Juventus 2-1 Udinese
- mnowo
- Qualità Juventino
Hmmm
Jestem generalnie zadowolony ze zwyciestwa, chociaz z drugiej strony wnerwilo mnie zwyciestwo Milanu (1:0 po samoboju Regginy :x ). Obejrzalem bramki Juve no i niezle bylo. Oczywiscie bramka Camoranesiego pierwsza klasa, w ogole cala akcja bardzo ladna. Ciesze sie ze sporo zrobil tu Del Piero, miejmy nadzieje ze to dobrze rokuje na kolejne spotkania. Z reszta jego zmiennik w tym meczu nic nie pokazal.
Camoranesi udowodnil ze jego slabsze mecze to tylko wypadki przy pracy, jest w niezlej formie i smiga niesamowicie. Co do bramki- no wlasnie, a co gdyby sedzia uznal te pierwsza bramke Udine?Bylby remis.. :? Heh no coz, nabieram coraz wiekszej niepewnosci jesli chodzi o Montero.. a najbardzieh frustrujące jest to, ze nie potrafimy wytrzymac kilkudziesieciu ostatnich sekund...
Podoba mi sie to ustawienie- angazujace w gre cala trojke napastnikow. Kiedy wroci Nedved, Zambrotta pewnie wroci na lewa flanke obrony a Nedved bedzie smigal na lewej pomocy. To ustawienie wyklucza spekulacje na temat kto powinien grac obok Emersona w srodku pomocy. Mam nadzieje ze poradzilby sobie, chociaz na pewno byloby mu ciezej
, ale gra trzema napastnikami- gdyby tylko byla bardziej skuteczna- jest moim zdaniem ciekawsza. Zobaczymy jak zagramy z Messina.

Camoranesi udowodnil ze jego slabsze mecze to tylko wypadki przy pracy, jest w niezlej formie i smiga niesamowicie. Co do bramki- no wlasnie, a co gdyby sedzia uznal te pierwsza bramke Udine?Bylby remis.. :? Heh no coz, nabieram coraz wiekszej niepewnosci jesli chodzi o Montero.. a najbardzieh frustrujące jest to, ze nie potrafimy wytrzymac kilkudziesieciu ostatnich sekund...

Podoba mi sie to ustawienie- angazujace w gre cala trojke napastnikow. Kiedy wroci Nedved, Zambrotta pewnie wroci na lewa flanke obrony a Nedved bedzie smigal na lewej pomocy. To ustawienie wyklucza spekulacje na temat kto powinien grac obok Emersona w srodku pomocy. Mam nadzieje ze poradzilby sobie, chociaz na pewno byloby mu ciezej

Ostatnio zmieniony 14 lutego 2005, 09:36 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- 2MAN
- Juventino
Cieszą 3 pkt. ale znowu "wymęczone" chociaż po ładnej grze ... brakuje skuteczności , tak mi sie ciągle wydaje ... wreście cos nowego w ustwianiu jak i w samej grze - tego brakowało najbardziej 
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- white_wolv
- Juventino
Widziales mecz?Jesli tak to na jakiej podstawie uwazasz to zwyciestwo za wymeczone?Jesli nie to czemu sie na wypowiadzasz na temat obrazu gry?2MAN pisze:Cieszą 3 pkt. ale znowu "wymęczone" chociaż po ładnej grze ... brakuje skuteczności , tak mi sie ciągle wydaje ... wreście cos nowego w ustwianiu jak i w samej grze - tego brakowało najbardziej
- Vojtimar
- Juventino
Ważne zwycięstwo, a do tego w ładnym stylu. Zagraliśmy dobrze. Ciekawe czy Juve by wygrało bez nowego ustawienia? Zwycięstwo mogłoby być wyższe, trzeba popracować nad skutecznością. Teraz niech tylko wróci Nedved oraz Kapo to myślę, że będzie dobrze. Trzeba ponownie odskoczyć od Milanu.
Z Juve na dobre i złe!
- IGI
- Juventino
Troszke pozno to pisze, ale dopiero wczoraj obejrzalem mecz
Zagralismy dobrze, ale stac nas na wiecej. Ustawienie 3 napastniQw mi osobiscie sie nie spodobalo. Zreszta mysle ze taka formacja na Real, to samobojstwo... Podobala mi sie gra Del Piero
Zlatan tez zrobil swoje, przy okazji pare ladnych zagran technicznych. Emerson panowal w srodQ pola, a w drugiej polowie rozkrecil sie takze Camor. Obrona nie zagrala zle, ale pozniej niepotrzebine sie rozluznila (ryzykowne, choc efektowne zagranie Thuram'a). Buffon bez szans przy bramce, przy okazji ladnie wykosil strzelca
Niestety troszke humor popsula wiadomosc o "pewnym" zwyciestwie Milanistow