Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Michael900
- Juventino
Niedawno dostałem paczkę od DC United po mailu. Były w niej dwie karty zawodników z ich orginalnymi autografami i list z podziękowaniami.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Szymek
- Juventino
Dziś jak dal mnie fantastyczna paczka! Dostawałem już o wiele lepsze, ale dzisiejsza jes naprawde świetna. Dostałem od Legii Warszawa 2 zdjęcia, zdjęcie całej kadry na tle Żylety i napis u góry Mistrz Polski 2006 oraz zdjęcie Grzegorza Bronowickiego z org. autografem. Później może wrzucę fotki. 
Fotka
Pozdro

Fotka
Pozdro

- mani10
- Katalończyk
- rostek
- Juventino
witam powracam na forum po około dwóch latach przerwy z dwa tygodnie temu wyslalem pare maili i dzisiaj pierwsze efekty w postaci autografu Władysława Jerzego Engela z imienną dedykacją pozdro :twisted:
TyLko MaNcheSteR UnitEd <<<<WE WILL NEVERE DIE BECASUE WE ARE UNITED>>>>
- lukaszazs
- Juventino
Dziś od NEC Nijmegen. 2 karty z oryginalnymi autografami piłkarzy + karta kibica NEC, dzięki której można kupić na stadionie jakieś picie, pamiątki czy bilety ( wygląda tak jak prawdziwa kredytowa ).
Czekałem około 3 miesięcy, wysłałem list tradycyjny.
Czekałem około 3 miesięcy, wysłałem list tradycyjny.
AZS CZĘSTOCHOWA - SIATKARSKA ELITA
- rostek
- Juventino
Witam ponownie dzisiaj znowu paczuszka tym razem od WORLD CURLING FEDERATION po okolo 10dniach wiec dosc szybko pozdrawiam i na dalsze paczki czekam pozdro :twisted:
- rostek
- Juventino
no to ja dostalem od curlingu odznake i list(po mailu) od engela graf z dedykacja rowniez po mailu pozdro i kolba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- Bartek-LM
- Juventino
Ja dostałem wczoraj od Szwajcarskiej Federacji Piłkarskiej, już ponad 2 tygodnie czekam na Phonaka i nic....
A dostałem po mailu.
A dostałem po mailu.
- DamKam
- Juventino
Dzis listonosz przyniosl mi koperte, a w niej zdjecie Gigiego Buffona (z Pucharem Swiata 2006 w barwach Italii), z autografem oczywiscie
Choc tym razem wyglada to na skan
"Tym razem" poniewaz mam juz w kolekcji Pavelka i Zambrotte :!: I nie pytajcie jakim cudem to dostalem, bo pisalem to juz wiele razy. Wysylasz na adres siedziby Juve z dopiskiem nazwiska danego pilkarza, piszesz mu liscik po polsku i czekasz az przyjdzie te upragnione cos
Teraz czekam na Alexa, do ktorego pisalem juz chyba z 6 razy. Jak narazie bez rezultatow, ale jestem wytrwaly. Zycze wszystkim powodzenia 

- rostek
- Juventino
Dzisiaj kolejne dwie paczki poprostu sweet pierwsza od Apollonu limasol karty zawodnicze 3 polaków Łukasz Sosina Pawła Sibika i Radosława Michalskigo dodatkowo 2 bilety z meczów z tego sezonu.(po mailu) drugie karta zawodnicza od Leigh Adamsa paczka była naruszona więcnieiwadomo czy polska poczta sobie czegos niezapozyczyła też po mailu pozdro :twisted: :twisted: :twisted: