Juventini do raportu! Cz.II-PYTANIA
- bartus
- Juventino
- trudno wybrac
-no jak wiekszosci trudno i mi wybrac najzabawniejsza, ale chyba to ze buchnelem z qumplem klucz od klasy chemi z pokoju nauczycielskiego
i troche odczyninkow podprowadzilismy 
-moje podworko, czyli miejsce spotakn naszej calej ekipy czyli jak mowi moj qumpel disco polo skate center party
- zwycieztwo w tegorocznej edycji LM ehhh
-WWO, Zip Skład, Zipera, Pono, Fu===>> Muza
- Dwie Wieże i Piraci z Karaibów ===>> Film
-Liv Tyler, Viggo Mortsen ===>> Aktorzy
-ferrari, a takich przyziemnych to chyba fiat
-duzo znam dobrych, trudno najlepszy wybrac
-z tym bym sie niezgodzil
-Zipera "Archiwum Ideologi" klasyka...ostatnio sobie zaczelem sluchac starego dobrego HH
-denerwuja mnie wszyscy politycy lewicy :evil: :evil: osły... no i lepper
zdecydowanie trzymam za prawica giertych, rokita, lech kaczynski
-" Nie ma takiego wielkiego hamstwo za ktore jeszcze wiekszym nie mozna by bylo odplacic"
-eeee nie wiem
-jeszcze przede mna
-duzo tego bylo
-nie
-tak
-znaczy o kobietach
to zalezy od ich samych, jak jakas fajno to spox, gorzej jak blondynka :lol:
My o Juve
-NIGDY ,PRZENIGDY
predzej zaczne kibicowac realowi niz opuszcze Juve
- atak
-tylko 1?? trudno wybrac chyba rasiaka :lol: :lol: :lol: zartuje oczywiscie --->>Maresca
-rozum mowi ze Zlatan nie raz nas juz ratowal z trudej sytuacji, chociaz
serce podpowiada Nedved
-no jak wiekszosci trudno i mi wybrac najzabawniejsza, ale chyba to ze buchnelem z qumplem klucz od klasy chemi z pokoju nauczycielskiego

-moje podworko, czyli miejsce spotakn naszej calej ekipy czyli jak mowi moj qumpel disco polo skate center party

- zwycieztwo w tegorocznej edycji LM ehhh
-WWO, Zip Skład, Zipera, Pono, Fu===>> Muza
- Dwie Wieże i Piraci z Karaibów ===>> Film
-Liv Tyler, Viggo Mortsen ===>> Aktorzy
-ferrari, a takich przyziemnych to chyba fiat
-duzo znam dobrych, trudno najlepszy wybrac
-z tym bym sie niezgodzil
-Zipera "Archiwum Ideologi" klasyka...ostatnio sobie zaczelem sluchac starego dobrego HH
-denerwuja mnie wszyscy politycy lewicy :evil: :evil: osły... no i lepper
zdecydowanie trzymam za prawica giertych, rokita, lech kaczynski
-" Nie ma takiego wielkiego hamstwo za ktore jeszcze wiekszym nie mozna by bylo odplacic"
-eeee nie wiem
-jeszcze przede mna
-duzo tego bylo

-nie
-tak
-znaczy o kobietach
My o Juve
-NIGDY ,PRZENIGDY
- atak
-tylko 1?? trudno wybrac chyba rasiaka :lol: :lol: :lol: zartuje oczywiscie --->>Maresca
-rozum mowi ze Zlatan nie raz nas juz ratowal z trudej sytuacji, chociaz
serce podpowiada Nedved
- Jędruś
- Juventino
My-o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu -Octu nigdy nie piłem, ale za to olej :shock:
.Tego dnia właśnie wróciłem z meczu, spragniony i głodny.Po skonsumowaniu kanapki chciałem czymś zapić.Padło na pewien kubek...niezastanawiając się i będąc w pełnym przekonaniu, że to mrożona herbata łyknęłem.Zaczeło mi się robić niedobrze...okazało się, że właśnie wypiłem kubek oleju :shock: :? .
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą -Lekcja rosyjsiego.Jak zwykle pełen luz.Kumle z klasy zaczeli bić się szalikami.Jednemu pani zabrała szalik.Zdenerwowany uczeń postanowił się przeciwstawić
.
Uczeń-"Oddawaj su*o mi ten szalik bo cię za*ebie" i zaczął szarpać się z nauczycielką.
Lekcja WOS-u.Sprawdzian.Kumpel przed wyjściem z klasy włożył sobie do plecaka ściągę.Na sprawdzianie jak można się domyśleć rżnął ostro z plecaka, niestety zauważyła to nauczycielka, lecz nic nie mówiąc uczniowi pozwoliła mu pisać.Na drugi dzień pani czyta oceny.Znudzony kolega dłubie sobie nożem w ławce.
Nauczycielka-(pełnego nazwiska nie powiem
)****arski jedynka!
Kumpel-za co ku**a!
Nauczycielka-ściągałeś!
Kumpel-Zamknij gębe dzi**o!.Nie ściągałem!Zaraz ci ten noż w plecy wpier**le!
Przerażona nauczycielka wybiegła z klasy i pobiegła po dyrektora
3.Ulubione miejsce na ziemi -Tak naprawdę Stany Zjednczony zawsze mnie zachwycała infrastruktura tego państwa.
4.Największe marzenie - Być kimś w życiu.Wychować dobre i przede wszystkim zdrowe dzieci.
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka -Rammstein/"Bravehearth", "szeregowiec Ryan"/Mel Gibson, Tom Hanks, Brad Pitt, Meg Ryan.
6.Ulubiona marka samochodu -Audi :!: :!: :!:
7.Ulubiony kawał -Wszytskie o Jasiu :twisted:
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Są urocze blondynki, są urocze brunetki
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Nie cierpię HIP-HOPU, ale Jeden osiem L-"Kiedyś było inaczej" chodzi mi głównie o tekst tej piosenki
.
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Olesky/Borowski
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -"Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojny nie unikną"-Winston Churchill
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja?-Głównie od własnych zainteresowań i od sposobu wychowania przez rodziców.
13.Największy osobisty sukces -Jeszcze przede mną
14.Największa osobista porażka -Pechowe złamanie ręki :evil: :evil: :x :x
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? -Nie
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? -Nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? -Potrafią zakręcić w głowie
My- o Juve...
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Never
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -Atak
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve -Adriano
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego -
Obecnie bezsprzecznie Emerson.Podpora pomocy, jak i całej drużyny, genialny zawodnik.
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu -Octu nigdy nie piłem, ale za to olej :shock:
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą -Lekcja rosyjsiego.Jak zwykle pełen luz.Kumle z klasy zaczeli bić się szalikami.Jednemu pani zabrała szalik.Zdenerwowany uczeń postanowił się przeciwstawić

