Mercato (Lato 2015)
- jakku1
- Juventino
Mowa tez jest o tym, ze faktycznie jesli nie uda sie nam teraz, a jest wielce prawdopodobne, ze nam sie nie uda, to wrocimy do sprawy latem. Co do City, nie ogladalem ich spotkan w tym sezonie (moze z jednym wyjatkiem, w LM i chyba derby Manchesteru, czy cos), ale po statystykach na whoscored widac, ze graja zazwyczaj 1 napastnikiem. Mysle, ze faktycznie, po przyjsciu Bonyego bedzie mozliwosc wyciagniecia jednego ze snajperow City.
Jednak to jest tylko moje gdybanie, bo jesli chodzi o City i PL to jestem laikiem. Nie ogladam zazwyczaj angielskiej pilki.
Jednak to jest tylko moje gdybanie, bo jesli chodzi o City i PL to jestem laikiem. Nie ogladam zazwyczaj angielskiej pilki.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie wiem tylko jak pogodzić ze sobą Teveza i Joveticia. Przecież jeden przyszedł jako alternatywa dla drugiego. Gdyby w jednym sezonie obydwaj mieli być w Juventusie, to pojawiłyby się chyba problemy z odpowiednim czasem na boisku i finansami również.
Pomijając oczywistość, że jeśli JoJo wreszcie trafi do Juve, to najwyżej za połowę tego, co zapłaciło City
Na korzyść Marotty przemawia fakt, że poza klubami z Serie A raczej nikt nie będzie jakoś bardziej zainteresowany Czarnogórcem.
Pomijając oczywistość, że jeśli JoJo wreszcie trafi do Juve, to najwyżej za połowę tego, co zapłaciło City

- blackadder
- Juventino
zahor pisze:Tym bardziej imponująca musi być pierdołowatość Ormianina pod bramką rywala, skoro ich dorobek bramkowy w lidze jest dokładnie taki sam.blackadder pisze:wydaje mi się że z gry naszego Pereyry nie dałoby się stworzyć tak obszernego materiału.A co ma piernik do wiatraka? Facet tworzy sobie kapitalną sytuację strzelecką, a następnie fatalnie pudłuje bo zespół jest w strefie spadkowej? Jesteś nam chyba winny jakieś uzasadnienie, tym bardziej że gość ma ten problem w zasadzie od samego początku pobytu w BVB, nawet jeżeli nie aż na taką skalę. Moim zdaniem pomyliłeś skutek z przyczyną.blackadder pisze: Z całym szacunkiem, ale to że facet nie powala grą, musi być po części winą zespołu który znajduje się na spadku.
Jak obejrzysz ten filmik, to zdecydowana większość sytuacji to podania które powinny stać się asystą, albo podanie do gracza który powinien asystować ale coś nie wyszło albo asystującemu albo strzelającemu. Jego kreatywność w skuteczniejszym zespole przekułaby się na większą liczbę bramek i punktów zespołu. Do Borussii przyszedł po sezonie w którym strzelił 25 bramek i zaliczył 10 asyst. W następnym sezonie 9 bramek i 10 asyst w samej lidze. Teraz gra w zespole w którym widocznie nic nie funkcjonuje jak należy i myślisz że przez te pół roku zapomniał jak się gra w piłkę? Reus niby powala statystykami w tym sezonie? Gdyby grał tam Pirlo, ale wypracowane przez niego sytuacje byłyby regularnie marnowane, nazwał byś Andrzeja słabym zawodnikiem?
Chciałbym żeby nasz Pereyra był tak pierdołowaty.

- bramek
- Juventino
Nie bałbym się o pogodzenie roli Teveza i Jojo na boisku. W City Czarnogórzec trochę przykoksował i gra On zdecydowanie bliżej niż Tevez, który lubi się cofnąć bardzo głęboko. Swoją drogą
-----Ormianin-----
---Jojo-----Tevez--
Brzmi nieźle. Przy przyjściu Berrardiego i Moracie w obwodzie nie musielibyśmy się tak bać końca kontraktu Carlitosa. Ehhhh :roll:
-----Ormianin-----
---Jojo-----Tevez--
Brzmi nieźle. Przy przyjściu Berrardiego i Moracie w obwodzie nie musielibyśmy się tak bać końca kontraktu Carlitosa. Ehhhh :roll:
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Spoko, nie ma problemu. Jojo spędzi 3/4 sezonu na leczeniu kontuzji, więc po sprawieOuh_yeah pisze:Nie wiem tylko jak pogodzić ze sobą Teveza i Joveticia. Przecież jeden przyszedł jako alternatywa dla drugiego. Gdyby w jednym sezonie obydwaj mieli być w Juventusie, to pojawiłyby się chyba problemy z odpowiednim czasem na boisku i finansami również.
Pomijając oczywistość, że jeśli JoJo wreszcie trafi do Juve, to najwyżej za połowę tego, co zapłaciło CityNa korzyść Marotty przemawia fakt, że poza klubami z Serie A raczej nikt nie będzie jakoś bardziej zainteresowany Czarnogórcem.

- zabekmj23
- Juventino
Fajnie by było a coś wiesz o jakiej kasie mówimy w kwestii przyjścia Mikiego do Juve...Zhx123 pisze:Schurrle wiazany z BVB, Miki z Juve, moze cos z tego wyjdzie?
Chociaz niestety szanse nikle ze w ta zime cos takiego sie wydarzy..
Najważniejsze ze Licht przedłużył do 2017r ;p
- Hypeman
- Juventino
Podobno Szurle zainteresowany także Wolfsburg, a to aktualnie poważniejszy kandydat. Powód? Nie boją się wyłożyć pieniędzy na talent z Chelsea, przykładem idealnym jest historia de Bruyne'a.
Co do Ormianina - ufam Szalonookiemu, głupi nie jest i jego polityka jak na razie przynosi więcej dobrego niż złego. Jeżeli widzi powód dla wydania pieniędzy na niego to znaczy że coś w tym musi być, a przecież to nie typ Pereyry który nic nie zdążył pokazać w świecie a ktoś kto zaistniał dobrymi występami na Ukrainie i w Lidze Mistrzów.
Co do Ormianina - ufam Szalonookiemu, głupi nie jest i jego polityka jak na razie przynosi więcej dobrego niż złego. Jeżeli widzi powód dla wydania pieniędzy na niego to znaczy że coś w tym musi być, a przecież to nie typ Pereyry który nic nie zdążył pokazać w świecie a ktoś kto zaistniał dobrymi występami na Ukrainie i w Lidze Mistrzów.
- annihilator1988
- Juventino
Wątpię, by Dortmund zamierzał osłabiać się/skracać ławkę, widząc ofertę Juventusu. Zwłaszcza, że widmo spadku wcale nie jest nierealne.Zhx123 pisze:Chociaz niestety szanse nikle ze w ta zime cos takiego sie wydarzy..
Przypomniałeś mi historię tego ukraińskiego defensora Czarnocośtam, kupionego za 25 mln przez Barce, a który jest już łączony z LegiąHypeman pisze: a przecież to nie typ Pereyry który nic nie zdążył pokazać w świecie a ktoś kto zaistniał dobrymi występami na Ukrainie i w Lidze Mistrzów.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Kubba
- Juventino
JoJo w Juve? Dla mnie to poroniony pomysł... Raz, że mamy Teveza, dwa że szkoda marnowac jeszcze bardziej Comana, a trzy że to już nie ten sam piłkarz co przed odejściem do City (choc szaklanką pozostał i pozostanie). Przynajmniej ja tak to widzę...
Co do Ormianina... W Shaktarze mi się podobał, potem widziałem kilka meczów w Borussii i to już nie było to samo. A po za tym, Niemcy w życiu go nie sprzedadzą za "okazyjną cenę Marotty", szczególnie przed meczem z nami.
Ogólnie nie wróżę temu okienku sukcesu... Szczególnie po tym co się stało z Shaqira...
:doh:
Co do Ormianina... W Shaktarze mi się podobał, potem widziałem kilka meczów w Borussii i to już nie było to samo. A po za tym, Niemcy w życiu go nie sprzedadzą za "okazyjną cenę Marotty", szczególnie przed meczem z nami.
Ogólnie nie wróżę temu okienku sukcesu... Szczególnie po tym co się stało z Shaqira...
:doh: