Najlepszy piłkarz Juve wszechczasów to....??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2003, 17:28

Platini, a co do Zoffa to czy oby Buffon nie jest już w tak młodym wieku lepszy ????

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
Sylwester

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 19:02

PLATINI i DEL PIERO

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 19:27

juveluck pisze:
Zambrotta pisze:dla mnie bez wątpienia boniperti !!!!!!!!!!!!!!! a laex go przescignie !!
Z calym szacunkiem dla Binipertiego i Del Piero ale z PLATINIM to nie moga sie rownac.
Zgadzam sie z Zambrottą,ale z Juveluckiem wogóle jak mozna powiedziec że Alex nie może się równać z Platinim :!: :?: :!: :?: :!: :?:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 19:38

jeśli mówicie że Nedved to jeden z piłkarzy wszechczasów w juve to naprawde was nie rozumiem. bez obrazy ale uważam ze macie d**** . Alex Del Piero -tylko on z obecnego składu może być za takiego uważany...

zawsze Del Piero
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 20:11

Platini.....ale z młodej kadry Del Piero, Zambrotta i "ocierający się o geniusz na swej pozycji" GIANLUIGI BUFFON

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 20:17

Wreszczcie ktoś wypowiadjacy sie zrozumiale ,nie moge nadal ochłonąć potym że ktoś powiedział że dzisiejszy zawodnik Juve nie może dogonić Platiniego :!: :!: :!:

Gianni Agnelli
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 20:25

Nio takie pytanie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> łatwe - jasne że Platini :!: Wiem, wiem teraz w footbolu liczy się bardziej technika, agresywna gra i postępowanie z zaleceniami taktycznymi trenera, ale on w swoich czasach był najlepszy i taki zostanie w mojej pamięci....

Obrazek
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 20:28

Alex ma wielkie predyspozycje do dogonienia Platiniego......wystarczy zobaczyć np. rzut karny w jego wykonaniu w finale LM, gol w rewanżu z Realem lub sławetny gol z Borussiom Dortmund. (sytuacji było mnóstwo a to parę z nich)...

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 20:46

IGI pisze:Nio takie pytanie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> łatwe - jasne że Platini :!: Wiem, wiem teraz w footbolu liczy się bardziej technika, agresywna gra i postępowanie z zaleceniami taktycznymi trenera, ale on w swoich czasach był najlepszy i taki zostanie w mojej pamięci....
Tak,ale Del Piero jest najlepszy w tych czasach i ja go takiego zapamietam :!: :!:

Gianni Agnelli
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 20:47

Zawodnik wszechczasów (od początku Juve) - Michel Platini
Zawodnik wszechczasów (ostatniej dekady) - Allesandro Del Piero
Zawodnik wszechczasów (ostatniego sezonu) - Pavel Nedved

musiałem tak to podzielić :) :)

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 22:25

Alexxxxx pisze:
juveluck pisze:
Zambrotta pisze:dla mnie bez wątpienia boniperti !!!!!!!!!!!!!!! a laex go przescignie !!
Z calym szacunkiem dla Binipertiego i Del Piero ale z PLATINIM to nie moga sie rownac.
Zgadzam sie z Zambrottą,ale z Juveluckiem wogóle jak mozna powiedziec że Alex nie może się równać z Platinim :!: :?: :!: :?: :!: :?:
No niestety ale Del Piero nie moze sie rownac z Platinim. Raz ze Alex to napastnik a Platini pomocnik. Platini to jeden z najlepszych (moim zdaniem najlepszy) pilkarz w histori futbolu. A Del Piero to wspanialy pilkarz, moj ulubiony, kocham go ale nigdy niesety nie bedzie pilkarzem pokroju Platiniego i taka jest prawda

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 22:33

juveluck pisze:...ale nigdy niesety nie bedzie pilkarzem pokroju Platiniego i taka jest prawda
Nigdy nie mów nigdy. Może kiedyś będzie...

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
tomek09

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 22:40

Platini Boniek Baggio Alex Del Piero Nedved Buffon Zizu

<tomcio>
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 22:41

No właśnie nigdy sie nie mówi nigdy,przed Alexem jeszcze dużo czasu więc nie mozesz go skreślać :!: :!: :!:

Gianni Agnelli
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2003, 22:49

Alexxxxx pisze:
IGI pisze:Nio takie pytanie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> łatwe - jasne że Platini :!: Wiem, wiem teraz w footbolu liczy się bardziej technika, agresywna gra i postępowanie z zaleceniami taktycznymi trenera, ale on w swoich czasach był najlepszy i taki zostanie w mojej pamięci....
Tak,ale Del Piero jest najlepszy w tych czasach i ja go takiego zapamietam :!: :!:
Ja cenie Alexa za lojalność dla klubu, za jego grę, za to że dzięki niemu zacząłem kibicować Juve, ale czy on jest najlepszy :?: Jest jednym z najlepszych, a Platini był najlepszym z najlepszych :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