Uczeń-"Oddawaj su*o mi ten szalik bo cię za*ebie" i zaczął szarpać się z nauczycielką.
Lekcja WOS-u.Sprawdzian.Kumpel przed wyjściem z klasy włożył sobie do plecaka ściągę.Na sprawdzianie jak można się domyśleć rżnął ostro z plecaka, niestety zauważyła to nauczycielka, lecz nic nie mówiąc uczniowi pozwoliła mu pisać.Na drugi dzień pani czyta oceny.Znudzony kolega dłubie sobie nożem w ławce.
Nauczycielka-(pełnego nazwiska nie powiem
Kumpel-za co ku**a!
Nauczycielka-ściągałeś!
Kumpel-Zamknij gębe dzi**o!.Nie ściągałem!Zaraz ci ten noż w plecy wpier**le!
Przerażona nauczycielka wybiegła z klasy i pobiegła po dyrektora
3.Ulubione miejsce na ziemi -Tak naprawdę Stany Zjednczony zawsze mnie zachwycała infrastruktura tego państwa.
4.Największe marzenie - Być kimś w życiu.Wychować dobre i przede wszystkim zdrowe dzieci.
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka -Rammstein/"Bravehearth", "szeregowiec Ryan"/Mel Gibson, Tom Hanks, Brad Pitt, Meg Ryan.
6.Ulubiona marka samochodu -Audi :!: :!: :!:
7.Ulubiony kawał -Wszytskie o Jasiu :twisted:
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Są urocze blondynki, są urocze brunetki
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Nie cierpię HIP-HOPU, ale Jeden osiem L-"Kiedyś było inaczej" chodzi mi głównie o tekst tej piosenki
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Olesky/Borowski
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -"Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojny nie unikną"-Winston Churchill
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja?-Głównie od własnych zainteresowań i od sposobu wychowania przez rodziców.
13.Największy osobisty sukces -Jeszcze przede mną
14.Największa osobista porażka -Pechowe złamanie ręki :evil: :evil: :x :x
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? -Nie
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? -Nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? -Potrafią zakręcić w głowie

My- o Juve...
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Never
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -Atak
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve -Adriano
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego -
Obecnie bezsprzecznie Emerson.Podpora pomocy, jak i całej drużyny, genialny zawodnik.
- TomiQ
- Juventino
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - było ich sporo i braknie mi miejsca aby ja opisać
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - brak
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - mój pokój
4.Największe marzenie - zobaczyc mecz JUVE na żywo ( na stadionie)
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Metallica
6.Ulubiona marka samochodu - VW Garbus
7.Ulubiony kawał - brak
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - sam nie wiem
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Take Me -Papa Rouch
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - nie nawidze poltyków
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - żyć dla kogoś to jak nie żyć wcale!!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od podejścia do życia
13.Największy osobisty sukces - matura
14.Największa osobista porażka - brak
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - nie
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskriminowana - nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - zależy o jakie kobiety chodzi
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-NIGDY SIE NIE SKOŃCZY!!!!!!
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - pomoc
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Rothen
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero bo jets kapitanem i potrafi prowadzić zespół !!
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - brak
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - mój pokój
4.Największe marzenie - zobaczyc mecz JUVE na żywo ( na stadionie)
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Metallica
6.Ulubiona marka samochodu - VW Garbus
7.Ulubiony kawał - brak
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - sam nie wiem
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Take Me -Papa Rouch
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - nie nawidze poltyków
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - żyć dla kogoś to jak nie żyć wcale!!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od podejścia do życia
13.Największy osobisty sukces - matura
14.Największa osobista porażka - brak
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - nie
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskriminowana - nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - zależy o jakie kobiety chodzi
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-NIGDY SIE NIE SKOŃCZY!!!!!!
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - pomoc
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Rothen
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero bo jets kapitanem i potrafi prowadzić zespół !!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- forza bianco-neri
- Juventino
My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - matura ;P
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - hmm ja mialem czesto ciekawe sytuacje w szkole, i czesto dotyczyly one mojej osoby...
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ) - boisko - moge tam sie wyszalec za wszystkie czasy... lub jakas impreza, gdzie sie moge upic za wszystkie czasy ;P
4.Największe marzenie - nigdy sie nie spelni - klasowy pilkarz - pozycja bramkarz, lub napastnik
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Queen, Michael Jackson, Prodigy; Gladiator, Waleczne Serce, Forrest Gump, Władca Pierścienii, Głupi i Głupszy; Tom Hanks/ Jim Carrey/ Cezary Pazura/ Keanu Reeves/ Sharon Stone/ Julia Roberts
6.Ulubiona marka samochodu - BMW
7.Ulubiony kawał - nie mam
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - ja nie wole...
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - "Dr. Alban vs. Kikki Danielsson - Papaya Coconut (Come Along)" & "Black Box feat. Lolletta Holloway - Ride On Time" & "Gigi D'Agostino - Eliksir"
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - drazni: L. Miller, J. Oleksy, T. Nalecz, A. Kwasniewski; wzb. zaufanie: Tadeusz Mazowiecki, Władysław Frasyniuk.
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - "Zyj i pozwol zyc innym"
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od zdobytego doswiadczenia w zyciu lub wrodzona
13.Największy osobisty sukces - chyba jeszcze nie bylo...
14.Największa osobista porażka - no comments
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - tak wierze
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - jesli tylko za to, ze byla kobieta to nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - wole zachowac dla siebie
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- nigdy sie nie skonczy
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - linia wspierajaca atak i obrone , czyli pomoc... jedno przemyslane wzmocnienie mogloby duzo zdzialac...
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Ronaldinho
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - wg mnie sa 3 liderzy: A. Del Piero, to kapitan i zarazem dzisiejszy symbol klubu; G. Buffon - jest najlepszym bramkarzem na siecie - i to budzi szacunek wsrod jego kolegow z zespolu... Lilian Thuram - silny pilkarz, ktory potrafi zachowac zimna krew.
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - matura ;P
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - hmm ja mialem czesto ciekawe sytuacje w szkole, i czesto dotyczyly one mojej osoby...
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ) - boisko - moge tam sie wyszalec za wszystkie czasy... lub jakas impreza, gdzie sie moge upic za wszystkie czasy ;P
4.Największe marzenie - nigdy sie nie spelni - klasowy pilkarz - pozycja bramkarz, lub napastnik
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Queen, Michael Jackson, Prodigy; Gladiator, Waleczne Serce, Forrest Gump, Władca Pierścienii, Głupi i Głupszy; Tom Hanks/ Jim Carrey/ Cezary Pazura/ Keanu Reeves/ Sharon Stone/ Julia Roberts
6.Ulubiona marka samochodu - BMW
7.Ulubiony kawał - nie mam
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - ja nie wole...
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - "Dr. Alban vs. Kikki Danielsson - Papaya Coconut (Come Along)" & "Black Box feat. Lolletta Holloway - Ride On Time" & "Gigi D'Agostino - Eliksir"
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - drazni: L. Miller, J. Oleksy, T. Nalecz, A. Kwasniewski; wzb. zaufanie: Tadeusz Mazowiecki, Władysław Frasyniuk.
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - "Zyj i pozwol zyc innym"
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od zdobytego doswiadczenia w zyciu lub wrodzona

