LaLiga
- MoreLL_FTL
- Juventino
Hehehe... chyba go nie lubią
Ale nie jestem za tym żeby obrzucać kogoś jajkami... troche zasiali wieś... A co do osoby Beckhama to jest dobry ale za bardzo go przereklamowali... No ale gra jednak dobrze i możliwe że coś ukuje... Pozdrawiam.

- BVB
- Dortmundczyk
- juve21
- Juventino
Skąd wiecie że to pedał? znacie to z własnej autopsji? Ja też Beckhama nie lubię ,ale pedałem bym go nie nazywał.To dobry zawodnik i w tym sezonie strzelił juz kilka ważnych bramek dla Realu.Zapowiada się wielki mecz.Marcin-IRONEK pisze:Całkowicie się z Tobą zgadzam, tak go nienawidze, że shock, bardzo się cieszę, że Go tak miło powitaliBVB pisze: bo to pedal
i mam nadzieje, że real dostanie łomot od Barcy
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Desperado---ALEX
- Juventino
Popieram Cię JUVE

- Ironek
- Juventino
Chyba ty to wiesz z autopsji, ja cie nie obrażam więc czego sie czepiasz. Poprostu moim zdaniem to jest taka barbie a nie piłkarzjuve21 pisze:Skąd wiecie że to pedał? znacie to z własnej autopsji?Marcin-IRONEK pisze:Całkowicie się z Tobą zgadzam, tak go nienawidze, że shock, bardzo się cieszę, że Go tak miło powitaliBVB pisze: bo to pedal
i mam nadzieje, że real dostanie łomot od Barcy
- juve21
- Juventino
Wcale Cie nie obrażam i nie miałem takiego zamiaru.Lepiej ty sie zastanow zanim cos napiszesz bo obrażasz kogoś (w tym przypadku Beckhama) nie mając do tego żadnych podstaw.Boli Cie że jest taki sławny? Może wygląda jak laleczka ale taki jest jego styl.Oceniaj go po grze a nie po wyglądzie.Marcin-IRONEK pisze:Chyba ty to wiesz z autopsji, ja cie nie obrażam więc czego sie czepiasz. Poprostu moim zdaniem to jest taka barbie a nie piłkarzjuve21 pisze:Skąd wiecie że to pedał? znacie to z własnej autopsji?Marcin-IRONEK pisze:
Całkowicie się z Tobą zgadzam, tak go nienawidze, że shock, bardzo się cieszę, że Go tak miło powitalii mam nadzieje, że real dostanie łomot od Barcy
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Nunez
- Juventino
widze ze beckhama pedalem nazywacie........ale chyba nie wiecie co zlaczy slowo pedal,pedaly nie sa z kobietami i nie maja dzieci,beckham ma,pedal to ktos taki z kto jest z drugim mezczyzna........,a tak pozatym to uwazajcie co mowicie ,ja del piera powiedzialem ze jestes clownem.....i dostalem ostrzezenia od martina i sporo wyzwisk tutaj......ale wy mozecie......... :?