Thiago Motta
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Wszystkie wygrane różnicą minimum 3 goli:
Allegri 23/24: 38 kolejek i 3 razy 3:0
Motta 24/25: 6 kolejek i 3 razy 3:0
Allegri 23/24: 38 kolejek i 3 razy 3:0
Motta 24/25: 6 kolejek i 3 razy 3:0
Ostatnio zmieniony 28 września 2024, 20:02 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 43 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Oczekuję dokładnie tego samego, ten sezon na budowę, oczywiście LM obowiązkowa, a w przyszłym już poważnego włączenia się do walki o scudetto. Uda się szybciej, to super, chociaż nie ukrywam, że dotychczasowa gra raczej mnie aż z takiego hiperoptymizmu wyleczyła póki co. Cieszy na razie to, że i inni póki co tracą punkty, a mam nadzieję, że my będziemy z miesiąca na miesiąc wyglądać coraz lepiej.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No to myślimy bardzo podobnie, ale ja jak będę widział kaszanę, to będę pisał, że w CHWILI OBECNEJ jest kaszana, a nie usprawiedliwiał. Pozdro i dzięki za w miarę merytoryczną dyskusję.Nicram_93 pisze: ↑28 września 2024, 20:02Oczekuję dokładnie tego samego, ten sezon na budowę, oczywiście LM obowiązkowa, a w przyszłym już poważnego włączenia się do walki o scudetto. Uda się szybciej, to super, chociaż nie ukrywam, że dotychczasowa gra raczej mnie aż z takiego hiperoptymizmu wyleczyła póki co. Cieszy na razie to, że i inni póki co tracą punkty, a mam nadzieję, że my będziemy z miesiąca na miesiąc wyglądać coraz lepiej.
- jackop
- Juventino
No tak. Lepiej w środek wcisnąć jakąś porażkę jak Zwolniony, żeby seria remisów nie była zbyt długa

Szkoda, że Mistera tak nie punktowałeś po kolejnych kompromitacjach. Moglibyśmy ustanowić wspólny front

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Jak Allegri wylatywał, to miał zaszczytną serię pięciu remisów z rzędu, Montero dorzucił szósty z Bolonią. Oczywiście remis 2:2 czy 3:3 jest ciekawszy do oglądania niż 0:0, ale z punktu widzenia punktowej wydajności to żadna różnica i seria bramkowych remisów jest równie niechlubna co tych bezbramkowych.
Motta póki co w kratkę. Dzisiaj wynik ładny, ale potrzebowaliśmy karnego po przerwie, żeby go w ogóle otworzyć. Ważne, że nie zaliczyliśmy falstartu. Zobaczymy co będzie dalej. Wydaje się, że nowy trener chce grać inaczej, różnie mu to wychodzi, czasami gramy zrywami, a czasami wręcz brakuje mi próby narzucenia swojego stylu. Ale pomysły chyba są.
Motta póki co w kratkę. Dzisiaj wynik ładny, ale potrzebowaliśmy karnego po przerwie, żeby go w ogóle otworzyć. Ważne, że nie zaliczyliśmy falstartu. Zobaczymy co będzie dalej. Wydaje się, że nowy trener chce grać inaczej, różnie mu to wychodzi, czasami gramy zrywami, a czasami wręcz brakuje mi próby narzucenia swojego stylu. Ale pomysły chyba są.
- Oldfan
- Juventino
Jakie pomysły dostrzegasz?B@rt pisze: ↑28 września 2024, 20:52 Jak Allegri wylatywał, to miał zaszczytną serię pięciu remisów z rzędu, Montero dorzucił szósty z Bolonią. Oczywiście remis 2:2 czy 3:3 jest ciekawszy do oglądania niż 0:0, ale z punktu widzenia punktowej wydajności to żadna różnica i seria bramkowych remisów jest równie niechlubna co tych bezbramkowych.
Mnie najbardziej irytuje nsza bezjajecznosc po stałych fragmentach, a bylismy w tym świetni.
- B@rt
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Już Ci o tym Mały pisał. Bronimy wyżej, lepiej organizujemy się w środku zamiast zapraszać do swojej szesnastki jak za Maxa, do tego w końcu wygląda u nas wychodzenie spod pressingu. I sami potrafimy nałożyć zorganizowany pressing na rywala, choć tego czasami jest za mało. Dwa pierwsze mecze bardzo dobrze pod tym względem wyglądały, z Romą i Empoli już tego brakowało. Dziś zaczęliśmy to robić dopiero po przerwie.
- jackop
- Juventino
https://juvepoland.com/2024/10/27/motta ... to-wygrac/

