orginalne koszulki JUVE
- Lypsky
- Juventino
Tylko ze na spotkania ligowe wyjazdowe Juve nie ma niebieskich koszulek lecz rozowo czarnebblackk pisze: Pierwsza koszulka jest away na obecny sezon, ale na rogrywki ligowe dlatego masz SKY.

p.s.
dalsza konwersacje z Wiatrakiem poprowadze na privie i tam udziele mu wszystkich info bo nie ma co zasmiecac forum
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtom
- Juventino
Oto koszulki Juve:
-na mecze w Serie A:

Po kolei:
-pierwsza domowa(pasy biało-czarne)
-druga wyjazdowa(pasy rozowo-czarne)
-trzecia wyjazdowa (niebieska)
Jednak żadko zdarza się, ze Juve gra w trzeciej ( na razie sie tak nie zdarzyło ) i mysle, ze raczej nie bedą w niej grac, zwłaszcza, ze to ona jest tak jakby przeznaczona na Lige Mistrzów tylko, że z logiem TAMOIL 8)
-na mecze Ligi Mistrzów i Coppa Italia:
Są dwie koszulki:
-pierwsz biało-czarna z logiem TAMOIL
-druga niebieska z logiem TAMOIL
8)
Chyba już wszystko jasne
-na mecze w Serie A:

Po kolei:
Jednak żadko zdarza się, ze Juve gra w trzeciej ( na razie sie tak nie zdarzyło ) i mysle, ze raczej nie bedą w niej grac, zwłaszcza, ze to ona jest tak jakby przeznaczona na Lige Mistrzów tylko, że z logiem TAMOIL 8)
Są dwie koszulki:
8)
Chyba już wszystko jasne

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- M.
- Juventino
A koszulka w Pucharach różni się się czymś od ligowej niebieskiej oprócz sponsora? Bo kuszulka tutajWojtom pisze:-pierwsza domowa(pasy biało-czarne)
Jednak żadko zdarza się, ze Juve gra w trzeciej ( na razie sie tak nie zdarzyło ) i mysle, ze raczej nie bedą w niej grac, zwłaszcza, ze to ona jest tak jakby przeznaczona na Lige Mistrzów tylko, że z logiem TAMOIL 8)![]()
Są dwie koszulki:
8)
Chyba już wszystko jasne

:roll:
- Pavello
- Juventino
siema mozecie podac dokładniejszy link z tej stronki www.koszulki.punkt.pl z góry dzięki . :o
Poszukaj dokładnie w tym temacie! Było podawane mnóstwo linków, no ale jak zwykle nie chce się poszukać :evil: Czyli, powielenie pytania, nie czytanie poprzednich wypowiedzi, nabicie..Oczywiście kartka
Poszukaj dokładnie w tym temacie! Było podawane mnóstwo linków, no ale jak zwykle nie chce się poszukać :evil: Czyli, powielenie pytania, nie czytanie poprzednich wypowiedzi, nabicie..Oczywiście kartka
- mleko
- Juventino
ja rowniez jestem zainteresowany kupnem takiej koszulki ale nie wiem skad-z Wloch chcialem sprowadzic ale odstraszyla mnie cena dostawy
ale znajac miejsca, w ktorych mozna kupic takie koszulki z checia bym ja nabyl 

- BIGGI
- Qualità Juventino
Tutaj też są, ale sklep nie polski
i bez loga http://www.footlocker.com/catalog/produ ... _nbr=51938
i bez loga http://www.footlocker.com/catalog/produ ... _nbr=51938
- Iver.pk
- Juventino
Jak bedzie w oryginalnym sklepie to po 279 zl :!: Tak samo jak ta pasiasta :!:Diego pisze:Bardzo chętnie kupiłbym sobie tą koszulkę http://www.juvestore.com/Foto/New_Magli ... lia_sm.jpg ale 70 Euro za koszulkę nie dam. Około 120 zł to by się szarpnął, ale w takiej cenie dostanę tylko w sprzedaży wysyłkowej, czyli kupując kota w worku. A w oryginalnych sklepach jeszcze z taką koszulką się nie spotkałem.
Co do kupna na www.juvestore.com to sie mija z celem bo trzeba jeszcze 35 euro za przesylke :!: Jak sie dowiedzialem ile chca za przesylke to normalnie :shock: :shock:
Chlopaki tu podawali strony z ktorych mozna kupic na 99% oryginalna za 120 ale nie wiem czy ta niebieska jest.

