KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- tabo89
- Juventino
Arshavin pewnie przesadził z alkoholem
Swoją drogą to nie pierwszy raz kiedy ma problemy z odbiciem lustrzanym, na przykład w tym wywiadzie Andriej powiedział

Swoją drogą to nie pierwszy raz kiedy ma problemy z odbiciem lustrzanym, na przykład w tym wywiadzie Andriej powiedział
FenomenoVero zmieć nick !!!Mam nad rankiem na tyle zamknięte oczy, że ciężko mi je w ogóle otworzyć. W związku tym, nie poznaję nawet własnego odbicia w lustrze.
Ja to wszystko wiem, znaleźć źródło to kwestia kilku sekundFenomenoVero pisze:Tabo jak Ty te info szukasz w necie xD

Ostatnio zmieniony 17 lipca 2010, 20:42 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- WADMIN
- Juventino
Mateo21 pisze:Co się dzieje z koszulkami? już wysłane ? jaki jest status ? pogubiłem się w tym temacie.
Koszulki faja zacznie wysyłać w poniedziałek lecz jak sam powiedział nie da rady wysłać wszystkich na raz wiec zajmie mu to kilka dni :}
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
ale kapitalnie wyglada ta 'moja' biala na tych twoich zdjeciach faja. eh az sie juz nie moge doczekac 

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- juventusprzemek
- Juventino
Dopiero zobaczyłem ile osób wpłaciło na koszulki chyba ok 400.
Trochę roboty Faja będziesz miał, ale jestem spokojny poprzednią dostałem więc i o tą nie ma co się martwić.
Ale będzie o mnie głośno na osiedlu zimą szpan czapką i szalem latem koszuleczki i laseczki.
Mam kilka koleżanek, które wziąłem na stronę Juve, a jak one dopingują ale nie umiem im wyjaśnić Co to jest spalony? bo albo ja nie umiem albo one nie rozumieją.
Nie ważne byle by były za Juve!
Trochę roboty Faja będziesz miał, ale jestem spokojny poprzednią dostałem więc i o tą nie ma co się martwić.
Ale będzie o mnie głośno na osiedlu zimą szpan czapką i szalem latem koszuleczki i laseczki.
Mam kilka koleżanek, które wziąłem na stronę Juve, a jak one dopingują ale nie umiem im wyjaśnić Co to jest spalony? bo albo ja nie umiem albo one nie rozumieją.
Nie ważne byle by były za Juve!
- WADMIN
- Juventino
widze że faja zrobił małą niespodzianke ;] ze w piątek wysłał ;] ale widać ze gość jest porządny ;] moja jeszcze nie doszła ale spoko poczekam ;] Pozdro Faja ;]
PS. Powinieneś sklepik otworzyć na JP ;]
PS. Powinieneś sklepik otworzyć na JP ;]
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
- Sanestis
- Juventino
Dzięki, właśnie dostałem polówkę! Zacna! Wielkie dzięki i polecam się na przyszłośćfaja69 pisze:tak prawdopodobnie jesteś pierwszą osobą, w piątek udało mi się wysłać ok 20 paczek, dzisiaj poszło 50..

faja69 - kawał dobrej roboty! Szacun.