Ravanelli złożył fatalne zeznania dla Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2003, 15:13

Bez przesady.Jeśli we Włoszech nie ma afery to nie jest tak źle.Dostanie po uszach Agricola i najliźsi współpracownicy.

mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2003, 12:33

Jaro pisze:Bez przesady.Jeśli we Włoszech nie ma afery to nie jest tak źle.Dostanie po uszach Agricola i najliźsi współpracownicy.
Nie masz racji Jaro !Na to ze we wloszech nie ma afery sklada sie kika czynnikow
1-ze Juve to jeden z najwiekszych klubów na świecie a nikomu nie zalezy zeby na około piłki zrobiła sie jakaś zadyma(kasa kasa kasa)
2-Wlosi zdaja sobie sprawe ze Juve nie bylo wyjatkiem ,ze ładowali w żyly wszyscy(jedni mniej innni wiecej ale wszyscy).
3-Wokól tego zajscia krąża pewnie ogromne pieniądze i nikomu nie bedzie (za odpowiednia sume)zależało zebysmy wiedzieli wszystko
4-Wyobraz sobie ze taki Alex zostaje skompromitowany? On jest tak wielka chodzaca,i przynoszaca dochody reklama, ze reklamodawcy zrobia wszystko aby sprawie ukrecic łba
5-"Nie mozna" przeciez zawiesc kibica
ad.5-Tylko czy to juz sie nie stało
To co napisałem jest przygnebiające ale wydaje mi sie ze taka jest własnie prawda!

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2003, 15:32

Nie uwierze w to ze Alex byl naszprycowany... Nie uwierze... moze sie myle, jesli tak to chce zyc w tej glupocie!

Zawsze bede wierzylze jego forma byla jaknajbardziej zasluga tylko jego ciezkiej pracy! tak samo z Ravanellim i Vialli.... Ja w to nie wierze!!

a Agricole i Zdenka Zemana to byl powiesil!!

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2003, 16:43

Mariokit słowo źle odnosi się do tego że nie wywalą Juventusu z Serie A.Popatrz na wypowiedzi innych forumowiczów to może zrozumiesz o co mi chodzi.

A tak na marginesie to sprawa dzieje się w sądzie a na ławie siedzą Agricola i inni nie Juventus FC.Sprawy nie ma w organizacji walki przeciwko dopingowi więc na razie nic nam nie grozi.

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2003, 12:16

To co napisal Daw wstrzasnelo mna kompletnie, wiem ze czesciowo to jest prawda bo inaczej nie byloby sprawy w sadzie ale caly czas mam nadziejhe ze tak nie jest i ze Juve jest czyste.
Niestety anty kibice Juve juz nas wyzywaja od najgorszych (np na forum onetu i wp) a moze byc jeszcze gorzej kiedy udowodnia nam wine przed sadem :(
Mimo wszystko wierze w to ze Juve wygrywalo dzieki talentowi pilkarzy a nie farmaceutow

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2003, 12:24

Ech mam nadzieję że nic nam niezrobią może tylko jakaś niska kara pieniężna :oops:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2003, 12:29

W końcu groziła mu kara więzienna to musiał powiedziec, alle ja w to nie moge uwiezyc! mieli najlepszą jedenastke na świecie i po co brali jakies rożne tabletki? nie moge tego zrozumieć. MAm nadzieje, że kara bedzie nie duza

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2003, 16:54

:shock: :shock: :shock: :shock: Po prostu w głowie mi sie nie mieści,po prostu niemożliwe :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja bardziej martwię sie stanem ich zdrowia.Sterydy to największa trucizna jaka istnieje.Przerost serca,przerost prosaty,kompletne wyniszczenie wątroby i nerek.Pomijając te uszkodzenia narzadów które przestaną im działać w wieku 45 lat jest jeszcze choroba zakrzepowa żył która prowadzi do zawału i smierci nawet młodych naszprycowanych chłopaków :x Wiem że to brzmi jak jakaś reklama zdrowej żywności ale to nie żarty a dla mnie powód do wściekłości :evil: :evil: :evil: :evil:

Zawiodłam sie na piłce nożnej :cry: :x :(

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2003, 17:02

jaki zdrajec, ludzie weźcie go zabijcie, co to za kłamliwy psubart, ja nie wierzę, niech sie zdecyduje, bo nie dawno twierdził ze z Juve jest wszystko cacy a teraz co? Moze dostal dotacje od Milanu?