13.Największy osobisty sukces - chyba jeszcze nie bylo...
14.Największa osobista porażka - no comments
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - tak wierze
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - jesli tylko za to, ze byla kobieta to nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - wole zachowac dla siebie
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- nigdy sie nie skonczy

19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - linia wspierajaca atak i obrone , czyli pomoc... jedno przemyslane wzmocnienie mogloby duzo zdzialac...
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Ronaldinho
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - wg mnie sa 3 liderzy: A. Del Piero, to kapitan i zarazem dzisiejszy symbol klubu; G. Buffon - jest najlepszym bramkarzem na siecie - i to budzi szacunek wsrod jego kolegow z zespolu... Lilian Thuram - silny pilkarz, ktory potrafi zachowac zimna krew.
Juve per Sempre
- Tigmar
- Juventino
My - o nas ...
1. Nie jestem sobie w stanie przypomniec tej jednej jedynej, a bylo ich wiele ...
2. Takze za duzo do pisania ...
3. Turyn - Białystok
4. Zagrac z pilkarzami Juve w pilke nozna ...
5. Zespół : Status Quo, film : THE RING, aktor : nie mam, aktorka : również brak
6. FIAT!
7. Pewien facet w pociagu robi sobie kanapeczke ...
Smaruje maselkiem, kladzie szyneczke i pomidor i wyrzuca przez okno.
Sytuacja powtarza sie kilkaktotnie i w koncu zaciekawiona pani sie go pyta : Panie dlaczego Pan robisz se te kanapki i je wyrzucasz ?!
A on : Okropnie nie lubię z pomidorem !
8.Wolę brunetki
9. RHCP - Snow (Hey Oh)
10.drażni : Andrzej Lepper, wzbudza zaufanie : Jan Maria Rokita
11. Życie jest zbyt poważne, żeby o nim poważnie mówić.
12. Myslę, ze od obycia sie tego czlowieka w roznym towarzystwie i na posiadaniu pewnych cech, ktore pozwola zachowac sie mu w roznym towarzystwie i sytuacjach.
13. Kilka złotych medali na mistrzostwach województwa w brydżu sportowym, dwa miejsca na podium w turniejach w Słupsku, dostanie się do wymarzonego liceum
14. Miejsce tuż za podium na Mistrzostwach Polski Młodzików w Brydżu Sportowym
15. TAK
16. oj, pare by się znalazło...
17. jakby to powiedzieć... gejem nie jestem...
My - o Juve
18. NIGDY sie nie skonczy ! Kocham Juve i bede kochac na dobre i na zle !
19. Niestety atak ...
Del Piero nie w formie ... Treze kontuzjowany. Mutu zawieszony.
Ibrahimovic ukarany. Zostaje typowy rezerwowy Zalayeta.
w tej chwili mamy slaby atak, ale miejmy nadzieje, ze da on rade dzisiaj w Rzymie !
20. Rosicky
21. Del Piero- tego chyba nie trzeba rozpisywać? Nasz kapitan, żywa legenda, przywódca...
1. Nie jestem sobie w stanie przypomniec tej jednej jedynej, a bylo ich wiele ...
2. Takze za duzo do pisania ...
3. Turyn - Białystok
4. Zagrac z pilkarzami Juve w pilke nozna ...
5. Zespół : Status Quo, film : THE RING, aktor : nie mam, aktorka : również brak
6. FIAT!

7. Pewien facet w pociagu robi sobie kanapeczke ...
Smaruje maselkiem, kladzie szyneczke i pomidor i wyrzuca przez okno.
Sytuacja powtarza sie kilkaktotnie i w koncu zaciekawiona pani sie go pyta : Panie dlaczego Pan robisz se te kanapki i je wyrzucasz ?!
A on : Okropnie nie lubię z pomidorem !

8.Wolę brunetki
9. RHCP - Snow (Hey Oh)
10.drażni : Andrzej Lepper, wzbudza zaufanie : Jan Maria Rokita
11. Życie jest zbyt poważne, żeby o nim poważnie mówić.
12. Myslę, ze od obycia sie tego czlowieka w roznym towarzystwie i na posiadaniu pewnych cech, ktore pozwola zachowac sie mu w roznym towarzystwie i sytuacjach.
13. Kilka złotych medali na mistrzostwach województwa w brydżu sportowym, dwa miejsca na podium w turniejach w Słupsku, dostanie się do wymarzonego liceum
14. Miejsce tuż za podium na Mistrzostwach Polski Młodzików w Brydżu Sportowym
15. TAK
16. oj, pare by się znalazło...
17. jakby to powiedzieć... gejem nie jestem...

My - o Juve
18. NIGDY sie nie skonczy ! Kocham Juve i bede kochac na dobre i na zle !
19. Niestety atak ...
Del Piero nie w formie ... Treze kontuzjowany. Mutu zawieszony.
Ibrahimovic ukarany. Zostaje typowy rezerwowy Zalayeta.
w tej chwili mamy slaby atak, ale miejmy nadzieje, ze da on rade dzisiaj w Rzymie !
20. Rosicky
21. Del Piero- tego chyba nie trzeba rozpisywać? Nasz kapitan, żywa legenda, przywódca...
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2007, 01:15 przez Tigmar, łącznie zmieniany 1 raz.
- paku
- Juventino
My - o nas
1. Bylem na fermie strusi po czym musialem sie spodobac strusiowi który zaczął mnie gonić
Po dopiero 20 min sie odkochał :rotfl:
2. Najciekawsze ze szkoły są wycieczki
3. Trzebinia tu się wychowałem, tu dorastałem ;]
4. Miec rodzine, wygrac w totka
5. Basse Atack, Dj Tiesto
, Reqiuem dla snu ;], Cezary Pazura, Agnieszka Włodarczyk
6. VW ;]
7. Najktórszy kawał swiata? Polska Gola
8. Bo blondynk są cudne :>
9. Ira - Bezsenni
10. drażni: Leszek Miler, zaufanie: Andrzej Lepper :twisted:
11. "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..." Jan Paweł II
12. Od stosunku do życia ;]
13. Dostanie się do dobrego technikum ;]
14. Jak narazie chyba brak ...
15. Wierze ;]
16. Nie, wręcz przeciwnie
17. Życ bez nich by sie nie dało
My - o Juve
18. NIE MA MOWY
19. Pomoc, brakuje pomocnika dla Emersona ;] A także Nedved gra ponizej.
20. Kaka ;]
21. Mysle ze Zambotta, odgrywa czarną robote w Juve ;]
1. Bylem na fermie strusi po czym musialem sie spodobac strusiowi który zaczął mnie gonić

