Sezon 2015/2016
- Kamex22
- Juventino
Chyba <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>CavAllano pisze:Nie krakajcie z tą jedną bramką interu na 1-0, bo wykrakacie.

Suchar na poprawę humoru: Na murawie Stadionu Giuseppe Meazzy siedzą dwa gołębie. Jeden grucha, drugi jabłko!

A co do meczu. Oglądam od 15 minuty znad książek i powiem szczerze, że nie spodziewałem się tak otwartego meczu. CO mnie dziwi to łatwość dochodzenia do sytuacji przez Sassuolo i dziurawa obrona Interu. A podobno to ich siła w tym sezonie. No cóż również liczę na korzystny dla nas i Sassuolo wynik, ale znając szczęście...
- annihilator1988
- Juventino
Ten cały Sansone, on tak zawsze gra? :lol:
Edit
Panie, kończ pan ten mecz
Edit
Nie dobrze. Jaki nurek
Edit
Chryste... :doh: Juve B, grać
Edit
Panie, kończ pan ten mecz
Edit
Nie dobrze. Jaki nurek

Edit
Chryste... :doh: Juve B, grać

Icardi był na półmetrowym spalonymWojtek pisze: teraz Palacio nie strzela mają pustą bramkę(oczywiście w pewnym sensie, bo stało tam dwóch obrońców)
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2016, 14:12 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 5 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ale w tej drugiej sytuacji byl chyba spory spalony podajacego.Wojtek pisze:ohohoh chyba dziś wreszcie szczęscie interowi się skończyło, najpier Ljajic marnuje setkę, a teraz Palacio nie strzela mają pustą bramkę
Handanovic wszystko wyciaga. Chyba 5 x juz.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
inter ma szczęście, że mają Handanovica...lepsze wrażenie sprawia Sassuolo, które jest zdecydowanie lepszym zespołem dzisiaj...a jak inter ponownie nie przyfarci to powinien stracić punkty...mam nadzieję, że to już koniec farta...

- Cabrini_idol
- Juventino
Ten Duncan był niesamowity. Straszny talent !
Panie Turek, kończ Pan mecz
Panie Turek, kończ Pan mecz

- kawek
- Juventino
Co zrobil Domenico bo nie moge ogladac meczu?CavAllano pisze:To, co zrobil Berardi w 55. minucie.Miec niejako pierwszenstwo do jego pozyskania i nie wiedziec, czy nas zechce.
Co tam sie dzieje ze Sassuolo zmienia na poczatek napastnikow? Czyzby naprawde mieli tyle okazji ze Di Francesco chce atakowac swiezymi silami?
- annihilator1988
- Juventino
Karny
Niech trafią. Jezusicku

Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2016, 14:24 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG