Juventus 1:3 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 16:23

Na początek: dajcie spokój Dionizosowi. Może i poniosło go na czacie, ale tak właśnie czasem bywa, gdzies trzeba wyładować negatywne emocje. Poza tym ma on sporo racji - Del Piero nie może się przełamać i czesto gra slabo, a mimo to jest uważany za największego idola. Powiedzmy szczerze - nie jest Nedvedem, ktory potrafi poderwać zespół do walki i przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę, także cudów się po nim nie spodziewajmy. Co nie onzacza, że nie jest potrzebny zespołowi. A co do kolesia o ksywce Alexxxx - jeżeli chcesz być "ostatnim sprawiedliwym" i palasz chęcią walki, to proponuję zacząć walkę ze swoją ortografią, bo ten bełkot, którym nas tu częstujesz woła o pomstę do nieba.

Co do meczu - kiedyś musieliśmy przegrać. Boli tylko, że w takim stylu. W ostatnich sezonach Juventusowi często zzdawało się bardzo niespodziewanie zawodzić, gdy na nich liczyliśmy i przegrywać w fatalnym stylu. Z Hamburgerem SV 1:3, z Panathinaikosem 1:3, z Lazio 1:4, z Romą 0:2, z Deportivo 0:2, z MU 0:3 i teraz dochodzi ten mecz. Na szczęście takich meczów w sezonie nie było zwyjkle dużo (1 lub 2), więc cieszmy się, że tę porażkę mamy juz za sobą. W tamtym sezonie porażka 0:3 z Manchesterem nie przeszkodziła nam w dojściu do finału LM, więc myślę, że sobie poradzimy. Lepiej przegrać teraz, niż w końcowej fazie sezonu. A wiec - forza Juve :!:

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 16:29

Kiedys musieli doznac pierwszej porażki. tylko szkoda ze w derbach Italii . i w takim stylu :cry: :cry: :cry: :( :roll: :!:
Ale trzeba się nie załamywac !!! ZAWSZE WIERNY JUVE :D

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 17:09

ostry pisze:I Gattuso miał rację, że bardziej należy się bać Interu :P
Tak, bardziej powinniśmy bać się Interu niż Milanu.

Obrazek
Macias

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 17:11

Dobrze "gadasz" pajzano. Kiedyś musiało się to stać.

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 18:00

Alexxxxx pisze:Powiem tak..... żenada. A na czacie było widać niewychowanie i brak szacunuku do zawodniklów Juve.Sam próbowałem ich uspokoić i gdy powstrzymywał hamstwo został wyrzucony :!: To jest nie ok, w regulaminie jest, ze trzeb abronić Juve, i ja broniłem naszego honoru powstrzymując hamstwo, więc nie wiem dlaczego tak zaeragowali admini....
Takie gatki jak i mecz to żenada...wydało się kto jest kibicem Juve na zawsze i wszedzie, a nie tak jak nie którzy ....
Taki jeden pwoiedział " Del piero gwiazdka za 5 grozy" - człowieku jak tak mówisz to i ile ty kosztujesz :?: Takimi hasłami całkowicie straciłeś honorr i miano fana JUVE w moich oczach.Nie bede mówił kto to nie bede wystawiał Cię na obstrzał, ale nie masz prawa tak mowić... jeśli myślisz że jestes fanem Juve ( bo chyba tylko tak myślisz...)
mecz jak i zachowania no coment

Ps. I tak zawsz bede z Stara Damą bronił jej honoru jak i jej zawodnikó :!: :!: :!: Juve nie załamuj sie :!: Forza Juve :!: Juve Forever :!:
Bardzo mądre słowa!!!, szkoda tylko, że jest tak mało mądrych ludzi!!!. Porażką Juve nie ma sie co przejmować, kiedyś musiał być ten pierwszy raz. Nie ma patentu na wygrywanie. A co do atmosfery na czacie to naprawde czasami jest fatalna, tyle obelg ile padło pod adresem zawodników Juve to wstyd!!! słuszna uwaga że trzeba ich bronić a prawdziwi kibice jeszcze bardziej kochają Juve po tym meczu. Niestety niektórzy są z Juve tylko dlatego że wygrywają :evil: !!!.
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych fanów!.

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 18:33

O PANIE....miałem zjazd na studiach i dopiero co wróciłem....i co widze ??? KŁÓTNIE, BLUZGI, WYRZUCANIE POŁOWY SKŁADU JUVE NA BRUK. Wiadomo, Juventus zagrał słaby mecz, ale panujcie nad swoimi emocjami. Takiej atmosfery juz dawno nie widziałem :? :?

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 22:57

BIGGI pisze:O PANIE....miałem zjazd na studiach i dopiero co wróciłem....i co widze ??? KŁÓTNIE, BLUZGI, WYRZUCANIE POŁOWY SKŁADU JUVE NA BRUK. Wiadomo, Juventus zagrał słaby mecz, ale panujcie nad swoimi emocjami. Takiej atmosfery juz dawno nie widziałem :? :?
Bo Juventus dawno nie przegrał... Wszystko dobrze do póki wygrywamy. A dopiero teraz wychodzą prawdziwi kibice...

matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2003, 15:58

To byl fatalny i beznadziejny mecz.Chyba najgorszy badz jeden z nagorszych jaki widzialem z udzialem Juve.Mam nadzieje ze szybko sie podniosa i bede grac tak jak zwykle.

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 13:22

:( No cóż zawsze jest trudno komentować takie wyniki, ale powiem jedno: Takie mecze się zdażają, mówi się trudno, pokażemy im w rewanżu!

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Zablokowany