Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- białas
- Juventino
ludzie, nauczcie się, że nie stawia się na drużyną, której się kibicuje :!: to jest jedna z najważniejszych zasad. człowiek nie jest wtedy obiektywny przy takim zakładzie, a potem jest robienie pod siebie, bo nie wygrali. im szybciej to zrozumiecie, tym szybciej straty będą mniejsze. że nie wspomnę już o stawianiu tego samego meczu na kilku kuponach...
- blads
- Juventino
no ale powiedz mi czy nie byłeś pewny wygranej juve ? ja ich nie stawiam jak grają cięzki mecz ale jak grają z pionkami typu bolonia no to aż się prosi do cholery żeby postawić...białas pisze:ludzie, nauczcie się, że nie stawia się na drużyną, której się kibicuje :!: to jest jedna z najważniejszych zasad. człowiek nie jest wtedy obiektywny przy takim zakładzie, a potem jest robienie pod siebie, bo nie wygrali. im szybciej to zrozumiecie, tym szybciej straty będą mniejsze. że nie wspomnę już o stawianiu tego samego meczu na kilku kuponach...
- białas
- Juventino
zawsze wierzę w Juventus, nie ważne kiedy i z kim grają. i dlatego ta wiara jest zgubna, bo nigdy nie chcesz, żeby mecz zakończył się porażką lub remisem, a właśnie wygraną. chociaż rozum czasami podpowiada inaczej.blads pisze:no ale powiedz mi czy nie byłeś pewny wygranej juve ? ja ich nie stawiam jak grają cięzki mecz ale jak grają z pionkami typu bolonia no to aż się prosi do cholery żeby postawić...białas pisze:ludzie, nauczcie się, że nie stawia się na drużyną, której się kibicuje :!: to jest jedna z najważniejszych zasad. człowiek nie jest wtedy obiektywny przy takim zakładzie, a potem jest robienie pod siebie, bo nie wygrali. im szybciej to zrozumiecie, tym szybciej straty będą mniejsze. że nie wspomnę już o stawianiu tego samego meczu na kilku kuponach...
- D-Rose
- Juventino
białas dobrze prawi. Ile ja juz kasy stracilem na Legii czy Juventusie, i wkoncu sie z tych druzyn wyleczylem i nigdy juz nie postwie pieniedzy na Juventus czy na Legie :roll: i radze reszcie sie tez z tego wyleczyć, a jak nie to sami do takich wniosków dojdziecie wkoncu.

- blads
- Juventino
Tak panowie ale chodzi mi o to że to jest tak samo jakby grał inter z bolonią tak samo bym ich typował jak i juve mimo wszystko czy jestem kibicem danego zespołu czy nie ale takie mecze są do wejścia bez problemu. Chodzi o sam fakt klasy dwóch zespołów chociaż po dziś dniu to ja nawet zaczynam wątpić w Ferrare bo wszystko wyglądało jak u siwego nie ukrywajmy
- Koniu7
- Juventino
Witam
Chaiłbym ponowić pytanie i Was sie doradzić odnośnie tych meczy?!
Mają one szanse wejść ?
Jak Wy byście postawili ?
Bardzo mi zależy na odpowiedzi
Barcelona- Dynamo- 1
Fiorentina-Liverpool - x2
Bayern- Juventus- 1x
Bodreux- Haifta- 1
Milan - Zurich- 1
Real M. - Maryslia 1
Sorry za napisanie drugi raz, ale to tylko z tego wzgledu ze mi bardzo zalezy na Waszej opinii
Mają one szanse wejść ?
Bardzo mi zależy na odpowiedzi

Barcelona- Dynamo- 1
Bayern- Juventus- 1x
Bodreux- Haifta- 1
Milan - Zurich- 1
Real M. - Maryslia 1
Sorry za napisanie drugi raz, ale to tylko z tego wzgledu ze mi bardzo zalezy na Waszej opinii

