Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- __Alex__
- Juventino
Ja ostatnio poświeciłem się dla Vincenzo i zakupiłem GigaSport...
Szkoda że nie dali plakat Vincenzo w wypasionym rozmiarze ale i tak się opłacało
Po odczepieniu plakatu gazeta spłonęła żywcem w piecu
Kurcze za to znów nie udało mi się upolować nigdzie BS ;-/
Ta gazeta ma tak niski nakład albo ja mam takiego pecha ale może za jaki czas w GigaSport będzie plakat Diego...
Szkoda że nie dali plakat Vincenzo w wypasionym rozmiarze ale i tak się opłacało

Po odczepieniu plakatu gazeta spłonęła żywcem w piecu

Kurcze za to znów nie udało mi się upolować nigdzie BS ;-/
Ta gazeta ma tak niski nakład albo ja mam takiego pecha ale może za jaki czas w GigaSport będzie plakat Diego...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Chłopaku, te gazeta jest od środy wieć masz 2 tyg. jeszcze :roll: Wystarczy chcieć... nawet w spożywczym jest, więc się wysil jak Ci zależy, bo ręce opadają jak sięto czyta, kiosków też nie macie? :?__Alex__ pisze: Ta gazeta ma tak niski nakład albo ja mam takiego pecha ale może za jaki czas w GigaSport będzie plakat Diego...

- Brutalo
- Juventino
Oj, z tym spożywczym bym nie przesadzał. Osobiście szukałem dziś Bravo Sport u siebie (Toruń, ponad 200 000 mieszkańców 8) ) i znalazłem je dopiero na hali po pięciu nieudanych próbach w kioskachDragon pisze:Chłopaku, te gazeta jest od środy wieć masz 2 tyg. jeszcze :roll: Wystarczy chcieć... nawet w spożywczym jest, więc się wysil jak Ci zależy, bo ręce opadają jak sięto czyta, kiosków też nie macie? :?__Alex__ pisze: Ta gazeta ma tak niski nakład albo ja mam takiego pecha ale może za jaki czas w GigaSport będzie plakat Diego...

BTW przewertowałem ten kolorowy papier toaletowy i dochodzę do wniosku, że bez plakatu Diego nie kupił bym tego za... 40 groszy (fajka na sztuki :lol: ) Gdzie te stare Bravo Sport z podziałem na ligi, proporcji text-obrazki na oko 50-50 a nie 20-80

- piter_b
- Juventino
Wystarczylo wdepnąć do Copernicusa. Wczoraj widziałem tam w Realu Bravo Sport i Giga Sport.Brutalo pisze:Oj, z tym spożywczym bym nie przesadzał. Osobiście szukałem dziś Bravo Sport u siebie (Toruń, ponad 200 000 mieszkańców 8) ) i znalazłem je dopiero na hali po pięciu nieudanych próbach w kioskachDragon pisze:Chłopaku, te gazeta jest od środy wieć masz 2 tyg. jeszcze :roll: Wystarczy chcieć... nawet w spożywczym jest, więc się wysil jak Ci zależy, bo ręce opadają jak sięto czyta, kiosków też nie macie? :?__Alex__ pisze: Ta gazeta ma tak niski nakład albo ja mam takiego pecha ale może za jaki czas w GigaSport będzie plakat Diego...Rzeczywiście BS chyba nie ma już takiego nakładu jak kiedyś.
BTW przewertowałem ten kolorowy papier toaletowy i dochodzę do wniosku, że bez plakatu Diego nie kupił bym tego za... 40 groszy (fajka na sztuki :lol: ) Gdzie te stare Bravo Sport z podziałem na ligi, proporcji text-obrazki na oko 50-50 a nie 20-80A potem się dziwią że ludzie wolą za darmo poczytać w internecie zamiast kupować gazetę
- Brutalo
- Juventino
Hoho, aż takiego ciśnienia nie miałem żeby jechać do Galerii kupić Bravo Sport 8) Zresztą mam dość daleko. Wracając z pracy zachodziłem do kiosków i "Nie ma" i "Nie ma" i "Nie ma" i "Nie ma" :lol: Ale spoko, wisi sobie koło Vickapiter_b pisze: Wystarczylo wdepnąć do Copernicusa. Wczoraj widziałem tam w Realu Bravo Sport i Giga Sport.

- __Alex__
- Juventino
No wiesz co, może u Ciebie można tą gazetę zakupić nawet w ciągu 2 tyg.Dragon pisze: Chłopaku, te gazeta jest od środy wieć masz 2 tyg. jeszcze :roll: Wystarczy chcieć... nawet w spożywczym jest, więc się wysil jak Ci zależy, bo ręce opadają jak sięto czyta, kiosków też nie macie? :?
U mnie jest trochę inaczej...
Żebym nie był gołosłowny podam przykład.
Jakiś czas temu był plakat Juve, całej drużyny (chyba z meczu przed sezonowego.
O wydaniu przez BS tego plakatu dowiedziałem się kilka dni po ukazaniu się gazety, szukałem w kilku empikach, hipermarketach, kioskach, sklepach...
Byłem w sumie może w dwudziestu miejscach w całym Szczecinie i wszędzie usłyszałem ten sam tekst "już nie ma" lub " nie ma".
Dziś i wczoraj o BS z plakatem Diego też pytałem, wszędzie oczywiście już nie ma...
Do tego dali jakiś gadżet w tej gazecie, więc się pewnie gazeta rozeszła w kilka minut...
Ale pewnie za jakiś czas będzie plakat Diego w GigaSport, a z tą gazetą u mnie problemu nigdy nie ma...
- Il Storico
- Juventino
Ja zaopatrzyłem się w oba plakaty, jako, że nigdy nie miałem Vicka i Diego na ścianie. Kupiłem, wszystko cacy, ale Diego mi się roztargał
Rozważam kupno drugiego :lol: To już trzeci plakat Juve z tego sezonu w polskiej prasie, oby tak dalej :C

- Dybala 4ever
- Juventino
W najnowszym numerze tygodnika "Piłka Nożna" jest artykuł o Juventusie, a raczej o jego ostatnio słabej grze, poniżej wrzucam skany tego oto artykułu:
Pierwsza część
Druga część
Pierwsza część
Druga część
- Majos
- Juventino
Jakiś dobry okres mamy w "Piłce Nożnej", kolejny artykuł o Juventusie, oto skan z dzisiejszego wydania: http://img230.imageshack.us/img230/9918 ... 300000.jpg
- Simi
- Qualità Juventino
W najnowszym Bravo Sporcie jest plakat drużyny Juventusu, w strojach domowych. NA PLAKACIE ( dół od lewej: Diego, Salihamidzic, Cannavaro, Marchisio; góra od lewej: Grygera, De Ceglie, Trezeguet, Legrottaglie, Melo, Buffon, Iaquinta)
Identycznie mi sie zdaje, że to juz drugi numer Bravo Sport, gdzie jest jakiś gracz lub drużyna Juve.Majos pisze:Trzeba się koniecznie zaopatrzyć w ten plakat. Z tego co wiem, to już drugi numer BS w którym jest plakat kogoś z Juve, wcześniej był Diego. Fajna sprawa, jeszcze lepszy materiał gatunkowo powinien tylko być.Simi pisze:W najnowszym Bravo Sporcie jest plakat drużyny Juventusu, w strojach domowych. NA PLAKACIE ( dół od lewej: Diego, Salihamidzic, Cannavaro, Marchisio; góra od lewej: Grygera, De Ceglie, Trezeguet, Legrottaglie, Melo, Buffon, Iaquinta)
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2009, 17:55 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.