[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- nowik92
- Juventino
Dokładnie, to kiedy zostaną wysłane te longi? :płaczę:Gandalf8 pisze:Darius19 pisze:A co do przedłużenia wpłat to czekaliśmy tyle to i jeszcze tydzień nas nie zbawi.
Swoją drogą faja zrób tak jak Tabo każdy kto robi takie przewały niech trafia na czarną listę i nie będzie mógł brać udziału w twoich akcjach.
Czarna lista jak najbardziej powinna być a przedłużanie to według mnie zły pomysł, bo przy następnej akcji ludzie też będą zwlekać z wpłatami, "bo Faja przedłuży termin". Nie wpłacili to Ich problem - Ci, którzy chcieli wpłacić już wpłacili, bo czasu było wystarczająco dużo, więc nie widzę powodu "faworyzowania" maruderów, dla których ponad 2 tygodnie na wpłacenie kasy to za krótko i trzeba Im dać trzeci tydzień
- kdzr
- Juventino
Nie przedłużaj nic ! No Way ! Tak jak już ktoś wspomniał, każdy z nas miał określony termin wpłaty, to, że ludzie są na tyle nieodpowiedzialni, że zamiast wypisać się wcześniej, pozostawiają Ciebie bez żadnej informacji dotyczącej tego, czy decydują się na kupno, czy nie, świadczy tylko o ich inteligencji... proszę Cie, przez jakiś ...... @&@*#*##!@*@! my musimy czekać na longi do listopada ?
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- faja69
- Juventino
panowie spokojnie, w środe planowo wpłacam zaliczkę, i wysyłam projekt do przygotowania i obróbki, wpłata również na ich konto będzie szła z jeden dzień, także i tak od razu nie zaczną produkować longów,
myślę, że nie ma co marudzić bo i tak nie przedłuży ani nie przyśpieszy to produkcji,
wiele osób prosiło mnie czy mogą wpłacić później, bo np zapomnieli czy mają wypłaty pod koniec miesiąca, trochę wyrozumiałości... to nie allegro, że kupujesz i towar masz za dwa dni.. wiecie zresztą jak organizowane są akcje na forum, co do czarnej listy, zwlekałem z tym ale chyba naprawdę będzie konieczne jej wprowadzenie..
myślę, że nie ma co marudzić bo i tak nie przedłuży ani nie przyśpieszy to produkcji,
wiele osób prosiło mnie czy mogą wpłacić później, bo np zapomnieli czy mają wypłaty pod koniec miesiąca, trochę wyrozumiałości... to nie allegro, że kupujesz i towar masz za dwa dni.. wiecie zresztą jak organizowane są akcje na forum, co do czarnej listy, zwlekałem z tym ale chyba naprawdę będzie konieczne jej wprowadzenie..

- Radzio1962
- Juventino
FAJA WPŁACIŁEM PIENIĄDZE A NIE MA MNIE NA ZIELONO !! MAM TEN ŚWITEK Z POCZTY JC !!
- jaworznianin
- Juventino
Wydaje mi się że wyrozumiałość wyrozumiałością, a szanować i dotrzymywać zdania trzeba. Jeżeli ugadujemy się na konkretny termin, że do danego dnia są zapisy i kasa, to wg mnie zasada powinna być prosta - kto nie jest w stanie się z tego terminu wywiązać, to powinien nie zamawiać, a organizator akcji nie powinien czekać. Bo to troszkę nie fair wobec tych, którzy muszą czekać na "Zapominalskich" ...faja69 pisze:wiele osób prosiło mnie czy mogą wpłacić później, bo np zapomnieli czy mają wypłaty pod koniec miesiąca, trochę wyrozumiałości... to nie allegro, że kupujesz i towar masz za dwa dni.. wiecie zresztą jak organizowane są akcje na forum, co do czarnej listy, zwlekałem z tym ale chyba naprawdę będzie konieczne jej wprowadzenie..
Niemniej cierpliwie czekam, a Faji życzę ... też cierpliwości;) Na pewno Ci się przyda;p
slask.naszemiasto.pl 

- Darius19
- Juventino
To fakt co do nie których to trzeba mieć cierpliwość. I moja prośba możecie nie spamować tematu pisząc co kto myśli o tym że faja przedłużył zbieranie pieniędzy. To jest tylko jego sprawa jaką decyzję podejmie. A taki posty go tylko denerwują. Więc co sądzicie zostawcie dla siebie. Tyle mam na ten temat.jaworznianin pisze: Wydaje mi się że wyrozumiałość wyrozumiałością, a szanować i dotrzymywać zdania trzeba. Jeżeli ugadujemy się na konkretny termin, że do danego dnia są zapisy i kasa, to wg mnie zasada powinna być prosta - kto nie jest w stanie się z tego terminu wywiązać, to powinien nie zamawiać, a organizator akcji nie powinien czekać. Bo to troszkę nie fair wobec tych, którzy muszą czekać na "Zapominalskich" ...
Niemniej cierpliwie czekam, a Faji życzę ... też cierpliwości;) Na pewno Ci się przyda;p
FORZA JUVE