Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)
- matihooligan
- Juventino
[color=blue][/color]Moją ulubioną pozycją jest defensywa .Szczególnie środek. Ale lubie sie zapuszczać pod bramke przy rogach. nieraz coś sie uda strzelić z baśki.
- michael_99
- Juventino
jakiej pozycji lubię grać najbardziej hehe!!!
- Radosław Gorol
- Juventino
Ja w klubie gram na bramce, ale dobrze wychodzi mi też na pozycji prawego lub lewego pomocnika (dobrze kopię obiema nogami), kocham strzały z dystansu i w ataku. Często grając z kolegami wykonuje rzuty wolne.
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- Pershing
- Juventino
Oj mialem dylemat, bramkarz czy napastnik, dwie rozniace sie pozycje, ale tylko na tych lubie grac, choc gralem juz na kazdej. Wybralem jednak "tyly", bo jednak chyba lepiej bronie niz strzelam, nie przechwalajac sie mam talent do tej pozycjii, GiGi boj sie o swoja pozycje, bo nadchodze 

- 322
- Juventino
Tak jakbym slyszal siebieDUCH pisze:ja gram zawsze na prawej pomocy!!
koledzy mówią że świetnie podaję; co dziwne umiem fajnie dograć z rożnego czy wolnego a czasem nie potrafię pożądnie strzelić na bramkę :oops:
ewentualnie gram na środku pomocy; ale najczęściej jako prawe skrzydło!!

- Ole(k)Juve!
- Juventino
w druzynie jestem nominalnym obronca, ale na obronie nigdy nie gralem.
gralem na prawej pomocy.
nawet na podworku kumple nie wpuszczaja mnie na bnapastnika, chyba ze gra malo osob to biegam jak chce. o jak chcialbym byc napastnikiem
gralem na prawej pomocy.
nawet na podworku kumple nie wpuszczaja mnie na bnapastnika, chyba ze gra malo osob to biegam jak chce. o jak chcialbym byc napastnikiem
Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
u mnie jest ciekawie. najbardziej lubie grac w pomocy lub w obronie, ale na wf czesto stoje na bramce i... strzelam bramki
. jak tylko widze ze jest szansa na kontre zostawiam bramke i pedze. takze dysponuje mocnym uderzeniem z lewej nogi 

- Vincitore
- Juventino
No więc zawsze byłem napastnikiem czy to na podwórku czy w meczach osiedlowych czy na gierkach treningowych w klubie , zawsze byłem bezlitosny dla obrony i bramkarza , strzelanie bramek robiło mi wieeelką radość marzyłem aby w klubie też grać na tej pozycji niestyty... najpierw wszystkie lata które grałem spędziłem na lewej pomocy w sumie nie narzekałem ale wolałem coś wiecej od tego sezonu gram na foor stoperze ale w sumei na treningach udało mi sie pokazać mój kunszt strzeliecki i dlatego jestem bardziej wysunięty a raczej jestem takim defensywnym pomocnikiem + w tym że moge normalnie atakować ale zaawsze choćby wiało padało czy sie paliło mam wrócić do obrony po skonczonej akcji , ale obecnie nie mogę żyć teraz bez tej pozycji ahh te akcje ofensywne , rozgrywanie , kiwki i to co robie chyba najlepiej z druzyny rzuty wolne! na 5 zawsze 4 strzele 

- Corcky
- Juventino
Ja w meczach kalsowych, gram zwykle w defensywie jako obrońca(bo ktos tymi tyłami kierorwac musi no nie?
), jako libero. Jednak w takich meczach podwórkowych często, rozgrywam, drybluje. Czasem widać mnie równiez w anpadzie, wtedy strzelam brameczki. Aha iw zorem moje idola, wykonuje stałe fragmenty gry :-D

Alessandro Del Piero ole!
- paku
- Juventino
Bramkarz ! Bramkarz ! I tylko Bramkarz !
Uwielbiam tą pozycje ! Nie ma nic wspanialszego jak popsuć plany napastnikowi który chce strzelić brame, czy też pomocnikowi który strzela z 20 metrów piłka zmierza w światło bramki i wtedy wyciągam się jak struna i paruje piłke na rzut rożny
A idolów bramkarskich mam dwóch
Jan Tomaszewski i Dino Zoff
Pozdrawiam

- bartus
- Juventino
ja najbardziej lubie grac na skrzydlach. lewe czy prawe obojetne dla mnie
. tyle ze najczesciej mnie zaczeli wystawiac w srodku pomocy :? nie nazekam ale wole grac jako lewy lub prawy pomocnik...ale coz trzeba decyzje trenera uszanowac 

- El Nino
- Juventino
Cze! Ja lubię grać najbardziej na pomocy-skrzydła, ale też na bramce. Jednak koledzy gdy gram z nimi w rep. szkoły to mówią żebym grał na pomocy bo tam nie ma nikogo lepszego ode mnie, a na bramce to jestem równi poziomem z innymi kandydatami na bramkarza 

- Szymek
- Juventino
Jak każdy, kocham strzelać bramki. Niestety w klubie gram jako defensywny pomocnik lub lewy obrońca (jestem prawo nożny) i nie mam szansy na strzelanie bramek. Nie raz udało mi sie strzelac na treningu po 4 bramki, ale trener nic
. W ataku gram tylko na meczach osiedlowych, i ogólnie na podwórku. W szkole stałem na bramce, ach te piękne czasy, nikt nie mógł mnie pokonać. Więc moją ulubioną pozycją jest obrona, tam spędziłem kawał czasu grając w klubie. Mam nadzieję zę moja pozycja się choć trochę zmieni, za dwa tygodnie rusza liga...

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to ja się przypomnę. Jak miło jest powiedzieć, że od feri, czyli obozu przygotowawczego do rundy rewanżowej, po odejściu kilku zawdonikow) w końcu mielismy dobrą rundę), trener sprawdził mnie na...ataku :twisted: Jakże mogłem się cieszyć, tym bardziej, że się sprawdzilem i już jestm napastnikiem. Ahh, co za uczucie. W sparingach prezentowałem się dobrze, z niecierpliwością czekam na ligę! :twisted:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Niestety, ale w klubie gram na obornieSmutno mi z tego powodu, ponieważ nie leży mi ta pozycja. Fakt, że obrońcy też sie włąńczają do akcji ofensywnych, aczkolwiek co z tego. Na stałe fragmenty gry nie wchodzę. Nie mogę newet podryblować. Tylko muszę charować aby odzyskać piłkę i podać ją do przodu...cóż taki los :?
Jednak to jest nowy Świat, przejśc z obrony do ataku, inne sekrety, wszystko inne, oczywiście piekniejsze :-D
Przyjedź na zlot to się zmierzymypaku pisze:Bramkarz ! Bramkarz ! I tylko Bramkarz !Uwielbiam tą pozycje ! Nie ma nic wspanialszego jak popsuć plany napastnikowi który chce strzelić brame,