Ideał kobiety
- milanistka
- Milanistka
Hyh, trochę śmieszny ten temat
Większośc facetów chciałaby mieć idealną, szczupłą i prawdziwie inteligentną blondynkę, z nogami minimum dwa metry i na dodatek o wymiarach 90-60-90
:D:D Chłopcy to trochę nierealne jest. Takie dziewczyny są poprostu jak ufoludki - wszyscy o nich mówią, ale nikt ich jeszcze nie widział
Dalatego chyba warto obniżyć troszkę swoje wymagania
Po co upatrywać sobie ideał wśród popularnych osób, które tak naprawdę są tak sztuczne, że głowa boli 

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
- Gotti
- Juventino
Elisa Cuthbert ! ! !
Jak oglądałem film "Dziewczyna z sąsiedztwa" to się w niej zakochałem. :lol: Dla mnie nie ma piękniejszej kobiety na świecie.Jest naturalna, młoda i z tego co czytałem charakter też niczego sobie.

Ileż ja bym oddał żebym mógł ją kiedyś spotkać.

Ileż ja bym oddał żebym mógł ją kiedyś spotkać.

- rafal005
- Juventino
Z tych ze srebrnego ekranu - zdecydowanie Elisha Cuthbert - zresztą już kilka osób na forum też ją typowało :lol: Zapraszam na polskie forum fanów Elishy, które odkryłem niedawno
http://elisha6.goldeye.info/board/ A jakby ktoś chciał świetny avatar z Elishą to niech wejdzie na: http://elisha.primenova.com/avatars.html

Z tych bardziej realnych - dziewczyna z mojego avatara - wygrywa nawet z Elishą :lol: Jest boska
Pod każdym względem
Niestety nic więcej Wam nie zdradzę 

Z tych bardziej realnych - dziewczyna z mojego avatara - wygrywa nawet z Elishą :lol: Jest boska

Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2005, 01:45 przez rafal005, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosiorekk
- Juventino
Mam pytanie, tam na jeden ze stron ktore podales jest adres do Elishy, pisal juz ktos moze do niej jakis list ?rafal005 pisze:Z tych ze szklanego ekranu - zdecydowanie Elisha Cuthbert - zresztą już kilka osób na forum też ją typowało :lol: Zapraszam na polskie forum fanów Elishy, które odkryłem niedawnohttp://elisha6.goldeye.info/board/ A jakby ktoś chciał świetny avatar z Elishą to niech wejdzie na: http://elisha.primenova.com/avatars.html
![]()
![]()
![]()
![]()
Z tych bardziej realnych - dziewczyna z mojego avatara - wygrywa nawet z Elishą :lol: Jest boskaPod każdym względem
Niestety nic więcej Wam nie zdradzę
Bo ja sie zastanawiam czy by czasem jej czegos nie wyslac!
- El Nino
- Juventino
Dla mnie ideał piękna to chyba Joanna Brodzik.. Piekna figura, uroda no i w ogóle super
Choć oprócz niej jest jeszcze pare idealnych kobiet: Collien Fernandes, Eva Mendes, Caprice Bourret, Jolene Blalock.
Ale to są dieały piękna, a idealna kobieta według mnie powinna być jeszcze inteligenta, zawsze uśmiechnieta, z poczuciem humoru.. a my nie wiemy jakie są na prawde te wszystkie modelki i aktorki na zdjęciach

Ale to są dieały piękna, a idealna kobieta według mnie powinna być jeszcze inteligenta, zawsze uśmiechnieta, z poczuciem humoru.. a my nie wiemy jakie są na prawde te wszystkie modelki i aktorki na zdjęciach
- KAcper123
- Juventino
A ja sie do jednej nie ogranicze
Salma Hayek w desperado była super to samo uma thurman w killbillu
Penelope Cruz w kobiecie w czerwieni :-D A w vanilla sky swietny duecik cameron diaz i penelope cruz. Nie mam jednego ideału.

Salma Hayek w desperado była super to samo uma thurman w killbillu
Penelope Cruz w kobiecie w czerwieni :-D A w vanilla sky swietny duecik cameron diaz i penelope cruz. Nie mam jednego ideału.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dla mnie ideał nie istnieje. Dziewczyna musi mieć "to coś" co mnie będzie do niej przyciągać.Jakby nie było dla mnie podstawą jest twarz i spojrzenie
Dziewczyna może mieć niezgrabną figure, ba - moze nawet być "przy sobie" ale jeśli ma twarz która mi się spodoba to już mi sie podoba "cała"
Oczywiscie jeśli dziewczyna jest faktycznie otyła to już wsumie źle świadczy o niej ( obibok jeden
) no ale jednak wygląd nie jest dla mnie najważniejszy.Poczucie chumoru to podstawa - uwielbiam ludzi z poczuciem chumoru , z którymi moge sie smiac,smiac,smiac i smiac ze wszystkiego co sie ino rusza
Oczywiscie dziewczyna nie moze byc "pusta" - musi miec swoje zasady i byc tolerancyjna no ale to juz są wsumie cechy na ktore zwracam uwage przy dobieraniu i kolegow i kolezanek
Co do makijazu to jak dla mnie moze go wogule nie byc - cenie sobie naturalnosc , wiekszosc dziewczyn nie dostrzega tego ze bardzo ladnie wygladaja bez makijazu a to wielki blad.
Nie bede tu oryginalny i powiem ze moim ideałem jest moja dziewczyna , Marta - ma słiczną buzie , przecudny charakter a i figure ma bardzo ładną ( mimo tego ciagle sie odchuda
- ale to juz chyba normalne ze czym ladniejsza jest dziewczyna tym wiecej urojonych wad w sobie odszukuje
) - jest bardzo,bardzo ale to bardzo ślincza i do tego czuje sie przy niej bardzo swobodnie i zawsze mamy o czym pogadac a i pomilczen nawet jest czasem dobrze 
Reasumujac => ideał = Śliczna Twarz ( "to cos"
) + Charakter
*** oczywiscie pojecie "Śliczna" jest tutaj wzgledne bo to co dla jednej osoby jest piekne dla inne moze byc brzydkie - o gustach sie nie dyskutuje

wojti-s => prze koń jesteś
ja w Twoim wieku to nie mialem jeszcze ani jednego związku za sobą a Ty już masz narzeczoną

Nie bede tu oryginalny i powiem ze moim ideałem jest moja dziewczyna , Marta - ma słiczną buzie , przecudny charakter a i figure ma bardzo ładną ( mimo tego ciagle sie odchuda

Reasumujac => ideał = Śliczna Twarz ( "to cos"

*** oczywiscie pojecie "Śliczna" jest tutaj wzgledne bo to co dla jednej osoby jest piekne dla inne moze byc brzydkie - o gustach sie nie dyskutuje

Life is brutaltrampkarz pisze:po wielu przykrych doswiadczeniach odpowiedz moze byc tylko taka: kazda ktora mnie zechce.
wojti-s => prze koń jesteś

- Raffikki87
- Juventino
Ideał znalazłem w moich okolicach znamy się dobrze tylko zbyt duża różnica wieku ja 18 ona 13 ehh szkoda gadać gdyby tak o dwa lata młodzsym być pięknie by było. :p³aczê: :p³aczê: :p³aczê: :p³aczê:
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- _Jah
- Juventino
Aż mi się nie dobrze zrobiło, sorry, ale uważam, że to gruba przesada. Może w późniejszym okresie różnica 5 lat nie robi aż tak dużego wrażenia, ale w granicach obecnych 18-13 to już podchodzi pod stan niezbyt normalny. Mogłeś to zachować dla siebie, człowieku.. ogarnij się.Raffikki87 pisze:Ideał znalazłem w moich okolicach znamy się dobrze tylko zbyt duża różnica wieku ja 18 ona 13 ehh szkoda gadać gdyby tak o dwa lata młodzsym być pięknie by było. :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Raffikki87
- Juventino
Wiem ,że to jest dziwne ,więc dałem sobie spokój .Jest wiele innych fajnych dziewczyn ale właśnie mówi ze gdyby różnica byłaby w granicach do 2 lat to spokojnie a tak to znalazłem fajną 17 latkę tylko że narazie to początki ale też ideał więc może coś z tego wyjdzie w przyszłości ._Jah pisze:A¿ mi siê nie dobrze zrobi³o, sorry, ale uwa¿am, ¿e to gruba przesada. Mo¿e w pó¼niejszym okresie ró¿nica 5 lat nie robi a¿ tak du¿ego wra¿enia, ale w granicach obecnych 18-13 to ju¿ podchodzi pod stan niezbyt normalny. Mog³e¶ to zachowaæ dla siebie, cz³owieku.. ogarnij siê.Raffikki87 pisze:Idea³ znalaz³em w moich okolicach znamy siê dobrze tylko zbyt du¿a ró¿nica wieku ja 18 ona 13 ehh szkoda gadaæ gdyby tak o dwa lata m³odzsym byæ piêknie by by³o. :p³aczê: :p³aczê: :p³aczê: :p³aczê:
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
- Venomik
- Juventino
Hmm... ideał kobiety...
Jak wspominam wszystkie dziewczyny, które mi się podobały, to zdobywam pewność, że nie ma takiego.
Dwie były blondynkami, jedna miała kruczoczarne włosy, jedna szatynka... jedna miała duży biust, jedna mały 8)
Były bardzo zgrabne i były te mniej. Były wysportowane, ale i jedna, która sportu unikała jak ognia
Ale wszystkie je łączyła jedna cecha: były inteligentne
Uwielbiam dziewczyny, z którymi można porozmawiać, pośmiać się, poprawić sobie nastrój. Tego oczekuję od przyjaźni z dziewczyną (w której istnienie wierzę!) jak i od związku
Poza tym... cóż, jestem niesamowicie subiektywny. Nie potrafię ocenić prawdziwego wyglądu dziewczyny, zawsze kwestia lubię/nie lubię wpływała na to.
Jeśli lubiłem dziewczynę, to po pewnym czasie stawała się ona dla mnie niesłychanie piękna. Ja tak czułem, patrzyłem na nią i mógłbym szczerze przysiąc, że jakaś tam Elisa Cuthbert nie dorasta jej do pięt...
Ehh... chyba jestem romantykiem...
Jak wspominam wszystkie dziewczyny, które mi się podobały, to zdobywam pewność, że nie ma takiego.
Dwie były blondynkami, jedna miała kruczoczarne włosy, jedna szatynka... jedna miała duży biust, jedna mały 8)
Były bardzo zgrabne i były te mniej. Były wysportowane, ale i jedna, która sportu unikała jak ognia

Ale wszystkie je łączyła jedna cecha: były inteligentne

Uwielbiam dziewczyny, z którymi można porozmawiać, pośmiać się, poprawić sobie nastrój. Tego oczekuję od przyjaźni z dziewczyną (w której istnienie wierzę!) jak i od związku

Poza tym... cóż, jestem niesamowicie subiektywny. Nie potrafię ocenić prawdziwego wyglądu dziewczyny, zawsze kwestia lubię/nie lubię wpływała na to.
Jeśli lubiłem dziewczynę, to po pewnym czasie stawała się ona dla mnie niesłychanie piękna. Ja tak czułem, patrzyłem na nią i mógłbym szczerze przysiąc, że jakaś tam Elisa Cuthbert nie dorasta jej do pięt...
Ehh... chyba jestem romantykiem...
Dirty mind
- Canna
- Juventino
ja napisze krótko i zwiezle.Jeżeli chodzi o wygląd to Małgorzata Kożuchowska a jeżeli chodzi o charakter to wystarczy ze bedzie miła.troszke inteligentna (zeby nie była za głupia :lol: )i pozwoliła mi oglądać mecze Juve bo jak do tej pory każda mi zabraniała ale i tak mi one zlewały wiec sie nie dałem :twisted:
TAK SIE ZACZEŁO
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
- leniup
- Redaktor
Tak sobie myśle, że nazwa tego tematu jest zła. Nie powinno byc "Ideał kobiety" tylko "Ideał kobiecego piekna" bądź "Najpiękniejsza kobieta świata". Większość gdy tylko się powie o ideale kobiety odrazu szuka wśród gwiazd światowego kina czy piosenki. A kobieta to nie tylko wygląd zewnętrzny. Napewno to się liczy, ale dla mnie ideał musi być idealny także w środku a nie tylko na zewnątrz. Zawsze dobrze sobie popatrzeć na piękne dziewczyny ale czy te piekne dziewczyny mają równie piękną dusze. Ja np. nie chciał bym mieć panny która mimo to że byłaby wielką sex bombą to - pali, pije, szlaja się co 3 dni po imprezach. Uważam że na świecie nie ma idealnych kobiet, nie ma też idealnych mężczyzn. A gdybym miał wybrać kogoś najbardziej zbliżonego do ideału to napewno nie byłaby to żadna z gwiazd z dużym biustem czy zgrabnym tyłeczkiem :?
Na koniec jeszcze jedno. Ideał dla każdego jest inny. Ja uważam jak uważam, ktoś inny może mieć inny gust a o gustach się nie dyskutuje jak już kilka osób wspomniało.
Mimo, że za pół roku będe miał 18 lat to jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny. Choć szukam jeszcze nie znalałem. Mnie nie kręcą 2 tygodniowe imprezowe związki....
A niektórzy w moim wieku dobijają mnie tekstami: ho ho ja już miałem 15 dziewczyn w swoim zyciu i teraz nową zarwałem.... Dla mnie to jest chore....
Na koniec jeszcze jedno. Ideał dla każdego jest inny. Ja uważam jak uważam, ktoś inny może mieć inny gust a o gustach się nie dyskutuje jak już kilka osób wspomniało.
Mimo, że za pół roku będe miał 18 lat to jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny. Choć szukam jeszcze nie znalałem. Mnie nie kręcą 2 tygodniowe imprezowe związki....

Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2005, 16:09 przez leniup, łącznie zmieniany 2 razy.
- Slim
- Juventino
Zgadzam sie z Toba w 100%. Po co szukac idealu skoro nigdy go nie znajdziemy? Czemu idealem zawsze musi byc aktorka badz piosenkarka? Dla mnie idealna kobieta to przede wszystkim taka ktora ma pokolei w glowie i mam z nia o czym prozmawiac to juz jest wielki + dla niej i najwazniejszy w dodatku. Wyglad wygladem, ale srodek jest najwazniejszy. Jednak co do wygladu... Kolor oczu i wlosow nie jest istotny, jednak podobaja mi sie brunetki i ciemne blondynki. Zapewne jak kazdy facet nie patrze tylko na twarz lecz na cialo. Jesli chodzi o piersi to wcale nie musi miec duzych, wystarczy by byly ladne. Oczywiscie szczupla figura jak najbardziej, chociaz super extra modelki nie szukam.. wystarczy mi normalna postura... Tak wiec ideal to nie tylko Cialo ale i dusza, ktora jest najwazniejsza... Dziekuje za uwage!milanistka pisze:Hyh, trochę śmieszny ten tematWiększośc facetów chciałaby mieć idealną, szczupłą i prawdziwie inteligentną blondynkę, z nogami minimum dwa metry i na dodatek o wymiarach 90-60-90
:D:D Chłopcy to trochę nierealne jest. Takie dziewczyny są poprostu jak ufoludki - wszyscy o nich mówią, ale nikt ich jeszcze nie widział
Dalatego chyba warto obniżyć troszkę swoje wymagania
Po co upatrywać sobie ideał wśród popularnych osób, które tak naprawdę są tak sztuczne, że głowa boli