- _forza_juve_
- Juventino
Ja ostatnio kupowalem koszulke skysport z pilkarskie.net - wiele tam sie zmienilo na lepsze, mozliwosc zwrotu juz jest i w ogole wyglad lepszy sklepu. A koszulka - super!
- M.
- Juventino
No własnie. Czy nikt nie zna stronki z której będzie można kupić niebieską koszulkę Juve z Pucharów (z logiem Tamoil) i nie z www.juvestore.com ?Iver.pk pisze:Jak bedzie w oryginalnym sklepie to po 279 zl :!: Tak samo jak ta pasiasta :!:Diego pisze:Bardzo chętnie kupiłbym sobie tą koszulkę http://www.juvestore.com/Foto/New_Magli ... lia_sm.jpg ale 70 Euro za koszulkę nie dam. Około 120 zł to by się szarpnął, ale w takiej cenie dostanę tylko w sprzedaży wysyłkowej, czyli kupując kota w worku. A w oryginalnych sklepach jeszcze z taką koszulką się nie spotkałem.
Co do kupna na www.juvestore.com to sie mija z celem bo trzeba jeszcze 35 euro za przesylke :!: Jak sie dowiedzialem ile chca za przesylke to normalnie :shock: :shock:
Chlopaki tu podawali strony z ktorych mozna kupic na 99% oryginalna za 120 ale nie wiem czy ta niebieska jest.
Hmm... Możliwość zwrotu, jeśli ktoś nie byłby zadowolony z "oryginalności" koszulki to dobry chwyt. Muszę poważnie pomyśleć o tym sklepie_forza_juve_ pisze:Ja ostatnio kupowalem koszulke skysport z pilkarskie.net - wiele tam sie zmienilo na lepsze, mozliwosc zwrotu juz jest i w ogole wyglad lepszy sklepu. A koszulka - super!

:roll:
- MaTeK
- Juventino
...można kupić w GO sporcie w Galerii Mokotów (ja se właśnie kupiłem) za bodajże 279 zyla. W sumie dużo ale mam nadzieję że to będzie przeznaczone na kilka ręczników którymi wytrze się po meczu Alex albo co 8)
- Juverulez!
- Juventino
przeciesh w LM z Maccabi była niebieska koszulka???Wojtom pisze:Oto koszulki Juve:
-na mecze w Serie A:
Po kolei:
Jednak żadko zdarza się, ze Juve gra w trzeciej ( na razie sie tak nie zdarzyło ) i mysle, ze raczej nie bedą w niej grac, zwłaszcza, ze to ona jest tak jakby przeznaczona na Lige Mistrzów tylko, że z logiem TAMOIL 8)![]()
Są dwie koszulki:
8)
Chyba już wszystko jasne
- juve_fan
- Juventino
Ja kupiłem na Allegro wyjątkowo tanio bo za 150 zł koszulkę i spodenki.
Niestety spodenki były nie oryginalne. Wredna naszywka herbu Juve i znaczka Nike (metki byly oryginalne, nawet rok się zgadzał..)
Niestety spodenki były nie oryginalne. Wredna naszywka herbu Juve i znaczka Nike (metki byly oryginalne, nawet rok się zgadzał..)
FORZA JUVENTUS !!!
- Chip
- Juventino
Mam pewny sklep internetowy, www.pilkarskie.net. Kupiłem tam ostatnio koszulkę Chelsea za jedyne 114 zł, oryginalna, wszystkie metki, więc polecam ten sklep.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Jarojuve
- Juventino
no ja na szczęście już w styczniu będę miał nowiutką, swieżutką i w ogóle super koszuleczkę JUVE prosto z Londynu 
70 funtów to cena troszkę duża ale tym już martwić się będzie moja siostrzyczka
Pierwszy raz będzie z niej jakiś pożytek
ehhh 

70 funtów to cena troszkę duża ale tym już martwić się będzie moja siostrzyczka

Pierwszy raz będzie z niej jakiś pożytek

- Iver.pk
- Juventino
Ty Stary a jak sie dostac na ta strone bo mi wyskakuje WESOLYCH SWIATChip pisze:Mam pewny sklep internetowy, www.pilkarskie.net. Kupiłem tam ostatnio koszulkę Chelsea za jedyne 114 zł, oryginalna, wszystkie metki, więc polecam ten sklep.