Mercato (Lato 2015)
- Arbuzini
- Juventino
:oops: nie taki był mój cel, a dałem się wciągnąć w dyskusję z Robaku, który słuszność ruchów transferowych chce oceniać na podstawie tego co orzeknie Loża Oburzonych z juvepoland.Kucharius1 pisze:Oj panowie :rotfl:
Nie wiadomo czy Pogbe sprzedamy, nie wiadomo kiedy, a wy już rozmieniacie kogo za ile.
Obecnie. W lecie może się sporo wydarzyć. Resztą te mityczne 100 mln E to ciągle wydaje mi się nierealne, przecież nie można boskiemu Ronaldo zrobić takiej krzywdyKucharius1 pisze:Obecnie oferta 100 mln jest nie realna.

Jak to się mówi: w razie W. Inni środkowi pomocnicy są zagrożeni zawieszeniem więc Gasperini chce mieć spokojną głowę. Totalnie zagadkowy dla mnie ten Sturaro. Włosi podobno mają o nim dobre zdanie, ale może to tylko takie pompowanie balonika.ozi(Forza_Juve) pisze:nie rozumiem czemu Genoa chce na siłę zatrzymać Sturaro za wszelką cenę/ dzisiaj grają z Napoli a młodzieniec siedzi na ławie...
- Wojtek
- Juventino
właśnie Bertolacci dostał żółty kartonik, więc Genoa będzie liczyć na pomoc SturaroArbuzini pisze:Jak to się mówi: w razie W. Inni środkowi pomocnicy są zagrożeni zawieszeniem więc Gasperini chce mieć spokojną głowę. Totalnie zagadkowy dla mnie ten Sturaro. Włosi podobno mają o nim dobre zdanie, ale może to tylko takie pompowanie balonika.ozi(Forza_Juve) pisze:nie rozumiem czemu Genoa chce na siłę zatrzymać Sturaro za wszelką cenę/ dzisiaj grają z Napoli a młodzieniec siedzi na ławie...

- Robaku
- Juventino
nie chce, zaprawde nie chce.
Ja staram sie wysmiac ten dysonsans.
Z jednej strony podjaranie i juz wyszukiwanie nowych zawodników za Pogbe, po czym kontestowanie, ze nawet po sprzedazy Paula by nie była nas na nich stac, z drugiej ciagłe narzekanie i jestem przekonany,ze narzekanie rowniez by było gdyby sie okazało,ze stac nas na te czwórke z hajsów z Pogby, bo 3/4 forum by podsumowalo, zesmy przepłacili.
Odchodze od postów vide koncert zyczeń.
Wrzuce to co podaje sie w mediach włoskich czy europejskich, niektore newsy bardziej rzeczywiste, niektore odkrecone.
Ja staram sie wysmiac ten dysonsans.
Z jednej strony podjaranie i juz wyszukiwanie nowych zawodników za Pogbe, po czym kontestowanie, ze nawet po sprzedazy Paula by nie była nas na nich stac, z drugiej ciagłe narzekanie i jestem przekonany,ze narzekanie rowniez by było gdyby sie okazało,ze stac nas na te czwórke z hajsów z Pogby, bo 3/4 forum by podsumowalo, zesmy przepłacili.
Odchodze od postów vide koncert zyczeń.
Wrzuce to co podaje sie w mediach włoskich czy europejskich, niektore newsy bardziej rzeczywiste, niektore odkrecone.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cassano? Idiota, ale jesli mialby podpisac rozsadny kontrakt (na 1,5 roku, nie wiecej niz 2,5 mln zarobkow) to jestem za.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Shadow Marshall
- Juventino
Cassano? Nigdy w życiu. Zanim zakolegował się z Tottim to można go było brać lata temu prosto z Bari. Teraz to niech jakiś przygłupi arab ściągnie go do klubu i niech sobie kopie piłkę z Mirasem. Koleś ma nierówno pod sufitem i o ile podobnie gadało się o Tevezie tak ten w Juve to zupełnie nie ten człowiek więc można przypuszczać, że w tamtym środowisku coś nie grało. Z Cassano jest ciągle problem i to w każdym klubie. Każdy po jakimś czasie się go pozbywał.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
już samo jego nazwisko się źle kojarzy: Kasa? Noo
) ale żarty na bok, niby Pirlo też sprowadzilismy, miał być wypalony, a okazał się strzałem w 10
jeżeli chodzi o Cassano to ja akurat nie wierze w powtórkę z rozrywki, nie te umiejętności co Maestro i przede wszystkim nie ta głowa. na Cassano gadali Infant Terrible to też o czymś świadczy

