Apel do kibiców!!!!!!!!
- Wojtom
- Juventino
Dokładnie. Nie zebym nie miał szacunku dla Papieża, ale jest tyle kanałów, ze na jednym mozna puscic chyba mecz. Faktem jest fakt, ze jest żałoba, ale zyc dalej trzeba, nie rozciągac tego przez lata...Martin pisze:Juz widze jak jakas babinka oglada mecz... :naughty: Predzej przelaczy na TVN.leniup pisze:Nic dodać nic ując. Bardzo dobrze. A kto chce ogladać koniecznie mecz, niech idzie do jakiejś knajpy czy innego lokalu.Interia.pl pisze:Fakt, że nawet Włosi zdecydowali się na relacje nie ma dla na żadnego znaczenia - powiedział Jarosław Szczepański, rzecznik stacji z Woronicza. - Nasz kraj jest pogrążony w smutku, a to nie jest dobry moment na oglądanie meczów.
Szczepański dodał, że skróty pojedynków będzie można prawdopodobnie zobaczyć w najbliższy weekend po Sportowej Niedzieli.
Niektóre rzeczy na wszystkich stacjach telewizyjnych są powtarzane po kilka nawet razy. Rzeczywiście może to się znudzić, ale pomyślcie. Jak by to wygądało: Żałoba narodowa a tu w TV mecz, kibice i piłkarze zdobywający bramki i cieszący się. Myśle że TVP wyszła z takiego założenia: Lepiej nie pokazać meczu i narazić się na głosy kibiców że są złodziejami i oszustami niż pokazać mecz i wywołać falę protestów, tych którzy kibicami nie są, i naprawdę bardzo przeżywają to co się stało.. Bo przecież jeżeli by pokazano mecz to napewno odezwało by się wiele głosów krytykujących to. I bezsensowne są tu tłumaczenia że Papież kochał sport i sportowców...
A dlaczego skoro ludzie placa abonament to mu sza ciagle ogladac papieza?
Wydaje mi sie, ze jakby ktos zobaczyl dzis mecz w tv, poprostu zrobilby cos takiego "oh, tego nie chce dzis ogladac" i przełączył na inny kanał. Choćby na ten TVN, gdzie od kilku dni na wszystkich tvnach leci to samo.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Wlasnie dlatego powinni puscic ten mecz, zeby nei trzeba bylo isc do pubu bawic sie w wiekszym gronie tylko spokojnie z uwaga is zacunkiem obejzec go w domowym zaciszu. Ale widocznie TVP nie widzi w tym nic zlego, a co do programu, to o ile sie orientuje w tym czasie Monika Olejnik bedzie musiala przeprowadzic wywiad z kims. Dziwne sa te ruchy TVP. Wydaje mi sie ze powinni puscic mecz bez komentarza, tak jak to zrobila stacja Canal+. Ale coz, dobrze ze u mnie odbiera rosyjska telewizja NTV, na ktorej bedzie pokazywany meczyk. A jutrzejszy obejze na niemieckim Sat.1.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- leniup
- Redaktor
No i oby tak było, oby piłkarze i kibice zachowali się godnie.pan Zambrotta pisze:Leniup, a kto powiedział, że będą się cieszyć? kto powiedział, że kibice będą szaleć na trybunach ? skąd to wiesz ? mecz piłki nożnej można rozegrać w żałobie.
Faktem jest to że jesteśmy kibicami piłki nożnej i chcemy oglądać mecz. Faktem jest że na sms wydaaliśmy pieniądze. Faktem jest że czujemy się oszukani.
Ale pierwszy raz od niepamiętam jak dawna, rozumiem TVP i szanuje ich decyzje, nie rzucam się, że meczu nie ma, ponieważ mecze są ciągle, a żałoba narodowa raz na kilka lat ( ostatnio chyba była po ofiarach powodzi 1997).
Decyzja już została podjęta i żadne apele do TVP skutku nie przyniosą. Trudno, meczu nie ma i trzeba się z tym pogodzić. Jeszcze wiele meczy w swym życiu oglądniemy.
- gregor_g4
- Juventino
Jesli to kogos interesuje to jest tu: http://64.77.87.5/sport/
spis wszystkich stacji ktore beda transmitowac ten mecz.
spis wszystkich stacji ktore beda transmitowac ten mecz.
