Juventus 0:1 Deportivo (LM)
- TrInItY
- Juventino
ja nie moglam komentatora sluchac...no po prostu jak tego kolesia spotkam to mu nogi powyrywam...on sobie Juve POMIATAŁ :!: :!: :!: :!: :!: :!: serio az nie moglam przez niego napisac na forum....spac tez nie...a dzisiaj jestem chora...tez przez niego:)...szczerze to jak Alex doznal kontuzji nie wierzylam w to ze wygraja...i sedzia sie mylil...i Deportivo pare razy mialo fuksa...naprzyklad z poprzeczka...a gdyby sedzia sie nie mylil to na 100% byloby 1:1...ehhh...no comment...
- FOJM
- Juventino
ja byłem załamany... pech od samego początku - kontuzja Del Piero, później 3 niesprawiedlwie przyznane spalone, po których mogły spokojnie paść bramki, a na domiar złego gol Deportivo i tyle nie wykorzystanych sytuacji, ale:
NIC SIE NIE STAŁO - SCUDETTO ZOSTAŁO :!:
NIC SIE NIE STAŁO - SCUDETTO ZOSTAŁO :!:
- Edgar Davids
- Juventino
W sumie można ich usprawiedliwić choć trochę..
skład był osłabiony...i to chyba tylko tyle...
nie wiem, ale zdaje mi się, że to jak zwykle przez to, że nie ma Davidsa
Barca urosła jak do nich przyszedł, a my spadamy
co się dzieje z Juventusem??
to aż niemożliwe, żeby finalista przegrał w 1/8 finału 

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Marcin_FCJ
- Juventino
Nota startowa 6/10
Buffon - Nie mógł się zbytnio wykazać. Przy bramce nie miał nic do powiedzenia. Próbował motywować kolegów. Ocena: 6/10
Thuram - Chciał ale mu nie wychodziło, to za mało. Ocena: 5/10
Montero - A idź ty chłopie. Możemy mu podziękować za awans Depo. Ocena 2/10
Ferrara - Jak wyżej, ale Ciro sie chociaż starał. Ocena: 3/10
Legrottaglie - Nic złego, nic dobrego. Czyli w sam raz na gre w Chievo. Ocena: 4/10
Pessotto - Starał się i grał przyzwoicie. Jeden z lepzych w Juve w całym meczu a grał tylko 45 minut. Ocena: 7/10
Appiah - jak wyżej, nic nie mógł zrobić bez wsparcia. Ocena 7/10
Tacchinardi - oj słabiutko. Ni z jego gry nie było. Ocena: 5/10
Camoranesi - nic nie pokazał. Fatalna postawa. Może w klubie innym niż Juve usprawiedliwiała by go kontuzja. Ale nie u nas. Ocena: 4/10
Nedved - Gdyby to by jakiś inny pilkarz ocenił bym wyżej. Ale od niego mialem wieksze wymagania. - Ocena: 2/10
Chuimento - brak oceny
Del Piero - bez oceny
Miccoli - średnio. 6/10
Di Vaio - moim zdaniem najgorszy na boisku. Jeg czas w Juve się skończył. Psuł wszystkia akcje, zwalniał je, łapał spalone i głupie błedy. Pozatym mało biegał. Jak się panu nie chce to nikt nie będzie prosił szanownego pana. Ja mówie już mu dowidzenia. Ocena 1/10.
Buffon - Nie mógł się zbytnio wykazać. Przy bramce nie miał nic do powiedzenia. Próbował motywować kolegów. Ocena: 6/10
Thuram - Chciał ale mu nie wychodziło, to za mało. Ocena: 5/10
Montero - A idź ty chłopie. Możemy mu podziękować za awans Depo. Ocena 2/10
Ferrara - Jak wyżej, ale Ciro sie chociaż starał. Ocena: 3/10
Legrottaglie - Nic złego, nic dobrego. Czyli w sam raz na gre w Chievo. Ocena: 4/10
Pessotto - Starał się i grał przyzwoicie. Jeden z lepzych w Juve w całym meczu a grał tylko 45 minut. Ocena: 7/10
Appiah - jak wyżej, nic nie mógł zrobić bez wsparcia. Ocena 7/10
Tacchinardi - oj słabiutko. Ni z jego gry nie było. Ocena: 5/10
Camoranesi - nic nie pokazał. Fatalna postawa. Może w klubie innym niż Juve usprawiedliwiała by go kontuzja. Ale nie u nas. Ocena: 4/10
Nedved - Gdyby to by jakiś inny pilkarz ocenił bym wyżej. Ale od niego mialem wieksze wymagania. - Ocena: 2/10
Chuimento - brak oceny
Del Piero - bez oceny
Miccoli - średnio. 6/10
Di Vaio - moim zdaniem najgorszy na boisku. Jeg czas w Juve się skończył. Psuł wszystkia akcje, zwalniał je, łapał spalone i głupie błedy. Pozatym mało biegał. Jak się panu nie chce to nikt nie będzie prosił szanownego pana. Ja mówie już mu dowidzenia. Ocena 1/10.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Z tym sie obsolutnie nie zgodze ! Dla mnie był on jednym z wyróżniających sie graczy Juve w tym meczu. Dużo walczył, starał sie.Alessandro Del Piero pisze: Camoranesi - nic nie pokazał. Fatalna postawa. Może w klubie innym niż Juve usprawiedliwiała by go kontuzja. Ale nie u nas. Ocena: 4/10
.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
4/10Alessandro Del Piero pisze: Legrottaglie - Nic złego, nic dobrego. Czyli w sam raz na gre w Chievo. Ocena: 4/10