2. Najciekawsze ze szkoły są wycieczki

3. Trzebinia tu się wychowałem, tu dorastałem ;]
4. Miec rodzine, wygrac w totka
5. Basse Atack, Dj Tiesto

6. VW ;]
7. Najktórszy kawał swiata? Polska Gola

8. Bo blondynk są cudne :>
9. Ira - Bezsenni
10. drażni: Leszek Miler, zaufanie: Andrzej Lepper :twisted:
11. "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..." Jan Paweł II
12. Od stosunku do życia ;]
13. Dostanie się do dobrego technikum ;]
14. Jak narazie chyba brak ...
15. Wierze ;]
16. Nie, wręcz przeciwnie

17. Życ bez nich by sie nie dało

My - o Juve
18. NIE MA MOWY
19. Pomoc, brakuje pomocnika dla Emersona ;] A także Nedved gra ponizej.
20. Kaka ;]
21. Mysle ze Zambotta, odgrywa czarną robote w Juve ;]
- Coolfi
- Juventino
My - O NAS
1) Było ich wiele, ale najśmieszniejsza była kiedy z kumplami na informie siedzieliśmy na czacie i kręciliśmy BK z kolegi, który siedział obok - brał wszystko na poważnie a któryś z nas podszyty pod dziewczynę wyciagnął wszystkie brudy z jego życia..... toż to okrutne! (wiem......
)
2) Może być to co wyżej, ale dla odmiany powiem że niezły ubaw był na szczepieniach, kiedy jeden mój kolega w wieku 14 lat rozpłakał się na widok igły, a po zastrzyku zemdlał....... Jesli chodzi o wydarzenia ze mną to nie mam pojęcia co napisać
3) Home, sweet home.......
4) Założyc rodzinę, wyjechać na mecz Juve
5) zespół - LP, Guano Apes, film - Poranek Kojota, aktor/aktorka - Jim Carrey / Angelina Jolie
6) Ford
7) Wszystkie o Stirlitzu (!), a jesli chodzi o jeden to:
- Kiedy wiadomo że kończy się lato ?
- Inter zaczyna przegrywać !
8 ) Dla to nie ma znaczenia........
9) LP - Numb, Lil Jon feat. The Eastside Boyz - Get Low, 50 Cent - How We Do
10) drażni - każdy, wzbudza zaufanie - prof. Religa (ale on chyba nie jest jeszcze (mam nadzieję że będzie
) poltykiem)
11) "Musicie byż mocni, mocą miłości, która jest silniejsza od śmierci" - Jan Paweł II
12) Od otoczenia........
13) Nie potrafię wymienić tego jednego bo jestem jeszcze młody i nie mam poważniejszych, ale mam nadzieję że nadejdą.........
14) patrz wyżej
15) Tak 8)
16) Osobiście nie
17) Prawidłowe (jestem dobrze wychowany)
My o JUVE
18 ) Nie !
19) Wszystkie są dobre, ale myslę że potrzeba wzmocnień w pomocy
20) Z realnych - Cassano, z marzeń - Sheva
21) Nedved, bo walczy do końca o każdą piłke i jest poprostu motorem napędowym całego zespołu
pozdro
1) Było ich wiele, ale najśmieszniejsza była kiedy z kumplami na informie siedzieliśmy na czacie i kręciliśmy BK z kolegi, który siedział obok - brał wszystko na poważnie a któryś z nas podszyty pod dziewczynę wyciagnął wszystkie brudy z jego życia..... toż to okrutne! (wiem......

2) Może być to co wyżej, ale dla odmiany powiem że niezły ubaw był na szczepieniach, kiedy jeden mój kolega w wieku 14 lat rozpłakał się na widok igły, a po zastrzyku zemdlał....... Jesli chodzi o wydarzenia ze mną to nie mam pojęcia co napisać

3) Home, sweet home.......
4) Założyc rodzinę, wyjechać na mecz Juve
5) zespół - LP, Guano Apes, film - Poranek Kojota, aktor/aktorka - Jim Carrey / Angelina Jolie
6) Ford
7) Wszystkie o Stirlitzu (!), a jesli chodzi o jeden to:
- Kiedy wiadomo że kończy się lato ?
- Inter zaczyna przegrywać !
8 ) Dla to nie ma znaczenia........

9) LP - Numb, Lil Jon feat. The Eastside Boyz - Get Low, 50 Cent - How We Do
10) drażni - każdy, wzbudza zaufanie - prof. Religa (ale on chyba nie jest jeszcze (mam nadzieję że będzie

11) "Musicie byż mocni, mocą miłości, która jest silniejsza od śmierci" - Jan Paweł II
12) Od otoczenia........
13) Nie potrafię wymienić tego jednego bo jestem jeszcze młody i nie mam poważniejszych, ale mam nadzieję że nadejdą.........
14) patrz wyżej
15) Tak 8)
16) Osobiście nie
17) Prawidłowe (jestem dobrze wychowany)
My o JUVE
18 ) Nie !
19) Wszystkie są dobre, ale myslę że potrzeba wzmocnień w pomocy
20) Z realnych - Cassano, z marzeń - Sheva
21) Nedved, bo walczy do końca o każdą piłke i jest poprostu motorem napędowym całego zespołu
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Minkaka
- Juventino
My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - oj wiele takich byłooo...
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - to samooooo...
3.Ulubione miejsce na ziemi - stadion!
4.Największe marzenie - Zaprzyjaźnic się z Zinedine Zidanem albo Christiano Ronaldo albo Kaką
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Szkoła uczuć
6.Ulubiona marka samochodu - TOYOTA, B.M.W
7.Ulubiony kawał - hahahahahahahahahahaha......hehehe.....hihihi...
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - a tak jest??? To fajnie bo blondynka jestem
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - The war is not over
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - nie interesuje mnie polityka....
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Dobrze patrzy się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od .... koloru włosów??? hehehe...
13.Największy osobisty sukces - 2 nagrody dyrektora dla najlepszej uczennicy roku
14.Największa osobista porażka - Nie mam....chociaż raz w zawodach biegackich biegłam na złoto aż nagle się potknęłam....... no ale i tak skończyłam na podium (3)
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - jasne że tak! Tak było ze mną i z M******!
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - nieprzypominam sobie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - hmmmm....pozytywne nawet bardzo poytywne
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć? - ...
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - obrona
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - hm....?
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero....
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - oj wiele takich byłooo...
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - to samooooo...
3.Ulubione miejsce na ziemi - stadion!
4.Największe marzenie - Zaprzyjaźnic się z Zinedine Zidanem albo Christiano Ronaldo albo Kaką

5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Szkoła uczuć
6.Ulubiona marka samochodu - TOYOTA, B.M.W
7.Ulubiony kawał - hahahahahahahahahahaha......hehehe.....hihihi...

