Mecze Juve w TV
- Marian.
- Juventino
Ja właśnie przed chwilą wysłałem drugiego mejla. Po pierwszym dostałem odmowę, jak wszyscy zresztą. Z tym, że ja przedłużałem umowę w listopadzie 11'. Zobaczymy jak sprawa się potoczy. Mam nadzieję, że obejrzę dzisiejszy mecz LM na nSport.

- domooo
- Juventino
u mnie nSport też już śmiga :-D przedwczoraj pierwszy mail i odmowa, wczoraj drugi, a dziś odpowiedź telefoniczna.
dziś pierwsza okazja do przetestowania nowego kanału :lol:
I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- Sorek21
- Juventino
Jak sformułowałeś drugiego maila? Bo mi na pierwszego odmówili i spròbuję jeszcze raz.domooo pisze:u mnie nSport też już śmiga :-D przedwczoraj pierwszy mail i odmowa, wczoraj drugi, a dziś odpowiedź telefoniczna.
- cinek_uk
- Juventino
dzis dzwonilem do cyfry, laska kazala mi sie wstrzymac do konca marca, wtedy beda mieli komplenta oferte z "n".
takze niestety pozostaje rosyjski sopcast...co prawda w hd ale to nie to samo ;/
chyba ze zna ktos jakis dobry polski w HD
takze niestety pozostaje rosyjski sopcast...co prawda w hd ale to nie to samo ;/
chyba ze zna ktos jakis dobry polski w HD
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Alex_10
- Juventino
A masz N sport na liściePaulo pisze:Słuchajcie - pytanie do tych co im włączyli N - ile czekaliście po telefonie na włączenie ? Bo ja czekam od 14 chyba i nadal nie mam, a facet mówił że 2-3 godzinki ?

Także nawet jak wam odmówią to piszcie poprzez formularz kontaktowy na stronie cyfry, bądź bezpośrednio na emaila aż do skutku.

- Paulo
- Juventino
No zaktualizowałem od razu, ale niestety wyświetla się że brak uprawnień i nie wiem czemu kurde.Alex_10 pisze:A masz N sport na liściePaulo pisze:Słuchajcie - pytanie do tych co im włączyli N - ile czekaliście po telefonie na włączenie ? Bo ja czekam od 14 chyba i nadal nie mam, a facet mówił że 2-3 godzinki ?Bo znajduje się on na 181 kanale, jak nie to zaktualizuj listę. Mi kazał włączyć tvp 1 sd i po telefonie max 10 min N sport świecił.
Także nawet jak wam odmówią to piszcie poprzez formularz kontaktowy na stronie cyfry, bądź bezpośrednio na emaila aż do skutku.
- Bianconero92
- Juventino
A orientuje się ktoś czy jeżeli mam teraz na Vectrze nsport to po fuzji będę miał nadal ?
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Lypsky
- Juventino
włącz kanał 3 (tvp info), jeśli nie zadziała po 15-20 minutach, zadzwoń na infolinię do pomocy technicznej.Paulo pisze:No zaktualizowałem od razu, ale niestety wyświetla się że brak uprawnień i nie wiem czemu kurde.Alex_10 pisze:A masz N sport na liściePaulo pisze:Słuchajcie - pytanie do tych co im włączyli N - ile czekaliście po telefonie na włączenie ? Bo ja czekam od 14 chyba i nadal nie mam, a facet mówił że 2-3 godzinki ?Bo znajduje się on na 181 kanale, jak nie to zaktualizuj listę. Mi kazał włączyć tvp 1 sd i po telefonie max 10 min N sport świecił.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mateo369
- Juventino
w temacie jest 100 wpisów o pisaniu maila a Ty do nich dzwonisz? :roll: ja jak każdy napisałem maila i jak każdy zostałem zbyty za pierwszym razem głupim gadaniem, ale też jak każdy po kolejnym (drugim bądź trzecim) mailu dostałem telefon, że mi włączają. Dzwonić nie ma po co, trzeba pisać. To się po prostu należy jak psu buda.marcusftb pisze:dzis dzwonilem do cyfry, laska kazala mi sie wstrzymac do konca marca, wtedy beda mieli komplenta oferte z "n".
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Paulo
- Juventino
Dokładnie kolego. Tylko mailami ich i od razu jest reakcja. Lypsky dzięki, muszę przyznać że ich pomoc techniczna nieźle działa bo Pani to doradziła i zadziałałomateo369 pisze:w temacie jest 100 wpisów o pisaniu maila a Ty do nich dzwonisz? :roll: ja jak każdy napisałem maila i jak każdy zostałem zbyty za pierwszym razem głupim gadaniem, ale też jak każdy po kolejnym (drugim bądź trzecim) mailu dostałem telefon, że mi włączają. Dzwonić nie ma po co, trzeba pisać. To się po prostu należy jak psu buda.marcusftb pisze:dzis dzwonilem do cyfry, laska kazala mi sie wstrzymac do konca marca, wtedy beda mieli komplenta oferte z "n".

- PrzemasJuve
- Juventino
dobre pytanie, ja niestety mam drobne obawy..Bianconero92 pisze:A orientuje się ktoś czy jeżeli mam teraz na Vectrze nsport to po fuzji będę miał nadal ?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- domooo
- Juventino
W odmowie napisali mi, że kanały te oferowane są do testowania tylko dedykowanej grupie klientów.Sorek21 pisze:Jak sformułowałeś drugiego maila? Bo mi na pierwszego odmówili i spròbuję jeszcze raz.domooo pisze:u mnie nSport też już śmiga :-D przedwczoraj pierwszy mail i odmowa, wczoraj drugi, a dziś odpowiedź telefoniczna.
Napisałem więc, że też chciałbym zaliczać się do tej grupy, bo jeśli kanały okażą się interesujące to może zdecyduję się na zmianę abonamentu w celu ich stałego odbioru
Jeszcze parę słów odnośnie nSport i dzisiejszego meczu Juve-Celtic. Czy komentarz Terleckiego tylko mnie drażnił? Gość prowadzący studio to już całkiem tragedia

O Juve zamienili dosłownie kilka zdań i miałem wrażenie, że nie doceniają naszego zespołu :roll:
I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- Bianconero92
- Juventino
To nie tak. Nsport ma jedno studio przed i po meczowe i kilka kanałow na których transmitują mecze. W tym wypadku Juve na nSport i PSG na nPremium. Dlatego zawsze odnoszą się do transmitowanych meczów w określonym dniu.domooo pisze: I czy zawsze na tym kanale jest tak, że jeśli transmitują mecz A, to w studio przed, w przerwie i po mówią o meczu B?!
O Juve zamienili dosłownie kilka zdań i miałem wrażenie, że nie doceniają naszego zespołu :roll:
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !