Mercato (Lato 2015)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
W pewnym sensie muszę przyznać Tobie rację ale w jakich klubach zdobywał to doświadczenie ? Jakie były tego owoce bo jak do tej pory największym sukcesem był sam awans Sampdorii do kwalifikacji LM...nie chcę nadmiernie go krytykować ale Juve nie może być mierzone miarą Sampdorii. Wielu z nas chciałoby czegoś więcej jak sam udział w fazie grupowej LM. Wiem, że to już nie te czasy co kiedyś ale chyba raz mogą zaryzykować i sprowadzić zawodnika z nazwiskiem za większa kasę i cały czas mam tutaj na myśli Sancheza, nie CR7 :!:

- Robaku
- Juventino
Allegri się rozgadał po meczu po pierwsze: Giovino nie jest na sprzedaż.
a po drugie chyba zaczyna być samodzielny albo wrecz przeciwnie - chce zawodnika, bo wypadli Romulo i Asa, wiec moze jakiegoś wzmocnienia się doczekamy.
http://www.calciomercato.it/news/313295 ... pogba.html
a po drugie chyba zaczyna być samodzielny albo wrecz przeciwnie - chce zawodnika, bo wypadli Romulo i Asa, wiec moze jakiegoś wzmocnienia się doczekamy.
- Arbuzini
- Juventino
W którym miejscu wysunąłem taki wniosek?@D@$ pisze:@Arbuzini - Bayern nie zbudował potęgi na zakupach utalentowanych nonamów, warto zauważyć, że ich dużo siłą są np. Ribery i Robben, którzy przychodzili już jako gwiazdy, nawet jeśli w promocji.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Mając na uwadze fakt,że Asa już w tym sezonie nie wróci a Roomulo może wróci w marcu/kwietniu oraz to,ze Padoin stał się zmiennikiem Evry środkowy pomocnik by się przydał. Pewnie przyjdzie Paulinho.Robaku pisze:Allegri się rozgadał po meczu po pierwsze: Giovino nie jest na sprzedaż.
- Basiek
- Juventino
Chwileczkę, ale jak w takim razie Napoli pozyskało Gabbiadiniego, będącego współwłasnością naszą i Sampy? Chyba ten transfer obala Twoją teorię. Bo nie kojarzę, żeby współwłasność została rozwiązana poprzez konkurs kopert. To nie jest włączanie 3ciego klubu w transakcję zawartą wcześniej. Po prostu 3ci klub wykupuje całość karty. Tak to przynajmniej rozumiem.pumex pisze:Ponoć pracownik CdS miał downa jak to pisał. Przepraszam, ale na bardziej rzeczowy komentarz w tej sytuacji mnie nie stać.Crunny pisze:Ponoć kombinujemy coś, żeby podebrać Romie Nainggolana.
Zniesiono możliwość zawierania nowych współwłasności i wplątywania trzecich klubów w te zawarte dotychczas. Trzeba coś więcej, by ocenić <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tych rewelacji?
Cagliari musiałoby doprowadzić do konkursu kopert, wygrać go i dopiero jakiegokolwiek sensu nabrałby plotki o Nainggolanie w Juve.
Problem z Nainggolanem jest taki, że to piłkarz zbyt dobry, żeby siedzieć na ławce w obecnym Juve, a zbyt przeciętny, żeby zastapić nam Pogbę czy Vidala, w przypadku ich sprzedaży. Wg. mnie nie warty zachodu.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- SKAr7
- Juventino
Nic podobnego, bo zasadnicza różnica pomiędzy Manolo i Radją jest taka, że my się na transfer młodego zgodziliśmy, a Roma Belga nie puści choćby się waliło i paliło. A tymczasem pismaki się zastanawiają jak my byśmy się mogli wepchnąć w posiadanie Nainggolana pomimo postawy Romy. Podczas gdy taki manewr jest po prostu prawnie niemożliwy, nie licząc właśnie jakiegoś ustnego dogadania się z Caligari, żeby to oni wykupili połówkę Romy i sprzedali nam.Basiek pisze: Chwileczkę, ale jak w takim razie Napoli pozyskało Gabbiadiniego, będącego współwłasnością naszą i Sampy? Chyba ten transfer obala Twoją teorię.
- Basiek
- Juventino
Czyli na początku zaprzeczyłeś moim słowom, żeby koniec końców je potwierdzićSKAr7 pisze:Nic podobnego, bo zasadnicza różnica pomiędzy Manolo i Radją jest taka, że my się na transfer młodego zgodziliśmy, a Roma Belga nie puści choćby się waliło i paliło. A tymczasem pismaki się zastanawiają jak my byśmy się mogli wepchnąć w posiadanie Nainggolana pomimo postawy Romy. Podczas gdy taki manewr jest po prostu prawnie niemożliwy, nie licząc właśnie jakiegoś ustnego dogadania się z Caligari, żeby to oni wykupili połówkę Romy i sprzedali nam.Basiek pisze: Chwileczkę, ale jak w takim razie Napoli pozyskało Gabbiadiniego, będącego współwłasnością naszą i Sampy? Chyba ten transfer obala Twoją teorię.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Robaku
- Juventino
Media donoszą ze jestesmy coraz bliżej Paulinho, którym zainteresowany też jest Milan.
Ale dzisiaj pojawiło się tez nowe nazwisko Younès Belhanda z Dynama Kijów. Człowieka nie znam, ukraińskiej nie śledze, ale w takim przypadku blokujemy sobie miejsca dla zawodników nonUE. I nie wiem czy to dobrze.
A nie Belhanda posiada też francuskie obywatelstwo, urodzony w Awinion.
Ale dzisiaj pojawiło się tez nowe nazwisko Younès Belhanda z Dynama Kijów. Człowieka nie znam, ukraińskiej nie śledze, ale w takim przypadku blokujemy sobie miejsca dla zawodników nonUE. I nie wiem czy to dobrze.
- zabekmj23
- Juventino
On był chyba mistrzem Francji z Montpellier HSC i grał z Girudem, moze grać jako trequartista .Miał isc do lepszego klubu a poszedl na Ukraine.Robaku pisze:Media donoszą ze jestesmy coraz bliżej Paulinho, którym zainteresowany też jest Milan.
Jak za nieduża kwotę to bym zaryzykował ;p
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że do Juve miałby przyjść jakiś Paulinho...jego przyjście oznaczałoby upadek teorii głoszonej przez obrońców Marotty bo koleś nie jest ani dobry, ani perspektywiczni, ani za darmo ani za czapkę gruszek...do tego nie jest to gracz mogący podnieść jakość drużyny...jeśli miałbym oglądać tego typa w koszulce Juve to wolę co tydzień oglądać w niej Giovinco... :evil:

- koki90
- Juventino
Dokładnie, Belhanda to ten z Montpellier. Jedna z wyróżniających się postaci, wraz z Giroud ciągnęli swoją drużynę na szczyt tabeli. Nie oglądałem zbyt wielu meczy Montpellier wtedy, ale jak już widziałem go w akcji to przypominał trochę Vidala. Wszędzie go pełno. Wydawał się być bardzo obiecującym zawodnikiem. Tylko czemu on wylądował w jakiejś ukraińskiej lidze..?
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Pewnie kasa, Ukraińcy źle nie płacą.koki90 pisze:Dokładnie, Belhanda to ten z Montpellier. Jedna z wyróżniających się postaci, wraz z Giroud ciągnęli swoją drużynę na szczyt tabeli. Nie oglądałem zbyt wielu meczy Montpellier wtedy, ale jak już widziałem go w akcji to przypominał trochę Vidala. Wszędzie go pełno. Wydawał się być bardzo obiecującym zawodnikiem. Tylko czemu on wylądował w jakiejś ukraińskiej lidze..?
Allegri chce tylko kogoś konkretnego żadnego półśrodka i bardzo dobrze, jak się nie uda nikogo takie pozyskać to szansę mają dostać w razie czego młodzi m.in. Vitale.
- Danielpiero
- Juventino
Belhanda to był gość, oglądam trochę ligi francuskiej. Ale w jakiej teraz jest w formie? Aczkolwiek gość na pewno talent ma, technika, strzał, podania i do tego jest jeszcze całkiem młody, rocznik 90'. Jak za małą kasę można zaryzykować, przynajmniej jakaś rywalizacja będzie w pomocy :lol:
- rufi8
- Juventino
Belhanda ? W mistrzowskim sezonie Montpellier naprawdę wymiatał. To w dużej mierze właśnie dzięki jego grze sezon 2011/12 był dla La Paillade mistrzowski. Jednak później wylądował na Ukrainie i nie mam pojęcia jak teraz sobie tam poczyna. Jeśli cena byłaby przystępna to bym brał, bo z całą pewnością na pozycji AMF sprawdziłby się lepiej od Pereyry. Ale z drugiej strony jak mamy pozyskiwać takie półśrodki to lepiej już odpuśćmy sobie to okno zimowe.