Ekstraklasa 2008/2009
- oliver
- Juventino
Cieszyli się z nie uczciwego PP czy awansu niech teraz wracają tam gdzie ich miejsce. ///// amnestie.VirusT pisze:Amnestia dotyczy klubów(a co za tym idzie kibiców) a nie ludzi ktorzy handlowali meczami.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo dobra runda w wykonaniu ekipy z Łodzi. Rycerze wiosny pokazują, że pomimo braków pieniędzy w kasie czy bez zagranicznego zgrupowania można w polskiej ekstraklasie doświadczonymi zawodnikami (Świerczewski, Adamski, Hajto) można spokojnie utrzymać się w najwyższej klasie rozgrywkowej.
Górnik - in plus
Górnik - in plus

- sushi
- Juventino
No i Jaga znów z kompletem punktów choć trzeba przyznać że nie było łatwo , Ruch stworzył pare akcji ale P.Lech który zastopił Gikiewicza zagrał fenomenalne zawody . Jaga bez Franka nie potrafiła tak mocno zagrozić jak to bywało wcześniej na ul. Słonecznej . Akcja po której padła bramka palce lizać dobrze że Grosik sie nie położył w polu karnym tylko wykańczył .
Ruch sprawił dużo problemów i myślę że jak tak dalej będą grać to sie utrzymają w lidze . Jaga jeżeli chodzi o pkt już by se zapewniła pewnie utrzymanie ale nie wiadomo jak sie potoczy sprawa apelacji .
Liga zrobiła się cikawa bitwa o majstra w górnej częśći tabeli i o utrzymanie jest zacięta walka jeszcze 6 kolejek zobaczymy co sie wydarzy .
Forza Jaga
Ruch sprawił dużo problemów i myślę że jak tak dalej będą grać to sie utrzymają w lidze . Jaga jeżeli chodzi o pkt już by se zapewniła pewnie utrzymanie ale nie wiadomo jak sie potoczy sprawa apelacji .
Liga zrobiła się cikawa bitwa o majstra w górnej częśći tabeli i o utrzymanie jest zacięta walka jeszcze 6 kolejek zobaczymy co sie wydarzy .
Forza Jaga
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Fred_juve
- Juventino
no i remis w meczu na szczycie a szkoda bo byłem za Legią no ale będzie bardzo ciekawie w tabeli gdyby Legia wygrała z lechem to pewnie lech by już miał małe sznase na mistrza a tak to wszystko może się zdarzyć bo do walki o mistrza przyłączyla sie wisła :-D
- valsir
- Juventino
tam mecz z Lechem nie potrzebnie rozdmuchany, mnie bardziej interesuje wyjazd do Krakowa ^^ i to jest hit wiosny, a nie wczorajszy mecz na szczycie .
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- pawełek89
- Romanista
Najbardziej chcialbym aby Lech zostal Mistrzem Polski moim zdaniem
najbardziej zasluzyl na tytul.Jak Lech zostanie mistrzem to jest szansa
ze cos zdziala w el.LM bo Legia czy Wisla juz nie raz sie popisali
a pozatym Lech ma najwiekszy wspolczynnik i byloby mu najlatwiej zakwalifikowac sie do LM z tej trojki.
ze cos zdziala w el.LM bo Legia czy Wisla juz nie raz sie popisali

a pozatym Lech ma najwiekszy wspolczynnik i byloby mu najlatwiej zakwalifikowac sie do LM z tej trojki.

- oliver
- Juventino
Najbardziej zasłużył ? Bo wygrał w Rotterdamie? I tylko dlatego. Ja coś czuję, że nawet gdy zdobędą mistrza to pożegnaja sie ze Stilicem czy Lewandowskim, a wiadomo ile znaczą dla tej druzyny. Współczynnik w tym wypadku nie ma największego znaczenia bo i tak mistrz karju soptka sę z innym mistrzem kraju ze słabszego państwapawełek89 pisze:Najbardziej chcialbym aby Lech zostal Mistrzem Polski moim zdaniem
ze cos zdziala w el.LM bo Legia czy Wisla juz nie raz sie popisali![]()
Zgadzam się hit wiosny to Wisła - Legia i ten mecz zadecyduje o mistrzostwie. Która wygra będzie bardzo blisko, remis daje szanse Lechowi wiec zobaczymy jak to bedzie robi się ciekawie.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Majos
- Juventino
Lech bardzo mnie rozczarował we wczorajszym spotkaniu. Niby udało im się zremisować ten mecz, ale to nie jest zespół na mistrza Polski. Zresztą obecnie ciężko jest taki zespół wytypować, bo każdy gra nierówno. Zobaczymy co czas pokaże.
- bianConrado
- Juventino
Masakra ,co do ostatnich kolejek w naszej ekstraklasie .. :snooty:
Lech ,który według mnie w tym sezonie na prawdę zasłużył sobie na zwycięstwo w ostatniej chwili spada na 3 miejsce..
legia.. - co prawda w ostatnim meczu z Kolejorzem grała dobrze , lepiej i w ogóle ,ale patrząc na całokształt nie zasługuje na 1miejsce :naughty:
wisła - wisła ,jak to wisła .. zawsze jakoś uda im się wygrać w lidze polskiej ,ale kiedy wychodzą dalej przynoszą tylko wstyd..
Liczę na to ,że jednak Lech pod tą końcówkę będzie grał tak jak przez cały sezon i pokaże jak gra Kolejorz.. Zasługuje na mistrza ..
Lech ,który według mnie w tym sezonie na prawdę zasłużył sobie na zwycięstwo w ostatniej chwili spada na 3 miejsce..
legia.. - co prawda w ostatnim meczu z Kolejorzem grała dobrze , lepiej i w ogóle ,ale patrząc na całokształt nie zasługuje na 1miejsce :naughty:
wisła - wisła ,jak to wisła .. zawsze jakoś uda im się wygrać w lidze polskiej ,ale kiedy wychodzą dalej przynoszą tylko wstyd..
Liczę na to ,że jednak Lech pod tą końcówkę będzie grał tak jak przez cały sezon i pokaże jak gra Kolejorz.. Zasługuje na mistrza ..

- paku
- Juventino
Po pierwsze Wisła. Po drugie jesteś kibicem Amiki. Po trzecie wygrana z Barceloną u siebie jest wstydem? Kompleks WisłybianConrado pisze:wisła - wisła ,jak to wisła .. zawsze jakoś uda im się wygrać w lidze polskiej ,ale kiedy wychodzą dalej przynoszą tylko wstyd..

Po czwarte słabo grający Lech w chwili obecnej musi liczyć na stratę punktów przez Legię i Wisłę. Po piąte mistrzem zostanie Wisła ewentualnie Legia