Dziewczyny Fanki JUve-odezwijcie się!!!;-)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
martyna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2005, 19:14

wiesz co aleksander jeśli chcesz mieć taką dziewczynę to zacznij z nią pisać maile lub na gg. Ja osobiście jestem pradziwym kibicem Juve i lubię tam wszystkich. Oglądam mecze Juve dlatego, że to moja najukaochańsza drużyna. A co do Zambrotty, to tak jak ktoś lubi Nedveda to ja go tak lubię.

Zambrotta jest najlepszy!!!! I nikt nie śmie mówić ani myśleć inaczej:)
pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2005, 14:24

Ja również jestem "kibicką" Juve. Chciałabym poznac inne fanki najwspanialszego klubu na swiecie :!: wśród moich znajomych o dziwo nie ma ani jednej osoby która by sie piłka interesowała totez nie mam za bardzo z kim o tym pogadać. Nie powiem jest cieżko te miny :? ludzi którzy wiedza że kibicuje Juve......ale ja sie nie załamuje JUVE jest the best i tyle 8)

Całuski dla all kibiców Juve :-D

ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2005, 15:13

No to ja się tu wpisze jako nastepna. Jestem fanka pilki noznej od kiedy pamietam. Prawdopodobnie juz w brzuchu matki mialam na sobie koszulke Juve. Moj brat tez jest kibicem Juve i to jest jedyna rzecz sprawa w ktorej sie zgadzamy JUVE THE BEST. Pozdro dla wszystkich "kibicek" :D

milanistka

Milanistka
Milanistka

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 02:08

Hmmmm bardzo zaintrygował mnie ten temat. Może dlatego, że troszkę poruszył feministyczą część mojej natury :D Dziwczyna kibic - wiele osób uznaje to za paradoks, lecz cieszmy się iż nie wszyscy. Chciałam pogratulować wszystkim fankom Juve wspaniałych chłopców na forum - doceniają was i miejcie na to wzgląd bo to forum ewidentnie łamie wszelkie damsko-męskie stereotypy.

Dziewczyna kibic pojawiająca się w męskim gronie i rozpoczynająca dyskusję o sporcie postrzegana jest jako obiekt nie z tej ziemi. Nawet jeżeli uda jej sie rozkręcić rozmowę, to będzie ona polegała na egzaminowaniu ze strony chłopców (jaki kształt ma piłka, ile jest bramek na boisku itp... żałosne...) A potem najczęściej okazuje się, iż wie więcej od nich (dziewczyna jak się w coś wkręca to na maxa), i w efekcie czego należy skutecznie obrzydzić jej sport (ahhh Ci szowiniści). Smutne, ale prawdziwe.

A przechodząc do kwesti kobiecości, to dziewczyna kibic wcale nie musi wyglądać jak facet. Hehe koleś, widząc dziewczynę w mini, szpilkach, ubraną na biało-czarno, fanatyczkę Milanu nawijającą z obłędem w oczach o piłce nożnej (mnie) kompltnie głupieje, po czym twierdzi iż cała jego ideologia życiowa legła w gruzach :D:D:D Czy to nie udowadnia iż dziewczyny górą :P

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
magik21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 05:09

milanistka pisze:
A przechodząc do kwesti kobiecości, to dziewczyna kibic wcale nie musi wyglądać jak facet. Hehe koleś, widząc dziewczynę w mini, szpilkach, ubraną na biało-czarno, fanatyczkę Milanu nawijającą z obłędem w oczach o piłce nożnej (mnie) kompltnie głupieje, po czym twierdzi iż cała jego ideologia życiowa legła w gruzach :D:D:D Czy to nie udowadnia iż dziewczyny górą :P

:shock: biało czarna fanatyczka milanu :rotfl: musisz to edytować ;-)
a nasze fanki są wspaniałe, potwierdziły to na zlocie.
A niektóre są lepsze od chłopaków w piłkarzyki :wink:

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 10:39

milanistka pisze: A przechodząc do kwesti kobiecości, to dziewczyna kibic wcale nie musi wyglądać jak facet. Hehe koleś, widząc dziewczynę w mini, szpilkach, ubraną na biało-czarno, fanatyczkę Milanu nawijającą z obłędem w oczach o piłce nożnej (mnie) kompltnie głupieje, po czym twierdzi iż cała jego ideologia życiowa legła w gruzach :D:D:D Czy to nie udowadnia iż dziewczyny górą :P
Idealna dziewczyna gdyby nie ten Milan.... :D:D:D

Obrazek
Ermenelien

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 11:20

Ja też jestem fanką Juve :twisted: Na razie tylko od roku, ale jeszcze wszystko przede mną :-) U mnie w okolicy też ne ma żadnego fana/fanki Juve! Moja przyjaciółka co prawda też jest kibicką, ale ona kocha..Real Madryt :doh: :? Bardzo chciałabym poznać jakiegoś fana lub fankę Juve :) Jeszcze niestety nie miałam takiej przyjemności (wręcz odwrotnie, wszyscy się ze mnie śmieją, że kocham Juve :| ale ja sie nie daje:P )

milanistka

Milanistka
Milanistka

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 15:16

magik21 pisze::shock: biało czarna fanatyczka milanu :rotfl: musisz to edytować ;-)
:
Hehe, co ja zrobię, że lubię zawsze do wszytkiego dodać odrobinkę perwersji :P
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2005, 19:03 przez milanistka, łącznie zmieniany 1 raz.

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
bianconero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 15:26

moja dziewczyna niestety nie lubi futbolu,nawet nie lubi grac w to na moim ps2.ale mecze na euro oglądała między innymi ITALIA 1 : 1 SZWECJA :-D

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2005, 20:09

fredi pisze:Jezeli dziewczyny naprawde interesują się piłką nożną i w szczególności Juventusem to uważam że to nic głupiego. Ale np. lolitki które lubią football tylko dlatego że grają tam przystojni faceci to tego nie rozumiem? Jak można być kibicem skoro interesuje Cię tylko wygląd :P

Pozdrawiam
fredi masz calkowita racje to jest bez sensu jesli ktos interesuje sie pilka tylko ze wzgledu na przystojnych pilkarzy. ale niestety sa tez pilkarze ktorzy chyba tylko po to graja zeby wzbudzic zainteresowanie kobiet - tak jak Dvid Beckham

Obrazek
Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2005, 20:27

heh ja jestem młoda fanka JUVE bo od ok 2 lat!Ale piłke nożna uwielbiam poprostu i grac lubie i ogladac ukochane kluby w akcji!Nie rozumiem jak mozna tego nie lubic:)))

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2005, 20:34

no jak dziewczyna kibicuje pilce nozne a szczególnie juve to jest spoko!! Chcial bym miec taka dziewczyna a najlepiej zona zeby z dziećmi do turynu na mecze jeźdźić :D
Teraz serio jak paniena jest taka spoko ze lubi sport , pilke nozna, juve to fajnie tylko jak ją to na prawde pasjonuje (jak mnie) a nie jak różne panienki dla popisu to robą!!!!!! wtedy to jest bez sensu no albo jak lubi klub bo są przystojni pilkarze LUUUUUUUUUUUUUUDZIE :twisted:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Black_star_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2005, 20:43

Też jestem dość młodą fanką Juve i nie uważam, żeby dziewczyna oglądająca mecze piłki nożnej była w dzisiejszych czasach jakimś indywiduum. Wręcz przeciwnie, gdy czasami pytam kolegów z klasy o wrażenia po meczu ligi mistrzów to wychodzi na jaw, że połowa się tym kompletnie nie interesuje. Poza tym próbuje szerzyć "Juventusmanię" wśród moich przyjaciółek i dość dobrze mi to wychodzi. Przynajmniej na razie.
Pozdrowienia dla wszystkich fanek i fanów JUVE!

PS. Zwracam się z uprzejmą prośbą do męskiej części JuvePoland o używanie w newsach, komentarzach i tym podobnych formy "panie i panowie", a nie jak dotąd tylko "panowie".

Fałszywa miłość jest gorsza niż prawdziwa nienawiść (Alfred de Musset)
Biało-czarne serce pozostaje takim na wieki...
Obrazek
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2005, 21:38

Black_star_13 pisze: Poza tym próbuje szerzyć "Juventusmanię" wśród moich przyjaciółek i dość dobrze mi to wychodzi. Przynajmniej na razie.
Pozdrowienia dla wszystkich fanek i fanów JUVE!

PS. Zwracam się z uprzejmą prośbą do męskiej części JuvePoland o używanie w newsach, komentarzach i tym podobnych formy "panie i panowie", a nie jak dotąd tylko "panowie".
no to ja Ci zazdroszcze:]...u mnie wszystkie zyja w przekonaniu ze Real jest najlepszy ^^ :rotfl: albo jedna gra w AZSie i uwielbia Real...i "cudownego" Backhama...a tak poza tym to sie w ogle nie orientuje...

teraz ide do LO wiec moze kogos naucze :dance:

a tak a'propos PS. to w zupelnosci sie zgadzam...SEKSISCI!! :D

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2005, 23:24

To świetnie, że dziewczyny interesują się piłką nożną a w szczegulności Juventusem. Co to za piękny i wzniosły widok dziewczyny w koszulce Juve z herbem na piersi :wink: . Jednak nie lubie pewnych zachować w damskiej części kibiców piłkarskich, np. przekonania, że dana drużyna jest THE BEST, choć wcale tak nie jest...

Juve storia di un grande amore...

ODPOWIEDZ