Mercato (Lato 2016)
- stf
- Juventino
Uzasadnienie jest proste: Scudetto, Coppa, final LM. Wystarczy?jakku1 pisze:A ja dalej czekam na uzasadnienie i rozsadna argumentacje przemawiajaca za tym, ze Vidal i Pirlo byli kluczowi w ostatnim sezoniebajbek17 pisze:Ouh_yeah nie możesz tak tego przedstawić, do jakiego składu dołączyli wymienieni przez Ciebie piłkarze? Straciliśmy 3 piłkarzy odgrywających kluczową rolę w zespole, a to robi wielką różnicę. Mam nadzieje, że taki Pogba wokół, którego tyle się dzieje nie straci motywacji do gry i stanie na wysokości zadania..
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 45 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
stf pisze:Uzasadnienie jest proste: Scudetto, Coppa, final LM. Wystarczy?jakku1 pisze:A ja dalej czekam na uzasadnienie i rozsadna argumentacje przemawiajaca za tym, ze Vidal i Pirlo byli kluczowi w ostatnim sezoniebajbek17 pisze:Ouh_yeah nie możesz tak tego przedstawić, do jakiego składu dołączyli wymienieni przez Ciebie piłkarze? Straciliśmy 3 piłkarzy odgrywających kluczową rolę w zespole, a to robi wielką różnicę. Mam nadzieje, że taki Pogba wokół, którego tyle się dzieje nie straci motywacji do gry i stanie na wysokości zadania..
Tylko czy Pirlo i Vidal byli kluczowymi elementami tej układanki która pozwoliła na te sukcesy?

- DonMisiek
- Juventino
Bez Teveza,Vidala, Pirlo - w tej właśnie kolejności bardzo będzie ciężko powtórzyć jakikolwiek sukces z poprzedniego sezonu. Obronienie tytułu mistrza ligi gdzie Carlos naprawdę ratował nam dupkę i ciągnął grę i strzelał niesamowite bramki Dybala to nie ten poziom. Khedira wielka nie wiadomo a Chorwat to walczak ale nie poziom napastnika, który zagwarantuję nam 20 bramek. Mamy teraz młody zespół Pogba, Roberto, Dybala, Morata i Coman. Brakuję nam kropki nad I i tutaj potrzeba dyrygenta jakim mimo wszystko był Pirlo i Tevez oraz przecinaka Vidala.
- Bourbon
- Juventino
Nie wytrzymalem i musze cos napisac.
Od 10-15 stron czytam tylko JĘCZENIE z malymi przecinkami w stylu nowych informacji transferowych.
Caly czas tylko : "bez teveza , vidala i pirlo to juz nie to samo" ble ble ble.
Tevez chcial isc i poszedl ( niech idzie z Bogiem ).
Co do Vidala to tak na prawde nie wiadomo czemu odszedl. Byc moze, zeby zalatac dziure w budzecie a moze dlatego, ze byl to ostatni dzwonek zeby na nim zarobic.(ostatni sezon gralismy praktycznie i tak bez Vidala bo nie wiele od siebie dawal wiec nie powinnismy odczuc jego straty)
Pirlo ostatni sezon jedynie przechodzil od wolnego do wolnego wiec tym bardziej nie odczujemy jego straty.
Mamy kilka nowych twarzy i wiadoma sprawa, ze musza sie chlopaki ze soba zgrac. Moze byc tylko lepiej.
Mam nadzieje, ze w tym sezonie wyjdziemy z grupy LM i bedziemy chociaz w 3 SerieA.
Dawac tego Draxlera bo czuje, ze chlopak pozamiata konkurencje
Btw
Witam ;-)
Od 10-15 stron czytam tylko JĘCZENIE z malymi przecinkami w stylu nowych informacji transferowych.
Caly czas tylko : "bez teveza , vidala i pirlo to juz nie to samo" ble ble ble.
Tevez chcial isc i poszedl ( niech idzie z Bogiem ).
Co do Vidala to tak na prawde nie wiadomo czemu odszedl. Byc moze, zeby zalatac dziure w budzecie a moze dlatego, ze byl to ostatni dzwonek zeby na nim zarobic.(ostatni sezon gralismy praktycznie i tak bez Vidala bo nie wiele od siebie dawal wiec nie powinnismy odczuc jego straty)
Pirlo ostatni sezon jedynie przechodzil od wolnego do wolnego wiec tym bardziej nie odczujemy jego straty.
Mamy kilka nowych twarzy i wiadoma sprawa, ze musza sie chlopaki ze soba zgrac. Moze byc tylko lepiej.
Mam nadzieje, ze w tym sezonie wyjdziemy z grupy LM i bedziemy chociaz w 3 SerieA.
Dawac tego Draxlera bo czuje, ze chlopak pozamiata konkurencje

Btw
Witam ;-)
- annihilator1988
- Juventino
Ferdek rzecze: "Real albo nic" 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- rydwadydwa
- Juventino
No, chłopie, ale ambitny jesteś. Dla Ciebie bycie w top3 to spełnienie marzeń? Ta liga jest mega cienka i trzeba korzystać z tego, że Milan i Inter dopiero zaczynają przebudowę. Narzekamy na niektóre transfery bo chcemy, żeby klub się rozwijał, czytaj zaliczył udaną przygodę w LM, a tak rozumiem osiągnięcie przynajmniej 1/4.Bourbon pisze:Nie wytrzymalem i musze cos napisac.
Nikt tu nie wspomina o Scudetto, bo mogliby nam je wręczyć przed rozpoczęciem sezonu. Top3 to dla nas porażka. W Juve zwyciężanie nie jest ważne, to jedyne co się liczy - mówi Ci to coś?
- Bourbon
- Juventino
Oo gosciu to ja Ci radze zacznij kibicowac Barcelonie albo Realowi.
Bardzo bym chcial, zebysmy zdobyli scudetto po raz kolejny ale po takim odmlodzeniu skladu czuje, ze sie nie uda.
Moja ambicja tutaj nie wiele ma do rzeczy bo nie gram w Juve itp,itd. Kibicuje Juve od malego i poprostu wkurzaja mnie tacy malkontenci wiecznie nie zadowoleni z zycia. Albo zaczniesz myslec realnie albo faktycznie przesiadz sie na kibicowanie innemu klubowi.
@down mój błąd
Bardzo bym chcial, zebysmy zdobyli scudetto po raz kolejny ale po takim odmlodzeniu skladu czuje, ze sie nie uda.
Moja ambicja tutaj nie wiele ma do rzeczy bo nie gram w Juve itp,itd. Kibicuje Juve od malego i poprostu wkurzaja mnie tacy malkontenci wiecznie nie zadowoleni z zycia. Albo zaczniesz myslec realnie albo faktycznie przesiadz sie na kibicowanie innemu klubowi.
@down mój błąd

Ostatnio zmieniony 26 lipca 2015, 21:40 przez Bourbon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zizou_1989
- Juventino
chyba po raz 5 kolegoBourbon pisze:Oo gosciu to ja Ci radze zacznij kibicowac Barcelonie albo Realowi.
Bardzo bym chcial, zebysmy zdobyli scudetto po raz 4 ale po takim odmlodzeniu skladu czuje, ze sie nie uda.

- Yaro417
- Juventino
Po ostatnich wzmocnieniach Interu śmiem twierdzić, że będzie to nasz najpoważniejszy kandydat do walki o Scudetto.....tylko jest jedna rzecz, Inter też przebudował drużynę, poszczególni gracze muszą się zgrać (u nas jednak nie ma aż takiej rewolucji jeśli chodzi o pierwszą 11), więc to my jesteśmy na lepszej pozycji startowej. Zmierzam do tego, że nie ma co z góry narzekać - mi osobiście ta przebudowa się podoba, a jeśli dojdzie Draxler i jakiś fajny lewy obrońca, to o mistrza możemy być spokojni
Trochę więcej wiary Panowie, pierwszy poważny sprawdzian jest 8 sierpnia i dopiero wtedy zobaczymy na co rzeczywiście stać tę drużynę po małym przemeblowaniu składu
Trochę więcej wiary Panowie, pierwszy poważny sprawdzian jest 8 sierpnia i dopiero wtedy zobaczymy na co rzeczywiście stać tę drużynę po małym przemeblowaniu składu

