Liga Mistrzów 2014/15
- mateo369
- Juventino
Nigdy nie było i nigdy nie będzie większego boiskowego prostaka niż Pepe z Realu. Diego Costa w tym rankingu mocno walczy z Tottim o wicelidera tej klasyfikacji.AdiJuve pisze:Costa to chyba na jakiś specjalnych warunkach przebywa na boisku.
PS. Od dłuższego czasu obserwuję grę Verrattiego. Czytając komentarze na JP o wymianie Pogba - Marco i o dziesiątkach milionów jakie PSG miałoby do tego "interesu" dopłacić, to mdli mnie ze śmiechu.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Principino
- Juventino
To szczęście Czelzi chyba nigdy się nie skończy 

- pumex
- Juventino
Na Verrattiego patrzeć nie mogę, serio. Patrzeć nie mogę, bo aż mi się słabo robi na myśl, że taki geniusz przeszedł nam koło nosa :xIvory pisze:Kłaniam się Verattiemu
Jeśli PSG odpadnie, to mimo że niezbyt przepadam za tym klubem, będzie mi go żal. Cavani to (żadna nowość) kawał zawodnika, po prostu top level. Szkoda tylko, że w przyszłym sezonie skończy już 29 lat i wobec plotek łączących go z Juve zastanawiam się czy byłby sens pakowania się w taką 'inwestycję', pomimo jego niekwestionowanej klasy.

No t. silva <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ogolnie, ale szkoda ze sporty pomylil 
p.s jak poprzdnicy, nie moge przebolec verattiego

p.s jak poprzdnicy, nie moge przebolec verattiego
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Wojtek
- Juventino
Ee tam, Nedved też przychodził do nas w wieku 29 lat a wymiatał do 36pumex pisze:Jeśli PSG odpadnie, to mimo że niezbyt przepadam za tym klubem, będzie mi go żal. Cavani to (żadna nowość) kawał zawodnika, po prostu top level. Szkoda tylko, że w przyszłym sezonie skończy już 29 lat i wobec plotek łączących go z Juve zastanawiam się czy byłby sens pakowania się w taką 'inwestycję', pomimo jego niekwestionowanej klasy.

PSG musi zaryzykować.
- Cabrini_idol
- Juventino
T Silva gosc ma klase, gra fair play, nie rzuca sie, nawet po sprowokowaniu karnego. I co ? i dobry los wraca do niego !

- Principino
- Juventino
W KOŃCU! kasztany odprawione, PSG królowie moi 

- jakku1
- Juventino
Masakra! Zacielo mi transmisje w momencie kiedy byl rzut rozny!
.
Cos czuje, ze to jeszcze nie koniec i Chelsea coś wbije. Ale chciałbym się mylić, bo Angoli nie lubie.

Cos czuje, ze to jeszcze nie koniec i Chelsea coś wbije. Ale chciałbym się mylić, bo Angoli nie lubie.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2015, 23:10 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pumex
- Juventino
Niby tak, ale wiesz... czasy inneWojtek pisze:Ee tam, Nedved też przychodził do nas w wieku 29 lat a wymiatał do 36pumex pisze:Jeśli PSG odpadnie, to mimo że niezbyt przepadam za tym klubem, będzie mi go żal. Cavani to (żadna nowość) kawał zawodnika, po prostu top level. Szkoda tylko, że w przyszłym sezonie skończy już 29 lat i wobec plotek łączących go z Juve zastanawiam się czy byłby sens pakowania się w taką 'inwestycję', pomimo jego niekwestionowanej klasy.![]()

PSG

Blokada antyjanuszowajakku1 pisze:Masakra! Zacielo mi transmisje w momencie kiedy byl rzut rozny!.