- DeeJay
- Juventino
Nie wiem po co ta cała awantura. Jak już pisałem we wcześniejszym poście, należy uszanować decyzję TVP i się z nią pogodzić. Nie ma już co się rozwodzić nad jej słusznością. Przecież to bezsensu. Cieszmy się, że będziemy mogli oglądnąć mecz na Polsacie Sport. Jest w co drugim pubie, a komu wiek nie pozwala to jest rodzina, znajomi itd. Ludzie! Trzeba sobie radzić w życiu.
- Medi
- Qualità Juventino
W takim razie sorry, moj blad, w niedziele mowilo sie tutaj, ze sobotnie mecze zostaly rozegrane a dalej juz nie wnikalam, mysle jednak , ze nalezaloby dac wybor widzom, tym bardziej , ze sa trzy kanaly, jesli ktos uzna, ze ogladanie meczu w tym momencie jest nie na miejscu to po prostu nie bedzie ogladal, a ,ze jak widac zdania na ten temat sa podzielone to widocznie nie wszyscy uwazaja to za brak szacunku w stosunku do zmarlego papieza.leniup pisze:W sobote 2 mecze zostały rozegrane, a 2 zostały przełożone decyzją działaczy klubów. A w niedziele nie było już nic, po śmierci Papieża wszystko zostało zawieszone, żużel, liga piłkarska itd.Medi pisze:Sorry leniup ale czy przypadkiem w tej pograzonej zalobie Polsce w niedziele nie rozgrywano przypadkiem meczow?
Nie sledze polskiej ligi, wiec moge sie mylic i moze w ostatniej chwili mecze zostaly odwolane ale jesli nie to dla mnie jest to zwykla hipokryzja.
- Basiek
- Juventino
Zastanawia mnie czy ludzie z Jedynki przemysleli ze postepujac w ten sposob naciagna ludzi...czy tez moze byl to celowy zabieg zeby podreperowac budzet telewizji publicznej. Szczerze mowiac to ani nie wysylalem esow bo na chlopski rozum-i tak musieli pokazac mecz z Dudkiem, do tego mam Polsat Sport wiec ta sprawa mnie osobiscie nie dotyczy ale draznia mnie takie idiotyczne i nieprzemyslane decyzje. Fakt ze zaloba i nas obowiazuje, z tym ze Polsat zdecydowal sie jednak ten mecz transmitowac. A telewizja publiczna wyszla na zdziercow, chcac oddac hold Papiezowi. Dziwna sytuacja.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- mnowo
- Qualità Juventino
Moze i ja sie wypowiem pokrotce. Jesli chodzi o TVP to znamy mniej wiecej ich mentalnosc- jak sobie cos postanowia, to zwykle to oznacza decyzje 'nie do przejscia'. Tak samo jest w tym przypadku. Co do samej kwestii papieza, jego smierci i zmianie programu- to prawda, ze duzo rzeczy robionych jest niestety na pokaz..
To jest smutna prawda i chocby wszyscy zaprzeczali, taki mamy swiat- ludzie chca cos pokazac, a nie zawsze to jest szczere. Jesli tak bardzo im zalezy na pewnym przeslaniu, czy jak to tam nazwac- slusznie ktos tu powiedzial, ze lepiej by bylo, gdyby pewne rady, ktorych sluchali tyle czasu, wprowadzili w zycie i czynili swiat lepszym. Co niestety ludziom nigdy sie nie uda. :roll:
Ta decyzja TVP jest moim zdaniem, jak i zdaniem chyba wiekszosci, beznadziejna. Tak to trzeba nazwac. TVP to nie tylko TVP1, poza tym jak wszyscy to wszyscy, "babcia tez"- czyli skoro mecz, to dlaczego nie tasiemce. Bez komentarza :evil:
A co do kasy za SMSy... sparafrazowalbym stara reklame Milky Way'a.. "Niezle to sobie wymyslili!" :roll:

Ta decyzja TVP jest moim zdaniem, jak i zdaniem chyba wiekszosci, beznadziejna. Tak to trzeba nazwac. TVP to nie tylko TVP1, poza tym jak wszyscy to wszyscy, "babcia tez"- czyli skoro mecz, to dlaczego nie tasiemce. Bez komentarza :evil:
A co do kasy za SMSy... sparafrazowalbym stara reklame Milky Way'a.. "Niezle to sobie wymyslili!" :roll:
- Artol
- Juventino
W TVP mają pełną gębę Wojtyły i religii!!! Z drugiej strony oszukali, naciągnęli i okradli ludzi!!! Czy tego ich nauczył Wojtyła? Dlaczego nikt nie bierze do siebie co on mówił? Wszystko na pokaz. Zakłamana TV!!!