Rozumiem, ze to twoja subiektywna ocena, ale Nicola nawet nie potrafil pilki przyjac...
- Tomusmc
- Juventino
Di Vaio byl duzo razy łpany niesprawiedliwie na spalonym! tez sie starał! nie rozumiem jeszcze tego ze Ferrara i Montero dostali wieksze oceny od Nedveda i Di Vaio! Nedved gral strasznie slabo ale napewno lepiej niz nasi obroncy!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
sadze ze w klubie takim jak juve i na takim poziomie wszystkim zalezalo i wszyscy sie starali, tylko niestety nic z tego nie wychodzilo jak powiedzial Thuram po meczu... Montero tez sie staral, ale mu po prostu juz czegos brakuje... Legro moze sprawial wrazenie jakby byl w innym swiecie no ale cuz... nie kazdego stac na gre w juve...
calma calma
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Racja Biggi. Jeżeli Camoranesi grał słabo to chyba nie w tym meczu :!: Ludzie, z jaką on swobodą przymuje piłke, jak kiwa, jak podaje.BIGGI pisze:Z tym sie obsolutnie nie zgodze ! Dla mnie był on jednym z wyróżniających sie graczy Juve w tym meczu. Dużo walczył, starał sie.Alessandro Del Piero pisze: Camoranesi - nic nie pokazał. Fatalna postawa. Może w klubie innym niż Juve usprawiedliwiała by go kontuzja. Ale nie u nas. Ocena: 4/10
.
Właśnmie takich w klubie nam trzeba. Którzy mogliby obkiwać ze 2 zawodników przyczym już w tej sytuacji mamy przewagę liczebną w konstruowaniu akcji....niestety gracze ze środka pola za mało kiwają...a ja tak kocham drybling 8)

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
gral jak zwykleTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jeżeli Camoranesi grał słabo to chyba nie w tym meczu :!:
trueTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ludzie, z jaką on swobodą przymuje piłke,
trueTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:jak kiwa,
NOT trueTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:jak podaje.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie przesadzajmy, tylko spójrzmy prawdzie w oczy. Masz prawo do swojego zdania, naszczęscie w niektórych kwestaich sie zgadzmay.Maly pisze:gral jak zwykleTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jeżeli Camoranesi grał słabo to chyba nie w tym meczu :!:trueTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ludzie, z jaką on swobodą przymuje piłke,trueTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:jak kiwa,NOT trueTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:jak podaje.
Bo niektórzy mylą się co do Camora. Z Depor na tle kolegów wypadł bardzo dobrze. Oczywiscie stać go na więcej ale z Depor cała druzyna zagrała marny futbol.
A jeśli twierdzicie ,że Camor jest słaby, to powiedzcie mi do jasnej cho### kto na dzień dzisiejszy prezentuje swą optymalną formę

Del Piero, nawet jak gra źle jest uwielbiany, wkońcu to nasz sztandar i nikt mu niewypomina złych występów... :?

- Fighterinho
- Juventino
Zależy w co bo w Pucharze Uefa Villareal-Roma 2-0 LLOOOOOLLLTotnik pisze:szkoda ze juz nie bedze wloskiego finalu
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa