Stroje na sezon 2011/2012
- Pan Mietek
- Juventino
Gdyby to miał być 3 komplet to by zaprezentowaliMaly pisze:a na galerii tuttosport jest takie zdjęcie gdzie widać jakąś dziwną koszulkę...kdzr pisze:Na to wygląda, tak jak w minionym i 2009/2010Corcky pisze:Trzecim kompletem będą białe stroje z tego sezonu? Na to mi wygląda, bo nic nowego nie pokazali.
http://www.tuttosport.com/foto/Calcio/S ... ove+maglie!
treningowa jest inna więc czym jest ta?

- qwerty1337
- Juventino
Już widzę jak siedmiolatek z Polski prosi mamusię o kupno różowej koszulkiaquas pisze:stary nie chce cie obrażać ale jesteś głąbemqwerty1337 pisze:Całe szczęście, że ta pomyłka miała miejsce, żaden dzieciak nie chciałby być kibicem Juve, bo wstyd by mu było przed kolegami pokazywać się w różowej koszulce, o ile w ogóle sam by chciał taką założyć.aquas pisze:nie potrafie zrozumieć tych co na wyjazdowe narzekają wkońcu gdyby nie pomyłka firmy odzieżowej to od początku istnienia Juve miałoby kolor różowy.
WYJAZDOWE SA PRZEPIĘKNE :d!! I tak jak kolega wyżej pisał ja również wyjazdową i bluzę kupie.
Strój bramkarza prezentowałaby się znacznie lepiej jako wyjazdowy, od tego co dostaliśmy.i prezentujesz czysto polaczkowe myślenie. Kolor różowy nie jest damski. a swoja wypowiedzią pokazałeś jakim jesteś kibicem. Palermo ma różowe barwy i watpie że ich kibice się ich wstydza!!

Koszulki Realu ze złotymi wstawkami są cudowne, w porównaniu z tym co dzisiaj dostaliśmy.
- aquas
- Juventino
skoro masz 7 lat i ci nie pasuje to kibicuj Barcelonie lub Realowi. Jest to dziwne bo nie szanujesz historii klubu
a tak apropo mało który 7 latek dostaje koszulke za 260 zł:/
i jak to miło zauważyłeś z polski ... Ty i wielu ludzi jest zacofana . słucha radia " maryja " głosuje na pis i sika na widok nowych wieści w sprawie tu 154
a tak apropo mało który 7 latek dostaje koszulke za 260 zł:/
i jak to miło zauważyłeś z polski ... Ty i wielu ludzi jest zacofana . słucha radia " maryja " głosuje na pis i sika na widok nowych wieści w sprawie tu 154
- blads
- Juventino
tu nie chodzi o wstyd, bo kibicem nie jest się dla koszulki, czy innych pierdół...osobiście jakoś nie patrzyłem na koszulki kiedy zaczynała się moja miłość do Juve. Aczkolwiek to co dziś zobaczyłem, czego się zresztą obawiałem jest syfem i to totalnym :x wyjazdowa jest obleśna, już pomijam kolor który kojarzy mi się z burdelem tylko i wyłącznie, ale ta gwiazda to jest po prostu nieporozumienie. Domówka spoko trzeba będzie kupić wreszcie te zygzaki wyglądają przyzwoicie
- ewerthon
- Juventino
Idź już spać, bo mama nie pozwoli jutro komputera włączyć.aquas pisze:
Strój domowy prezentuję się całkiem nieźle, bardzo mnie cieszy, że opcja z fortepianem się jednak nie sprawdziła

- aquas
- Juventino
fajne miejsca odwiedzasz..blads pisze:tu nie chodzi o wstyd, bo kibicem nie jest się dla koszulki, czy innych pierdół...osobiście jakoś nie patrzyłem na koszulki kiedy zaczynała się moja miłość do Juve. Aczkolwiek to co dziś zobaczyłem, czego się zresztą obawiałem jest syfem i to totalnym :x wyjazdowa jest obleśna, już pomijam kolor który kojarzy mi się z burdelem tylko i wyłącznie, ale ta gwiazda to jest po prostu nieporozumienie. Domówka spoko trzeba będzie kupić wreszcie te zygzaki wyglądają przyzwoicie
- Skibil
- Redaktor
Cóż, zawiodłem się generalnie... Średnio mi się podoba ta "sierść zebry" i przesadzony róż (chociaż Włochom napewno się podoba
). Przypadła mi natomiast do gustu czarna bluza z różowymi wstawkami. No i znów kiepsko wpasowana reklama sponsora :naughty:

- aquas
- Juventino
Wal się . Dla mnie argumenty jak facet wyżej wymienił że 7 latek nie założy różowej koszulki bo wstyd . Są co najmniej absurdalne i niedorzeczne . A jak dla mnie takich argumentów używają ludzie staromodni , konserwatywni, nazwij ich jak chcesz . Ale jest XXI wiek a niektórzy zachowują sie jakby byli w średniowieczu.ewerthon pisze:Idź już spać, bo mama nie pozwoli jutro komputera włączyć.aquas pisze:
Strój domowy prezentuję się całkiem nieźle, bardzo mnie cieszy, że opcja z fortepianem się jednak nie sprawdziła
Słusznie skibil zauważył że włochom się spodoba róż . Więc koszulki kolory robione są pod włochów Alex nie raz nie dwa był ubrany w różową koszulke. A dalej go wszyscy kochaja
- pan Zambrotta
- Juventino
Aquas stał się moim nowym ulubionym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :lol:
różowe są okropne. Wyglądają jak piżamki podarowane przez babcie, które słuchają radia maryja.
różowe są okropne. Wyglądają jak piżamki podarowane przez babcie, które słuchają radia maryja.
- Pan Mietek
- Juventino
pan Zambrotta pisze:Wyglądają jak piżamki podarowane przez babcie, które słuchają radia maryja.

Tak mi się skojarzyło
Różowy jest spoko ale panowie z nike przeholowali.
- centek
- Juventino
chociaż ananasowe logo sponsora w kraju nad Wisła legalneMietson pisze:pan Zambrotta pisze:Wyglądają jak piżamki podarowane przez babcie, które słuchają radia maryja.
Tak mi się skojarzyło
Różowy jest spoko ale panowie z nike przeholowali.

swoją drogą jakby sponsorowała nas Chiquita hehe ta od bananów, żółty od jakiegos czasu juz wpisany w ten herb...
kończe filozofować bo skoncze jak Aquos ^^
aaa no i co do strojów to podtrzymuje, że tylko treningowe i bluzy są ogarnięte... btw, powinny byc rozowe getry do tej pinky starr

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Idealne porównanie :rotfl:
Z tymi panami to nie wydawałbym pochopnych osądów Mietku. Patrząc na nasze gwiezdne stroje (mam nadzieję, że Juve będzie w nich grało football z 'kosmosu'
) to nasuwa mi się myśl, że może (w ramach równouprawnienia choćby) Nike zatrudnia jakieś panie projektantki 
Z kolei te paski zebry mogą mieć na celu wybicie przeciwnika z równowagi (bo kto by chciał patrzeć na to to... łeee). Srlsly. spróbujcie sobie popatrzeć na nie dłużej niż minutę - od razu się we łbie kręci. Ew. jest to forma kamuflażu, która ma ukrywać słabszą dyspozycję na Nuovo Delle Alpi.
Jedyny porządny komplet otrzymał Gigi (chociaż tak biała wklejka BetClica :doh:). Nie zdziwiłbym się, gdyby palce maczała w tym jego małżonka. W końcu modelka, może ma jakieś wtyki u projektantów i poprosiła, żeby Buffon nie grał w czymś tak ... oryginalnym
W zasadzie, te różowe stroje to może być początek jakiejś kampanii promocyjnej np. takiej. Do tego nowe stroje dziewczyn Juve, no i obowiązkowo maskotki.
Z tymi panami to nie wydawałbym pochopnych osądów Mietku. Patrząc na nasze gwiezdne stroje (mam nadzieję, że Juve będzie w nich grało football z 'kosmosu'

Z kolei te paski zebry mogą mieć na celu wybicie przeciwnika z równowagi (bo kto by chciał patrzeć na to to... łeee). Srlsly. spróbujcie sobie popatrzeć na nie dłużej niż minutę - od razu się we łbie kręci. Ew. jest to forma kamuflażu, która ma ukrywać słabszą dyspozycję na Nuovo Delle Alpi.
Jedyny porządny komplet otrzymał Gigi (chociaż tak biała wklejka BetClica :doh:). Nie zdziwiłbym się, gdyby palce maczała w tym jego małżonka. W końcu modelka, może ma jakieś wtyki u projektantów i poprosiła, żeby Buffon nie grał w czymś tak ... oryginalnym

W zasadzie, te różowe stroje to może być początek jakiejś kampanii promocyjnej np. takiej. Do tego nowe stroje dziewczyn Juve, no i obowiązkowo maskotki.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- aquas
- Juventino
- Pan Mietek
- Juventino
Chyba jednak kto inny jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Gdybyś nie był tak zajarany tą gadką szmatką o postępowym różu i zacofanych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to byś zauważył, że większość się czepia nie tyle różu, co jego odcieniu.aquas pisze:pan zambrotta . Jestes <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. skoro barwy ktore są zakorzenione w historii klubu ci nie pasuja to kibice realu czekajapozatym we włoszech różowy nie koniecznie kojarzy się tak źle jak w polsce . to że jestes nerdem zacofanym to już nie mój problem