Wszystko o SSC Napoli
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
W zasadzie to nie wiem, oglądałem tylko pierwszą połowę, która mnie przymuliła i wyłączyłem spotkanie. Myślałem, że Napoli ustrzeli coś w drugiej i skończy się na wyniku 1:0, bądź 2:0 dla gospodarzy, a tu miłe zaskoczeniegrande amore pisze:No co ty? :shock: A jak do tego doszlo?

Dodatkowo Milan zremisował, grając przez większą cześć meczu z przewagą zawodnika, a Czarna perła z Mediolanu po raz kolejny nie strzeliła karnego.
Ojjj posada super-taktyka Massimo jest zagrożona

- Dybala 4ever
- Juventino
Wielu ludzi psioczyło po wygranym przez nas "tylko" 0:1 z Parmą. To teraz widzicie maruderzy jakim mega ogórem jest Parma :!: Zasłużone zwycięstwo gości z Parmy. Co prawda Napoli miało przewagę w posiadaniu, ale goście zagrali idealnie pod względem taktycznym. Dobrze trzymali obronę, już od 40 metra przed bramką przeszkadzali w kreowaniu gry Napoli. Dobrą partię zagrał w pomocy Marco Parolo- sporo odbiorów i dobrze operował piłką. Parma groźnie próbowała kontrować, no i 81 minucie Cassano idealnie ukłuł gospodarzy. Oby tylko jutro nasi piłkarze stanęli na wysokości zadania.
- HugoZDolinyPomaranczy
- Juventino
Napoli nie jest w formie, co cieszy. Z nami nic nie zagrali, teraz porażka z Parmą u siebie. Jest dobrze, bo my jak byliśmy bez formy nie traciliśmy punktów, co może zadecydować o Scudetto. Wiem, że sezon jeszcze długi, ale Napoli gubi punkty, Roma też trochę siadła, więc można optymistycznie patrzeć w przyszłość. Obyśmy tylko z Livorno wygrali i utrzymali formę sprzed zgrupowań reprezentacji. Ja tam jestem dobrej myśli. Szkoda tylko, że w LM tak sobie skomplikowaliśmy sytuacje. A Milan jakie dno gra... Szkoda mi nawet ich trochę. Wolałbym na ich miejscu Inter widzieć.
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..."
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Patrzac na naszych rywali, czuje ze to Scudetto przyjdzie latwiej niz nam sie wydaje ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mibor
- Juventino
Oglądałem wczoraj mecz, i muszę stwierdzić, że dawno nie widziałem tak słabego meczu w wykonaniu Napoli, w obronie był totalny bałagan. Wynik 3:1 to najmniejszy z możliwych wymiarów kary.Reina chyba najlepszy wśród piłkarzy Napoli, słaby Gonzalo i Jose, najwiecej zamieszania siał Insigne. Chyba brak Hamsika była aż nad to odczuwalny, BVB w eksperymentalnym bloku defensywnym poradziło sobie z Napoli bez wiekszego problemu. Chyba momentem przełomowym dla Napoli było niewykorzystane 1 na 1 z Romanem, gdzie następnie poszła Kontra i zrobiło się 2:0
Juve, storia di un grande amore
- Kucharius1
- Juventino
Wiele można powiedzieć o Napoli i ich ponoć "boskim" mercato, ale ja napisze to samo co w październiku:mibor pisze:Oglądałem wczoraj mecz, i muszę stwierdzić, że dawno nie widziałem tak słabego meczu w wykonaniu Napoli, w obronie był totalny bałagan. Wynik 3:1 to najmniejszy z możliwych wymiarów kary.Reina chyba najlepszy wśród piłkarzy Napoli, słaby Gonzalo i Jose, najwiecej zamieszania siał Insigne. Chyba brak Hamsika była aż nad to odczuwalny, BVB w eksperymentalnym bloku defensywnym poradziło sobie z Napoli bez wiekszego problemu. Chyba momentem przełomowym dla Napoli było niewykorzystane 1 na 1 z Romanem, gdzie następnie poszła Kontra i zrobiło się 2:0
Hugo >>> Raul Albiol
Edinson >>> Gonzalo
Lavezzi >>> Jose
Lorenzo >>> Mertens
Mazzari >>> Gruby Benek
Zmiany tylko na gorsze , ławka tylko minimalnie liczniejsza, a kupa kasy wydana

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Gdyby ADL miał taki wybór, na pewno wolałby zostać przy starej ekipie, ale wszyscy chcieli odejść, więc pozostało tylko drogo ich sprzedać i kupić za to następców. Oczywiście, mógł zrobić okienko Marotta style i skupić tylko kilka "okazji" + solidnych ligowców, ale wtedy wszyscy by mu zarzucili brak ambicji.
- Szilgu
- Juventino
Na onecie jest news dotyczący dłuższej przerwy Hamsika. Ponoć ma przejść operację i jego nieobecność może trwać nawet 3 miesiące.
Słyszał ktoś o tym? Onet to kiepskie źródło, a na stronie Napoli nie widzę takiej informacji.
Z jednej strony dla nas to dobrze, ale z drugiej, liga staje się bardziej nudna bez takich piłkarzy.
Słyszał ktoś o tym? Onet to kiepskie źródło, a na stronie Napoli nie widzę takiej informacji.
Z jednej strony dla nas to dobrze, ale z drugiej, liga staje się bardziej nudna bez takich piłkarzy.
- Szilgu
- Juventino
Uwilebiam Cię Szczypkuszczypek pisze: Zanudzimy się na śmierć. Boshe...

Załże się, że większość kibiców wolałaby, aby w Serie A grali jak najlepsi zawodnicy. Chociaż nie, chyba zakład byłby bez sensu..

- PlanetJuve
- Juventino