BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Gorn
- Juventino
Pod tym też byłem. Liczyłem na dobrą zabawę ale nic z tegobiałas pisze:pod którym, pod którym? pod tym, co ktoś tam kiedyś z kimś po ślimaku leciałGorn pisze:Je Je Je ŻYJEWybaczcie, że tak późno się odezwałem ale wiecie jak jest
za szybkie tępo wczoraj miałem ;P a co do tych płotów to pod którym wczoraj Białas byłeś? bo nie mogłem Cię znaleźć
![]()

A jak będzie zamknięty któryś PUB to sami go otworzymy :-D
- białas
- Juventino
czyli widzę, że Cafe Jaga, to już porażka na samym starcie.
nie zazdroszczę, ale mogę się punkąć w makówkę, bo też mogłem coś takiego uczynić
Gorn wie co mówi. nie wiem czy wiesz, ale on prowadzi młyn na meczach w swojej rodzinnej miejscowości :rotfl:Asia :) pisze:Prawie...Gorn pisze:Prawie jak na stadionie![]()
spróbowałabyś nie przyjść 8)Prawdopodobnie za trudno byłoby mi odmówić obejrzenia meczu i raczej się pojawię heh.
I tak btw... białas, zazdrościsz mi? 8) :lol:
nie zazdroszczę, ale mogę się punkąć w makówkę, bo też mogłem coś takiego uczynić
- dominiccos
- Juventino
U mnie sesja też się zbliża wielkimi krokami, kolokwiów po parę w tygodniu... No nic, postaram się wpaść w sobotę, bo widzę, że sporo mnie ominęło ostatnim razem, ale nic nie obiecuję. 

- Dagmara
- Juventino
Uuu nie wiedziałam... Taa, a tam na pewno są warunki do zrobienia młynabiałas pisze:Gorn wie co mówi. nie wiem czy wiesz, ale on prowadzi młyn na meczach w swojej rodzinnej miejscowości :rotfl:

:Cbiałas pisze:nie zazdroszczę, ale mogę się punkąć w makówkę, bo też mogłem coś takiego uczynić![]()
Nie tylko u Ciebiedominiccos pisze:U mnie sesja też się zbliża wielkimi krokami, kolokwiów po parę w tygodniu... No nic, postaram się wpaść w sobotę, bo widzę, że sporo mnie ominęło ostatnim razem, ale nic nie obiecuję.

Kurcze jak nas teraz rozpieszczają 8). Mam nadzieję, że jak zmniejszy się ilość obowiązków związana z sesją, to nie zaprzestaną transmitowania meczów.
- białas
- Juventino
Tigmar jeszcze chyba do siebie nie doszedł po ostatnim meczu, skoro myśli, że w niedzielę gramy
i co Wy z tą sesją? nie możecie znaleźć 2 godzin na wypad do pubu? ja jakbym był nawet przykuty do łóżka to bym przyszedł. i w niedzielę się pojawię
prawdopodobnie z dziewczyną będę.

i co Wy z tą sesją? nie możecie znaleźć 2 godzin na wypad do pubu? ja jakbym był nawet przykuty do łóżka to bym przyszedł. i w niedzielę się pojawię

- Winner
- Juventino
A co jest w niedzielę?białas pisze:Tigmar jeszcze chyba do siebie nie doszedł po ostatnim meczu, skoro myśli, że w niedzielę gramy![]()
i co Wy z tą sesją? nie możecie znaleźć 2 godzin na wypad do pubu? ja jakbym był nawet przykuty do łóżka to bym przyszedł. i w niedzielę się pojawięprawdopodobnie z dziewczyną będę.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.