Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 14:52

pizmak pisze: :shock: :shock: :shock: Ja z 5 razy tak miałem ale wszystko w niej było :wink: :wink: Wysyłasz listownie czu e-mailem :?: :?: Ile czekałeś :?: :?: PROSZE O ODPOWIEDŹ :lol: :lol:

Zawsze wysyłam listownie i myśle, że to jest jedyny naprawdę porządny sposób. Nie wysyłaj mailem. List to jest coś poważniejszego bardziej honorowanego! No i moim zdaniem mimo wszystko liczy się treść. Nigdy nie wysyłam 5 zdań.

Wysłałem 18 listopada priorytetem pocztą lotniczą 2,5 za list.

dostałem
Panathinaikos 11 grudzień
OM, Ajax,PSV 14 grudzień
Liverpool, Anderlecht wczoraj

Ojejku jaka głupia literówka w moim powinno być przeciwstawić a nie przedstawić!! no i poleconym a nie priorytetem... paluszki mi się mieszają

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 14:54

kubinho 10 pisze:A ja dostałem ostatnio autografy od Jerzego Dudka 8) aż 5 mi przysłał :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: Dawno nie wysyłałem nowych listów, wiecie może czy przysyłają z Marsylii, Celtiku i Borussi Dortmund :?:
Podobno z Celtiku dużo się dostaje :shock: :shock: Mój kolega wysłał to przysłali mu dużą koperte który ważył co najmniej 5 kilo :!: :!: Dostał bilety,katalog,znaczki, itp Narazie przez e-maila nic nie dostałem :x :x

A z OM to kolega wyżej dostał :wink: Niejaki "SuperSonic" :roll:

19YB19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 15:08

ja wysylalem dawno temu i dostalem z
-Feyernoldu zdjecia Rzasy i Malkowskiego, oraz jakiegos murzyna:P z autografami :P (3 tygnie czekania)
-UEFA chyba ze 3 razy, i dostalem jakies naklejki i proporczyk, za kazdym razem (ok 2 tygondi)
- Bayern- dostalem katalog taki dupny ich produktow ktore moga se kupic, i tak pozniej przez 3 lata co roku :) (pol roku, no i pozniej co rok taki katalog:P)
- Juventus - przeslal mi fote JUve, na jakims ciulatym stadionie (sezon98/99) i list po wlosku ;/ (przyslali cos po ponad roku czasu :/)

gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 18:29

Ja dostałem niedawno liscik od Boca Juniors Buenos Aires...od prezydenta klubu...no i oryginalne duze zdjecie jednego z piłkarzy.A tak poza tym dostałem z Ajaxu ( fote zespolu,Sneijdera i van der Vaarta itp) no i najwieksza bo od federacji Szwecji (obchodza 100-lecie to odpisuja wszystkim)....dostalem 2 zdjecia reprezentacji oraz ok. 20paru pocztowek z poszczegolnymi piłkarzami z kadry Szwecji :D .Qmple dostali jeszcze z Arsenalu.....(obaj) a ja czemu nie to nie wiem. ;(. Jeden z nich non stopa dostaje z ManU...jest ich kibicem i dostaje......a ja ich nienawidze i wyslalem list ...i mi nie odpisali...jakby wiedzieli ze im nie kibicuje :D.A tak poza tym napisze jeszcze do FC Santos, po fotke Robinho. :P Wogole mnostwo czasu w swieta zamierzam poswiecic listom do klubow i federacji:P...wiec warto pisac.....nie tylko do swietego mikolaja :D

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 18:55

a za co to wszystko dostajecie? bo chyba mi nie powiecie ze napiszecie im na maila i macie oryginalna koszulke np werderu

ENBEA
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 18:58

enbea pisze:a za co to wszystko dostajecie? bo chyba mi nie powiecie ze napiszecie im na maila i macie oryginalna koszulke np werderu

No :P Zależy co napiszesz jak dużo to może i ci się poszczęści 8) Listownie napisz i napisz gdzieś na 3 kartki i może coś dostaniesz :roll: Poproś o koszulke :wink:

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 19:02

heheh tak jasne :) pewnie mi daja koszulki calej druzyny z autografami :P:P a i jeszcze jedno nie mozna by tak napisac mailem?:P znczki do wloch jednak troche kosztuja:P

ENBEA
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 19:08

Ja w swojim życiu wysłałem do Juve i Barcelony: Od Juve dostałem proporczyk, i kilka zdjęć z fotografiami a od Barcy Naklejki i 2 gazetki meczowe nie jest to dużo ale zawsze cieszy mogliby mi wysłać kartke papieru ja i tak bym sie cieszył oprawił w ramke i powiesił na ścianie

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 12:56

Ja wysłałem kilka listów, najgorsze jest jak klub nie odpisze.
Lierpool-Plakat całej drużyny, gazetka
Monaco-Plakat całej drużyny, odznaka, proporczyk
PZPN- Płyta CD, proporczyk, odznaka
UEFA-pocztówka z naklejką
K-PZPN-Proporczyk, odznaka
Kujawiak- plakat całej drużyny
Ajax-pocztówka całej drużyny, ksiązka
Te kluby mi nie odpisały: Juve, Barca, Valencia.

Mam zamiar napisać w tym tygodniu kilka listów min. jeszcze raz do Juve

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 13:02

mam pytanko do tych ktorzy pisza po 1 piszecie do nich mailem czy normalna kartka? i po 2 w jakim jezyku (po angielsklu?) i po 3 jak nie jest to rpoblem to mozecie mi podac przyklad takiego listu (najlepiej po polsku) z gory dzieki

ENBEA
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 13:14

enbea pisze:mam pytanko do tych ktorzy pisza po 1 piszecie do nich mailem czy normalna kartka? i po 2 w jakim jezyku (po angielsklu?) i po 3 jak nie jest to rpoblem to mozecie mi podac przyklad takiego listu (najlepiej po polsku) z gory dzieki
Wysyłasz narmalny list. Piszesz po angielsku. A żeby mieć wzory listu przejrzyj cały temat :wink:

fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 23:18

Dziś dostałem paczuszke od Auxerre...
-Szalik i smycz do kluczy.. na paczusce pisało cena 14 euro.. fajny prezent pod choinke :D

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 11:23

fredi pisze:Dziś dostałem paczuszke od Auxerre...
-Szalik i smycz do kluczy.. na paczusce pisało cena 14 euro.. fajny prezent pod choinke :D
Wow :shock:
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszę.
Nigdy mi jeszcze szalika nie przysłali :| Może to dlatego że zawsze piszę o odznakę, proporczyk i autografy :wink: :?

P.S. A może jesteś kolegą Peji48 :lol:

fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 17:54

...:::Szymek:::... pisze:
fredi pisze:Dziś dostałem paczuszke od Auxerre...
Wow :shock:
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszę.
Nigdy mi jeszcze szalika nie przysłali :| Może to dlatego że zawsze piszę o odznakę, proporczyk i autografy :wink: :?

P.S. A może jesteś kolegą Peji48 :lol:
A kto to Peja48 bo nie jestem w temacie..

PS. Tej paczuszki nie dostałem od klubu tylko z miasta Auxerre.. od fan clubu Polskiego.. oczywiscie to prezent byl wiec nic nie placiłem..ale jakies 2 miechy temu dostałem 20 zdjęc repry Szwecji w tym Zlatana tylko bez autografów.. :(

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 18:30

Ano trzeba było napisać odrazu że to nie od klubu :wink:
Ja myslalem że Ci klub wysłał a tu się okzauje że fanclub :wink:

P.S. Z tego co słyszałem (czytałem) na forum to ten kolega wkręcał że mu Juve koszuli, saliki, flagi przysłało.

P.S.2. Może któryś z forumowiczów napisze o co chodziło w tej całej sprawie z Peją48 :?

ODPOWIEDZ