KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.
- FOJM
- Juventino
MAM BARDZO DOBRE WIEŚCI: CENA JEDNEJ KOSZULKI TO 29 zł + koszt przesyłki !!!!! Dziś rano dostałem maila od firmy... Jeżeli w związku z niższą ceną ktoś się jeszcze zgłasza to zapraszam.

-------------------------------------------------------------------------------------
nie martw się - koszt przesyłki to zapewne nie przekroczy 4 złotych...

-------------------------------------------------------------------------------------
wojtom11 pisze:dobra dobra !! tylko zeby pozniej nie wyszło nagle z 35zł - 65zł bo jak taka paczka przyjdzie to dzięki .... 8)
nie martw się - koszt przesyłki to zapewne nie przekroczy 4 złotych...

- Wojtom
- Juventino
o masz ci los !!!
:D:D jak 29 zł to jest suuuuuuuper !!!
:D:D 8) FOJM , możesz mi jako pierwszemu odrazu wysyłać
:D !!! czekam więc na koszulke JP ..... i mam nadzieje ( Johnny777 ) że niebawem i na flage !!! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Super że koszulka będzie taka tania 
Mam nadzieje że moje zamówienie doszło

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- FOJM
- Juventino
Alexa Del Piero pisze:Super że koszulka będzie taka tania
Tak. Doszło.
Narazie mam zamówienia od 6 osób na 7 koszulek (w tym 2 moje). Pozdrawiam.
- FOJM
- Juventino
Powoli dobijamy do finału. Do końca dzisiejszego dnia można jeszcze zamawiać koszulki JP. Narazie mam 6 zamówień poza moimi dwiema sztukami. Razem osiem. Nie jest źle. Jutro ide na pocztę i dowiem się - może uda się te koszulki wysłać jako normalny list i bedzie wtedy taniej. W najbliższych dniach (po przysłaniu przez wszystkich pieniędzy) złożę juz ostatecznie zamówienie na koszulki i w około 10 dni (roboczych) po zamówieniu powinny być wyprodukowane. Wszystkim dziękuję za zamówienia. W poniedziałek podam swoje dane i prześlecie mi pieniążki przekazem pocztowym (jak najszybciej). Ja gwarantuję całkowitą anonimowość względem innych osób co do waszych danych i Was również o to proszę. Myślę, że jak się uda załatwić tak, żeby to wysłać jako list to przyślecie po 30 zł (żeby same "papierki" były) a te grosze to jakoś przeżyje... Pozdrawiam. 

- FOJM
- Juventino
Koszt wysyłki to dokładnie 5,04 zl, ale nie będziemy sie bawic w grosze, więc przysyłacie po 34 zł (jeśli mozna prosić to w banknotach 10 zł lub 20 zł + 10 i monety...) Moje dane podam zainteresowanym na PW. Można juz przysyłc pieniądze. Zamówienie składam oficjalnie u firmy w dniu gdy wszystkie pieniądze dotrą.
PIENIADZE WYSYŁACIE PRZEKAZEM POCZTOWYM !
PIENIADZE WYSYŁACIE PRZEKAZEM POCZTOWYM !
- swiergot
- Juventino
Wprawdzie projekt został wybrany, ale myślę że jest jeszcze czas na małe poprawki. W związku z tym chciałbym zgłosić propozycję. Chodzi mi o napis "FORZA JUVE" pod logiem JP. Ja bym wolał, aby tego napisu nie było i zostało samo logo. Proszę osoby, które złozyły zamówenie (I TYLKO TE OSOBY) o wypowiedź.

- kostekyo
- Juventino
Mnie osobiscie podoba sie ten napis i jestem przeciwny jego zlikwidowaniu, ale oczywiscie nie jestem jedynym, ktory zamowil koszulke, wiec jesli wiekszosc ludzi zadeklaruje chec zlikwidowania napisu to ja sie podporzadkuje (bez napisu nie bedzie wygladalo znow tak zle) :-D
- Alexa Del Piero
- Juventino
Jeśli o mnie chodzi to napis może zostać ale powinien być cały biały a nie biało czerwony.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- FOJM
- Juventino
hmmm... no to musicie się szybko dogadać co do napisu, bo juz zapewne jutro - pojutrze skończe przekonwertowywać projekt na nadający się do użytku przez maszyny wyrabiajace nasze nadruki... a moim skromnym zdaniem wolałbym, żeby napis został taki, jaki jest...