- anjuventino
- Juventino
Nie żyjemy w Watykanie a w Polsce, telewizja jest publiczna a nie kościelna, jak płacę abonament to powinienem mieć wybór. Jeśli ktoś nie chciałby ogladać meczu to by nie ogladał. Ja akurat chciałem ale zostałem pozbawiony tej przyjemności. Szefowie telewizji chcieli być chyba bardziej święci niż papież ale tylko się skompromitowali i ośmieszyli. Czy oglądanie meczu oznacza pogerdę dla papieża? Jaki sens jest w puszczaniu ciągle tych samych fragmentów pielgrzymek, filmów o papieżu, jego przyjaciołach, nie wiadomo jakich koncertów muzyki poważnej. Ktos sie chyba kopnął w czoło. Są trzy programy, niech więc dwa będą monotematyczne ale jeden mógłby być normalny. Dajmy każdemu prawo wyboru tego co chce ogladać. Inaczej można dostać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. TVP gdzie jest mecz?!
- paku
- Juventino
Troche szacunku dla PapieżaArtol pisze:W TVP mają pełną gębę Wojtyły i religii!!! Z drugiej strony oszukali, naciągnęli i okradli ludzi!!! Czy tego ich nauczył Wojtyła? Dlaczego nikt nie bierze do siebie co on mówił? Wszystko na pokaz. Zakłamana TV!!!

To sobie kup Polsat Sport i oglądaj Mecz :evil: Ludzie opanujcie się ! Ubędzie was jak nie pokaża wam tego meczu ?! I sam sie kopłes w czoło, udaj sie do lekarza ! :evil:anjuventino pisze:Nie żyjemy w Watykanie a w Polsce, telewizja jest publiczna a nie kościelna, jak płacę abonament to powinienem mieć wybór. Jeśli ktoś nie chciałby ogladać meczu to by nie ogladał. Ja akurat chciałem ale zostałem pozbawiony tej przyjemności. Szefowie telewizji chcieli być chyba bardziej święci niż papież ale tylko się skompromitowali i ośmieszyli. Czy oglądanie meczu oznacza pogerdę dla papieża? Jaki sens jest w puszczaniu ciągle tych samych fragmentów pielgrzymek, filmów o papieżu, jego przyjaciołach, nie wiadomo jakich koncertów muzyki poważnej. Ktos sie chyba kopnął w czoło. Są trzy programy, niech więc dwa będą monotematyczne ale jeden mógłby być normalny. Dajmy każdemu prawo wyboru tego co chce ogladać. Inaczej można dostać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. TVP gdzie jest mecz?!
anjuventino pisze:TVP gdzie jest mecz?!
Jakbys nie wiedział mecz jest w Anglii, w Liverpoolu :twisted:
- paku
- Juventino
Do mnie mówisz ?Artol pisze:Ten to zieje nienawiścią do bliźniego. Tak go nauczyli na religii chyba. Naoglądał się LPR i Rydzyka.
W kosciele ostatni raz byłem w niedziele, a wcześniej byłem na moim bierzmowaniu pare lat temu. Więc katolikiem nie jestem. LPR nie luubie, bo lubie Samoobrone, A Rydzyka tez nie lubie bo on sobie jezdzi Maybachem a ja jeszcze nie mam samochodu. Coś jeszcze do wytlumaczenia ?
TROCHE POKORY LUDZIE ! Jeden mecz was zbawi ?! Umiera się tylko raz i tylko raz będzie tak głosno o Papieżu, o Polaku ! Nie mówie to już jako katolik ale jako patriota !