Najlepszy piłkarz Juve wszechczasów to....??
- Alexxxxx
- Juventino
Zgadzam sie z Zambrottą,ale z Juveluckiem wogóle jak mozna powiedziec że Alex nie może się równać z Platinim :!:juveluck pisze:Z calym szacunkiem dla Binipertiego i Del Piero ale z PLATINIM to nie moga sie rownac.Zambrotta pisze:dla mnie bez wątpienia boniperti !!!!!!!!!!!!!!! a laex go przescignie !!

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- jaro10
- Juventino
jeśli mówicie że Nedved to jeden z piłkarzy wszechczasów w juve to naprawde was nie rozumiem. bez obrazy ale uważam ze macie d**** . Alex Del Piero -tylko on z obecnego składu może być za takiego uważany...
zawsze Del Piero
- Alexxxxx
- Juventino
Wreszczcie ktoś wypowiadjacy sie zrozumiale ,nie moge nadal ochłonąć potym że ktoś powiedział że dzisiejszy zawodnik Juve nie może dogonić Platiniego :!: :!: :!:
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- IGI
- Juventino
Nio takie pytanie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> łatwe - jasne że Platini :!: Wiem, wiem teraz w footbolu liczy się bardziej technika, agresywna gra i postępowanie z zaleceniami taktycznymi trenera, ale on w swoich czasach był najlepszy i taki zostanie w mojej pamięci....

- Villya
- Juventino
Alex ma wielkie predyspozycje do dogonienia Platiniego......wystarczy zobaczyć np. rzut karny w jego wykonaniu w finale LM, gol w rewanżu z Realem lub sławetny gol z Borussiom Dortmund. (sytuacji było mnóstwo a to parę z nich)...
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Alexxxxx
- Juventino
Tak,ale Del Piero jest najlepszy w tych czasach i ja go takiego zapamietam :!: :!:IGI pisze:Nio takie pytanie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> łatwe - jasne że Platini :!: Wiem, wiem teraz w footbolu liczy się bardziej technika, agresywna gra i postępowanie z zaleceniami taktycznymi trenera, ale on w swoich czasach był najlepszy i taki zostanie w mojej pamięci....
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BianconeriFan
- Juventino
Zawodnik wszechczasów (od początku Juve) - Michel Platini
Zawodnik wszechczasów (ostatniej dekady) - Allesandro Del Piero
Zawodnik wszechczasów (ostatniego sezonu) - Pavel Nedved
musiałem tak to podzielić

Zawodnik wszechczasów (ostatniej dekady) - Allesandro Del Piero
Zawodnik wszechczasów (ostatniego sezonu) - Pavel Nedved
musiałem tak to podzielić

- juveluck
- Juventino
No niestety ale Del Piero nie moze sie rownac z Platinim. Raz ze Alex to napastnik a Platini pomocnik. Platini to jeden z najlepszych (moim zdaniem najlepszy) pilkarz w histori futbolu. A Del Piero to wspanialy pilkarz, moj ulubiony, kocham go ale nigdy niesety nie bedzie pilkarzem pokroju Platiniego i taka jest prawdaAlexxxxx pisze:Zgadzam sie z Zambrottą,ale z Juveluckiem wogóle jak mozna powiedziec że Alex nie może się równać z Platinim :!:juveluck pisze:Z calym szacunkiem dla Binipertiego i Del Piero ale z PLATINIM to nie moga sie rownac.Zambrotta pisze:dla mnie bez wątpienia boniperti !!!!!!!!!!!!!!! a laex go przescignie !!:!:
:!:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- IGI
- Juventino
Ja cenie Alexa za lojalność dla klubu, za jego grę, za to że dzięki niemu zacząłem kibicować Juve, ale czy on jest najlepszyAlexxxxx pisze:Tak,ale Del Piero jest najlepszy w tych czasach i ja go takiego zapamietam :!: :!:IGI pisze:Nio takie pytanie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> łatwe - jasne że Platini :!: Wiem, wiem teraz w footbolu liczy się bardziej technika, agresywna gra i postępowanie z zaleceniami taktycznymi trenera, ale on w swoich czasach był najlepszy i taki zostanie w mojej pamięci....