Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 00:27

Luker pisze:Osobiscie rowniez nie znosze "Angoli", i jesli nie graja z Milanem/Juve to sa na pierwszym miejscu mojej listy zyczen do "wylotu" z CL.
Osobiście też nie znoszę wścibskich kibiców drużyn przeciwnych, ale jak widzę fana interu to jest zawsze na 1. miejscu na mojej liście do wylotu z JP.

Władze JP, jesteście sadystami? Dlaczego zmuszacie mnie do udręki z wszelkimi likierami itp.?!
Luker pisze: Szanse Arsnealu sa srednie, ale mimo to wierze w nich, ze (szczesliwie, bo inaczej tego nie widze po pierwszym meczu) wygraja ten mecz i to z nimi przyjdzie nam zagrac w polfinale. Nie dlatego, ze wole Arsenal, ale przede wszystkim dlatego, ze ostatnio strasznie mi sie znudzilo sluchanie o wielkiej Barcy.
Powiedział co wiedział...strwożony kibic interu. :lol: Hipokryzja...

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 03:21

Luker pisze:Osobiscie rowniez nie znosze "Angoli", i jesli nie graja z Milanem/Juve to sa na pierwszym miejscu mojej listy zyczen do "wylotu" z CL.
Nie żebym broń Boże potępiał to co piszesz, bo sam mam podobne poglądy (wiadomo, że w miejsce Juve leci Inter), a hipokryzji nienawidzę, ale tak po przeczytaniu Twojego posta od razu mi się przypomniało ...

LM 08/09 Real M 0:2 Juventus
Gratulacje za wynik!!!

W lidze wloskiej nie przepadam za wami(ale niespodzianka :> ), ale w CL dopoki sprawy nie wroca do normalnego stanu rzeczy, kibicuje wszystkim wloskim klubom.
Trochę się pozmieniało, nie Luker :wink: ?

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 15:29

Vincitore pisze:Trochę się pozmieniało, nie Luker :wink: ?
Noo, jemu to się ciągle zmienia...iii nie licz, że Ci odpowie. W obliczu prawdy jest malutki i golutki...aż wstyd!

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 16:51

LordJuve pisze: Osobiście też nie znoszę wścibskich kibiców drużyn przeciwnych, ale jak widzę fana interu to jest zawsze na 1. miejscu na mojej liście do wylotu z JP.

Władze JP, jesteście sadystami? Dlaczego zmuszacie mnie do udręki z wszelkimi likierami itp.?!
Wasze prawo. Jak zbanujecie wszystkich kibicow obcych druzyn, lub tylko Interu, to sie zalic nikt nie bedzie. Nie ma takiego zakazu, wiec sie z przyjemnoscia wypowiadam od czasu do czasu.

Na forum Interu, na ktorym jestem mamy paru kibicow druzyn obcych, jak Milanu np., (chociaz nie jest ich wielu) z ktorymi da sie sensownie porozmawiac, i nikomu to nie przeszkadza. Mi rowniez.

Jak wam bedzie, i taki zakaz sie pojawi pewnego dnia na juvepoland to sie ja uszanuje, chociaz na pewno tego bym nie chcial, bo lubie tu sie wypowiadac.
Powiedział co wiedział...strwożony kibic interu. :lol: Hipokryzja...
Naucz sie czytac, a pozniej wysnuwaj wnioski, bo w tej chwili nie idzie ci to dobrze.
Vincitore pisze: Nie żebym broń Boże potępiał to co piszesz, bo sam mam podobne poglądy (wiadomo, że w miejsce Juve leci Inter), a hipokryzji nienawidzę, ale tak po przeczytaniu Twojego posta od razu mi się przypomniało ...

[...]

Trochę się pozmieniało, nie Luker :wink: ?
Zgadza sie.

Dobrze ci sie przypomnialo, chociaz to nie jedyny raz kiedy tak pisalem w odniesieniu do waszego meczu. Zdarzaly sie tez i mecze Milanu.

