Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
smigi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 listopada 2013, 22:45

Sila Spokoju pisze:Śmieciarze przegrali właśnie z Parmą 1:0 :D
super obyśmy im jutro odskoczyli :C

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 23 listopada 2013, 22:48

grande amore pisze:No co ty? :shock: A jak do tego doszlo?
W zasadzie to nie wiem, oglądałem tylko pierwszą połowę, która mnie przymuliła i wyłączyłem spotkanie. Myślałem, że Napoli ustrzeli coś w drugiej i skończy się na wyniku 1:0, bądź 2:0 dla gospodarzy, a tu miłe zaskoczenie ;)

Dodatkowo Milan zremisował, grając przez większą cześć meczu z przewagą zawodnika, a Czarna perła z Mediolanu po raz kolejny nie strzeliła karnego.
Ojjj posada super-taktyka Massimo jest zagrożona :prochno:

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2013, 22:56

Wielu ludzi psioczyło po wygranym przez nas "tylko" 0:1 z Parmą. To teraz widzicie maruderzy jakim mega ogórem jest Parma :!: Zasłużone zwycięstwo gości z Parmy. Co prawda Napoli miało przewagę w posiadaniu, ale goście zagrali idealnie pod względem taktycznym. Dobrze trzymali obronę, już od 40 metra przed bramką przeszkadzali w kreowaniu gry Napoli. Dobrą partię zagrał w pomocy Marco Parolo- sporo odbiorów i dobrze operował piłką. Parma groźnie próbowała kontrować, no i 81 minucie Cassano idealnie ukłuł gospodarzy. Oby tylko jutro nasi piłkarze stanęli na wysokości zadania.

HugoZDolinyPomaranczy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2013, 00:34

Napoli nie jest w formie, co cieszy. Z nami nic nie zagrali, teraz porażka z Parmą u siebie. Jest dobrze, bo my jak byliśmy bez formy nie traciliśmy punktów, co może zadecydować o Scudetto. Wiem, że sezon jeszcze długi, ale Napoli gubi punkty, Roma też trochę siadła, więc można optymistycznie patrzeć w przyszłość. Obyśmy tylko z Livorno wygrali i utrzymali formę sprzed zgrupowań reprezentacji. Ja tam jestem dobrej myśli. Szkoda tylko, że w LM tak sobie skomplikowaliśmy sytuacje. A Milan jakie dno gra... Szkoda mi nawet ich trochę. Wolałbym na ich miejscu Inter widzieć.

"Poglądy są jak du­pa, każdy ja­kieś ma, ale po co od ra­zu po­kazy­wać..."
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 24 listopada 2013, 00:57

Patrzac na naszych rywali, czuje ze to Scudetto przyjdzie latwiej niz nam sie wydaje ; )

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2013, 13:15

A co się stało Hamsikowi, bo wszedł z ławki i zaraz zszedł, jakaś poważniejsze sparwa czy chuchanie na zimne?

Obrazek
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2013, 08:13

Oglądałem wczoraj mecz, i muszę stwierdzić, że dawno nie widziałem tak słabego meczu w wykonaniu Napoli, w obronie był totalny bałagan. Wynik 3:1 to najmniejszy z możliwych wymiarów kary.Reina chyba najlepszy wśród piłkarzy Napoli, słaby Gonzalo i Jose, najwiecej zamieszania siał Insigne. Chyba brak Hamsika była aż nad to odczuwalny, BVB w eksperymentalnym bloku defensywnym poradziło sobie z Napoli bez wiekszego problemu. Chyba momentem przełomowym dla Napoli było niewykorzystane 1 na 1 z Romanem, gdzie następnie poszła Kontra i zrobiło się 2:0

Juve, storia di un grande amore
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2013, 09:34

mibor pisze:Oglądałem wczoraj mecz, i muszę stwierdzić, że dawno nie widziałem tak słabego meczu w wykonaniu Napoli, w obronie był totalny bałagan. Wynik 3:1 to najmniejszy z możliwych wymiarów kary.Reina chyba najlepszy wśród piłkarzy Napoli, słaby Gonzalo i Jose, najwiecej zamieszania siał Insigne. Chyba brak Hamsika była aż nad to odczuwalny, BVB w eksperymentalnym bloku defensywnym poradziło sobie z Napoli bez wiekszego problemu. Chyba momentem przełomowym dla Napoli było niewykorzystane 1 na 1 z Romanem, gdzie następnie poszła Kontra i zrobiło się 2:0
Wiele można powiedzieć o Napoli i ich ponoć "boskim" mercato, ale ja napisze to samo co w październiku:
Hugo >>> Raul Albiol
Edinson >>> Gonzalo
Lavezzi >>> Jose
Lorenzo >>> Mertens
Mazzari >>> Gruby Benek

Zmiany tylko na gorsze , ławka tylko minimalnie liczniejsza, a kupa kasy wydana :) Bravo ADL :)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2013, 10:22

Gdyby ADL miał taki wybór, na pewno wolałby zostać przy starej ekipie, ale wszyscy chcieli odejść, więc pozostało tylko drogo ich sprzedać i kupić za to następców. Oczywiście, mógł zrobić okienko Marotta style i skupić tylko kilka "okazji" + solidnych ligowców, ale wtedy wszyscy by mu zarzucili brak ambicji.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2013, 12:53

Na onecie jest news dotyczący dłuższej przerwy Hamsika. Ponoć ma przejść operację i jego nieobecność może trwać nawet 3 miesiące.
Słyszał ktoś o tym? Onet to kiepskie źródło, a na stronie Napoli nie widzę takiej informacji.

Z jednej strony dla nas to dobrze, ale z drugiej, liga staje się bardziej nudna bez takich piłkarzy.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2013, 13:23

Szikit pisze:Z jednej strony dla nas to dobrze, ale z drugiej, liga staje się bardziej nudna bez takich piłkarzy.
Zanudzimy się na śmierć. Boshe...

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2013, 13:27

Ja tam wolę minę sfrustrowanego Hamsika na boisku, niż na trybunach.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2013, 18:51

szczypek pisze: Zanudzimy się na śmierć. Boshe...
Uwilebiam Cię Szczypku :) Nie ma to jak inteligentna, pełna sensownych argumentów wypowiedź.
Załże się, że większość kibiców wolałaby, aby w Serie A grali jak najlepsi zawodnicy. Chociaż nie, chyba zakład byłby bez sensu.. :)

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2013, 22:40

Udine zatrzymuje napoli ;) -8 8)

Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2013, 22:50

Całkiem przyjemnie oglądało się te babole Napoli, oby tak dalej :ok: