T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- Zikson
- Juventino
Do mnie też już doszło. Wszystko ładnie, pięknie, nawet zajedwabiście, tylko mam małe zastrzeżenie. Rozmiar.
Zmierzyłem te koszulki co do mnie przyszły i tak szczerze to nie zgadzają się one z tą tabelką w pierwszym poście. Przynajmniej rozmiar M, który otrzymałem. Szczególnie długość i szerokość, która miała duże dla mnie znaczenie i co spowodowało zamianę rozmiaru na mniejszy.
Otóż w tabelce długość Mki to 73 cm, a w realu maks 69cm!! to spora różnica! Wiem, że to nie Twoja wina faja, tylko producenta, dlatego pretensji nie mam, ale ledwo ledwo się mieszczę
na szczęście zawsze chodzę w dopasowanych, także znajomi nie pomyślą, że bratu ukradłem
Dzięki!
Zmierzyłem te koszulki co do mnie przyszły i tak szczerze to nie zgadzają się one z tą tabelką w pierwszym poście. Przynajmniej rozmiar M, który otrzymałem. Szczególnie długość i szerokość, która miała duże dla mnie znaczenie i co spowodowało zamianę rozmiaru na mniejszy.
Otóż w tabelce długość Mki to 73 cm, a w realu maks 69cm!! to spora różnica! Wiem, że to nie Twoja wina faja, tylko producenta, dlatego pretensji nie mam, ale ledwo ledwo się mieszczę

Dzięki!
- tabo89
- Juventino
I moja już dotarła.
Sama koszulka świetna - dobry materiał, świetne wykonanie, porządny nadruk.
Ale niestety mam tą samą uwagę co kolega wyżej - wymiary mojej Lki się nie zgadzają. O ile długość to tylko 1 cm mniej niż w tabeli o tyle na szerokość wynosi 55 cm (a w tabeli jest 57). Niby tylko 2 cm ale na całym obwodzie to już 4 cm i koszulka jest jak z młodszego brata.
Może trzeba było zrobić te próbne sztuki tak aby wymierzyć w realu, ale teraz to już za późno.
Mam nadzieję, że sprzedam, bo chodzić niestety nie będę w przymałej.
To może już tutaj od razu napiszę:
SPRZEDAM SWOJĄ KOSZULKĘ - WZÓR 2 - ROZMIAR L (dł 73, szer 55 cm)
Zdjęć na razie nie robię, taka sama jak:

Zapraszam na PW, gg lub maila. Mogę jeśli ktoś bardzo chce wystawić na allegro. ----
JUŻ SPRZEDANE
Sama koszulka świetna - dobry materiał, świetne wykonanie, porządny nadruk.
Ale niestety mam tą samą uwagę co kolega wyżej - wymiary mojej Lki się nie zgadzają. O ile długość to tylko 1 cm mniej niż w tabeli o tyle na szerokość wynosi 55 cm (a w tabeli jest 57). Niby tylko 2 cm ale na całym obwodzie to już 4 cm i koszulka jest jak z młodszego brata.
Może trzeba było zrobić te próbne sztuki tak aby wymierzyć w realu, ale teraz to już za późno.
Mam nadzieję, że sprzedam, bo chodzić niestety nie będę w przymałej.
To może już tutaj od razu napiszę:
SPRZEDAM SWOJĄ KOSZULKĘ - WZÓR 2 - ROZMIAR L (dł 73, szer 55 cm)
Zdjęć na razie nie robię, taka sama jak:

Zapraszam na PW, gg lub maila. Mogę jeśli ktoś bardzo chce wystawić na allegro. ----
JUŻ SPRZEDANE
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2010, 20:12 przez tabo89, łącznie zmieniany 2 razy.
- Martin
- Juventino
Ja też już dostałem. Wymiarowo nie sprawdzałem, ale w szyi jakoś tak ciasno. 
Do tej pory z żadnymi koszulkami nie było problemu a tutaj jakby rozmiar tego "otworu" źle dopasowali (a niby XL!). Mam cichą nadzieję, że się rozejdzie. A jak nie to przy kolejnym zamówieniu będę musiał brać większą.
A może ktoś zamówił XXL i dla niego jest za duża? Z chęcią się wymienię!
brałem ten wzór:

Do tej pory z żadnymi koszulkami nie było problemu a tutaj jakby rozmiar tego "otworu" źle dopasowali (a niby XL!). Mam cichą nadzieję, że się rozejdzie. A jak nie to przy kolejnym zamówieniu będę musiał brać większą.
A może ktoś zamówił XXL i dla niego jest za duża? Z chęcią się wymienię!
brałem ten wzór:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Do mnie jeszcze nie doszła...