Uwazalem tak po Calciopoli, ale ostatnio zmienilem zdanie, widzac to w jakim kierunku brnie Milan, Juventus i Inter. Uznalem, ze kibicowac wam lub Milanowi po prostu nie ma sensu, a poza tym, glownym powodem dlaczego tak wczesniej uwazalem, bylo to, ze druzyny obce nie darzyly szacunkiem (chodzi o styl gry na boisku) druzyn wloskich, co sie odbijalo na przewadze psychologicznej (a wlasciwie jej braku), takiej jaka maja (lub mialy do niedawna) druzyny z EPL. Wyjasnialem to bardzo dokladnie, kiedy czytalem o tym: "Luker kibicuje Juve ? To chyba Prima Aprilis".

Inter jednak pozbyl sie swoich kompleksow z CL, co pokazal wyjazdowy mecz z Chelsea, wiec to czy bedziecie lub Milan wygrywac nie ma juz takiego dla mnie znaczenia, jak mialo wczesniej. Dlatego stad taka zmiana nastawienia.
LordJuve pisze: Noo, jemu to się ciągle zmienia...iii nie licz, że Ci odpowie. W obliczu prawdy jest malutki i golutki...aż wstyd!
Komentarz zbedny.

Sprobuj kiedys porozmawiac z zywym czlowiekiem, a nie z ikona na monitorze. Moze to ci pomoze.

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2010, 02:56

Luker pisze:Sprobuj kiedys porozmawiac z zywym czlowiekiem, a nie z ikona na monitorze. Moze to ci pomoze.
W twoim wypadku wolę jak jesteś ikonką...zawsze mam opcje "Delete"...:P

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2010, 08:44

Inter jednak pozbyl sie swoich kompleksow z CL
Ja bym się tak nie rozpędzał wnioskując po jednym meczu z Chesea. Ok, jest też do przodu z CSKA, i ogólnie dwumecz, ale ja bym nie chwalił dnia przed zachodem słońca.
Noo, jemu to się ciągle zmienia...iii nie licz, że Ci odpowie. W obliczu prawdy jest malutki i golutki...aż wstyd!
Ale urwał! Ale to było dobre!

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 15:59

No i dzisiaj kolejny wieczór z LM :-D
Oczywiście wole widzieć mecz Barcy z Arsenalem niż drużynę z serie b przeciwko CSKA...
Mam nadzieje że mecz barcy nie będzie jednostronny (jak barca gra u siebie to prawie zawsze jest :płaczę: )

Licze na Arsenal że jakimś cudem wyelminują Barcę z LM brat za barcą to wiadomo... :whistle:

Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 16:12

Arsenal i CSKA mogą przejść dalej, będzie miło.

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 16:28

Trzeba przyznac szczerze, że Inter jest bardzo blisko awansu. Tak na prawdę myśle,że 1 gol Interu i po meczu, chociaż :smile: ... 2:1 Mimo Wszystko

Na Camp Nou, faworyt wydaję się byc tylko jeden. Może bym uważał inaczej, ale Fabregas,Gallas, Arshavin, Song(?) to zbyt kluczowe postacie.
3:1 Dla Barcy :angry:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 16:33

Dziś dzięki temu iż jeden mecz jest w Rosji będzie okazja obejrzeć oba spotkania.

Kto by się spodziewał, że aż tak daleko w LM dojdzie CSKA - a jednak. W pierwszy meczu przegrali 1-0 w Mediolanie i na pewno nie będą mieli łatwo awansować ale nie jest to niewykonalne. Nie oszukujmy się, że nie są faworytem, nie są jeszcze zbyt doświadczeni ale takie "młode" drużyny czasem sprawiają niespodzianki. Grają tym razem u siebie i to na pewno jest ich atut. Jeśli mądrze to rozegrają mogą awansować czego z całego serca im życzę. Jak to będzie przekonamy się już za kilka godzin.

