KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- Kuri
- Juventino
co Ty gadasz, a oferowałeś rownież odwozke w drugą strone co znaczy ze mogłem sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? :shock:hfc pisze:Ja kiedyś po Ciebie chciałem jechać do Kato i odmówiłeś to teraz się pitol :snooty:
- hfc
- Juventino
hfc nie pije alkoholu.
Tak koleszko, oferowałem, że przyjade po Ciebie bo akurat jechałem z Katowic i że Cię odzwioże bo to nie problem. A ty stwierdziłeś, że nie chcesz mojej pomocy.
Nadodatek kiedyś jechałem ratować Twój tyłek na dworzec w Tychach bo cug co jechał nie przyjechał. I też chciałem Cię odwieźć to wolałeś z brazylijskim murzynem iść na alkohol.
Tak koleszko, oferowałem, że przyjade po Ciebie bo akurat jechałem z Katowic i że Cię odzwioże bo to nie problem. A ty stwierdziłeś, że nie chcesz mojej pomocy.
Nadodatek kiedyś jechałem ratować Twój tyłek na dworzec w Tychach bo cug co jechał nie przyjechał. I też chciałem Cię odwieźć to wolałeś z brazylijskim murzynem iść na alkohol.
- Kuri
- Juventino
Jesli juz to po prostu nie chcialem robic Ci problemu!hfc pisze:hfc nie pije alkoholu.
.
a to z zugiem doskonale pamietam

- drozdi
- Juventino
Patrzcie go. Tego, że pojechałeś z mojego polecenia to już nie napiszesz? :naughty:hfc pisze:Nadodatek kiedyś jechałem ratować Twój tyłek na dworzec w Tychach bo cug co jechał nie przyjechał.
Te ! Ty se lepiej uważaj do kogo mówisz, przypominam, że trenowałem Vale Tudo a poza tym będziesz musiał mnie znosić przez kolejny rok bo nigdzie się nie wybieram !I też chciałem Cię odwieźć to wolałeś z brazylijskim murzynem iść na alkohol.
RASISTA ! Bana mu !

- hfc
- Juventino
grozisz mi? :shock:
się wybierzesz zobaczyć gdzie raki zimują bo ja znam karate, kung fu, judo.. i jeszcze parę japońskich słów :twisted:
bana mu! bana mu! - tylko na tyle Cię stać w rzeczowej dyskusji? No ale cóż, z nas dwóch to ja mam klasę snookerzysty a Ty zawsze pozostaniesz dresem futsalowcem....
:rotfl:
się wybierzesz zobaczyć gdzie raki zimują bo ja znam karate, kung fu, judo.. i jeszcze parę japońskich słów :twisted:
bana mu! bana mu! - tylko na tyle Cię stać w rzeczowej dyskusji? No ale cóż, z nas dwóch to ja mam klasę snookerzysty a Ty zawsze pozostaniesz dresem futsalowcem....