Gatti ma doświadczenie i fizyczność, podczas gdy Danilo lepiej się od niego ustawia.

- Maly
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Ciekawy wywiad po meczu. 4 razy pada słowo "cierpienie"... No i to "wiedzieliśmy, jak stworzyć tak wiele niebezpiecznych sytuacji". Oj wiele go łączy z Allegrim, oj wiele.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Widać powoli, że Mottcie bliżej do Maksa niż się nawet mnie wydawało. Warto więc zacząć go cytować bo usta wydaje się mieć równie złote co Allegri.
"Broniliśmy dobrze, ale popełniliśmy błędy" - nawet nie wiem jak to skomentować ale przecież jechali nas w 2 połowie jak jakiś amatorów, gdzie on widział to dobrze?
"W pierwszej połowie Kenan trochę nie trzymał się właściwej pozycji, ale zwróciłem mu uwagę i potem się poprawił." - pewnie dlatego tak nas zaczęli jechać lewą stroną w 2 połowie bo się Kenan poprawił
"Broniliśmy dobrze, ale popełniliśmy błędy" - nawet nie wiem jak to skomentować ale przecież jechali nas w 2 połowie jak jakiś amatorów, gdzie on widział to dobrze?
"W pierwszej połowie Kenan trochę nie trzymał się właściwej pozycji, ale zwróciłem mu uwagę i potem się poprawił." - pewnie dlatego tak nas zaczęli jechać lewą stroną w 2 połowie bo się Kenan poprawił

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Oldfan
- Juventino
Mamy 26 punktów, a w tamtym sezonie pod wodzą "betona" po 14 kolejkach było ile?
Allegri po 14 kolejce miał 33pkt i 1 porażkę na koncie
Tak ciekaw byłem- jak można bronić, że aż poszukałem jak to było
Allegri po 14 kolejce miał 33pkt i 1 porażkę na koncie
Tak ciekaw byłem- jak można bronić, że aż poszukałem jak to było
- Oldfan
- Juventino
Nie, po prostu stwierdzam, że nie jest tak super- jak wielu tu próbuje sobie wmawiać.
Ani stylu, ani wyników, piłkarze za miliony dołują, młodzi dołują, a czołówka ucieka ( wczoraj Atalanta wygrała 2:0 z Romą)
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tak żeby jak zawsze odkłamać rzeczywistość chory psychofanów Partacza
I sezon Partacza po przejęciu zespołu po Conte, z 2 mistrzostwami i 2 pucharami - 14 11/2/1 30-5 +25 35
I sezon Partacza podejście drugie, po eksperymencie z Pirlo, z i tak pucharem i superpucharem - 14 6/3/5 18-16 +2 21
I sezon Motty, po wymianie i tak niepełnej zespołu - 14 6/8/0 22-8 +14 26
Już w podstawówce uczą, uczyli za moich czasów, że porównanie robi się do wspólnego mianownika.
I sezon Partacza po przejęciu zespołu po Conte, z 2 mistrzostwami i 2 pucharami - 14 11/2/1 30-5 +25 35
I sezon Partacza podejście drugie, po eksperymencie z Pirlo, z i tak pucharem i superpucharem - 14 6/3/5 18-16 +2 21
I sezon Motty, po wymianie i tak niepełnej zespołu - 14 6/8/0 22-8 +14 26
Już w podstawówce uczą, uczyli za moich czasów, że porównanie robi się do wspólnego mianownika.