8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - a tak jest??? To fajnie bo blondynka jestem

9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - The war is not over
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - nie interesuje mnie polityka....
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Dobrze patrzy się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od .... koloru włosów??? hehehe...
13.Największy osobisty sukces - 2 nagrody dyrektora dla najlepszej uczennicy roku
14.Największa osobista porażka - Nie mam....chociaż raz w zawodach biegackich biegłam na złoto aż nagle się potknęłam....... no ale i tak skończyłam na podium (3)
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - jasne że tak! Tak było ze mną i z M******!
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - nieprzypominam sobie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - hmmmm....pozytywne nawet bardzo poytywne

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć? - ...
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - obrona
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - hm....?
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero....
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Rybeq
1. Pierwsze... a od razu cięzkie pytanie
Może nie jest to najśmieszniejsze, ale jakoś jedyne co udało mi się przypomnieć - w zeszłym roku w zimie wzdłuż ulicy utworzyła się wielka zaspa ze śniegu - przypomniająca troche bande na stadionach. Mój kumpel podpuszczony przez reszte postanowil przeskoczyć tą metrową przeszkode. Jednak poważnie ją zlekceważyl po oprócz metra wysokości miała około pół metra szerokości. Jak wpadł głową w śnieg to wystawały mu tylko nogi
To jedyna tego typu historia jaką mogłem przytoczyc
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Rybeq
2. Troche ich było... ale mysle, że nic nie przebiło tego jak w 2 klasie podstawówki (miałem wtedy chyba 8 lat) dwóch moich kumpli zaczęło się ganiac bo toalecie - jeden wpadł do kabiny i wskoczył na kibel, drugi go dogonił, wskoczyłna ten sam kibel. Zaczęli się szarpać aż muszla nie pękła i na wierzch nie wyszło wszystko co w tym dniu wydalili z siebie uczniowie
Największa polewa była gdy zaczęli się tłumaczyć wychowawczyni
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać
) - Rybeq
3.Mysle, że takie miejsce dopiero do obejrzenia przede mną
4.Największe marzenie - Rybeq
4.Hmmm, może troche banalne, ale chciałbym mieć szczęśliwą rodzine, dobrą, płatną prace i żebym nie musiał się martwić o przyszłość.
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Marcin-IRONEK
5. Zespół muzyczny - w tej chwili jest to 2cztery7 - ale to się często zmienia
Wykonawca (muzyczny) - PiH (raper - dla nie znających
)
Wykonawca (żeński) - Monika Brodka
Film - "Efekt Motyla"
Aktor - Bruce Willis
Aktorka - Salma Hayek
6.Ulubiona marka samochodu - azuriana
6. Ferrari
7.Ulubiony kawał - azuriana
7. Polecam temat "Dowcipy" ;]
8.Dlaczego faceci wolą blondynki?
- Maggie Del Piero
8. Bo bycie blondynką wymaga od dziewczyn bycia miłym i sympatycznym dla chłopaków
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Rybeq
9. Hehe są dwie takie - jedna to raczej mało znana dla "szerszej grupy ludzi" konkretnie to "Dar" z nielagalu składu "ZU" (Zjednoczony Ursynów - min. MorWA, Jamal, Jambojet) i druga to troche takie disco-polo
- Arsenium/ Love Me (coż, wpadła w ucho
)
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Rybeq
10. Wzbudza zaufanie - a to jest taki???
Drażni - Oleksy - nie wiem czemu, ale działa mi na nerwy gorzej niż Giertych....
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Rybeq
11. Najciekawsza - Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie....
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - kouba
12. Myśle że zależy od wrodzonego talentu, ale także wychowania - chociaż nie zawsze...
13.Największy osobisty sukces - azuriana
13.Myśle, że w tej chwili jest to dostanie się do dobrego liceum (bardzo dobrego)
14.Największa osobista porażka - azuriana
14.Konkretnego to nic takiego się nie zdarzyło. Ale myśle, że największe porażki zdarzają sie dla mnie wtedy kiedy sam siebie na jakiś temat oszukuje...
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka
)
15. Jak się z tym zjawiskiem spotkam to uwierze
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Medi
16. Nie zwracałem uwagi
, ale chyba tak.
17. Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Medi
17. Użyje tutaj cytatu z piosenki:
"Wyobraź sobie.
Świat bez Kobiet.
-Co ja robie Tu?????"
No i zdanie moje jest identyczne. Bez nich życie było by smutne i nudne.... A w dodatku jest na czym zawieśić oko
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Dragon
18. Myśle, że tak. Aczkolwiek musiałby się stać kataklizm. Np. Zmienia się prezes Juventusu, który w ramach swojego "widzimi sie" zamierza sprzedać wszystkich piłkarzy stanowiących JUVENTUS a w zamian kupuje jakiś ulepek gwiazd z całego świata. To niebyłby Juventus który kocham...
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Medi
19.Hmmm. Jejku barzo ciężkie pytanie, ale jakoś wydaje mi się, że szwankuje atak - czegoś tam jeszcze brakuje... bardziej obiektywnie będe mógł ocenić to po sezonie.20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Medi
20. Joaquin :!:
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Medi
21. W tej chwili... Buffon! Wystarczy spojrzeć co się dzieje gdy go brakuje. W dodatku jest niekawestionowanym najlepszym bramkarzem świata. Symbolem Juve na świecie na pewno jest Del Piero (odkryłem Ameryke
)...
1. Pierwsze... a od razu cięzkie pytanie

To jedyna tego typu historia jaką mogłem przytoczyc

2. Troche ich było... ale mysle, że nic nie przebiło tego jak w 2 klasie podstawówki (miałem wtedy chyba 8 lat) dwóch moich kumpli zaczęło się ganiac bo toalecie - jeden wpadł do kabiny i wskoczył na kibel, drugi go dogonił, wskoczyłna ten sam kibel. Zaczęli się szarpać aż muszla nie pękła i na wierzch nie wyszło wszystko co w tym dniu wydalili z siebie uczniowie

3.Mysle, że takie miejsce dopiero do obejrzenia przede mną

4.Hmmm, może troche banalne, ale chciałbym mieć szczęśliwą rodzine, dobrą, płatną prace i żebym nie musiał się martwić o przyszłość.
5. Zespół muzyczny - w tej chwili jest to 2cztery7 - ale to się często zmienia
Wykonawca (muzyczny) - PiH (raper - dla nie znających

Wykonawca (żeński) - Monika Brodka
Film - "Efekt Motyla"
Aktor - Bruce Willis
Aktorka - Salma Hayek
6. Ferrari
7. Polecam temat "Dowcipy" ;]

8. Bo bycie blondynką wymaga od dziewczyn bycia miłym i sympatycznym dla chłopaków

9. Hehe są dwie takie - jedna to raczej mało znana dla "szerszej grupy ludzi" konkretnie to "Dar" z nielagalu składu "ZU" (Zjednoczony Ursynów - min. MorWA, Jamal, Jambojet) i druga to troche takie disco-polo

10. Wzbudza zaufanie - a to jest taki???
Drażni - Oleksy - nie wiem czemu, ale działa mi na nerwy gorzej niż Giertych....
11. Najciekawsza - Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie....
12. Myśle że zależy od wrodzonego talentu, ale także wychowania - chociaż nie zawsze...
13.Myśle, że w tej chwili jest to dostanie się do dobrego liceum (bardzo dobrego)
14.Konkretnego to nic takiego się nie zdarzyło. Ale myśle, że największe porażki zdarzają sie dla mnie wtedy kiedy sam siebie na jakiś temat oszukuje...
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka

15. Jak się z tym zjawiskiem spotkam to uwierze

16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Medi
16. Nie zwracałem uwagi

17. Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Medi
17. Użyje tutaj cytatu z piosenki:
"Wyobraź sobie.
Świat bez Kobiet.
-Co ja robie Tu?????"
No i zdanie moje jest identyczne. Bez nich życie było by smutne i nudne.... A w dodatku jest na czym zawieśić oko

My- o Juve
18. Myśle, że tak. Aczkolwiek musiałby się stać kataklizm. Np. Zmienia się prezes Juventusu, który w ramach swojego "widzimi sie" zamierza sprzedać wszystkich piłkarzy stanowiących JUVENTUS a w zamian kupuje jakiś ulepek gwiazd z całego świata. To niebyłby Juventus który kocham...
19.Hmmm. Jejku barzo ciężkie pytanie, ale jakoś wydaje mi się, że szwankuje atak - czegoś tam jeszcze brakuje... bardziej obiektywnie będe mógł ocenić to po sezonie.20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Medi
20. Joaquin :!:
21. W tej chwili... Buffon! Wystarczy spojrzeć co się dzieje gdy go brakuje. W dodatku jest niekawestionowanym najlepszym bramkarzem świata. Symbolem Juve na świecie na pewno jest Del Piero (odkryłem Ameryke

- diego1989
- Juventino
My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - impreza urodzinowa mojego kumpla
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - wojewódzkie zawody w piłkę nożną
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać) - póki co Stadion Śląski w Chorzowie
4.Największe marzenie - zostać piłkarzem (dziś już nierealne)
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - zespołu nie ma, Eminem, Ojciec Chrzestny, Denzel Washington
6.Ulubiona marka samochodu - Bentley
7.Ulubiony kawał - nie pamietam już żadnego
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? Very Happy - wole brunetki
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Bryan Adams- I do it for you
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Lepper/Rokita
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Miłość to miecz na którym Bóg napisał: WALCZ KOCHAJ CIERP!!!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - wrodzona
13.Największy osobisty sukces - póki co najlepiej asystujący piłkarz Coca-coal Cup
14.Największa osobista porażka - kontuzja
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - oczywiście, taka najlepsza
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - są poto aby je kochać
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- nie możliwe
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Obrona
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Gerrard
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Nedved, każdy chyba wie
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - impreza urodzinowa mojego kumpla
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - wojewódzkie zawody w piłkę nożną
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać) - póki co Stadion Śląski w Chorzowie
4.Największe marzenie - zostać piłkarzem (dziś już nierealne)
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - zespołu nie ma, Eminem, Ojciec Chrzestny, Denzel Washington
6.Ulubiona marka samochodu - Bentley
7.Ulubiony kawał - nie pamietam już żadnego
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? Very Happy - wole brunetki
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Bryan Adams- I do it for you
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Lepper/Rokita
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Miłość to miecz na którym Bóg napisał: WALCZ KOCHAJ CIERP!!!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - wrodzona
13.Największy osobisty sukces - póki co najlepiej asystujący piłkarz Coca-coal Cup
14.Największa osobista porażka - kontuzja
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - oczywiście, taka najlepsza
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - są poto aby je kochać
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- nie możliwe
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Obrona
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Gerrard
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Nedved, każdy chyba wie

- pinturicchia
- Qualità Juventina
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Rybeq
- Było ich kilka :-D
- Ucieczka ze szkoły, całą klasą. Najlepsze że zdecydowałyśmy sie na to (klasa żeńska) w czasie pierwszej lekcji, a była to religia.... i wyszłyśmy poprostu w srodku lekcji. Ksiądz ku naszemu zdziwieniu po powrocie do pokoju nauczycielskiego nic nikomu nie powiedział i facet od WOS-u latał wkur... pocałej szkole i nas szukał.
)
- Turyn :-D Plaża (gdziekolwiek)
- Obejrzeć na żywo finał Ligi Mistrzów w którym wygrałby Juventus
Słucham różnej muzyki/ "Con Air. Lot Skazańców."/ Nicolas Cage. Robert De Niro, Johny Deep. Al Pacino.
- Ferrari 8)
- Nie mam
- Maggie Del Piero
- Nie mam pojecia.
- Barracuda "Ass up"
- Kaczorki
/ nie ma takiego polityka
- " Śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą..." ks. Twardowski
- Od stylu życia może tez być wrodzona
- Mam nadzieję że jest jeszcze przedemną
- Oby nigdy nie nadeszła
)
- Naturalnie.
- Nie, nigdy
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Medi
- Hmm... Faceci.... Co my bysmy bez was zrobiły
My- o Juve
- Myśle że nigdy sie nie skończy. Bez względu na to co będę robic Juve pozostanie na zawsze w moim serduchu 8)
- W tej chwili najbardziej odczuwalny jest brak Gigi'ego
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Medi
-
- Myśle że symobol Juve -> Del Piero
- Było ich kilka :-D
- Ucieczka ze szkoły, całą klasą. Najlepsze że zdecydowałyśmy sie na to (klasa żeńska) w czasie pierwszej lekcji, a była to religia.... i wyszłyśmy poprostu w srodku lekcji. Ksiądz ku naszemu zdziwieniu po powrocie do pokoju nauczycielskiego nic nikomu nie powiedział i facet od WOS-u latał wkur... pocałej szkole i nas szukał.