jeżeli chodzi o Cassano to ja akurat nie wierze w powtórkę z rozrywki, nie te umiejętności co Maestro i przede wszystkim nie ta głowa. na Cassano gadali Infant Terrible to też o czymś świadczy
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- evilboy
- Juventino
2,5 mln dla piątego napastnika, kiedy za pół roku mamy w planach sprowadzać Berardiego lub Zazę? Bezsens.Nadziej pisze:Cassano? Idiota, ale jesli mialby podpisac rozsadny kontrakt (na 1,5 roku, nie wiecej niz 2,5 mln zarobkow) to jestem za.
Cassano się zupełnie nie nadaje i mam nadzieję, że nawet Beppe "okazja" Marotta się na niego nie połasi, mimo że jest za darmo.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Tobor
- Juventino
Wg mnie to jest bez sensu branie teraz 5go napastnika, bo po co on potrzebny? Jedyny raz w sezonie była potrzebna opcja zagraniem maksymalnych rezerw w ataku, mianowicie pierwsza kolejka i Morata ze skręconą nogą i LL z chorobą. Wtedy grali Tevez i Coman. Teraz wszyscy zdrowi i się (odpukać) nie zanosi, żeby ktoś miał kontuzję. Nawet jak Gio odejdzie, to ile on grał w sezonie? Ponadto jest Pepe, który dostaje troszkę szans. Stanowcze nie dla wynalazków zimowego mercato. Mam nadzieję, że to tylko wymysły Pismaków. Niech Casano idzie tam, gdzie należy - do Interu, albo Milanu 

- wojczech7
- Juventino
Mógłbyś mnie nauczyć, jak ocenić czy na kontuzję się zanosi, czy nie zanosi? Czym to się objawia?Tobor pisze:Teraz wszyscy zdrowi i się (odpukać) nie zanosi, żeby ktoś miał kontuzję.
Proponuję porozsyłać CV do czołowych klubów Europy - z taką wiedzą bez trudu znajdziesz angaż w każdym z nich...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Robaku
- Juventino
Pojawiła się nowa alternatywy dla Zazy w postaci Okaki. Smiech.
Tak sobie myślę,ile zazada za niego Sampa według mnie z 15 baniek, a jestem pewien, ze chłop ma dużo mniejsze skillsy niż Manolo, ale spoko. Juve można troche puknąć na kase, ale zeby kogos puknął Juve nie ma szans. Mają swój stadion niech płacą. Okaka nie będzie dostawał za wiele szans w Sampie. Jest Eder, Muriel i Eto'o, to przedostatnie okienko, zeby cos zarobic na "włoskim młodym i obiecującym napastniku".
Tak sobie myślę,ile zazada za niego Sampa według mnie z 15 baniek, a jestem pewien, ze chłop ma dużo mniejsze skillsy niż Manolo, ale spoko. Juve można troche puknąć na kase, ale zeby kogos puknął Juve nie ma szans. Mają swój stadion niech płacą. Okaka nie będzie dostawał za wiele szans w Sampie. Jest Eder, Muriel i Eto'o, to przedostatnie okienko, zeby cos zarobic na "włoskim młodym i obiecującym napastniku".
- Robaku
- Juventino
Zaza w tym okienku nie dla nas. Prezes Sassuolo powiedzial, że go potrzebuja, myślę,ze Beppe nie będzie naciskał, żeby nie psuć sobie bardzo dobrych stosunków z nimi, wiec albo zostaniemy z 4 ew. 5 jesli zostanie Gio, albo po kogoś pójdziemy opcje są chyba 4 obecnie. Osvaldo, Cassano, Okaka no i Pazza.
- jakku1
- Juventino
Nie ma zadnych szans na transfer Pogby tej zimy, nie ma sensu podawać takich plotek.platini88 pisze:Płoty z ostatniej chwili, MU stara się znowu zakontraktować Paula Pogbe. Lous van Gaal gotowy wydać na to nawet 70 millionów funtów. Oprócz MU nim interesują się również Real Madryt i Chelsea.
Dzisiaj mamy spotkanie z Sassuolo w sprawie Zazy. Wyglada na to, ze bedzie to spotkanie "ostatniej szansy".
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113