Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 17:36

ludzie, nauczcie się, że nie stawia się na drużyną, której się kibicuje :!: to jest jedna z najważniejszych zasad. człowiek nie jest wtedy obiektywny przy takim zakładzie, a potem jest robienie pod siebie, bo nie wygrali. im szybciej to zrozumiecie, tym szybciej straty będą mniejsze. że nie wspomnę już o stawianiu tego samego meczu na kilku kuponach...

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 17:50

białas pisze:ludzie, nauczcie się, że nie stawia się na drużyną, której się kibicuje :!: to jest jedna z najważniejszych zasad. człowiek nie jest wtedy obiektywny przy takim zakładzie, a potem jest robienie pod siebie, bo nie wygrali. im szybciej to zrozumiecie, tym szybciej straty będą mniejsze. że nie wspomnę już o stawianiu tego samego meczu na kilku kuponach...
no ale powiedz mi czy nie byłeś pewny wygranej juve ? ja ich nie stawiam jak grają cięzki mecz ale jak grają z pionkami typu bolonia no to aż się prosi do cholery żeby postawić...

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 17:53

blads pisze:
białas pisze:ludzie, nauczcie się, że nie stawia się na drużyną, której się kibicuje :!: to jest jedna z najważniejszych zasad. człowiek nie jest wtedy obiektywny przy takim zakładzie, a potem jest robienie pod siebie, bo nie wygrali. im szybciej to zrozumiecie, tym szybciej straty będą mniejsze. że nie wspomnę już o stawianiu tego samego meczu na kilku kuponach...
no ale powiedz mi czy nie byłeś pewny wygranej juve ? ja ich nie stawiam jak grają cięzki mecz ale jak grają z pionkami typu bolonia no to aż się prosi do cholery żeby postawić...
zawsze wierzę w Juventus, nie ważne kiedy i z kim grają. i dlatego ta wiara jest zgubna, bo nigdy nie chcesz, żeby mecz zakończył się porażką lub remisem, a właśnie wygraną. chociaż rozum czasami podpowiada inaczej.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 18:00

białas dobrze prawi. Ile ja juz kasy stracilem na Legii czy Juventusie, i wkoncu sie z tych druzyn wyleczylem i nigdy juz nie postwie pieniedzy na Juventus czy na Legie :roll: i radze reszcie sie tez z tego wyleczyć, a jak nie to sami do takich wniosków dojdziecie wkoncu.

Obrazek
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 18:27

Tak panowie ale chodzi mi o to że to jest tak samo jakby grał inter z bolonią tak samo bym ich typował jak i juve mimo wszystko czy jestem kibicem danego zespołu czy nie ale takie mecze są do wejścia bez problemu. Chodzi o sam fakt klasy dwóch zespołów chociaż po dziś dniu to ja nawet zaczynam wątpić w Ferrare bo wszystko wyglądało jak u siwego nie ukrywajmy

isolato

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 18:54

Juventus zagrał chyba nam wszystkim dzisiaj na nosie, dlatego trzeba spróbować uratować niedzielę. Oto dwa kupony, które pusciłem:

Obrazek

Obrazek

Koniu7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 20:17

Witam

Chaiłbym ponowić pytanie i Was sie doradzić odnośnie tych meczy?!
Mają one szanse wejść ?
Jak Wy byście postawili ?

Bardzo mi zależy na odpowiedzi :)

Barcelona- Dynamo- 1
Fiorentina-Liverpool - x2
Bayern- Juventus- 1x
Bodreux- Haifta- 1
Milan - Zurich- 1
Real M. - Maryslia 1

Sorry za napisanie drugi raz, ale to tylko z tego wzgledu ze mi bardzo zalezy na Waszej opinii :)

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 20:20

Koniu7 pisze:Witam

Chaiłbym ponowić pytanie i Was sie doradzić odnośnie tych meczy?!
Mają one szanse wejść ?
Jak Wy byście postawili ?

