Jakiej muzy sluchacie ??

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 10:55

Rock i po trochu inne

SlimShady

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 11:13

Ja z hip-hopu lubie tylko 'komercyjna' amerykanska muzyke
50 Cent(czyt. G-Unit :) ), EMINEM i paru innych;
Nastepnie:
Linkin Park, Limp Bizkit, P.O.D., Korn, Offspring, Blink 182, etc.
NIE LUBIE polskiego h-h, ani techno, ani pop-u, ani niczego zwiazanego z tymi ktore wlasnie wymienilem w tym zdaniu :)

Forza Juve!!!
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 11:17

Dziwne są niektóe wypowiedzi.Ktoś pisze ze na codzien słucha Eminema ale najlepszy to był Queen.Przecież oni tworzyli całkiem inną muzykę niż Eminem.
Jeśli chodzi o mnie to najbardziej lubię ciężkie granie(Tool,Nirvana,Metallica) ale niekiedy z chęcią sięgam po nagrania takich wykonawców jak Nick Cave czy Radiohead.

Juve per sempre!!!
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 11:29

Chris pisze:Dziwne są niektóe wypowiedzi.Ktoś pisze ze na codzien słucha Eminema ale najlepszy to był Queen.Przecież oni tworzyli całkiem inną muzykę niż Eminem.
Nie rozumiem, uważasz że jak ktos słucha Eminema to nie ma mu sie prawa podobać Queen? To że komus sie oba "zespoły (dokłądniej zespol i wokalista) podobają to dla mnie normanne, chyba że znajda sie jacyś ortodoksi którzy zamykają sie w jednym rodzaju muzyki....

Alexinhio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 12:04

Hip-Hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Hip-Hop Non Stop!!!
Chmura

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 12:06

Tarnos15 pisze:No nareszcie.
Kocham:
cKy (wszystkie kawałki głównie Escape From Hellwiev)
System of A down( wszystkie jednak Toxicity i Sugar to jest coś....)
Red Hot Chilli Peppers(płyta Blood Sugar Sex Magic i reszta....:D)
SlipKnot(wszystko ale najbardziej Left Behind, Czekać i Krwawić czyli poprostu Wait and Bleed, My Plague. Nie moge sie wypowiedzieć na temat pierwszej płyty bo mało z niej słyszałem ale tytuł ma fajny:D)
Sweet Noise (z czasów Ghetto i Koniec Wieku)
Rage Against the Machine (jak słysze Know Your Enemy to ciary mi po plecach przechodzą)
Audioslave(nie mogłem ich nie napisać pisząc RATM:D szczególnie jeden kawałek- Show Me How To Live
Lubię:
Deftones
Farben Lehre
Chociaż wczoraj byłem na koncercie Toxic Bonkers i nie powiem, że sie delikatnie wkręciłem. I było suuuuuuuper pełen loooooooz w końcu Punk Rock jest niezły i posłuchać można już nie powiem o wspaniałej zabawie płynącej z pogo przy takiej muzie:D:)8)
Tyle na ten temat.:D
No stary pełen luzik, nie spodziewałem sie ze ktos tu mógł slyszec o Toxicach :-D moj dobry kumpel z oski jest u nich wokalista i bedzie zaszczycony ze na forum JUVE padla o nich wzmianka :D Tak wracajac do tematu slucham głownie punk :
klasyki : sex pistols, clash, ramones, rancid, pennywise, exploited
i tzw amerykańskiego : blink182, sum41, offspring, new found glory,
Równiez polskiej muzy troche :pidzama prono, kult, upside down, dezerter, brygada kryzys, i wiele innych o ktorych wiekszosc zapewne nie słyszała. Lubie równiez posluchac czegos mocniejeszego i tu wlasnie są: Toxic bonkers, rage against the machine, korn, SOAD, Superjoint Ritual, Acid, Iron, sick of it all. :D no to wypisałem wiekszosc

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 12:45

:D:D Pozdrów qmpla i zapytaj czy pamieta koncer w Ciechanowie.
chcialem jeszcze dodać, że mnie wcale nie dziwi, że ktoś słucha Queen i Eminema. Mój kolego słucha wszystkiego poza Hip-Hopem, Techno i jakoś żyje.
a do listy zespołów chciałem dodać jeszcze
Upside Down( nie jestem pewnien ale płyty bodajrze nazywają się "przeboje" i Puzzle", ale nie jestem pewien)

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 13:13

HipHop&RAP moj idol to TUPAC AMARU SHAQUR znany jako 2Pac ;] lub Makavieli the Don ;] Jego muzyka mnie uspokaja w ogole lubie bardzo sluchac RAPU i HIPHOPU ale nie to zebym sluchal wszystkiego ;] GANGSTA RAP przede wszystkim ;] nie lubie takich slodkosci jak NELLY...

procz RAPU slucham takze: Papa Roach, Limp Bizkit, niekotre piosenki Metallicy (chyba jest ich 10), The Offspring, Nickelback, Avril Lavigne

ale ten rodzaj muzki zalezy od mojego nastroju... jesli jestem wkur** to slucham wlasnie tego by sie uspokoic...

Lubie tez posluchac piosenek o Juve :D

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 17:05

Ja różnie ale najczęściej :Linkin Park, WWO.
To są jedyne zespoły, a no jeszcze Jay-Z i 50 cent.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 17:20

Ja tam tylko slucham Rock and Rolla z lat 60 70 i 80!!! To jest moja ulubiona muzyka!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 17:39

Oczywiście TECHNO :!: :!: :!: :!:
-WESTBAM
-SCOOTER
-DA HOOL
-DR MOTTE
NO I WSZYSTKO Z LOVEPARADE :!: :!:

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 17:51

To tak dla informacji. Nie słyszałem tego osobiście ale od znajomych, że jakoby eminem (osobiscie go nie lubie) powiedział na MTV że nie rzyczy sobie aby jego "muzyki" słuchali Polacy bo to nie jest muzyka dla Polaków.
AAA.. ktosik tam mowił o słochaniu różnej muzyki niech spróbuje z QUEEN'em oni sie nie dali zakwalifikowac do jednego rodzaju muzy jest tam irock troszke metalu b. niewiele popu jazzu klasycznej i yców

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 17:55

juveni pisze:To tak dla informacji. Nie słyszałem tego osobiście ale od znajomych, że jakoby eminem (osobiscie go nie lubie) powiedział na MTV że nie rzyczy sobie aby jego "muzyki" słuchali Polacy bo to nie jest muzyka dla Polaków.
Ja też nielubie Eminema, ale to co napisałeś to taka sama plota jak np. Kosowski do Interu czy cos takiego. On nigdzie nic takiego nie powiedział, no chyba że sobie tak myślał, ale powiedział tak jeden z członków zespołu, którego nie słuchałem, a teraz to ich już nienawidze Guns & Roses.
METAL & PUNK ROCK RULEZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!! :D

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 18:00

juveni pisze: AAA.. ktosik tam mowił o słochaniu różnej muzyki niech spróbuje z QUEEN'em oni sie nie dali zakwalifikowac do jednego rodzaju muzy jest tam irock troszke metalu b. niewiele popu jazzu klasycznej i yców
Tak, Queen. Nie bylo, nie ma i nie bnedzie nigdy zespolu, ktory tak by mna zawladna. Od dluzszego czasu nie slucham niczego innego tylko Queen. Freddie Mercury. Dla mnie to jest najlepszy glos wszechczasow. To byl geniusz i taki sie juz nie urodzi. Ehhhh...szkoda ze nie ma go juz z nami :cry: :cry: :cry: :cry: . Naprade, brak mi jest slow zeby opisac ten zespol.

Freddie- Spoczywaj w pokoju. Pamiec o tobie nie zaginie :(

srali muszki będzie wiosna
adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2003, 19:19

Tylko Hip-Hop. Konkretnie to:
Fenomen, Vienio&Pele, Peja, łona i inni...
:)

ODPOWIEDZ