kasa, to wg mnie zasada powinna być prosta - kto nie jest w stanie się z tego terminu wywiązać, to powinien nie zamawiać, a organizator akcji nie powinien czekać. Bo to troszkę nie fair wobec tych, którzy muszą czekać na "Zapominalskich" ...

Niemniej cierpliwie czekam, a Faji życzę ... też cierpliwości;) Na pewno Ci się przyda;p
To fakt co do nie których to trzeba mieć cierpliwość. I moja prośba możecie nie spamować tematu pisząc co kto myśli o tym że faja przedłużył zbieranie pieniędzy. To jest tylko jego sprawa jaką decyzję podejmie. A taki posty go tylko denerwują. Więc co sądzicie zostawcie dla siebie. Tyle mam na ten temat.

FORZA JUVE
ODPOWIEDZ