Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 16:34

Ja właśnie przed chwilą wysłałem drugiego mejla. Po pierwszym dostałem odmowę, jak wszyscy zresztą. Z tym, że ja przedłużałem umowę w listopadzie 11'. Zobaczymy jak sprawa się potoczy. Mam nadzieję, że obejrzę dzisiejszy mecz LM na nSport.

Obrazek
domooo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 17:23

u mnie nSport też już śmiga :-D przedwczoraj pierwszy mail i odmowa, wczoraj drugi, a dziś odpowiedź telefoniczna.
dziś pierwsza okazja do przetestowania nowego kanału :lol:

I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 17:58

co z tego będą mieli obecni Nkowicze.. widze ze same profity na razie w stronę Cyfrowiczów wynikajace z fuzji ;)

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 18:36

domooo pisze:u mnie nSport też już śmiga :-D przedwczoraj pierwszy mail i odmowa, wczoraj drugi, a dziś odpowiedź telefoniczna.
Jak sformułowałeś drugiego maila? Bo mi na pierwszego odmówili i spròbuję jeszcze raz.

cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 18:55

dzis dzwonilem do cyfry, laska kazala mi sie wstrzymac do konca marca, wtedy beda mieli komplenta oferte z "n".

takze niestety pozostaje rosyjski sopcast...co prawda w hd ale to nie to samo ;/
chyba ze zna ktos jakis dobry polski w HD

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 18:57

Słuchajcie - pytanie do tych co im włączyli N - ile czekaliście po telefonie na włączenie ? Bo ja czekam od 14 chyba i nadal nie mam, a facet mówił że 2-3 godzinki ?

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 19:02

Paulo pisze:Słuchajcie - pytanie do tych co im włączyli N - ile czekaliście po telefonie na włączenie ? Bo ja czekam od 14 chyba i nadal nie mam, a facet mówił że 2-3 godzinki ?
A masz N sport na liście :?: Bo znajduje się on na 181 kanale, jak nie to zaktualizuj listę. Mi kazał włączyć tvp 1 sd i po telefonie max 10 min N sport świecił.

Także nawet jak wam odmówią to piszcie poprzez formularz kontaktowy na stronie cyfry, bądź bezpośrednio na emaila aż do skutku. :)

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 19:11

Alex_10 pisze:
Paulo pisze:Słuchajcie - pytanie do tych co im włączyli N - ile czekaliście po telefonie na włączenie ? Bo ja czekam od 14 chyba i nadal nie mam, a facet mówił że 2-3 godzinki ?
A masz N sport na liście :?: Bo znajduje się on na 181 kanale, jak nie to zaktualizuj listę. Mi kazał włączyć tvp 1 sd i po telefonie max 10 min N sport świecił.

Także nawet jak wam odmówią to piszcie poprzez formularz kontaktowy na stronie cyfry, bądź bezpośrednio na emaila aż do skutku. :)
No zaktualizowałem od razu, ale niestety wyświetla się że brak uprawnień i nie wiem czemu kurde.

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 19:35

A orientuje się ktoś czy jeżeli mam teraz na Vectrze nsport to po fuzji będę miał nadal ?

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 21:38

Paulo pisze:
Alex_10 pisze:

No zaktualizowałem od razu, ale niestety wyświetla się że brak uprawnień i nie wiem czemu kurde.
włącz kanał 3 (tvp info), jeśli nie zadziała po 15-20 minutach, zadzwoń na infolinię do pomocy technicznej.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 21:48

marcusftb pisze:dzis dzwonilem do cyfry, laska kazala mi sie wstrzymac do konca marca, wtedy beda mieli komplenta oferte z "n".

takze niestety pozostaje rosyjski sopcast...co prawda w hd ale to nie to samo ;/
w temacie jest 100 wpisów o pisaniu maila a Ty do nich dzwonisz? :roll: ja jak każdy napisałem maila i jak każdy zostałem zbyty za pierwszym razem głupim gadaniem, ale też jak każdy po kolejnym (drugim bądź trzecim) mailu dostałem telefon, że mi włączają. Dzwonić nie ma po co, trzeba pisać. To się po prostu należy jak psu buda.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 22:45

mateo369 pisze:
marcusftb pisze:dzis dzwonilem do cyfry, laska kazala mi sie wstrzymac do konca marca, wtedy beda mieli komplenta oferte z "n".

w temacie jest 100 wpisów o pisaniu maila a Ty do nich dzwonisz? :roll: ja jak każdy napisałem maila i jak każdy zostałem zbyty za pierwszym razem głupim gadaniem, ale też jak każdy po kolejnym (drugim bądź trzecim) mailu dostałem telefon, że mi włączają. Dzwonić nie ma po co, trzeba pisać. To się po prostu należy jak psu buda.
Dokładnie kolego. Tylko mailami ich i od razu jest reakcja. Lypsky dzięki, muszę przyznać że ich pomoc techniczna nieźle działa bo Pani to doradziła i zadziałało :)

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 23:07

Bianconero92 pisze:A orientuje się ktoś czy jeżeli mam teraz na Vectrze nsport to po fuzji będę miał nadal ?
dobre pytanie, ja niestety mam drobne obawy..

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
domooo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2013, 23:16

Sorek21 pisze:
domooo pisze:u mnie nSport też już śmiga :-D przedwczoraj pierwszy mail i odmowa, wczoraj drugi, a dziś odpowiedź telefoniczna.
Jak sformułowałeś drugiego maila? Bo mi na pierwszego odmówili i spròbuję jeszcze raz.
W odmowie napisali mi, że kanały te oferowane są do testowania tylko dedykowanej grupie klientów.
Napisałem więc, że też chciałbym zaliczać się do tej grupy, bo jeśli kanały okażą się interesujące to może zdecyduję się na zmianę abonamentu w celu ich stałego odbioru :wink:

Jeszcze parę słów odnośnie nSport i dzisiejszego meczu Juve-Celtic. Czy komentarz Terleckiego tylko mnie drażnił? Gość prowadzący studio to już całkiem tragedia :angry: I czy zawsze na tym kanale jest tak, że jeśli transmitują mecz A, to w studio przed, w przerwie i po mówią o meczu B?!
O Juve zamienili dosłownie kilka zdań i miałem wrażenie, że nie doceniają naszego zespołu :roll:

I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 12:05

domooo pisze: I czy zawsze na tym kanale jest tak, że jeśli transmitują mecz A, to w studio przed, w przerwie i po mówią o meczu B?!
O Juve zamienili dosłownie kilka zdań i miałem wrażenie, że nie doceniają naszego zespołu :roll:
To nie tak. Nsport ma jedno studio przed i po meczowe i kilka kanałow na których transmitują mecze. W tym wypadku Juve na nSport i PSG na nPremium. Dlatego zawsze odnoszą się do transmitowanych meczów w określonym dniu.

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
ODPOWIEDZ