Bardzo mi zależy na odpowiedzi :)

Barcelona- Dynamo- 1
Fiorentina-Liverpool - x2
Bayern- Juventus- 1x
Bodreux- Haifta- 1
Milan - Zurich- 1
Real M. - Maryslia 1

Sorry za napisanie drugi raz, ale to tylko z tego wzgledu ze mi bardzo zalezy na Waszej opinii :)
oczywiście ze mają szanse wejść..ale można spodziewać się tez niespodzianek np. zwycięstwa Juve :prochno:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 20:24

Koniu7 pisze:Mają one szanse wejść ?
Bayern- Juventus- 1x
Niestety nie.
białas pisze:ludzie, nauczcie się, że nie stawia się na drużyną, której się kibicuje :!:
I tak i nie. Ja dzięki Juventusowi niejeden raz wygrałem. Mój znajomy wyznaję zasadę, aby stawiać na drużynę, która gra z tą, której się kibicuje. Czemu? Jak wygra ta, której się kibicuje, to się człowiek cieszy z wygranej swojego zespołu. Jak przegrają to na pocieszenie zostaje wygrany kupon. Remis? Zawsze musi być jakieś prawdopodobieństwo, że się wyjdzie z niczym :-D

Koniu7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 20:29

dziękuje za rady :)

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 21:54

Najgorszy mój weekend od bardzo długiego czasu. Wszystkie kupony w plecy i pokaźna suma pieniążków. Jeśli na Lidze Mistrzów trochę nie odrobię to chyba będę musiał trochę odpocząć od bukmacherki :/

Po kolei wtopili mi Rubin, Lech, Jaga, Monaco, Marsylia, Roma, Juve, Espanyol.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 22:13

Reaper pisze:Najgorszy mój weekend od bardzo długiego czasu. Wszystkie kupony w plecy i pokaźna suma pieniążków. Jeśli na Lidze Mistrzów trochę nie odrobię to chyba będę musiał trochę odpocząć od bukmacherki :/

Po kolei wtopili mi Rubin, Lech, Jaga, Monaco, Marsylia, Roma, Juve, Espanyol.
Przestrzegam przed próbą odrabiania na LM!! kursy niskie a niespodzianki będą! jakoś nie trawie obstawiania pucharów bo to rozgrywki typowo dla Buków!! Choć pewnie cos zagram

Juve traci w 93min bramkę! szkoda 2pkt i mojego głównego kuponu na niedziele! Monako traci w 90min bramkę i psuje mi sobotni główny kupon! Marsylia maiłem x2 traci w 84min! Espaniol nie wygrywa ze słabym Xeres!
4 jakże PECHOWE MECZE i jak tu się nie wk*****! zamiast 60% zwyżki stanu konta jest 40% minus 3 bramki w samych końcówkach wrrrrrrrrrr kilka godzin spędzonych na analizie ale bez farta nie wygrasz z bukiem

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 22:49

Ja na środę proponuję Bayern- JUVE czystą 2 zagrać , kurs ładny , bo aż 3,50 . 50 zł wkładam i mam 175 na jednym mecz :D I to będzie podwójna radość i ze zwycięstwa i z wygranej :P

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 23:27

Molek big fun juve pisze:Ja na środę proponuję Bayern- JUVE czystą 2 zagrać , kurs ładny , bo aż 3,50 . 50 zł wkładam i mam 175 na jednym mecz :D I to będzie podwójna radość i ze zwycięstwa i z wygranej :P
oby nie było podwójnej rozpaczy :prochno: wole w spokoju obejrzec meczyk i narazie odpuszczam obstawianie na jakis czas :?

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 23:59

Ja po wczorajszej Chelsea która zawaliła mi gruby kupon dziś kontrowałem stawiając na Juve , Spartak , Bordeaux , Hoffenheim i Anderlecht...do końca modliłem się zeby Bordeaux mi zremisowało nie bylo by tej goryczy porażki. Rzecz jasna moje modły nie zostały wysłuchane i 190zł jakie ustukałem na wczorajszym hokeju poszło w eter...Juve strasznie mnie załamało :( Teraz myśle nad CL ale tam jakoś mało mnie przekonują mecze. Intensywnie myśle dać handicapy na Barce i Real teoretycznie tam powinny być pociski niesamowite 1000zł na te dwa mecze daje 2450 co o tym myślicie ?

ODPOWIEDZ