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Uwielbiam takiw tekstyBourbon pisze:Oo gosciu to ja Ci radze zacznij kibicowac Barcelonie albo Realowi.
.Albo zaczniesz myslec realnie albo faktycznie przesiadz sie na kibicowanie innemu klubowi.

- rydwadydwa
- Juventino
Sytuacja ma się właśnie tak w Hiszpanii, że tam jest bardziej wyyrównana liga i w ostatnich 4 latach wygrały ją 3 różne zespoły, więc nie wiem, co chcesz mi przez to przekazać.Bourbon pisze:Oo gosciu to ja Ci radze zacznij kibicowac Barcelonie albo Realowi.
To kogo upatrujesz jako potencjalnego mistrza i w czym ta drużyna przebija Juve?
Zawsze przed sezonem są nieśmiałe oczekiwania, czarne scenariusze a my dalej dominujemy w kraju. Przed tamtym sezonem mieliśmy wrócić na 7. miejsce (z takim frajerem na ławce!), co jak wszyscy wiemy "nie do końca" się sprawdziło.
Prawdę mówiąc mam nadzieję na trochę większe emocje, bo liga jest nudna i mało kto sie nią interesuje.
No ale dobrze, bo mały offtop się zrobił. Coś nowego w sprawie ewentualnych wzmocnień?
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ponoc Guardiola dogadany z City i od nastepnego sezonu pojdzie tam filozofowac. W takim wypadku chyba juz po Gotze.
- Arbuzini
- Juventino
No sorry, w finale Marchisio nakrył go czapką. I to był właśnie poziom dawnego Vidala. Jak chcemy mieć w składzie kogoś twardego to trzeba było brać De Jonga. Arturo w formie to piłkarz wyjątkowy, a w tym sezonie zaliczał tylko przebłyski i systematycznie odbudowywał swojego skilla w obronie.dawid91 pisze:Jasne, że widziałem. Z Barceloną poza kilkoma momentami cała drużyna zagrała słabo, bo i rywal z innej półki. Mimo to Vidal był na pewno wyróżniającym się zawodnikiem. Uderzasz do tego że nie mógł się uspokoić i mało nie zarobił drugiej żółtej? Grał twardo i tak jak lubię. Z Realem wypadł lepiej, czyścił aż miło. Copa America?
- Don Paolo
- Juventino
Tiaaa...
4 mln rozłożone na raty.
Kishna już z szalikiem na lotnisku 8)
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> są te transfery Lazio. Obok Juventusu Rzymianie mają chyba najbardziej perspektywiczny skład w lidze:
- Kishna
- Morrison
- Keita
- Anderson
- de Vrij
- Hoedt
- Patric
- Perea
- Cataldi
- Tounkara
- Minala (o ile nie ma przebitych blach :lol: )
Wszyscy urodzeni w latach 90.
W najbliższym czasie może przyjdzie też Milinkovic-Savic, wielki talent z ligi belgijskiej.
4 mln rozłożone na raty.
Kishna już z szalikiem na lotnisku 8)
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> są te transfery Lazio. Obok Juventusu Rzymianie mają chyba najbardziej perspektywiczny skład w lidze:
- Kishna
- Morrison
- Keita
- Anderson
- de Vrij
- Hoedt
- Patric
- Perea
- Cataldi
- Tounkara
- Minala (o ile nie ma przebitych blach :lol: )
Wszyscy urodzeni w latach 90.

W najbliższym czasie może przyjdzie też Milinkovic-Savic, wielki talent z ligi belgijskiej.