BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
jak masz być swoim pojazdem mechanicznym, to lepiej się nie pokazujGorn pisze:a w niedziele powinienem byc. Nawet jak mowie ze mnie nie bedzie to i tak sie zjawiam

no jak już pisałem, pojawię się. a co do smaku tej niespodzianki, to nie spodziewajmy się żadnych rewelacji

@dominiccos, dożywotnia banicja i tyle.
- sushi
- Juventino
Tigmar mam prośbę ja zaraz wyruszam w trase i meczu nawet w domu nie obejrze wiec zdaj mi relacje smsem . Z góry dzięki i życze miłego wieczoru aby był zwycięski pozdrawiam
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Judzio
- Juventino
No ba, wpadaj już dziś 
ESCAPADA PUB
ul. Akademicka 30
koło parku

http://www.escapada.pl/index.php?option ... &Itemid=32

ESCAPADA PUB
ul. Akademicka 30
koło parku

http://www.escapada.pl/index.php?option ... &Itemid=32

- białas
- Juventino
nie zapominaj, że jeszcze mamy butelkę 2lJudzio pisze:No wariaty patrze że wino na was dorze działa![]()

tak zawsze powinno być, dzisiaj pokazaliśmy, że potrafimy.odrazu jakieś śmiechy, chichy, śpiewanie, każdy uśmiechnięty,
no i Gorn jarający fajki <rotfl>
no tego to się w najczarniejszych snach nie spodziewałem, ale skoro nawet rozpijamy tanie wino, tak być musi

do zobaczenia na next match

PS. pezet1988, nie wiem czy wiesz, ale wisisz wpisowe

- białas
- Juventino
bo to jest tak: jak ktoś pierwszy raz się pojawia to ma wjazd gratis. a jak kolejny raz, to stawia browara wszystkim, którzy sie pojawią na meczu. więc miej "trochę" więcej hasju na następnym meczu, bo inaczej zostaniesz wyproszony jeszcze przed pierwszym gwizdkiem (mamy taki little deal z barmanem)pezet1988 pisze:Nic mi o tym nie wiadomobiałas pisze:PS. pezet1988, nie wiem czy wiesz, ale wisisz wpisowe
- Dagmara
- Juventino
Można powiedzieć, że przywitaliśmy Ciebie tym hm... winempezet1988 pisze:Będę będęPrzywitajcie mnie chlebem i solą hehe

A co Ty nie piłeś?Judzio pisze:No wariaty patrze że wino na was dorze działa![]()

Jeśli Tigmar nie wypije do następnego meczubiałas pisze:nie zapominaj, że jeszcze mamy butelkę 2l Very Happy

Dokładnie.białas pisze: tak zawsze powinno być, dzisiaj pokazaliśmy, że potrafimy.
Pomimo wyniku było bardzo fajnie muszę przyznać

No i ciekawe co tam z Gornem teraz się dzieje...
- białas
- Juventino
taka złota zasada, nic więcejpezet1988 pisze:hehe. znaczy się taka mała groźba dla mnie jeśli nie wywiążę się z tego???
no przeciez pił. nie każdy to widział, ale piłAsia :) pisze:Można powiedzieć, że przywitaliśmy Ciebie tym hm... winempezet1988 pisze:Będę będęPrzywitajcie mnie chlebem i solą hehe
Twój wybór, że nie chciałeś wypić z nami

tego właśnie się boję. przecież wiadomo, że Tigmar, to postrach kibiców Interu i butelek z procentowym trunkiem :rotfl:Jeśli Tigmar nie wypije do następnego meczubiałas pisze:nie zapominaj, że jeszcze mamy butelkę 2l Very Happy
to się tyczy punktu powyżejPomimo wyniku było bardzo fajnie muszę przyznaćNastępnym razem tez się spotykamy chwilę przed meczem?

@Gorn, daj znać, błagam. martwię się bardzo. nie zostawiaj mnie samego :*No i ciekawe co tam z Gornem teraz się dzieje...