Mercato (Lato 2016)
- CzeczenCZN
- Juventino
OFICJALNIE: Verratti przedłużył kontrakt z PSG do 2020 roku. 
Są jeszcze tacy którzy wierzą w niego w Juve? Juventino, nie ma co.

- Robaku
- Juventino
Ja wierzę, od początku jak MV poszedł do PSG, to powtarzałem, że Marco do nas przyjdzie w podobnym wieku co Pirlo, może z rok czy dwa lata wcześniej. Jako fan Juve zagra tutaj kilka sezonów tak pod koniec swojej kariery jako jej ukoronowanie, zdobycie czegoś fajnego, a nie dla hajsu.
Za to calciomercato.it podało, że interesujemy się Maharezem z Leicister. No, ale kto się nim teraz nie interesuje. Zobaczymy.
Za to calciomercato.it podało, że interesujemy się Maharezem z Leicister. No, ale kto się nim teraz nie interesuje. Zobaczymy.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Mahreza widziałem w tym sezonie parę razy w akcji i to geniusz. Nie wierzę w niego całkowicie, bo po takim sezonie w Premier League (sezonowi przeciętniacy chodzą tu po 40 mln), Algierczyk będzie kosztował 50-60 mln. Przejdzie do City, PSG, Chelsea albo Realu.
Już dziś powinna za to wyjść od nas oferta 8-10 mln za Auriera (za tyle kupiło go PSG przed sezonem). To jest okazja, które kocha Marotta
Kapitalny prawy obrońca na lata, którego PSG puści zapewne po promocyjnej cenie. Nowemu pracodawcy pozostaje jedynie liczyć, że nie ma problemów z głową, a to jednorazowy wybryk, którego mocno pożałuje i spokornieje. I nie piszcie, że nie ma u nas w szatni miejsca dla kogoś takiego, jak Aurier, bo to pierwszy taki jego wyskok, przy którym to, co w City wyprawiał Tevez, mały pikuś.
A Lavezzi w... Chinach
http://psgfc.pl/news/show/lavezzi-zmien ... -transferu
Już dziś powinna za to wyjść od nas oferta 8-10 mln za Auriera (za tyle kupiło go PSG przed sezonem). To jest okazja, które kocha Marotta

A Lavezzi w... Chinach

http://psgfc.pl/news/show/lavezzi-zmien ... -transferu
- CzeczenCZN
- Juventino
Aurier? - Heh też o tym pomyślałem. Szczerze? Nie znamy wszystkich okoliczności tego zajścia. Wprawdzie moim marzeniem jest Fabinho, ale nim bym tez nie pogardził - i tak i tak prawego obrońce musimy kupić, by z Alexem Sandro byli bokami na lata.
Mahrez? Sądzę że jest to wymysł prasy, nominalny prawy napastnik, lewonożny. Ja bym się bardziej rozejrzał za lewoskrzydłowym, jak nie F. Anderson to może Balde Keita?
Czytałem dzisiaj na Tutto że ponoć interesujemy się Matą, a także Valero.
No ale Mata warto dodać, ma również 3 oferty z Chin.
Ponoć jeszcze Inter i Milan kuszą Barzagliego
...
Mahrez? Sądzę że jest to wymysł prasy, nominalny prawy napastnik, lewonożny. Ja bym się bardziej rozejrzał za lewoskrzydłowym, jak nie F. Anderson to może Balde Keita?
Czytałem dzisiaj na Tutto że ponoć interesujemy się Matą, a także Valero.

No ale Mata warto dodać, ma również 3 oferty z Chin.
Ponoć jeszcze Inter i Milan kuszą Barzagliego
Kuszą :lol: Ciekawe czym oni niby mogą go skusić :lol:ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ponoć jeszcze Inter i Milan kuszą Barzagliego...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- LordRahl
- Juventino
Nie wiem może udział w Bunga Bunga?fazzi pisze:Kuszą :lol: Ciekawe czym oni niby mogą go skusić :lol:ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ponoć jeszcze Inter i Milan kuszą Barzagliego...

Albo, że Icardi będzie mu wode nosił na treningach? :C
Poważnie wątpię, żeby Barza nawet myślał o zmianie barw
- Robaku
- Juventino
Barza jak i Buffon zakończą karierę w Juve, a potem struktury, wydaje się, że nawet karierę zakończą w tym samym roku. Z tym, ze Andrea już zapowiedział koniec kariery reprezentacyjnej po Euro, a Buffon po Rosji.Ale z klubowej kariery to wydaje się, że obaj zrezygnują po MS 2018. Barza czuje i gra doskonale, pewnie jego rola będzie marginalizowana (choć zapowiadałem to już rok temu, a tutaj nic).
- panlider
- Juventino
Fakt, że Carlitos się u nas zachowywał, nie oznacza, że z Aurierem będzie tak samo. Pomijam już fakt, że obaj zawodnicy są w zupełnie różnych momentach kariery, ale nie widzę u nas gościa, który gada takie rzeczy o trenerze i koledze z drużyny. Poza tym mimo wszystko wątpię, że PSG by go puściło, bo pomijając Nesquick w głowie, to świetny grajek.Crunny pisze:Już dziś powinna za to wyjść od nas oferta 8-10 mln za Auriera (za tyle kupiło go PSG przed sezonem). To jest okazja, które kocha MarottaKapitalny prawy obrońca na lata, którego PSG puści zapewne po promocyjnej cenie. Nowemu pracodawcy pozostaje jedynie liczyć, że nie ma problemów z głową, a to jednorazowy wybryk, którego mocno pożałuje i spokornieje. I nie piszcie, że nie ma u nas w szatni miejsca dla kogoś takiego, jak Aurier, bo to pierwszy taki jego wyskok, przy którym to, co w City wyprawiał Tevez, mały pikuś.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2016, 07:53 przez panlider, łącznie zmieniany 1 raz.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Co ma jedno do drugiego? Myslales, ze gosciu majac kontrakt do (strzelam teraz) 2018r. na zlosc babci odmrozi sobie uszy i bedzie upracie czekal do jego wygasniecia, zeby przejsc do Juve? Druga sprawa: my Marco mozemy pozyskac tylko w przypadku wymianki za Pogbe. Innej opcji nie ma.ForzaItanimulli3vujcm pisze:OFICJALNIE: Verratti przedłużył kontrakt z PSG do 2020 roku.
"na dwuletnim kontrakcie Lavezzi zarobi 30 milionów euro" - jakies pytania jeszcze? Aurier tez pojdzie do Chin, bo skoro w Europie nawet malo powazne szejki go zawieszaja...
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie nie myślałem, właśnie JA tak nie myślę. Śmieje się z tych, którzy twierdzą że mamy szanse go pozyskać. Ja jestem pewny że do Juventusu i tak i tak nie trafi, przynajmniej w ciągu najbliższej pół dekady (może całej dekady). Zaś przedłużenie kontraktu, tylko to potwierdza.Jacky pisze:Co ma jedno do drugiego? Myslales, ze gosciu majac kontrakt do (strzelam teraz) 2018r.

Mhm a wysokość kontraktu? Konkurencja - Reale M, Barcelony...? Poza tym piłkarz nie towar.Jacky pisze:My Marco mozemy pozyskac tylko w przypadku wymianki za Pogbe. Innej opcji nie ma.
Aha i bardziej Juventinim jest Pogba niż Verratti.

Z Marco taki sam Juventino, jak i z Dybali "Katalończyk".:cwaniak:
- panlider
- Juventino
Z tego co kojarzę, to Veratti wielokrotnie podkreślał, że jest kibicem Juve...ForzaItanimulli3vujcm pisze: Aha i bardziej Juventinim jest Pogba niż Verratti.![]()
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- lysy1983
- Juventino
Jestem ciekaw jak to będziesz odszczekiwał za rok góra dwa i płakał, że Pogba zdradził ukochany klub. Z Pogby taki Juventino jak i z Vidala- zwykły najemnik tylko lepiej prowadzony. Pojawi się świetna oferta z topowego klubu(Barca, Real, ewentualnie PSG) i już go nie będzie;)ForzaItanimulli3vujcm pisze: Aha i bardziej Juventinim jest Pogba niż Verratti.![]()
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Nie reaguj na jego mądrości. Gdyby Juventus było stać na Verattiego to by w Juventusie grał. Czy to teraz czy za 5 lat.lysy1983 pisze:Jestem ciekaw jak to będziesz odszczekiwał za rok góra dwa i płakał, że Pogba zdradził ukochany klub. Z Pogby taki Juventino jak i z Vidala- zwykły najemnik tylko lepiej prowadzony. Pojawi się świetna oferta z topowego klubu(Barca, Real, ewentualnie PSG) i już go nie będzie;)ForzaItanimulli3vujcm pisze: Aha i bardziej Juventinim jest Pogba niż Verratti.![]()

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Że Wy z tym gościem dyskutujecie to naprawdęlysy1983 pisze:Jestem ciekaw jak to będziesz odszczekiwał za rok góra dwa i płakał, że Pogba zdradził ukochany klub. Z Pogby taki Juventino jak i z Vidala- zwykły najemnik tylko lepiej prowadzony. Pojawi się świetna oferta z topowego klubu(Barca, Real, ewentualnie PSG) i już go nie będzie;)ForzaItanimulli3vujcm pisze: Aha i bardziej Juventinim jest Pogba niż Verratti.![]()

O co tam poszło dokładnie z Aurierem ?