- dp10
- Juventino
oczywiście ze mają szanse wejść..ale można spodziewać się tez niespodzianek np. zwycięstwa JuveKoniu7 pisze:Witam
Mają one szanse wejść ?
Bardzo mi zależy na odpowiedzi![]()
Barcelona- Dynamo- 1
Bayern- Juventus- 1x
Bodreux- Haifta- 1
Milan - Zurich- 1
Real M. - Maryslia 1

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Niestety nie.Koniu7 pisze:Mają one szanse wejść ?
Bayern- Juventus- 1x
I tak i nie. Ja dzięki Juventusowi niejeden raz wygrałem. Mój znajomy wyznaję zasadę, aby stawiać na drużynę, która gra z tą, której się kibicuje. Czemu? Jak wygra ta, której się kibicuje, to się człowiek cieszy z wygranej swojego zespołu. Jak przegrają to na pocieszenie zostaje wygrany kupon. Remis? Zawsze musi być jakieś prawdopodobieństwo, że się wyjdzie z niczym :-Dbiałas pisze:ludzie, nauczcie się, że nie stawia się na drużyną, której się kibicuje :!:
- Reaper
- Juventino
Najgorszy mój weekend od bardzo długiego czasu. Wszystkie kupony w plecy i pokaźna suma pieniążków. Jeśli na Lidze Mistrzów trochę nie odrobię to chyba będę musiał trochę odpocząć od bukmacherki 
Po kolei wtopili mi Rubin, Lech, Jaga, Monaco, Marsylia, Roma, Juve, Espanyol.

- charles
- Juventino
Przestrzegam przed próbą odrabiania na LM!! kursy niskie a niespodzianki będą! jakoś nie trawie obstawiania pucharów bo to rozgrywki typowo dla Buków!! Choć pewnie cos zagramReaper pisze:Najgorszy mój weekend od bardzo długiego czasu. Wszystkie kupony w plecy i pokaźna suma pieniążków. Jeśli na Lidze Mistrzów trochę nie odrobię to chyba będę musiał trochę odpocząć od bukmacherki
Juve traci w 93min bramkę! szkoda 2pkt i mojego głównego kuponu na niedziele! Monako traci w 90min bramkę i psuje mi sobotni główny kupon! Marsylia maiłem x2 traci w 84min! Espaniol nie wygrywa ze słabym Xeres!
4 jakże PECHOWE MECZE i jak tu się nie wk*****! zamiast 60% zwyżki stanu konta jest 40% minus 3 bramki w samych końcówkach wrrrrrrrrrr kilka godzin spędzonych na analizie ale bez farta nie wygrasz z bukiem
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Molek big fun juve
- Juventino
Ja na środę proponuję Bayern- JUVE czystą 2 zagrać , kurs ładny , bo aż 3,50 . 50 zł wkładam i mam 175 na jednym mecz
I to będzie podwójna radość i ze zwycięstwa i z wygranej 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- dp10
- Juventino
oby nie było podwójnej rozpaczyMolek big fun juve pisze:Ja na środę proponuję Bayern- JUVE czystą 2 zagrać , kurs ładny , bo aż 3,50 . 50 zł wkładam i mam 175 na jednym meczI to będzie podwójna radość i ze zwycięstwa i z wygranej

- blads
- Juventino
Ja po wczorajszej Chelsea która zawaliła mi gruby kupon dziś kontrowałem stawiając na Juve , Spartak , Bordeaux , Hoffenheim i Anderlecht...do końca modliłem się zeby Bordeaux mi zremisowało nie bylo by tej goryczy porażki. Rzecz jasna moje modły nie zostały wysłuchane i 190zł jakie ustukałem na wczorajszym hokeju poszło w eter...Juve strasznie mnie załamało
Teraz myśle nad CL ale tam jakoś mało mnie przekonują mecze. Intensywnie myśle dać handicapy na Barce i Real teoretycznie tam powinny być pociski niesamowite 1000zł na te dwa mecze daje 2450 co o tym myślicie ?