Nowy Trener?
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Dwa mistrzostwa Hiszpanii i parę innych. Z drugiej strony jak Zidane nie pasuje, Pepuś nie pasuje, to kto by nam pasował ? Klopp tylko ?
Lepiej Zidane niż Maksiu. Tylko, czy on chce do Juve, czy do repry.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 76 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
@Maly Co wybierasz:
1) odejście Ronaldo i objęcie Juve przez Allegriego,
2) pozostanie Cristiano i przyjście Zizu?
1) odejście Ronaldo i objęcie Juve przez Allegriego,
2) pozostanie Cristiano i przyjście Zizu?
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- blackadder
- Juventino
Jak obiecałem, jak Max wróci to ze szczęścia usuwam konto. po 15 latach na forum, ale warto, bardzo wierzę w Maxa. Przyszedł po Conte. Antonio zrobił wielką robotę, wycisnął 3 mistrzostwa, na koniec 102 punkty, ale w LM jak wtedy osiągnął swój limit, tak do dziś nie może go przebić. Allegri natomiast przyszedł i jak ten człowiek który nie wie że czegoś nie da się zrobić, przychodzi i to robi, z marszu doszedł do finału LM. 2 lata później też. Są tacy którzy postrzegają te wyniki jako powód do zwolnienia. Ja patrzę na to jednak jako na wybitny wynik.
Co jak co ale tylko Max zapewnił nam rozrywkę w najbardziej elitarnych rozgrywkach. Mecze z Barceloną, Realem, Tottehnamem, Atletico, Bayernem, Borussią będę pamiętał długo. Z Pirlo, tylko z szacunku do niego nie chcę być złośliwy, będę pamiętał mecze z Benevento. Sarri nie wniósł kompletnie nic.
Chyba wszyscy doskonale wiedzą że pozycja Allegriego w klubie nie pozwalała znaczący wpływ na ruchy na rynku transferowym. Że musiał lepić z tego co miał. Że rozstał się z klubem bo klub nie chciał tego czego on sam chciał. Że klub który wybił się na świetnych darmowych transferach, wyczerpał limit. Że dalej się nie da zajechać na tym paliwie.
Jeszcze jakiś czas temu ludzie tutaj zabiliby się o Pochcetino. A on przegrał mistrzostwo w lidze francuskiej, francuskiej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Co jak co ale tylko Max zapewnił nam rozrywkę w najbardziej elitarnych rozgrywkach. Mecze z Barceloną, Realem, Tottehnamem, Atletico, Bayernem, Borussią będę pamiętał długo. Z Pirlo, tylko z szacunku do niego nie chcę być złośliwy, będę pamiętał mecze z Benevento. Sarri nie wniósł kompletnie nic.
Chyba wszyscy doskonale wiedzą że pozycja Allegriego w klubie nie pozwalała znaczący wpływ na ruchy na rynku transferowym. Że musiał lepić z tego co miał. Że rozstał się z klubem bo klub nie chciał tego czego on sam chciał. Że klub który wybił się na świetnych darmowych transferach, wyczerpał limit. Że dalej się nie da zajechać na tym paliwie.
Jeszcze jakiś czas temu ludzie tutaj zabiliby się o Pochcetino. A on przegrał mistrzostwo w lidze francuskiej, francuskiej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Wybieram opcję nr 2 bo Ronaldo i tak za rok odejdzie a Maks najwcześniej za 2 lata.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Sorek21
- Juventino
Jeszcze może się okazać, że w tym całym zamieszaniu z nowym trenerem decydujący okaże się Ronaldo a raczej brak możliwości pozbycia się go z drużyny i Agnelli sprowadzi dla swojego pupilka trenera Zidana.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ale z drugiej strony po co było to spotkanie Cherubiiego czy jak to się tam pisze z Maksiem ostatnio ?
- binio
- Juventino
podobno się kumplująAlexinhio-10 pisze: ↑26 maja 2021, 23:58 Ale z drugiej strony po co było to spotkanie Cherubiiego czy jak to się tam pisze z Maksiem ostatnio ?

- Sorek21
- Juventino
Po tej farsie z Pepem postanowiłem sobie ,że drugi raz nie dam się wciągnąć w to szaleństwo. Niestety nie potrafie, to jest jak uzależnienie.
Teraz mamy strzelanie Allegri-Zidane. Już nawet Allegri negocjował kasę, chciał 11 a dawali 7...Teraz ośmieszony kiedyś Momblano wyskakuje z Zidanem. Na końcu się okaże, że zostaje Pirlo za 1.8 mln.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2021, 01:07 przez Sorek21, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jeśli Allegri do Realu to bardzo chętnie (nawet chętniej) przywitam naszego starego znajomego Zizou. On zawsze ciepło się o nas wypowiada, miło by było być świadkiem takiego powrotu.
Dla Pirlo stanowcze NIE.
Dla Pirlo stanowcze NIE.