Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
__Alex__

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 października 2009, 21:07

Ja ostatnio poświeciłem się dla Vincenzo i zakupiłem GigaSport...
Szkoda że nie dali plakat Vincenzo w wypasionym rozmiarze ale i tak się opłacało :)
Po odczepieniu plakatu gazeta spłonęła żywcem w piecu :D
Kurcze za to znów nie udało mi się upolować nigdzie BS ;-/
Ta gazeta ma tak niski nakład albo ja mam takiego pecha ale może za jaki czas w GigaSport będzie plakat Diego...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 października 2009, 22:44

__Alex__ pisze: Ta gazeta ma tak niski nakład albo ja mam takiego pecha ale może za jaki czas w GigaSport będzie plakat Diego...
Chłopaku, te gazeta jest od środy wieć masz 2 tyg. jeszcze :roll: Wystarczy chcieć... nawet w spożywczym jest, więc się wysil jak Ci zależy, bo ręce opadają jak sięto czyta, kiosków też nie macie? :?

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2009, 22:51

Dragon pisze:
__Alex__ pisze: Ta gazeta ma tak niski nakład albo ja mam takiego pecha ale może za jaki czas w GigaSport będzie plakat Diego...
Chłopaku, te gazeta jest od środy wieć masz 2 tyg. jeszcze :roll: Wystarczy chcieć... nawet w spożywczym jest, więc się wysil jak Ci zależy, bo ręce opadają jak sięto czyta, kiosków też nie macie? :?
Oj, z tym spożywczym bym nie przesadzał. Osobiście szukałem dziś Bravo Sport u siebie (Toruń, ponad 200 000 mieszkańców 8) ) i znalazłem je dopiero na hali po pięciu nieudanych próbach w kioskach :/ Rzeczywiście BS chyba nie ma już takiego nakładu jak kiedyś.
BTW przewertowałem ten kolorowy papier toaletowy i dochodzę do wniosku, że bez plakatu Diego nie kupił bym tego za... 40 groszy (fajka na sztuki :lol: ) Gdzie te stare Bravo Sport z podziałem na ligi, proporcji text-obrazki na oko 50-50 a nie 20-80 :/ A potem się dziwią że ludzie wolą za darmo poczytać w internecie zamiast kupować gazetę :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 08 października 2009, 23:00

Jeżeli chodzi o BravoSport dzisiaj to wygląda to tak, że gazeta jest dodatkiem do plakatu, a nie odwrotnie.

Plakat Diego całkiem całkiem :wink:

piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2009, 23:20

Brutalo pisze:
Dragon pisze:
Oj, z tym spożywczym bym nie przesadzał. Osobiście szukałem dziś Bravo Sport u siebie (Toruń, ponad 200 000 mieszkańców 8) ) i znalazłem je dopiero na hali po pięciu nieudanych próbach w kioskach :/ Rzeczywiście BS chyba nie ma już takiego nakładu jak kiedyś.
BTW przewertowałem ten kolorowy papier toaletowy i dochodzę do wniosku, że bez plakatu Diego nie kupił bym tego za... 40 groszy (fajka na sztuki :lol: ) Gdzie te stare Bravo Sport z podziałem na ligi, proporcji text-obrazki na oko 50-50 a nie 20-80 :/ A potem się dziwią że ludzie wolą za darmo poczytać w internecie zamiast kupować gazetę :whistle:
Wystarczylo wdepnąć do Copernicusa. Wczoraj widziałem tam w Realu Bravo Sport i Giga Sport.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2009, 23:22

piter_b pisze: Wystarczylo wdepnąć do Copernicusa. Wczoraj widziałem tam w Realu Bravo Sport i Giga Sport.
Hoho, aż takiego ciśnienia nie miałem żeby jechać do Galerii kupić Bravo Sport 8) Zresztą mam dość daleko. Wracając z pracy zachodziłem do kiosków i "Nie ma" i "Nie ma" i "Nie ma" i "Nie ma" :lol: Ale spoko, wisi sobie koło Vicka :)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
__Alex__

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 października 2009, 17:12

Dragon pisze: Chłopaku, te gazeta jest od środy wieć masz 2 tyg. jeszcze :roll: Wystarczy chcieć... nawet w spożywczym jest, więc się wysil jak Ci zależy, bo ręce opadają jak sięto czyta, kiosków też nie macie? :?
No wiesz co, może u Ciebie można tą gazetę zakupić nawet w ciągu 2 tyg.
U mnie jest trochę inaczej...
Żebym nie był gołosłowny podam przykład.
Jakiś czas temu był plakat Juve, całej drużyny (chyba z meczu przed sezonowego.
O wydaniu przez BS tego plakatu dowiedziałem się kilka dni po ukazaniu się gazety, szukałem w kilku empikach, hipermarketach, kioskach, sklepach...
Byłem w sumie może w dwudziestu miejscach w całym Szczecinie i wszędzie usłyszałem ten sam tekst "już nie ma" lub " nie ma".
Dziś i wczoraj o BS z plakatem Diego też pytałem, wszędzie oczywiście już nie ma...
Do tego dali jakiś gadżet w tej gazecie, więc się pewnie gazeta rozeszła w kilka minut...

Ale pewnie za jakiś czas będzie plakat Diego w GigaSport, a z tą gazetą u mnie problemu nigdy nie ma...

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2009, 20:03

może to dlatego, że w Szczecinie jest za dużo fanów Juve i wszystko wykupili :D

ja zakupiłem, nie u siebie ale w mieście.. nie było problemu :wink:

Obrazek
Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2009, 20:26

Wydałem te 8 zł, ale opłacało się :) Nie posiadam ani plakatu Iaquinty, ani Diego w mojej kolekcji na ścianie więc od dzisiaj będą z dumą zdobić mój pokój :)

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 13:15

Ja zaopatrzyłem się w oba plakaty, jako, że nigdy nie miałem Vicka i Diego na ścianie. Kupiłem, wszystko cacy, ale Diego mi się roztargał :/ Rozważam kupno drugiego :lol: To już trzeci plakat Juve z tego sezonu w polskiej prasie, oby tak dalej :C

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 15:21

Puści ktoś skana plakatu Vicenzo?

Hubson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 15:51

Ja tak pod wieczór wstawie :) Bo do 18:00 nie mam aparatu :)

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2009, 19:00

W najnowszym numerze tygodnika "Piłka Nożna" jest artykuł o Juventusie, a raczej o jego ostatnio słabej grze, poniżej wrzucam skany tego oto artykułu:
Pierwsza część
Druga część

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2009, 17:28

Jakiś dobry okres mamy w "Piłce Nożnej", kolejny artykuł o Juventusie, oto skan z dzisiejszego wydania: http://img230.imageshack.us/img230/9918 ... 300000.jpg

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2009, 16:26

W najnowszym Bravo Sporcie jest plakat drużyny Juventusu, w strojach domowych. NA PLAKACIE ( dół od lewej: Diego, Salihamidzic, Cannavaro, Marchisio; góra od lewej: Grygera, De Ceglie, Trezeguet, Legrottaglie, Melo, Buffon, Iaquinta)
Majos pisze:
Simi pisze:W najnowszym Bravo Sporcie jest plakat drużyny Juventusu, w strojach domowych. NA PLAKACIE ( dół od lewej: Diego, Salihamidzic, Cannavaro, Marchisio; góra od lewej: Grygera, De Ceglie, Trezeguet, Legrottaglie, Melo, Buffon, Iaquinta)
Trzeba się koniecznie zaopatrzyć w ten plakat. Z tego co wiem, to już drugi numer BS w którym jest plakat kogoś z Juve, wcześniej był Diego. Fajna sprawa, jeszcze lepszy materiał gatunkowo powinien tylko być.
Identycznie mi sie zdaje, że to juz drugi numer Bravo Sport, gdzie jest jakiś gracz lub drużyna Juve.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2009, 17:55 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