orginalne koszulki JUVE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2004, 18:16

bblackk pisze: Pierwsza koszulka jest away na obecny sezon, ale na rogrywki ligowe dlatego masz SKY.
Tylko ze na spotkania ligowe wyjazdowe Juve nie ma niebieskich koszulek lecz rozowo czarne :P Z tego co sie orientuje koszulki niebieskie sa tylko na CL aczkolwiek moge sie mylic :wink:

p.s.
dalsza konwersacje z Wiatrakiem poprowadze na privie i tam udziele mu wszystkich info bo nie ma co zasmiecac forum :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2004, 18:24

Oto koszulki Juve:
-na mecze w Serie A:
ObrazekObrazekObrazek
Po kolei:
-pierwsza domowa(pasy biało-czarne)
-druga wyjazdowa(pasy rozowo-czarne)
-trzecia wyjazdowa (niebieska)
Jednak żadko zdarza się, ze Juve gra w trzeciej ( na razie sie tak nie zdarzyło ) i mysle, ze raczej nie bedą w niej grac, zwłaszcza, ze to ona jest tak jakby przeznaczona na Lige Mistrzów tylko, że z logiem TAMOIL 8) :wink:
-na mecze Ligi Mistrzów i Coppa Italia:
Są dwie koszulki:
-pierwsz biało-czarna z logiem TAMOIL
-druga niebieska z logiem TAMOIL
8)
Chyba już wszystko jasne :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2004, 18:46

Wojtom pisze:-pierwsza domowa(pasy biało-czarne)
Jednak żadko zdarza się, ze Juve gra w trzeciej ( na razie sie tak nie zdarzyło ) i mysle, ze raczej nie bedą w niej grac, zwłaszcza, ze to ona jest tak jakby przeznaczona na Lige Mistrzów tylko, że z logiem TAMOIL 8) :wink:
Są dwie koszulki:
8)
A koszulka w Pucharach różni się się czymś od ligowej niebieskiej oprócz sponsora? Bo kuszulka tutaj Obrazek jest troche inna...

:roll:
Pavello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2004, 19:17

siema mozecie podac dokładniejszy link z tej stronki www.koszulki.punkt.pl z góry dzięki . :o

Poszukaj dokładnie w tym temacie! Było podawane mnóstwo linków, no ale jak zwykle nie chce się poszukać :evil: Czyli, powielenie pytania, nie czytanie poprzednich wypowiedzi, nabicie..Oczywiście kartka

mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2004, 19:28

ja rowniez jestem zainteresowany kupnem takiej koszulki ale nie wiem skad-z Wloch chcialem sprowadzic ale odstraszyla mnie cena dostawy :( ale znajac miejsca, w ktorych mozna kupic takie koszulki z checia bym ja nabyl :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 10:59

Tutaj też są, ale sklep nie polski :wink:

i bez loga http://www.footlocker.com/catalog/produ ... _nbr=51938

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 15:22

Diego pisze:Bardzo chętnie kupiłbym sobie tą koszulkę http://www.juvestore.com/Foto/New_Magli ... lia_sm.jpg ale 70 Euro za koszulkę nie dam. Około 120 zł to by się szarpnął, ale w takiej cenie dostanę tylko w sprzedaży wysyłkowej, czyli kupując kota w worku. A w oryginalnych sklepach jeszcze z taką koszulką się nie spotkałem.
Jak bedzie w oryginalnym sklepie to po 279 zl :!: Tak samo jak ta pasiasta :!:

Co do kupna na www.juvestore.com to sie mija z celem bo trzeba jeszcze 35 euro za przesylke :!: Jak sie dowiedzialem ile chca za przesylke to normalnie :shock: :shock:

Chlopaki tu podawali strony z ktorych mozna kupic na 99% oryginalna za 120 ale nie wiem czy ta niebieska jest.

