Roma 4:0 Juventus
- KowalFromStolica
- Juventino
Ładnie powiedziane.Nie chodzilo mi o to że się wstydzę Juve... kiedy zaczne wstydzić się Juve to będzie to moja największa porażka... Juve to nasz duma i moja też.W moich słowach chodziło mi o to że ciężko by było wyjśc do kolegów fanów m.in. Realu,ManU.,Barcy... którzy mają podstawy by wyśmiać Juve... to boli ale i tak już się temu przeciwstawiłem bo to było by głupie siedzieć w ferie w domu więc wyszedłem i wysłuchałem wszystkiego... ale jestem pewien że Juve jeszcze nie raz nam pokarze że jest wspaniały i zgadzam się z Tobą i juveluck, takie sytuacje umacniają miłosć do klubu.Mam nadzieje że teraz już wszytsko wyjaśniłem.Nie chce by ktokolwiek myślał że wstydzę się Juve :?Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Dlaczego? Chesz powiedzieć, że wstydzisz się JUVE przez tą porażkę? Dziwne...bardzo dizwne.... fakt, że to byłó upokorzniem, ale takie momenty włąsnie umacniają nas w miłości do JUVE. Jak to mi napisał juveluck ,,wtedy włąśnie czujemy, że jesteśmy Juventini''. Zawsze będę z nich dumny! Poszedłem do szkołyna 2 dzień z gadżetami JUVE, choć było mi przkro i miałem fatlane samopoczucie to zawsze koło mnie blisko był herb JUVE!KowalFromStolica pisze:Dobrze że są ferie... można się zbunkrować w domu i nie wychodzić na pośmiewisko...![]()
![]()
![]()
PS.Medi zdrówka życzę

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Walo
- Juventino
Specjalnie pojechałem do cioci żeby obejrzeć ten mecz, a tu taki szok. Żeby karnego nie strzelić. I tak mogli więcej dostać bo strzał Tottiego w poprzeczkę był imponujący. Czemu też Lippi nie zdją Tahinardiego który cały czas wszystkich fałlował
A ten kafarafa
<---------------( na zdjęciu Montero )najpeirw sfałlował w polu karnym przez co był Karny strzelony przez Tottiego, a potem dostał czerwoną kartkę. Nikomu się nie chciało grać, tylko Nedved coś próbował ale sam nic by nie zdziałał , i Zambrotta też się starał , a reszta nic nie pokazała.
Di Vaio miał szansę strzelić ale kopnął w obrońce i przez to doznał jakiegoś urazu.
No i Del Piero wcale nie wystąpił.
Najgorszy mecz w sezonie. Tragedia. Inaczej go nie można opisać.

A ten kafarafa
<---------------( na zdjęciu Montero )najpeirw sfałlował w polu karnym przez co był Karny strzelony przez Tottiego, a potem dostał czerwoną kartkę. Nikomu się nie chciało grać, tylko Nedved coś próbował ale sam nic by nie zdziałał , i Zambrotta też się starał , a reszta nic nie pokazała.
Di Vaio miał szansę strzelić ale kopnął w obrońce i przez to doznał jakiegoś urazu.
No i Del Piero wcale nie wystąpił.
Najgorszy mecz w sezonie. Tragedia. Inaczej go nie można opisać.