Liga Mistrzów 2013/14
- Piti
- Juventino

daj spokoj, jest rzadki. Gubi krycie, wiecznie spozniony, po prostu najlepsze lata ma juz za sobą, a my chyba jednak nie jestesmy az tak slabym klubem by zbierać takich emerytów tylko dlatego ze mają 'nazwisko'.Crunny pisze:To co, Evra za darmo do nas w czerwcu?
- Arbuzini
- Juventino

Webb nie ma nic na sumieniu, że nie gwizdnął tego karnego. Realizatorowi wpadła w oko Azjatka z trybun
. Atletico wykonało wielką pracę i mogą się już cieszyć z awansu do półfinałów.
Mam nadzieję, że Conte obejrzy ten mecz i popatrzy na skład ekipy Diego Simeone, następnie na ich wyniki, a potem na swoją drużynę i wyciągnie jakieś wnioski zamiast ciągle biadolić, że nie ma jak rotować.
Mam nadzieję, że Conte obejrzy ten mecz i popatrzy na skład ekipy Diego Simeone, następnie na ich wyniki, a potem na swoją drużynę i wyciągnie jakieś wnioski zamiast ciągle biadolić, że nie ma jak rotować.
- Wojtek
- Juventino

Cały senny i słaby mecz zrekompensowała nam jedna minuta. Minuta w której Evra strzela bramkę życia i chwilę później Mandzukić strzela na 1:1 i myślę że to właśnie bramka chorwata zdecydowała. Po takiej euforii nagle United traci bramkę, to musi podłamać zespół.
Atletico zdecydowanie zasłużyło na awans, mieli dużo okazji ku 2:0, ale skończyło się tak jak stawiałem, 1:0
Brawo Atletico!!
Bayern-Real
CFC-Atletico
Liczę na takie pary półfinałowe
Półfinały bez Barcy
Atletico zdecydowanie zasłużyło na awans, mieli dużo okazji ku 2:0, ale skończyło się tak jak stawiałem, 1:0
Bayern-Real
CFC-Atletico
Liczę na takie pary półfinałowe
Półfinały bez Barcy
- jarmel
- Juventino

Cała drużyna Atletico, a przede wszystkim Diego Simeone
Ci zawodnicy byli po prostu fantastycznie nastawieni do tego meczu. Coś jak drużyna Kloppa wczoraj. Conte oglądaj LM i wyciągaj wnioski 
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2014, 22:42 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- mateo1234565
- Juventino

znalezione w komentarzach pomeczowych na stronie fanów Barcy: "tiki-taka działa tylko wtedy gdy sędzia gra z nami" Coś w tym jest
- Kruczenzo
- Juventino

Mnie najbardziej zaintrygowało, jak komentator stwierdził, że 6 z 10 najbardziej eksploatowanych graczy La Liga jest z Atletico :shock: przy ich intensywnosci gry to graniczy z cudem. Conte powinien sobie w każdą wolną chwilę puszczać do znudzenia grę Atletico.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Tak jest, niech Conte popatrzy na zaangażowanie Atletico, które notabene mieliśmy i my w jego pierwszym sezonie.
Swoją drogą przeczytałem pewien komentarz kibica Barcy, która uważa, że piłkarze Atletico są skokszeni
Swoją drogą przeczytałem pewien komentarz kibica Barcy, która uważa, że piłkarze Atletico są skokszeni
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2014, 22:47 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- joy
- Katalończyk

Czapki z głów dla podopiecznych Simeone. Przez 90 min napierdzielali jak dzikie świnie. Cieszy mnie mocna ekipa w PD i mam nadzieję, że ta drużyna nie zostanie rozprzedana. Mnie pozostaje tylko pogratulować Atletico i mieć nadzieję, że głównie rywale po mistrzostwo będą wykrwawiać się w LM. Nie smucę się zbytnio tak jak rok temu po porażce z Baya (chyba że wówczas rozmiarami porażki) bo wygrała drużyny, która w pełni zasłużyła. Jeszcze raz graty i powodzenia w półfinale.
- koki90
- Juventino

Muszę przyznać, że mocno wątpiłem w walkę Atletico o bój w LM, a także w walkę do końca o mistrzostwo Hiszpanii i teraz oficjalnie posypuję głowę popiołem, bo to co oni wyprawiają to jest coś niesamowitego. Oglądać takie zaangażowanie w futbolu to czysta przyjemność. Dzięki Atletico. Dzięki za świetne widowisko.
- Antek666
- Juventino

Jeden mój durny wyskok raz na kwartał i jestem uważany za tego który zawsze i wiecznie durnoty pisze,choć to...nieprawda. Eh...Kamex22 pisze:Kolejny genialny żart (czy aby na pewno żart?) pana Antoniego. Eh...Antek666 pisze:Ouh_yeah pisze:No tak, bo Pogba to siatki rwie w LM![]()
Wpierw zrozumiałem to prawidłowo ale po chwili inaczej.Że niby na boiskach LM dalej łapią czarnych w siatki :oops:
Natomiast pierwsze kilka minut drugiej oglądałem mniej bo jadłem mandarynki,ale w porę się ogarnąłem.... Gol dla MU? Prawą stroną przedarł się Valencia dośrodkował i pilka przeszła przez pole karne a przed jego naroznikiem był Evra i huknął z ok 17metra,fajna bramka,można powiedzieć,że sam strzał to mieszanka bramki Alaby vs Juve i ostatniego gola Teveza od poprzeczkiWojtek pisze:a czemu nie dwa naraz? Ja jeden włączam na tv, a drugi na necie![]()
W drugiej połowie i przed jego zejściem owszem gral b.dobrze,ale w pierwszej połowie to hmmm no chyba nie zachwycał.wagner pisze: PS: Bardzo dobry mecz Kagawy![]()
Rooney? Przy 1-1 miał na nodze dość łatwą piłkę na gola ale...strzelił jakoś dziwnie i obok :doh:
Robben to jest koleś
Taka ciekawostka: Jedna mała trybuna była zamknięta przez Uefa i oznaczona. Powód? W meczu z Arsenalem były tam jakieś anty-homoseksualne wyskoki :lol:
Ech...fajna ta Liga Mistrzów
- sebastian10
- Juventino

Atletico jak kiedyś porto podzieli faworytów i wygra Lm dojdzie diego costa i Turan i sa nie do pokonania brak słabych puków. Cieszy ze znowu grał Diego i tiago jak to trzeba trafic na swoja drużynę i trenera .
Co do Barcelony brakuje im napastnika nie kazdy mecz da sie wygrać messim i grajac w piłke nie raz trzeba jak diego costa Drogba użyć siły zwłaszcza w polu karnym . messi chce byc wielki ale lm tak na prawdę wygrał raz trochę mało .
Poziom masakra zespołów na tym etapie .Juve na razie daleko w tyle tym składem dziadków .
Co do Barcelony brakuje im napastnika nie kazdy mecz da sie wygrać messim i grajac w piłke nie raz trzeba jak diego costa Drogba użyć siły zwłaszcza w polu karnym . messi chce byc wielki ale lm tak na prawdę wygrał raz trochę mało .
Poziom masakra zespołów na tym etapie .Juve na razie daleko w tyle tym składem dziadków .
- wagner
- Juventino

Jesteśmy takim słabym klubem, że w wieku 32 lat w sezonie 2011 zatrudniliśmy Andrę Pirlo. AS Roma nie dawno zakontraktowała równolatka Evry, Maicona..Bazyliszek pisze:daj spokoj, jest rzadki. Gubi krycie, wiecznie spozniony, po prostu najlepsze lata ma juz za sobą, a my chyba jednak nie jestesmy az tak slabym klubem by zbierać takich emerytów tylko dlatego ze mają 'nazwisko'.
Zastanawiałem się cóż to dziwnego się działo/dzieje, że zamknęli ten sektor. Już nie chce wiedzieć :lol:Antek666 pisze:Taka ciekawostka: Jedna mała trybuna była zamknięta przez Uefa i oznaczona. Powód? W meczu z Arsenalem były tam jakieś anty-homoseksualne wyskoki :lol:
W piątek losowanie. Chciałbym zobaczyć w finale pojedynek Diego-Jose;) to też moje typy do losowania to:
Chelsea - Bayern
Real - Atletico
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Mnie najbardziej dziwi jak Atletico to robi, że w ostatnich latach sprzedawało swoje największe gwiazdy (Torres, Aguero, De Gea, Forlan, Falcao) i oprócz Falcao wcale nie wydaje jakichś jakichś dzikich kwot, a systematycznie z roku na rok jest coraz lepsze i w cieniu Barcelony oraz Realu zbudowali drużynę, która jest w stanie z nimi rywalizować.