Obrazek
_forza_juve_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 18:42

Ja ostatnio kupowalem koszulke skysport z pilkarskie.net - wiele tam sie zmienilo na lepsze, mozliwosc zwrotu juz jest i w ogole wyglad lepszy sklepu. A koszulka - super!

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 19:02

Iver.pk pisze:
Diego pisze:Bardzo chętnie kupiłbym sobie tą koszulkę http://www.juvestore.com/Foto/New_Magli ... lia_sm.jpg ale 70 Euro za koszulkę nie dam. Około 120 zł to by się szarpnął, ale w takiej cenie dostanę tylko w sprzedaży wysyłkowej, czyli kupując kota w worku. A w oryginalnych sklepach jeszcze z taką koszulką się nie spotkałem.
Jak bedzie w oryginalnym sklepie to po 279 zl :!: Tak samo jak ta pasiasta :!:

Co do kupna na www.juvestore.com to sie mija z celem bo trzeba jeszcze 35 euro za przesylke :!: Jak sie dowiedzialem ile chca za przesylke to normalnie :shock: :shock:

Chlopaki tu podawali strony z ktorych mozna kupic na 99% oryginalna za 120 ale nie wiem czy ta niebieska jest.
No własnie. Czy nikt nie zna stronki z której będzie można kupić niebieską koszulkę Juve z Pucharów (z logiem Tamoil) i nie z www.juvestore.com ?
_forza_juve_ pisze:Ja ostatnio kupowalem koszulke skysport z pilkarskie.net - wiele tam sie zmienilo na lepsze, mozliwosc zwrotu juz jest i w ogole wyglad lepszy sklepu. A koszulka - super!
Hmm... Możliwość zwrotu, jeśli ktoś nie byłby zadowolony z "oryginalności" koszulki to dobry chwyt. Muszę poważnie pomyśleć o tym sklepie :P

:roll:
MaTeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 19:09

...można kupić w GO sporcie w Galerii Mokotów (ja se właśnie kupiłem) za bodajże 279 zyla. W sumie dużo ale mam nadzieję że to będzie przeznaczone na kilka ręczników którymi wytrze się po meczu Alex albo co 8)

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2004, 23:15

Wojtom pisze:Oto koszulki Juve:
-na mecze w Serie A:
ObrazekObrazekObrazek
Po kolei:
-pierwsza domowa(pasy biało-czarne)
Są dwie koszulki:
8)
przeciesh w LM z Maccabi była niebieska koszulka???

Obrazek
juve_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 19:02

Ja kupiłem na Allegro wyjątkowo tanio bo za 150 zł koszulkę i spodenki.
Niestety spodenki były nie oryginalne. Wredna naszywka herbu Juve i znaczka Nike (metki byly oryginalne, nawet rok się zgadzał..)

FORZA JUVENTUS !!!
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 22:51

Mam pewny sklep internetowy, www.pilkarskie.net. Kupiłem tam ostatnio koszulkę Chelsea za jedyne 114 zł, oryginalna, wszystkie metki, więc polecam ten sklep.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Jarojuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 23:33

no ja na szczęście już w styczniu będę miał nowiutką, swieżutką i w ogóle super koszuleczkę JUVE prosto z Londynu ;)
70 funtów to cena troszkę duża ale tym już martwić się będzie moja siostrzyczka :)
Pierwszy raz będzie z niej jakiś pożytek ;) ehhh :D

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2004, 02:58

Chip pisze:Mam pewny sklep internetowy, www.pilkarskie.net. Kupiłem tam ostatnio koszulkę Chelsea za jedyne 114 zł, oryginalna, wszystkie metki, więc polecam ten sklep.
Ty Stary a jak sie dostac na ta strone bo mi wyskakuje WESOLYCH SWIAT :?: Czy to jakis zonk czy co :?: :D :?: Bylbym wdzieczny jakbys powiedzial jak sie dostac na ta strone :!:

Obrazek
ODPOWIEDZ