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2003, 17:07

Juverulez! pisze:jaki zdrajec, ludzie weźcie go zabijcie, co to za kłamliwy psubart, ja nie wierzę, niech sie zdecyduje, bo nie dawno twierdził ze z Juve jest wszystko cacy a teraz co? Moze dostal dotacje od Milanu?
Sensi jak robił zakupy dla arbitrów to kupił jeden zestaw więcej :lol:

Obrazek
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2003, 17:13

swiergot pisze:
Juverulez! pisze:jaki zdrajec, ludzie weźcie go zabijcie, co to za kłamliwy psubart, ja nie wierzę, niech sie zdecyduje, bo nie dawno twierdził ze z Juve jest wszystko cacy a teraz co? Moze dostal dotacje od Milanu?
Sensi jak robił zakupy dla arbitrów to kupił jeden zestaw więcej :lol:
hehe, ale to musiał być BIG-mac zestaw ;P

Obrazek
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2004, 19:45

Marcin-IRONEK pisze:Ja to bym wszystkich działaczy i lekarzy którzy to dawali na krzesełko wsadził i by był spokój i inni by się bali i tego nie robili. Jak ja nienawidze takich ludzi, którzy biorą jakieś odżywki i inne g.w.o.
jasne zgadzam sie.ale jakos nikt nie pomyslal ze pilkarze i iwogole klub moze/moga byc niewinni???spoko jeszcze się okaze .mamm nadzieje ze jesli to prawda to obejda sie laskawie z pilkarzami...

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 17:59

Hm nie wiem czy sobie zdajecie sprawe,oczywiscie wiekszosc ludzi zaraz na mnie naskoczy za ta wypowiedz. Ale czy Wy uwazacie ze w pilcew w naszych czasach jakis klub nie korzysta z "apteki" i niedozwolonych srodkow? Bo ja uwazam ze kazdy klub (wiekszy grajacy o duze pieniadze) przekracza prawo apropos niedozwolonych srodkow. Tyle ze w Juve to wyszlo a gdzie indziej nie i w tym caly szkopul.Przeciez wiadomo ze zaden normalny czlowiek nawet o konskim zdrowiu nie wytrzyma tak intensywnego treningu i gry jak pilkarze lig ktore graja duzo meczy + roznego rodzaju puchary. Wiec nie ma co plakac i panikowac, wyrok nieprawomocny juz zapadl.
Co do wypowiedzi azuriany, cytuje:"Sterydy to największa trucizna jaka istnieje.Przerost serca,przerost prosaty,kompletne wyniszczenie wątroby i nerek.Pomijając te uszkodzenia narzadów które przestaną im działać w wieku 45 lat jest jeszcze choroba zakrzepowa żył która prowadzi do zawału i smierci nawet młodych naszprycowanych chłopaków"
Otoz musze Ci powiedziec ze w klubach nie szprycuja zwyklymi srodkami takimi jakie biora koxy na silowni (tak jak wiekszosc ludzi sadzi) tylko odpowiednio dobranymi zwiazkami chemicznymi, stosowana jest detoksykacja organizmu aby nie zostaly uszkodzone te narzady, oczywiscie jest to nie zdrowe, ale teraz sport to przede wszystkim kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Swiata nie zmienimy niestety, trzeba akceptowac to co sie ma. Nie tylko w Juve brano doping, wiec niech kibice innych klubow pomysla sobie dlaczego zwykly czlowiek po uszkodzeniu wiezadel w kolanie dochodzil 1,5 roku do zdrowia (majac naprawde dobra opieke, prywatna) a gracz wiekszego klubu wraca do gry po kilku miesiacach? Czyzby byli superludzmi? Czy ich rekonwalescencja jest wspomagana?.
To chyba tyle, pozdr.

TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 18:08

Hehe, ale stary temat odkopales :)
Powiem tak: nie wiem, czy we wszystkich wielkich klubach stosowane sa niedozwolone srodki. Byc moze tak, byc moze nie - pewnosci nie bedziemy miec nigdy. Jestem natomiast pewien, ze kazdy klub aplikuje graczom jakies srodki wlasnej produkcji, ktore w tej chwili jeszcze nie sa zabronione, ale wkrotce beda.

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 18:14

O.. dokladnie to mialem na mysli. Przeciez nikt nie bedzie dawal srodkow ogolnie wiadomych jako niedozwolone, tak samo juz nie przetacza sie krwi aby polepszyc wyniki zawodnikow. Prasa wie na ten temat tyle co nic, po prostu czasami czytajac niektore wypowiedzi az zal (_|_) sciska jakie tam banialuki sadza panowie redaktorzy. Dzisiejszy swiat goni za pieniadzem i sensacja, a te dwie rzeczy lacza sie w sprawach o stosowanie dopingu. Wiadomo ze nie dowiemy sie czy we wszystkich klubach wiekszych stosuja doping, ale mozna podejzewac ze wiekszosc "pomaga" swoim zawodnikom. Zycze wszystkim aby mieli mozliwosc pracy w wielkim klubie jako "aptekarz" wtedy beda mogli podzielic sie swymi wiadomosciami :P. Poki co mozna snuc domysly i wyrazac wlasne zdanie oparte na roznego rodzaju przeslankach i strzepkach informacji.

pozdr

ODPOWIEDZ