BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba Cie Gorn za bardzo fantazja poniosłaGorn pisze:Walić Polsat jedziemy do Salzburga (1221 km z Białego 1016 km z Wawy). Ma ktoś samochód który by się nie rozpadł po drodze?
Prośba do Białasa, Pezeta lub kogokolwiek kto mniej więcej zna Białystok o podrzucenie mapy jak trafić do lokalu w którym będziemy oglądać Salzburg (o ile oczywiście ustalicie gdzie, co i jak

- białas
- Juventino
żebyś się chłopcze, nie zdziwiłNegri pisze:Chyba Cie Gorn za bardzo fantazja poniosłaGorn pisze:Walić Polsat jedziemy do Salzburga (1221 km z Białego 1016 km z Wawy). Ma ktoś samochód który by się nie rozpadł po drodze?

co do meczu z Austriakami: do niedzieli powinno się wyjaśnić gdzie oglądamy, ale prawdopodobnie będzię to Bilardhouse. jakby co, to po ustaleniu miejsca zarzucę jakąś mapkę.
- Negri
- Juventino
Chłopcze? No daj pan spokój panie Białas ;]białas pisze:żebyś się chłopcze, nie zdziwiłNegri pisze:Chyba Cie Gorn za bardzo fantazja poniosłaGorn pisze:Walić Polsat jedziemy do Salzburga (1221 km z Białego 1016 km z Wawy). Ma ktoś samochód który by się nie rozpadł po drodze?jednego wyjazdu byliśmy bliżej niż myślisz
Z góry dzięki za pomoc, w razie czego będę odzywał się na tela

Pozdrawiam.
- Gorn
- Juventino
Ja sobie jaj nie robie. wypożyczalnia w Białymstoku 9cio osobowe vivaro http://www.lunaauto.pl/index.php?go=nasza_flota_grupa_rbiałas pisze:żebyś się chłopcze, nie zdziwiłNegri pisze:Chyba Cie Gorn za bardzo fantazja poniosłaGorn pisze:Walić Polsat jedziemy do Salzburga (1221 km z Białego 1016 km z Wawy). Ma ktoś samochód który by się nie rozpadł po drodze?jednego wyjazdu byliśmy bliżej niż myślisz
![]()
co do meczu z Austriakami: do niedzieli powinno się wyjaśnić gdzie oglądamy, ale prawdopodobnie będzię to Bilardhouse. jakby co, to po ustaleniu miejsca zarzucę jakąś mapkę.
średnie spalanie 8,6l NO (koszt paliwa około 1000zł)
wypożyczenie na dwa dni 560zł
+ opłaty za autostrady itp
z takich ogólnych obliczeń koszt na jedną osobę wynosi około 200zł za podróż i 166zł zwrotnej kaucji.
Nawet przy bardzo złych wiatrach koszt wyjazdu nie powinien przekroczyć 400zł. Radził bym się poważnie zastanowić.
- Gorn
- Juventino
a widzisz i tu jest ta zabawa że tej pewności nie maNegri pisze:A skąd pewność, że wejdziemy na stadion?

- Negri
- Juventino
Fajne perspektywy, znając swoje szczęście z pewnością wracałbym na stopa.Gorn pisze:a widzisz i tu jest ta zabawa że tej pewności nie maNegri pisze:A skąd pewność, że wejdziemy na stadion?, więc jeśli nie dostaniemy 9ciu biletów nie wchodzi nikt. A jeśli by się ktoś np. zagubił i kupił bilet wchodząc na stadion, to wracał by na stopa :-D
W takim razie skończy się pewnie jak zwykle - na Bilardhousie, piwku i wyzwiskach pod adresem przeciwników

- Gorn
- Juventino
mi się wydaje że przy dwóch-trzech dniach doba wynosi 280złgil pisze:Gornie na tej stronie, którą podałeś napisane jest, że opłata za 2 dni to 280 zł. Pomyliłeś się czy ja czegoś nie zrozumiałem??
przy czterech-siedmiu doba wynosi 250 itd.
Bo inaczej nie miało by to sensu
- gil
- Juventino
pytałem, bo wcześniej pisałeś, że wynajęcie będzie kosztować 560 zł...
a tak na marginesie:
http://turystyka.interia.pl/swiat/news/ ... 44254,3576
gdybyśmy się wybierali to warto to przeczytać
a tak na marginesie:

- białas
- Juventino
wszystko super, tylko, że ja następnego dnia muszę być w kraju 
a tak na poważnie to jeśli mielibyśmy się podjąć takiego wyjazdu, to należało ogarnąć się wcześniej. zasadniczo nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w przyszłości coś pomyśleć, bo od nas chciałoby/pojechałoby kilka osób i ewentualnie ktoś jeszcze, np. Radek_88
(mam rację?)
nie wiadomo kiedy, ani gdzie następnym razem trafi się rywal tak blisko (Lecha pomijam), żeby próbować zorganizować taki wyjazd, więc pewnie zobaczymy się we czwartek

a tak na poważnie to jeśli mielibyśmy się podjąć takiego wyjazdu, to należało ogarnąć się wcześniej. zasadniczo nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w przyszłości coś pomyśleć, bo od nas chciałoby/pojechałoby kilka osób i ewentualnie ktoś jeszcze, np. Radek_88

nie wiadomo kiedy, ani gdzie następnym razem trafi się rywal tak blisko (Lecha pomijam), żeby próbować zorganizować taki wyjazd, więc pewnie zobaczymy się we czwartek

- Negri
- Juventino
Ja podobnie, byłbym chętny na wyjazd ale zarówno w czwartek jak i w piątek uczelnia wzywa.białas pisze:wszystko super, tylko, że ja następnego dnia muszę być w kraju
Rozrysuj mi drogę, tak przy okazji

- Gorn
- Juventino
No tak przy wypożyczeniu na 2-3 dni doba wynosi 280zł a nam potrzebny by był na dwie doby czyli 560złgil pisze:pytałem, bo wcześniej pisałeś, że wynajęcie będzie kosztować 560 zł...
a tak na marginesie:
- Winner
- Juventino
Mapka mapką jak będziemy w bilardhousie oglądać to jakoś się zgadamy to razem pojedziemy na warszawską oglądać bo ty relatywnie niedaleko mnie mieszkasz więc nie będzie problemu.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Negri
- Juventino
Tak naprawdę to zanim doszedłem do mieszkania po Interze to przemierzyłem jeszcze kaaaaawał drogiWinner pisze:Mapka mapką jak będziemy w bilardhousie oglądać to jakoś się zgadamy to razem pojedziemy na warszawską oglądać bo ty relatywnie niedaleko mnie mieszkasz więc nie będzie problemu.
Jakby co, pw i ewentualnie wymienimy się numerami telefonu, będzie nam łatwiej się dogadać.
Chyba mniej więcej kojarzę gdzie jest bilardhouse, jeśli to przy ul. Warszawskiej, ale oczywiście (a nawet wielce prawdopodobnie) mogę się mylić.