W drugim meczu czeka nas chyba więcej emocji. Wynik 2-2 w pierwszym meczu Arsenalu z Barceloną zapowiada świetne widowisko w rewanżu. Myślę, że mecz ten będzie szybki i nie zabraknie okazji bramkowych - tutaj ponownie popisy mogą dać bramkarze obu drużyn. Zapowiada się kolejny wieczór z dobrą piłką. Niech wygra lepszy jak to mówią :wink:

Obrazek
L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 16:59

Dzis kolejna dawka swietnych emocji. Inter zostawie na boku, bo to malo popularny tutaj temat ;p

Mecz Arsenalu z Barcelona, moze sie zakonczyc praktycznie na 20 roznych sposobow. Mam tylko nadzieje, ze nie skonczy sie tak, ze Barca strzeli gola w pierwszej minucie, i to ustawi cale spotkanie. Jesli juz Barca ma wygrac, to niech to bedzie po dobrym meczu, choc musze przyznac, ze spodziewam sie o wiele lepszego meczu Arsenalu tym razem.

Wenger dlugo, dlugo nie gral tego typu meczu, podobnie jak pilkarze Arsenalu, i wedlug mnie teraz moze byc juz tylko lepiej.

Straty Fabregasa tak nie zaluje, jak straty Gallasa. Co by nie mowic, Cambell to jest mizerota cija w tych dniach.
Negri pisze: Ja bym się tak nie rozpędzał wnioskując po jednym meczu z Chesea. Ok, jest też do przodu z CSKA, i ogólnie dwumecz, ale ja bym nie chwalił dnia przed zachodem słońca.
Nie twierdze, ze jestesmy silni jak Barcelona.

Tu raczej nie chodzi o sile, a wylacznie o ten kompleks CL, ktory Inter do niedawna zawsze przejawial. Czy to byl mecz z Panathinaikosem, czy z Werderem, czy z innym zespolem (niekoniecznie najwyzszej klasy), widac bylo, ze Inter nie potrafi grac z taka determinacja, z taka wiara we wlasne mozliwosci, z taka pewnoscia siebie i charakterem, jak to ma/mialo miejsce w Serie A. Temu zaprzeczyc nie mozesz.

Gdyby Inter przegral z Chelsea, co bys napisal ? Znowu to samo, Inter znowu sie dlawi, Inter znowu odpada z CL. Jak zwykle...

Jednak meczu z Chelsea nie przegralismy. Co wiecej, wygralismy ten dwumecz zasluzenie, jako lepsza druzyna, a przede wszystkim na wyjezdzie nie pokazalismy bojazliwosci. Gralismy zupelnie inaczej jak na wyjezdzie z Liverpoolem, gdzie widac bylo, ze nasi pilkarze nie graja tego co potrafia.

Nie stalismy sie nagle glownym kandydatem do zwyciestwa CL, ale dwumecz Interu, bardzo, BARDZO duzo zmienil, jesli idzie o postrzeganie Interu w Europie, i ta blokade psychologiczna. Temu zaprzeczyc nie mozesz.

Obrazek
Ya-Qb 25

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 17:16

Obstawiam tak:

Arsenal - Barca
_____2 - 3_____
strzelcy:
van Persie i Vermalen - Messi (2x) i Yaya Toure
awans: Barca

CSKA - Inter
____1 - 2___
strzelcy:
Krasić - Milito (2x)
awans: Inter

nie podejme sie wyznaczenia w której minucie :P
ale obstawiam 2 baaaardzo wyrównane i zacięte mecze :whistle:

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 18:26

Licze dziś na CSKA i Arsenal, o ile nie mam wątpliwości że tych pierwszych stać na zwycięstwo (nie koniecznie zakończone awansem). To boje się o tych drugich przystępują do meczu z Barceloną w osłabieniu od tego w trudnym terenie, licze jedynie na swoistego rodzaju cud.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 19:27

No i praktycznie w pierwszym meczu mamy pozamiatane. Ta bramka Sznajdera ustawiła nam mecz. Wyraźnie widać, że CSKA ma chęci ale brakuje im trochę umiejętności a jeszcze bardziej doświadczenia. Muszą strzelić 3 bramki i zostaje tylko szansa teoretyczna bo praktycznie wszystko już w tym dwumeczu wiadomo..

Obrazek
Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 19:38

Wiem, że wszyscy nienawidzą Interu, ale dla dobra całego Calcio dobrze by było gdyby zaszli jak najdalej w LM.

ODPOWIEDZ