BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Nic niestety w najbliższym czasie razem nie obejrzymy
.Brak transmisji niestety. Spytam się za to czy ktoś się wybiera do Londynu na mecz z Chelsea bo będzie to po sesji kasy powinno starczyć tylko najgorzej z transportem bo we własnym zakresie( w przypadku niedostania biletów trochę kasy na samolot w plecy) A jednak znalazłem mecz z Catanią w pucharze Włoch jest w na tvp Sport (w tamtym sezonie pokazywał te mecze polsat
)ciekawe czy mają go w Escapadzie?

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
Kurde, skąd tu uzbierać kasę na Czelsi, tydzień od szkoły dobrze by mi zrobił
250 zł bilet, zakładając że lecieć z Wa-wy to 50 zł na pociąg, żarcie tu i tam no i bilety na samolot...
ludzie coś mówią o 200 zł w to i z powrotem, no to byłby wyjazd w granicach 500-600 złotych przy dobrych wiatrach. Wątpie czy tyle bym uzbierał ale jeśli tak to jestem chętny
Co do Catanii to trzeba zobaczyć czy w cyfrze + mają TVP sport, jak coś możemy obejrzeć

ludzie coś mówią o 200 zł w to i z powrotem, no to byłby wyjazd w granicach 500-600 złotych przy dobrych wiatrach. Wątpie czy tyle bym uzbierał ale jeśli tak to jestem chętny

Co do Catanii to trzeba zobaczyć czy w cyfrze + mają TVP sport, jak coś możemy obejrzeć

- Winner
- Juventino
Jak szukałem najlepszego połączenia to jest ono easyjetem http://tanielatanie.esky.pl/loty/wybierz .Tylko że z tego lotniska w Luton to chyba sporo jest do centrum co zwiększa koszty 

- Winner
- Juventino
Znalazłem miejsce z n i tvp sport zwie się cafe jaga jest na ul Kilińskiego i tam dziś oglądamy mecz PW. Jest piwo więc luz i 3 telewizory więc powinno być dobrze.A więc widzimy się kolo 20 w cafe jaga lub pod alibi (ta sama ulica)
- białas
- Juventino
za co po dziękowania? to może ja też się dołączę:DTigmar pisze:dziekujemy Judziowi i mamie Judzia
jeśli do niedzieli będę wiedział jaki jest dzień tygodnia i ile mam palców u lewej ręki, to pojawię się na meczu

- dominiccos
- Juventino
Lol, sorry, za ostatniego posta. ;D Ale trochę pod wpływem do domu wróciłem i nie wiedziałem co piszę. 
A na meczu mnie nie będzie, nie dam rady niestety.

A na meczu mnie nie będzie, nie dam rady niestety.
- Dagmara
- Juventino
Nie wiedzieć dlaczego często tak mnie wołano na wyjeździe. Nawet się przyzwyczaiłamTigmar pisze:dagmara?

Ciekawe jaka w smaku będzie ta niespodziankabiałas pisze: jeśli do niedzieli będę wiedział jaki jest dzień tygodnia i ile mam palców u lewej ręki, to pojawię się na meczuoczywiście z niespodzianką :twisted:

Taa chciałbyś! A on pewnie sam mnie już szuka :lol:białas pisze: a jak Dagmara nie pojawi się na meczu, to naślę na nią wróżbitę Artura i zabiorę kawałek historii![]()
I tak nawiasem mówiąc prawdopodobnie się pojawię.