- Turyn :-D Plaża (gdziekolwiek)
- Obejrzeć na żywo finał Ligi Mistrzów w którym wygrałby Juventus
Słucham różnej muzyki/ "Con Air. Lot Skazańców."/ Nicolas Cage. Robert De Niro, Johny Deep. Al Pacino.
- Ferrari 8)
- Nie mam

- Nie mam pojecia.
- Barracuda "Ass up"

- Kaczorki

- " Śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą..." ks. Twardowski
- Od stylu życia może tez być wrodzona
- Mam nadzieję że jest jeszcze przedemną

- Oby nigdy nie nadeszła

- Naturalnie.
- Nie, nigdy
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Medi
- Hmm... Faceci.... Co my bysmy bez was zrobiły
My- o Juve
- Myśle że nigdy sie nie skończy. Bez względu na to co będę robic Juve pozostanie na zawsze w moim serduchu 8)
- W tej chwili najbardziej odczuwalny jest brak Gigi'ego
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Medi
-

- Myśle że symobol Juve -> Del Piero
- sebekq
- Juventino
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu:
Było takich sporo, np: szukanie knajpy w Paryżu w "czrnej" dzielnicy.
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą:
(para)olimpiada
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ):
oczywiście DOM!
4.Największe marzenie:
Dom, żona, syn, drzewo, samochód - kolejność dość przypadkowa:prochno:
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka:
"60 sekund", Jennifer Lopez
6.Ulubiona marka samochodu:
BMW, Subaru
7.Ulubiony kawał:
za długi żeby tu napisać
Stereotypom STOP
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho:
James Blunt -beautiful
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie:
wszyscy mnie drażnią
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz:
długa ale napisze: "staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca i matkę. Przestrzegaj tych zasad a będziesz panem samego siebie. Uczynią cię one silnym, napełnią nadzieją i wskażą drogę ku wielkości" uff poszło
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja?
od genów
13.Największy osobisty sukces:
jeszcze przede mną
14.Największa osobista porażka:
chyba takiej nie było
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?:
tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana?:
nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej?
zdecydowanie pozytywne
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?
Nawet w piekle dalej będę w biało-czarne pasy
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza?
obecnie to chyba info-linia
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve:
obecnie to nie chcę nikogo nowego
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego:
Nedved - pokazuje jak powinna grać cała drużyna;
No i to tyle :-D
Było takich sporo, np: szukanie knajpy w Paryżu w "czrnej" dzielnicy.
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą:
(para)olimpiada

3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ):
oczywiście DOM!
4.Największe marzenie:
Dom, żona, syn, drzewo, samochód - kolejność dość przypadkowa:prochno:
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka:
"60 sekund", Jennifer Lopez
6.Ulubiona marka samochodu:
BMW, Subaru
7.Ulubiony kawał:
za długi żeby tu napisać
Stereotypom STOP

9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho:
James Blunt -beautiful
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie:
wszyscy mnie drażnią
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz:
długa ale napisze: "staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca i matkę. Przestrzegaj tych zasad a będziesz panem samego siebie. Uczynią cię one silnym, napełnią nadzieją i wskażą drogę ku wielkości" uff poszło
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja?
od genów

13.Największy osobisty sukces:
jeszcze przede mną
14.Największa osobista porażka:
chyba takiej nie było
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?:
tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana?:
nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej?
zdecydowanie pozytywne

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?
Nawet w piekle dalej będę w biało-czarne pasy

19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza?
obecnie to chyba info-linia

20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve:
obecnie to nie chcę nikogo nowego
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego:
Nedved - pokazuje jak powinna grać cała drużyna;
No i to tyle :-D
JUVE... aż po zycia kres!!!
- kubinho 10
- Juventino
My- o nas...
1. Nie mam pojęcia...
:roll:
2. Patrz punkt pierwszy...
3. Forum JP i mój dom. W jednym i w drugim miejscu czuje sie znakomicie i moge tu odpocząć.
4. Grać w piłke jako zawodowiec.
5. film: Władca Pierścieni (wszystkie trzy części), Kill Bill vil 1 i 2
aktor: Robert De Niro
aktorka: Angelina Jolie
zespół muzyczny: nie mam ulubionego zespołu ale moim ulubionym wykonawcą jest 2Pac
6. Mercedes
7. Dużo ich jest...
8. Nie każdy męszczyzna woli blondynki :naughty: . Zależy od gustu
9. Ghetto Gospel
10. Nie interesuje sie polityką ale bardzo irytuje mnie Andrzej Lepper.
11. W tej chwili nie przychodzi mi nic na myśl.
12. Od otoczenia w którym sie obraca.
13. Drugie miejsce na między narodowym turnieju w Niemczech.
14. Jestem narazie młody i nie zdażyła mi sie jakaś straszna porażka żebym mógł tutaj o niej napisać
15. W pewnym sensie wierze, bo moim zdaniem od pierwszego wejrzenia możemy sie zauroczyć lecz to może zamienic sie w miłość.
16. Na szczęscie nie
17. Uwarzam że kobiety są bardzo interesujące ale nie tylko pod względem urody ale osobowości i sposobu życia.
My - o Juve
18. Narazie sie na to nie zanosi i mam nadzieje że nie skończy sie nigdy.
19. Każda formacja w Juve jest bardzo dobra i trudno mi powiedzieć która jest gorsza od drugiej.
20. D'Alessandro lub Sneijder
21. No oczywiście Alex Del Piero bo jest sumbolem Juve ale teraz też Vieira bo ma typowe cechy przywódcze.
1. Nie mam pojęcia...

2. Patrz punkt pierwszy...

3. Forum JP i mój dom. W jednym i w drugim miejscu czuje sie znakomicie i moge tu odpocząć.
4. Grać w piłke jako zawodowiec.
5. film: Władca Pierścieni (wszystkie trzy części), Kill Bill vil 1 i 2
aktor: Robert De Niro
aktorka: Angelina Jolie
zespół muzyczny: nie mam ulubionego zespołu ale moim ulubionym wykonawcą jest 2Pac
6. Mercedes
7. Dużo ich jest...
8. Nie każdy męszczyzna woli blondynki :naughty: . Zależy od gustu
9. Ghetto Gospel
10. Nie interesuje sie polityką ale bardzo irytuje mnie Andrzej Lepper.
11. W tej chwili nie przychodzi mi nic na myśl.
12. Od otoczenia w którym sie obraca.
13. Drugie miejsce na między narodowym turnieju w Niemczech.
14. Jestem narazie młody i nie zdażyła mi sie jakaś straszna porażka żebym mógł tutaj o niej napisać
15. W pewnym sensie wierze, bo moim zdaniem od pierwszego wejrzenia możemy sie zauroczyć lecz to może zamienic sie w miłość.
16. Na szczęscie nie

17. Uwarzam że kobiety są bardzo interesujące ale nie tylko pod względem urody ale osobowości i sposobu życia.
My - o Juve
18. Narazie sie na to nie zanosi i mam nadzieje że nie skończy sie nigdy.
19. Każda formacja w Juve jest bardzo dobra i trudno mi powiedzieć która jest gorsza od drugiej.
20. D'Alessandro lub Sneijder
21. No oczywiście Alex Del Piero bo jest sumbolem Juve ale teraz też Vieira bo ma typowe cechy przywódcze.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Dagmara
- Juventino
My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - było tego dużo ale przypomniało mi się jak kiedyś z rodzeństwem szaleliśmy w domu gdy rodzice wyjechali do USA. Była z nami tylko babcia ale ona szbko zasypiała :-D nie zapomnę jak fruwaliśmy po pokojach(zwłaszcza ja bo najmłodsza
), jak udawalimy magików po stłuczeniu szyby i jak wczuwaliśmy sie w akrobatów wymyślając niestworzone pozycje i kształty używając wielkich denek
Babcia zawsze kazała sprzątać samochody którymi jeździliśmy po całym domu... Piękne czasy
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - trochę ich było ale do głowy mi przychodzą lekcje religii i utarczki księdza z pewnym delikwentem
pamiętam jak ganiali się po klasie, rzucali w siebie kredą, kłócili, dokuczali, siłowali na ręce, "bawili się" w boks :lol: itp.
) - nie ulubiony ale ukochany jest oczywiście Turyn ale uogólnie i napiszę że Włochy !!
4.Największe marzenie - :roll: za dużo jest do wybierania :roll:
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny - nie mam takowego ale piosenki Good Charlotte czy Green Day bardzo mi się podobają
6.Ulubiona marka samochodu - nie wiem
7.Ulubiony kawał - jak się zrozumie sens to prawie każdy jest śmieszny
- a wolą??
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - "we might as well be strangers" z TPS FOOT & "love generation" z reklamy TIM - niektóre z wielu
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - uuuu nie interesuję się polityką ale A. Lepper jest niewątpliwie śmieszny :lol:
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - polecam sentencje Seneki Młodszego. Niektóre z nich które są mi bliskie: "Ważniejsze jest to, co ty myślisz o sobie samym, niż to, co o tobie myślą inni", podobne temu "Jeśli chcesz żyć szczęśliwie, nie przejmuj się tym, że uważają ci za głupca", "Nigdy nie będzie szczęśliwy ten, którego dręczy myśl, że ktoś jest szczęsliwszy od niego". Dużo tego jest ale wspomne też o hymnie o miłości św. Pawła. coś pięknego!!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - po trochu trzeba się z tym urodzić, dalej trzeba co nieco popracować nad sobą i pouczyć się no i warto zwrócić uwagę na towarzystwo z którym się najczęsciej przebywa. Efekt powinien być widoczny
13.Największy osobisty sukces - pokochanie Juventusu
i 2 razy byłam obecna na gali i uroczyście odebrałam nagrody w "Kangurze"
14.Największa osobista porażka - głównie dzień 25.12.2002 i późniejsze jego skutki. Nie pora na zwierzanie się :roll:
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - W miłość nie, w zakochanie tak.
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - chyba tak.
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Cóż, staram się wierzyć w rodzaj męski, choć życie tego nie ułatwia
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- Juventus zawsze pozostanie w moim sercu, obojętnie jak nazwie się te uczucie: miłością czy też przywiązaniem. Amen
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - ??
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - wiem że nie na temat ale chcę na razie żeby Gigi już wrócił
!!
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - za trudne pytanie
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - było tego dużo ale przypomniało mi się jak kiedyś z rodzeństwem szaleliśmy w domu gdy rodzice wyjechali do USA. Była z nami tylko babcia ale ona szbko zasypiała :-D nie zapomnę jak fruwaliśmy po pokojach(zwłaszcza ja bo najmłodsza

2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - trochę ich było ale do głowy mi przychodzą lekcje religii i utarczki księdza z pewnym delikwentem

4.Największe marzenie - :roll: za dużo jest do wybierania :roll:
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny - nie mam takowego ale piosenki Good Charlotte czy Green Day bardzo mi się podobają
6.Ulubiona marka samochodu - nie wiem
7.Ulubiony kawał - jak się zrozumie sens to prawie każdy jest śmieszny

9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - "we might as well be strangers" z TPS FOOT & "love generation" z reklamy TIM - niektóre z wielu
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - uuuu nie interesuję się polityką ale A. Lepper jest niewątpliwie śmieszny :lol:
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - polecam sentencje Seneki Młodszego. Niektóre z nich które są mi bliskie: "Ważniejsze jest to, co ty myślisz o sobie samym, niż to, co o tobie myślą inni", podobne temu "Jeśli chcesz żyć szczęśliwie, nie przejmuj się tym, że uważają ci za głupca", "Nigdy nie będzie szczęśliwy ten, którego dręczy myśl, że ktoś jest szczęsliwszy od niego". Dużo tego jest ale wspomne też o hymnie o miłości św. Pawła. coś pięknego!!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - po trochu trzeba się z tym urodzić, dalej trzeba co nieco popracować nad sobą i pouczyć się no i warto zwrócić uwagę na towarzystwo z którym się najczęsciej przebywa. Efekt powinien być widoczny
13.Największy osobisty sukces - pokochanie Juventusu

14.Największa osobista porażka - głównie dzień 25.12.2002 i późniejsze jego skutki. Nie pora na zwierzanie się :roll:
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - W miłość nie, w zakochanie tak.
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - chyba tak.
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Cóż, staram się wierzyć w rodzaj męski, choć życie tego nie ułatwia

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- Juventus zawsze pozostanie w moim sercu, obojętnie jak nazwie się te uczucie: miłością czy też przywiązaniem. Amen

19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - ??
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - wiem że nie na temat ale chcę na razie żeby Gigi już wrócił
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - za trudne pytanie
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2009, 22:18 przez Dagmara, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Za długo by tu opowiadac
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - odp punktu 1
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ) - moj dom
4.Największe marzenie - byc graczem Juve
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - In Flames, Green Day, Children OF Bodom, System Of a Down......trylogia Władcy Pierścienia.....Jessica Alba
6.Ulubiona marka samochodu - porsche
7.Ulubiony kawał - ja sie smieje nawet bez kawałow wiec mi wzsystko jedno
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? Very Happy - Ja wole Brunetki
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Jesus of Suburbia
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Kaczynski/ Tusk
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - nie mam
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od własnej glupoty
13.Największy osobisty sukces - nie wiem
14.Największa osobista porażka - to ze sie urodzilem- zart, hmm lepiej nie pisac
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - tak, jakies 2 tygodnie temu to przezyłem, cudowne uczucie,
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Kocham kobiety
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Dajcie spokoj, jasne ze nie
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - nie ma takiej, choc czasem zdaza sie kulec pomocy
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Lampard
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero, zawsze był jest i bedzie [/b]
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Za długo by tu opowiadac
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - odp punktu 1
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ) - moj dom
4.Największe marzenie - byc graczem Juve
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - In Flames, Green Day, Children OF Bodom, System Of a Down......trylogia Władcy Pierścienia.....Jessica Alba
6.Ulubiona marka samochodu - porsche
7.Ulubiony kawał - ja sie smieje nawet bez kawałow wiec mi wzsystko jedno
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? Very Happy - Ja wole Brunetki
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Jesus of Suburbia
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Kaczynski/ Tusk
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - nie mam
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od własnej glupoty
13.Największy osobisty sukces - nie wiem
14.Największa osobista porażka - to ze sie urodzilem- zart, hmm lepiej nie pisac
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - tak, jakies 2 tygodnie temu to przezyłem, cudowne uczucie,
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Kocham kobiety
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Dajcie spokoj, jasne ze nie
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - nie ma takiej, choc czasem zdaza sie kulec pomocy
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Lampard
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero, zawsze był jest i bedzie [/b]