BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Dagmara
- Juventino
Widocznie przegapiłampezet1988 pisze: Przecież symbolicznych kilka Łyków było :-D
Nikt nie kazał Ci oddawaćbiałas pisze:tego właśnie się boję. przecież wiadomo, że Tigmar, to postrach kibiców Interu i butelek z procentowym trunkiem rotfl

I ciekawe za ile godzin Ci odpowie! Trzymaj się Gorn!białas pisze:@Gorn, daj znać, błagam. martwię się bardzo. nie zostawiaj mnie samego :*
- białas
- Juventino
widocznie kilka łyków to za dużo dla Ciebie :CAsia :) pisze:Widocznie przegapiłampezet1988 pisze: Przecież symbolicznych kilka Łyków było :-D
szkoda było zostawiać ^^Nikt nie kazał Ci oddawaćbiałas pisze:tego właśnie się boję. przecież wiadomo, że Tigmar, to postrach kibiców Interu i butelek z procentowym trunkiem rotfl
I ciekawe za ile godzin Ci odpowie! Trzymaj się Gorn!białas pisze:@Gorn, daj znać, błagam. martwię się bardzo. nie zostawiaj mnie samego :*
a bo to pierwszy raz, jak odpowiadał po kilku godzinach? nie raz spaliśmy pod jednym płotem w Choroszczy, a dowiadywał się o tym kilka dni po

ok, goodnight and goodluck.
- Dagmara
- Juventino
- Gorn
- Juventino
Je Je Je ŻYJE
Wybaczcie, że tak późno się odezwałem ale wiecie jak jest
za szybkie tępo wczoraj miałem ;P a co do tych płotów to pod którym wczoraj Białas byłeś? bo nie mogłem Cię znaleźć 
Ale trzeba przyznać że wczoraj było super.
Prawie jak na stadionie 

Dziękuje że się tak martwiliście :-DAsia pisze:I ciekawe za ile godzin Ci odpowie! Trzymaj się Gorn!białas pisze:@Gorn, daj znać, błagam. martwię się bardzo. nie zostawiaj mnie samego :*
Ale trzeba przyznać że wczoraj było super.

- Winner
- Juventino
Fiorentina w sobotę 20:30 a tak jak mówiła Asia/Dagmara(niepotrzebne skreślić
) mecz z Udinese jest w środę 28 stycznia i wstępnie jest na Polsacie sport extra więc trzeba gdzieś coś znaleźć chyba że idziemy do blue?
A co do klimatu
P.S Pewnie w sobotę będzie DJ więc po klimacie :lol:

A co do klimatu
P.S Pewnie w sobotę będzie DJ więc po klimacie :lol:
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
Będzie można spróbować znów w tym Jaga Cafe, bo z tego co wyczytałem to jakieś problemy techniczne mieli a czasem po prostu jak nie ma ludzi zamykają o 22:00, a jak odczuliśmy na własnym karku nawet i wcześniej ;p

- białas
- Juventino
pod którym, pod którym? pod tym, co ktoś tam kiedyś z kimś po ślimaku leciałGorn pisze:Je Je Je ŻYJEWybaczcie, że tak późno się odezwałem ale wiecie jak jest
za szybkie tępo wczoraj miałem ;P a co do tych płotów to pod którym wczoraj Białas byłeś? bo nie mogłem Cię znaleźć

no jasne, wina brak. coś czułem, że będzie źle jak Tigmar tak szybko zaoferował się z pomocą przechowania butelki

no najpierw umawiamy się na Violę, potem pomyślimu o Udinese. a w tym Cafe Jaga to ktoś był, czy tylko tak z opowieści wszyscy słyszeli? w sobotę DJ pojedziemy, to na następnych meczach, będzie młynem rządził

- Winner
- Juventino
Ja byłem z kumatą babką się "umówiłem" że mecz o 20 przyjdziemy oglądać Juve -Catania i się zebraliśmy żeby o godzinie 20 przysłowiowo pocałować klamkę. Ale na szczęście mnie i Tigmara Judzio przygarnął.białas pisze:pod którym, pod którym? pod tym, co ktoś tam kiedyś z kimś po ślimaku leciałGorn pisze:Je Je Je ŻYJEWybaczcie, że tak późno się odezwałem ale wiecie jak jest
![]()
no jasne, wina brak. coś czułem, że będzie źle jak Tigmar tak szybko zaoferował się z pomocą przechowania butelki![]()
no najpierw umawiamy się na Violę, potem pomyślimu o Udinese. a w tym Cafe Jaga to ktoś był, czy tylko tak z opowieści wszyscy słyszeli? w sobotę DJ pojedziemy, to na następnych meczach, będzie młynem rządził
P.S Ktoś w temacie o jaga cafe na forum Jagiellonii to od nas pisał bo nick Juventino?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
No ja wziąłem sprawe w swoje ręce, jak szukałem w sobote pubu jakiegoś z kumplem do piwka i przechodziliśmy obok to znów było zamknięte i teraz jeszcze piszą że było otwarte jak nie było :naughty: zwyłem i tyle