Igor Tudor
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
I na pewno krótkie rogi świadczą o tym czy ktoś jest dobrym trenerem czy nie 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 91 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Może i bezpośrednio nie świadczą, ale zauważ jak żenująco wyglądało to jak w narożnik oprócz Yildiza szedł także Koop, to nawet nikt z rywali nie podchodził do Holendra.Swoją drogą to Kenana wrzucił wtedy bezpośrednio w pole karne, więc takie zachowanie Holendra nie miało sensu, bo zamiast stać w polu karnym rywali i absorbować uwagę zawodnika który musiałby go kryć albo stać przed polem karnym czekając np. na wybitą piłkę, to chłop podejściem pod narożnik nie stwarza nam żadnej przewagi.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Stałe fragmenty świadczą o tym w sposób absolutnie bezpośredni. Taki papierek lakmusowy.
Trener musi tu zrobic dokladnie to co do niego należy takze w skali całej jego pracy - ocenić kadrę, wybrać najlepsze warianty, wyznaczyć wykonawców i walkowac to na treningach.
Jesli po rzutach różnych równie dobrze co gola możemy spodziewać sie kontry to o o jakim trenerze my tu mówimy?
Trener musi tu zrobic dokladnie to co do niego należy takze w skali całej jego pracy - ocenić kadrę, wybrać najlepsze warianty, wyznaczyć wykonawców i walkowac to na treningach.
Jesli po rzutach różnych równie dobrze co gola możemy spodziewać sie kontry to o o jakim trenerze my tu mówimy?
calma calma
- marcinek
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Tak tylko żeby dodać fabuły, Milan wygrywa z Napoli grając ~40min w 10-tkę. Ciężko będzie o to 4-te miejsce, na dzień dzisiejszy jest 6 drużyn, a miejsc 4, a jeszcze nikt nie wypalił typu całkowicie czarny koń typu Viola, Bologna, Lazio itp. więc może pojawić się 7-ma drużyna.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 91 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Jak tak dalej pójdzie to za czarnego konia będzie można uważać Romę, bo jeśli dobrze sprawdziłem, to oni ostatni raz grali w LM w sezonie 2018/2019 czyli dość dawno. O cztery miejsca gwarantujące udział w tych rozgrywkach według mnie zapewne będą rywalizować Inter, Napoli, Milan, Juventus i właśnie Roma. Moim zdaniem Atalanta ugra max 6 miejsce o które najprawdopodobniej powalczy z Lazio. Natomiast Bologna czy Viola nie będą się liczyć w walce o LM.marcinek pisze: ↑29 września 2025, 07:25 Tak tylko żeby dodać fabuły, Milan wygrywa z Napoli grając ~40min w 10-tkę. Ciężko będzie o to 4-te miejsce, na dzień dzisiejszy jest 6 drużyn, a miejsc 4, a jeszcze nikt nie wypalił typu całkowicie czarny koń typu Viola, Bologna, Lazio itp. więc może pojawić się 7-ma drużyna.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 114 razy
Tudorowy Juventus:
Idź stąd i nigdy nie wracaj.
Idź stąd i nigdy nie wracaj.
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 114 razy
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja liczyłem się z tym, że Tudor nie jest żadnym super trenerem, ale szczerze mówiąc, myślałem, że jakieś niedociągnięcia taktyczne przykryje zaangażowaniem i odważniejszą grą. A wygląda na to, że on też nie ma jaj.
Nie wiem, co jest nie tak z tym klubem...

Nie wiem, co jest nie tak z tym klubem...
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Po Partaczu każdy powinien dostawać minimum dwa sezony, dla uczciwości. Zawodowej, społecznej, jakiejkolwiek. Pomijając, że w ogóle wyrzucanie kogoś po sezonie w sporcie drużynowym jest absurdalne. Ale że w życiu mało co jest uczciwe, to jest jak jest.
Poważnie, jeśli Kloppa wyjmie arabska liga, a nie ktoś z Europy i nie właśnie Juventus, i nie na rok - będzie jak jest. Sarri na rok, newbie Pirlo na rok, powrót do Partacza, Motta na rok, Tudor na rok? Jest fajnie, niech się bawią dalej.
W ogóle Juventus miał być prekursorem we wszystkim, łącznie z zabicie własnego herbu na rzecz syficznego uniseksualnego logo, za czym miały iść inne kluby. Może pora na rewolucję w umowach o pracę? Jednoroczny kontrakt odnawiany po sezonie. Albo nie. Wtedy nie trzeba będzie wypłacać odszkodowań za zerwanie.
Mistrzostwo. Przynajmniej na tym poletku.
Poważnie, jeśli Kloppa wyjmie arabska liga, a nie ktoś z Europy i nie właśnie Juventus, i nie na rok - będzie jak jest. Sarri na rok, newbie Pirlo na rok, powrót do Partacza, Motta na rok, Tudor na rok? Jest fajnie, niech się bawią dalej.
W ogóle Juventus miał być prekursorem we wszystkim, łącznie z zabicie własnego herbu na rzecz syficznego uniseksualnego logo, za czym miały iść inne kluby. Może pora na rewolucję w umowach o pracę? Jednoroczny kontrakt odnawiany po sezonie. Albo nie. Wtedy nie trzeba będzie wypłacać odszkodowań za zerwanie.
Mistrzostwo. Przynajmniej na tym poletku.